Zeke a jeho Skupina

Autor: || Zveřejněno: 19.8.12

Zeke (Hao) Asakura

Narozeniny: 12.5 1985
Věk (celkem): 1513
Duch: Duch Ohně
Zbraň: Speciální meč
Sen: Stát se králem Šamanů

13ti leté dvojče Yoha, ale Yoh to neví! Jeho strážný duch je duch ohně. V tomto zápase je po 3. Ovládá matku přírodu a je dost silný. Rada se bojí aby turnaj neskončil katastrofou kdyby vyhrál, proto doufají, že ho Yoh porazí. Kvůli Zekovi ze zruší celý turnaj mezi Sloupama zabije Yoha (nebojte se Yoha vrátí zpět Amidamaru). Nakonec Yoh zabije Zeka s pomocí všech energií přátel a ostatních šamanů.Ze všech bojovníků má nejvíc furioku. Ovládá všechny živly.
Je to šaman, který žil před mnoooooha staletími a byl nejmocnějším shamanem světa. Dříve sloužil dobru, ale jednou měl vizi, že lidé zničí planetu a tak se jich začal stranit. Naučil se reinkarnaci a tak se dokáže převtělit do jakého koliv člověka a žít tak navěky věků. Jeho duch je dávný duch ohně, nejsilnější duch z všech. Snažil se, aby se sním Yoh spojil a zničil tak lidstvo jako král shamanů, ale Yoh mu to nedovolil a tak protože neměl Zeke n vybranou, vzal Yohovi jeho duši a absorvoval ji do sebe. Yohovi kamarádi ho, ale zachránil. Yohu se probral, když uslyšel hlasy srdcí svých přátel a společně porazili Zekeho.

Kaana Bischmark

Narozeniny:8.11.1981
Věk: 18

Kanna je nejstarší a nejrozumější z týmu. Má nádherný modrý vlasy, které jí docela závidím. Její duch je schopný regenerace a jeho nejsilnějším útokem je Středověký boj. Když se Ničitel zvětší stane se z něj železný obr.

Matty Matise

Narozeniny:2.5.1985
Věk: 14
Duch: Jack

Matty je z týmu nejmladší a nejdrzejší..taky je docela silná. Její zbraň je dřevěné koště. Má zrzavé vlasy a nosí dva culíky. Nejsilnější útok Jacka je větrný vír a halloween, když se zvětší jeho tvář a postava se nzmění.

Mary Phauna

Narozeniny:18.6.1986
Věk: 15

Mary je z týmu taková citlivka, ale přesto bojuje a je silná. Dítě má jako zbraň chřestítko, z kterého posílá na protivníka růžový pruhy, který jsou jako bumerang, protože se vrací do té doby dokud neudeří do soupeře. Když se Dítě zvětší je z něj jaderná hlavice. V první chvíly se do ní zamiloval Ryo :))

Opacho

Věk: 13
Duch: Mama

Opacho je nejmenší a nejmladší ze Zekovo party. Se Zekem je nejlepší kamarád a neudělají bez sebe ani krok. Při konečném souboji se spolu pohádají a Opacho s brekem utíká pryč. Je mu 13 let a jeho strážný duch je ovečka Mama, kterou vkládá do svých afrických vlasů. Jak už jste v některých dílech zjistili tak Opacho dokáže myšlenkama svou duši přesunout na jiné místo a nenápadně špehovat třeba Spravedlivé:o)) ale Jeane ho rychle prokoukla. A je žárlivej, žárlí na Yoha Asakuru.

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!