Zdroj: coco-choc.blog.cz + >kopie této stránky<
 
Yohohoho, Yarodomo!! :3

Vítejte zpět u vaření s Kamaru! Protože mě opravdu bavilo psát minulý recept, tak jsem se rozhodla, že jich od teď budu psát více. Mám tu pár receptů, které jsem vyzkoušela a výsledek vypadal přívětivě a chutnal výborně, takže Vám to sem všechno pěkně naházím. Rozhodně nečekejte, že bude něco jiného než sladkého, i když mám taky jeden opravdu jednoduchý recept na něco slaného, co má každý rád. Takže i lidé, co nemají sladký jazýček se příjdou na své. Teď se ale pustím do vysvětlování tohoto jednoduchého receptu. Minule byl jednoduchý, no tenhle je ještě mnohem jednodušší. Chystám se Vám totiž předvést jeden recept na výborné sušenky s oříšky a vločkami, který jsem před dávnou dobou našla na internetu a rovnou musela vyzkoušet. Nedávno jsem je dělala znova a říkám si, že bych Vám sem mohla dát recept, jelikož opravdu stojí za to!

Recept na tyhle kakaové sušenky s oříšky a vločkami jsem našla na >tomto< blogu. A protože mě a mé rodině opravdu zachutnaly, tak se s tímto receptem chci podělit. Narozdíl od ostatních receptů, které jsem kdy zkoušela, jsem tenhle nemusela nijak upravovat a vyhovoval mi i podle chuti. Věřte mi, vždycky najdu na receptech něco, co se mi nelíbí a musím to upravit. Oříškové sušenky nedělám moc často, protože nemáme poblíž domu moc zdrojů ořechů, ale jakmile navštívíme babičku, tak hned máme ořechů dva koše. Doufám, že Vám budou chutnat stejně jako mě, jelikož jsou opravdu dobré a rozhodně nezůstanete jen u "jedné na ochutnání". Receptů na sušenek mám opravdu velkou spoustu, protože mě opravdu baví sušenky péct. Navíc moje rodina a přátelé mají opravdu rádi, když si můžou třeba jen tak u televize nebo u kafe něco zobat a sušenky jsou pro takový případ opravdu perfektní.
Zdroj: theblackmask666.blogspot.cz

ANIME: Yami Shibai; Theater of Darkness; Yamishibai: Japanese Ghost Stories
Ve znacích: 闇芝居 
MANGA: Yamishibai: Japanese Ghost Stories (Sakamoto Isao)
Stav: Dokončeno (13 dílů) ... 5 minut / díl
Režie: Takashima Tomoya
Autor: Kumamoto Hiromu
Studio: ILCA
Žánry: horor, nadpřirozeno, městské legendy, mýty, krátké příběhy, yokai, duchové,
Datum vydání: Léto 2013 (Červenec 2013 - Září 2013)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / IMDb / WIKI

-> Yami Shibai - Příběh
"Přistupte blíže a sledujete. Je čas na Divadlo temnoty."
Každý týden v pět hodin večer vypráví tajmený muž se žlutou maskou dětem na hřišti strašidelné příběhy, které jsou založeny na mýtech a městských legendách z japonské historie. K vyprávění těchto příběhů využívá malé tradiční papírové divadlo (Kamishibai), které vozí vzadu na svém kole. V první serii najdete dohromady třináct děsivých příběhů, které vyprávějí o osudu lidí, jenž se setkali s nadpřirozenem.

↓ Yami Shibai - Online ↓
-> Crunchyroll.com - EN

-> Torrent: