Yo, Yarodomo!!

Pro ty z Vás, kteří tomu ještě stále nevěří, je to tak!!

Po dlouhém a velmi náročném (nejvíce psychicky) roce se tu znova zjevujeme jako dva zbloudilí duchové, kteří si čirou náhodou našli cestu zpět k těmto končinám. Musím se přiznat, chtěla jsem tento článek napsat už před dlouhou dobou. Nebo ho minimálně stihnout ještě před Vánoci >////< ... Bohužel se tak nezadařilo a článek, společně s novým kabátkem blogu, se tu objevuje až dnes. Chtěli bychom tu tak trochu shrnout uplynulý rok, co se stalo v mém a Goshiho-sama životě, proč jsme se na blogu od ledna neobjevili, a jak to vypadá s blogem v nejbližší budoucnosti. Pokud tyto témata někoho nezajímají nebo se mu nebudou chtít číst naše proslulé, kilometrové odstavce, určitě se nebudeme zlobit a pochopíme, když tento článek velmi rychle opustíte (nebo ani nekliknete na to dosti nevýrazné tlačítko "Celý článek"). Né každého zajímá, co se děje v životech ostatních nebo třeba jen v těch naších. Navíc si sem jistá, že se na tomto blogu snad už pomalu ani nikdo nevyskytuje (kromě velmi vytrvalých spamů v komentářích). Soudím tak podle postupně klesající návštěvnosti, která mi v číslech každý týden chodí na e-mail. Ale to se ovšem dalo očekávat, když se tu za celý rok vůbec nic nestalo.

Pro ty z Vás, kteří se tedy rozhodnou tento článek právě teď opustit, přejeme Vám všem krásné prožití vánočních svátků a jen to nejlepší do nového roku 2019!! Ať do něj vykročíte tou správnou nohou a stane se z něj mnohem lepší rok, než právě ten uplynulý rok 2018. Doufáme, že Vaše nadílka na Vánoce Vás mile překvapila a dostali jste to, po čem jste toužili ... nebo aspoň dostatečně uspokojivou náhradu!! >////<

Teď už se ale bez dalšího zdržování pojďme vrhnout na tento článek, který možná nakonec bude mnohem delší (nebo překvapivě kratší) než my, a určitě i Vy všichni, očekáváme. Doufáme, že tímto článek zodpovíme většinu Vašich nevyřčených otázek ... a pokud i po tomto článku stále bude mít nějaké nezodpovězené otázky, nebojte se v komentářích na cokoliv zeptat a otázky dodatečně zodpovíme!! Víme, že tu ani zdaleka není tolik lidí, kolik tu bývalo v dobách, kdy tento blog žil blahem a aktivitou v plném proudu. Přesto se tu ale pár lidí stále občas otočí, a tento článek je směřován hlavně pro tuhle hrstku odvážlivců, kteří i po roce zamíří do těchto pustých končin.