Yohoho, Chiisai Ningen!! xD

Whaha xD Ten pozdrav je prostě za moc xD
Máš nějaké narážky?? x)
Ne, je to opravdu cool pozdrav ... obvláště pro tento článek ... xD
Díky, trvalo mi něco ... okolo deseti vteřin, než jsem ho vymyslel ... x)
Whoa, zasloužíš si pochvalu ... xD Jsi genius ... xD
Díky za tvou ... ironii ... x)

↓ Ale pojďme k článku :3 ↓
Máme tu pro Vás další část Japonských legend a podobných, strašidelných věcí ... xD Předešlá část vyšla už před opravdu dlouhou dobou, takže by to chtělo nějakou další, ne?? xD Vypadá to, že navzdory tomu, že už to nejsou tak dobré příběhy, jako ty na začátku, Vás to všechny pořád baví :3 A za to jsme opravdu moc rádi, protože nás zase baví dělat tyhle články a hledat další a další příběhy a legendy ... o(≧ω≦)o

Heh, poslední dobou píšem nějak moc, že nás všechno baví xD ... Ale ona je to pravda xD Whah, začínáme zase kecat o blbostech xD
Ty začínáš ... netahej mě do toho x)
Hehe xD Ale tak, vždyť si myslíš to stejné, ne?? xD
Jak to můžeš vědět?? x)
Protože tě znám už nějakou dobu ... xD
Nezačínej tu s nostalgickýma řečma ... x)

Našli jsme pár dalších super legend, které Vás možná zaujmou x) Snad se Vám i tahle část legend bude líbit a nezklame Vás x) Budeme to tu pořád opakovat, ale opravdu ... ty nejlepší příběhy tu už byly, takže už asi nenajdeme tak strašidelné příběhy jako v prvním článku ... x) Prostě, musíte si to užívat jako Kamaru, a pak Vám nepřijde, že tyhle články ubírají na kvalitě ... x)

V TOMTO ČLÁNKU SE NACHÁZÍ SPOUSTA DĚSIVÝCH A BRUTÁLNÍCH PŘÍBĚHŮ, LEGEND A HISTOREK, KTERÉ SE VÁM MOHOU VRÝT DO PAMĚTI A OPRAVDU VÁS MOHOU VYDĚSIT!! PROTO NEBEREME ŽÁDNOU ZODPOVĚDNOST ZA VÁŠ PSYCHICKÝ STAV PO PŘEČTENÍ TOHOTO ČLÁNKU!!

Takže, upozornění bylo napsáno ... a teď, ti co se rozhodnou pokračovat ... si už nemůžou stěžovat!! x)


↓ Dnešní článek bude tak trochu speciální xD ... "Prokletý historický speciál" :3↓
Teda, nebude tu nic ... tak moc speciálního, takže se prosím zbytečně na nic netěšte, ať pak nejste zklamaní xD ... Prostě jen, bude trochu odlišnej od těch předešlých xD ... Do teď tu byly samé legendy o duchách, divných kreatůrách ... nebo také různé "nemrtvé" potvory, které touží pouze po Vaší smrti ... xD

Ale tentokrát se to nebude týkat žádných žijících a nežijících bytostí ... ale prokletých míst. Ukážeme Vám pět míst, kde se kvůli nějaké nešťastné nehodě, krutému zacházení s lidmi nebo jen kvůli náledě bohů ... začaly dít neobyčejné a nadpřirozené věci, které Vám určitě naženou i trochu strachu ... :3 Takže doufám, že jsme Vás aspoň trochu navnadili ... a teď se můžeme pustit na prokletá místa *////* ... xD

Všechna místa se nachází v Japonsku a většinou mají nějakou tajemnou a opravdu hodně krvavě-krutou minulost ... TT3TT ... Takže ... když vezmete tuto minulost a povídačky, co se šíří okolo ... vznikne Vám z toho dokonalé strašidelná legenda ... xD Proto jsme se rozhodli, že i tyto místa zapojíme do našeho ... strašidelného článku ... xD

Prvním místem je Hitobashira. Nazývají se tak místa, kde se obětovávali lidé bohům a na jejich místě pohřbení (nebo zazdění do objektu) se postavil dům, most nebo třeba i palác.

DALŠÍ NÁZVY: Lidské pilíře, Human Pillars / WIKI

Jeden z nejstarších příběhů je z roku 323 našeho letopočtu, kdy v Japonsku vládl císař Nintoku. V tu dobu se projednávaly záplavy řek Kitakawa a Mamuta, kdy už lidé nezvládali opakující se záplavy. Jednou měl císař sen o dvou lidech se jmény Kowakubi a Koromono-ko, pokud je obětují Bohům řek, tak budou schopni opravit a dokončit hráze u břehů řek. Kowakubi byl hozen do řeky Kitakawa jako oběť jejímu Bohu a díky této oběti bylo možno dokončit hráze u břehů řeky. Koromono-ko se však obětí nakonec nestal/a.

Whah, nevím ... jestli ty dvě jména ... jsou chlapi nebo ženský ... xD
Třeba to bylo kombinované?? x) ... Co ty víš x)
No jasně ... xD Ale ten příběh je opravdu hodně děsivej T3T ... Nechtěla bych žít v té době ... T3T
Proč?? Bojíš se, že by tě hodili do řeky?? x)
JOP!! TT3TT
... No ... je pravda, že takových exotů, jako jsi ty, by se asi hezky rychle zbavili ... ale třeba by si tě nikdo nevšim ... přece jen jsi malá ... snadno by tě přehlídli ... x)
Hej!! Já nejsem malá!! ... Jen nejsem moc vysoká!! xD
Jasně, jasně ... x)

Další příběh se objevuje jako tradice "Nagara no Hitobashira" zapsána v deníku Yasutomi-ki, který pochází z patnáctého století (takže to ani není zas tak moc dlouho x) ... Každá žena, která nosila na zádech svého syna byla chycena, když procházela kolem řeky Nagara a byla pohřbena tam, kde měl vzniknout nový a velký most přes řeku.

Většina těchto příběhů o obětování lidí Bohům pro dobrou kvalitu a dlouhou výdrž staveb se točí hlavně kolem řek a vodních objetků, vyskytují se také v místech, kde se provádí rozsáhlé a nebezpečné stavby. Tyto příběhy se běžně vyprávěly až do konce šestnáctého století. V dnešní době už nějsou tak známé a rozhodně se už nic takového nevyskytuje nikde ve světě.

Hej, ale tak mě napadá ... že znám spoustu detektivek (nevzpomenu si jmenovitě), kde minimálně jeden z případů byl vždycky o zazdění nějakého člověka do stavby ... xD
No vidíš, Hitobashira se používá i v detektivkách ... x)
Hehe, to je velké zjištění!! xD
Dobře si to zapamatuj, až z tebe jednou bude ten tvůj vytoužený detektiv ... x)
Che, jasně, že si to budu pamatovat!! xD Takový ... strašidelný věci já nezapomínám!! xD

-> U tety Wikipedie je pár staveb, o kterých se povídá, že byly postaveny díky lidským obětem ...
Když byl na stejném místě postaven nový most (r. 1891), lidé se báli přes něj chodit kvůli tomuto známému příběhu, kterému sposuta lidí věřila a stále věří. Je to také z důvodu, že Gensuke byl vybrán jako oběť potom, co bylo prohlášeno, že první muž, který přejde most v Hakama bez Machi (speciální věcička z látky na tomto oblečení, která udržuje záhyby pěkně rovně a stylově vypadající :3) bude obětován a pohřben pod most.

Hej, nějak jsme se tu rozepsali xD
Jo, to jo x) ... Ale aspoň je tu pár zajímavých příběhů, ne?? x)
To jo ... už nikdy nepřekročím žádný most a nebudu se potulovat blízko nějakého rozestavěného hradu TT3TT ...
Ale prosím tě ... vždyť něco takového se už hodně dlouho nedělá ... x)
Ale co kdyby to někdo chtěl po tom, co si přečte tento článek ... vyzkoušet?? TT^TT
To by bylo opravdu hodně špatné ... x) Ale určitě by to nebyla naše chyba ... x)
Když to říkáš xD ... Každopádně, jsou to opravdu zajímavé a svým způsobem děsivé příběhy, když si vezmete fakt, že většina těchto pohřbených duchů musí být pěkně naštvaných, že je prostě jen tak zabili kvůli nějakýmu baráku nebo mostu ... xD Aspoň já bych byla ... xD
Jo, ty by jsi byla opravdu hodně ... nesnesitelný a nebezpečný duch ... x)
Proč??
Snědla by jsi všem všechno jídlo ... kvůli tobě by nebylo na světě žádné jídlo ... jelikož duch toho pravděpodobně může sníst kolik chce x)
Whaaa *////* ... Měla bych všechno jídlo jenom pro sebe!! *///* ...
... A Kamaru nám odlétla do světa fantazie a hlavně jídla ... x)

Doufám, že jste se nenudili u těchto příběhů ... x) Všechny je najdete u tety Wikipedie, jen jsme to tak nějak ... shrnuli a přeložili, takže tam určitě všechny najdete v originálním jazyce ... angličtině x)
A nyní se pojďme pomalu vrhnout na další místo ... přesněji to bude stavba. Vysoký mrakodrap, který možná není zas tak moc známý, ale přece jen trochu je pro svou temnou minulost.


DALŠÍ NÁZVY: Sanshain rokujuu / WIKI

Tento obrovský mrakodrap, který má dohromady 60 pater, se nachází ve čtvrti Ikebukuro. Tato obchodní a zábavní čtvrť se nachází ve městě Toshima, což je speciální část Tokya. Sunshine 60 obsahuje všechny možné obchody, firmy, jsou zde také byty nebo různé další kulturní a průmyslové prostory. Je to prostě takový mix-mrakodrap xD Najdete tu svým způsobem všechno, pěkne rozdělené do jednotlivých pater xD ... Člověk tak může žít, pracovat a relaxovat na jednom místě, což je hlavní důvod, proč tenhle mrakodrap vznikl - ušetřit co nejvíce času.

V období, kdy byl tento mrakodrap postaven (r. 1978), byl nejvyšší budovou v celé Asii (je vysoký 239,7m). Později v roce 1895 ho překonal mrakodrap 63 Building, který se nachází v Seoul, což je hlavní a zároveň největší město Jižní Koreii. Později Sunshine 60 překovala i Metropolitní vládní budova v Tokyu po tom, co byla dokončena.

Objevil se také v několika anime xD Nejznámější z nich je asi Durarara!!, které se odehrává přímo ve městě Ikebukuro. Měli jsme tu o tom i zmíňku v Anime vs. Realita článcích ... takže myslím, že tu o tom už nemusíme nic psát xD Každopádně, díky Durarara!! je tohle město známé mezi Otaku a fanoušky anime a mangy ... xD

Hah, vlastně ani nevím, jestli Vás tohle zajímá xD ... Zatím jste se nedozvěděli nic moc děsivého, že?? xD
Dozvěděli, pokud si četli text v tom obrázku ... x)
T-to ... to jsem samozřejmě věděla ... >/////<
Dobře x) ... Budu tomu věřit x)
Hehe xD ... Ale vážně, chtělo by to také napsat něco zajímavého a ... né jen samý dějepis ... xD
To je pravda x) ... Ale já mám dějepis rád ... proto ho sem budu cpát x)
Jak chceš xD ... Básníku xD

A teď něco o tom důvodu, proč je tenhle na první pohled krásný mrakodrap s radostným jménem považován za prokletý a duchy osídlený xD Je to kvůli místu, kde byl mrakodrap postaven. Byl totiž postaven na místě bývalého vězení Sugamo, které bylo postaveno v roce 1895 po vzoru epvropských vězení. Byli zde vězněni političtí vězni, kteří kritizovali a opovrhovali tehdejší vládou a politikou; komunisté a další váleční zajatci a špioni z třicátých a čtyřicátých let během Druhé světové války.

Toto vězení nebylo zničeno během bombardování Tokya ve Druhé světové válce a vydrželo stát opravdu dlouhou dobu. Byli zde drženi vězni předtím, než se dostali před soud a několikrát se tu také odsoudilo k trestu oběšením. Ze začátku bylo vězení v rukou Americké armády, byli to ale Japonci, kdo se staral o chod vězení (dozorčí, vojáci a další ... vězni také museli jíst japonská jídla), nakonec vězení padlo do rukou Japonské civilní vlády. Oficiálně bylo vězení uzavřeno roku 1962 a roku 1971 bylo toto vězení zbořeno a srovnáno se zemí. Všechno, co po tomhle vězení zbylo je jen kámen, na kterém je v japonštině napsáno "Modlete se za věčný mír".

A na místo tohoto bývalého vězení ... jak tu pořád říkáme dokola, byl postaven tento mrakodrap s krásným jménem Sunshine 60, které mu bylo dáno kvůli zahnání této minulosti. Snažili se, aby nevznikaly tyto strašidelné a duchařské povídačky, ale představivosti člověka naporučíte xD Hned, jakmile se mrakodrap otevřel a uvedl do provozu, začaly vznikat tyto děsivé historky, příběhy a legendy o bývalých vězních, odsouzených k smrti, kteří se potloukají okolo budovy a touží po pomstě ... TT3TT

Zase nepřeháněj x) ... Ještě jsme nenašli na internetu žádnou takovou děsivou historku ... kromě toho vězení, kde byla odsouzena opravdu velká spousta vězňů ... x)
He!! HA!! ... To je důvod!! xD Všichni se bojí, že na ně ti duchové zautočí ... a proto o tom nic nepíšou na internet!! xD
Jasně, to dává smysl ... x)
Ale stejně je to docela děsivé ... představ si, že si tam zrovna dáváš nějakou super večeři ... s vědomím, že pod tebou je plocha, kde stálo takové děsivé vězení ... TT3TT ... Asi bych si tu večeři snědla někde ... minimálně dva kiláky daleko ... xD
Moc to přeháníš x) ... Oni by ti to jídlo určitě nesnědli ... x)
Opravdu?? TT^TT
Určitě ne ... jsi mnohem děsivější, než kdejaký duch, když se ti někdo ... třeba jen podívá na jídlo x) Nechci vědět, jak by dopadl chudák takový duch, kdyby ti chtěl sníst tvoje jídlo ... x)
Díky, teď jsi ze mě udělal nějakou potvoru, co by kvůli jídlu zabijela ... xD
A nejsi snad?? x)
Pravda, jsem xD ... Dávejte si na mě všichni pozor!! xD

No, ale pojďme se hnout dále ... k dalším děsivým místům :3 Máme tu ještě tři další xD Doufám, že Vás moc nenudíme ... a ještě pořád jste tu s námi a čtete si tyhle strašidelné články ... xD
Které připadají strašidelné jen tobě ... x)
Haaaa, to není pravda!! xD Určitě je tu ještě někdo, komu to přijde taky děsivý!! xD
No, pak si o tom ještě promluvíme ... neexistuje člověk, co by byl víc vystrašený z naprosté blbosti jako ty ... x)
Já se nebojím ... blbostí ...
Heh, tak se nemusíš hned urazit ... x)
Pchee, co jsi čekal!!
Přesně to, co jsi udělala x) ... Ale vypadáš docela roztomile, když se takhle zlobíš ... x)
*/////*
A stejně roztomile vypadáš, i když se červenáš ... vážně neumíš snášet komplimenty ... x)
Jsi blbej?!! ... Já ... nejsem zvykla na komplimenty z očí do očí ... */////*
... A zde přichází naš fanservis ... x) Komu scházel?? x)
Z-zase si toho o sobě moc nemysli ... xD
Jasně, díky ... že mi dokážeš vždycky tak účině shodit sebedůvěru x)
To já vždycky ... xD

Ale pojďme k dalšímu příběhu ... k další legendě xD
Tentokrát je to legenda o záhadné vesnici, o které se vlastně ani neví, jestli doopravdy existuje. Na youtubku najdete pár zajímavých videií z okraje této vesnice ... i pár dokumentů xD (Ale je to skutečně tahle vesnice?? xD)


DALŠÍ NÁZVY: Village of Inunaki, Vesnice Inunaki

Inunaki je neznámá, docela malikantá horská vesnička, která se údajně nachází hluboko v horách v prefektuře Fukuoka v Japonsku. Tato vesnice je izolována od celého světa a nikdo nemá povoleno odejít z této vesnice. Může se tam vydat, ale už nikdy se nedostanete ven (tak to aspoň stojí v legendách xD). V této vesnici je zakáz jakýkoliv kontakt s vnějším světem, to znamená, že tu nejsou povoleny telefony ani žádné jiné elektronické přístroje. Jelikož se tato vesnice nachází hluboko v horách, tak byste tu pravděpodobně ani nechytli žádný signál.

Co je ale ještě podivnější na této vesnici je způsob, jakým zdejší obyvatelé žijí. Neplatí tu totiž žádné zákony, které znáte a dodržujete. Je to také napsáno u vstupu do vesnice, kde se nachází velká kamenná deska, na které je napsáno: "Zákony Japoska tady neplatí". Lidé tu totiž žijí opravdu zvláštním, neobyčejným a opravdu extrémě divným způsobem života. Bohužel jsme nenašli jakým přesným způsobem žijí, ale myslíme si, že to musí opravdu hodně zvláštní způsob života, když jim věci jako kanibalismus nebo brutální vraždy přijde normální. Co se týče toho incestu, což je jednoduše řečeno sexuální vztah mezi blízkými příbuznými, myslím si ... že v takové vesnici, která žije hluboko v horách daleko od civilizace je to asi tak trochu "normální", dalo by se říct xD Dříve (před hodně dlouhou dobou) to bylo docela normální, dnes už se to však považuje za zakázané. Ale vážně, žít v této vesnici není nic normálního xD ...

Fakt, že tam můžou někoho zabít kdykoliv se jim zachce nás přinutil zařadit tuto záhadnou vesnici do náších strašidelných příběhů ... i když se tady jedná spíš o "brutální věc" než o "strašidelnou věc" ... TT3TT Když se podíváme na legendy a strašidelné příběhy z oblasti této vesnice, tak jich sice moc není a většina z nich je čistě jen kriminalistická záležitost ... ale myslím si, že některé z nich jsou docela zajímavé, takže Vám sem nějaké napíšeme xD Odehrávají se většinou kolem Inunaki tunelu, který vede k této vesnici a také kolem Inunaki přehrady, která má svou děsivou minulost.

Nějaké příběhy ze samotné vesnice ... jsme bohužel nenašli ... x)
Bohužel?? Možná je to dobře, nemyslíš ... ?? TT^TT
No, možná jen pro tebe x) Ještě by jsi se bála, co?? x)
J-já se n-nebojím!!
Dobře, dobře ... x) No, mám pocit, že už teď jsi opravdu hodně vystrašená x) ... A to se chceš stát profesionálním detektivem ... no, hodně štěstí x)
Hej!! Nedělej si z toho srandu!! xD Já jím jednou budu ... a nebudu se bát ničeho :3
To je moc hezký sen, držím ti palce, ať se ti o něm zdá i nadále x)
Nech si ten sakrasmus pro sebe xD Mě se můj sen jednou splní!! xD
V dalším snu, že?? x)
Právě zabijíš moji představivost, děkuju xD
x) ... Radši pojďme na ty příběhy, ne?? x)
Jop :3

Našli jsme pár zvláštních příběhů, které nejsou zas tak moc strašidelný ... ale jsou docela brutální ... řekla bych xD

Whah, řekla bych, že jsme našli docela dost děsivých příběhů TT^TT
Nejsou zas tak moc děsivý x)
Jsou!! A moc!! Zase se mi nebude dařit usnout!! TT3TT
To je pravda, ty bez spánku ... to je nebezepečná kombinace x) Skoro stejně tak vražedná, jako ty bez jídla ... x)
Hehe, dávej si na mě radši pozor X3
Já si na tebe dávám pozor pořád ... x)
... Víš, když to říkáš ty, tak mi to přijde dvojsmyslný ... xD
Vím, kam tím míříš ... a snažil jsem se, aby to znělo dvojsmyslně ... x)
Proč?? ... To od tebe není hezký!!
Baví mě, jak jsi potom zmatená a nevíš, co si máš myslet ... x)
Oh, to musíš mít teď o zábavu postaráno, protože já tě teď vůbec nechápu ... xD
Víš, kdyby jsi uměla používat to, co máš v hlavě ... myslím, že by to mezi námi teď vypadalo jinak ... x)
Budu dělat, že jsem to neslyšela, protože to nechápu xD ... Každopádně, nezačínej zase s tím ... fan-cosi!! xD Nikdo na to není zvědavej xD A jsem si na stoprocent jistá, že za to můžeš hlavně ty!! xD
Jsi chytřejší, než jsem čekal ... x)
Beru to jako poklonu ... Nyahaha :3

Teda, docela se nám tenhle článek protáhl xD ... A to jsme tu toho ani moc nenapsali xD Doufám, že Vám to nevadí xD ... Snad se nám povede nenarazit na limit, protože to by bylo špatný!! T3T ... Dalším děsivým místem je tunel, ve kterém dochází k opravdu hodně strašidelným zážitkům.


DALŠÍ NÁZVY: tunel Kiyotaki

Tento tunel se nachazí ve městě Kameoka v Japonsku a byl postaven v roce 1927, jak už jste určitě četli na obrázku (nebo ne?? xD) každopádně, je to už opravdu hodně starý tunel z doby, kdy se pracovalo v otroctví a spousta těchto otroků zemřelo během stavby tohoto tunelu. Tito otroci nebo také dělníci (jak chcete xD) byli nuceni pracovat v opravdu strašních podmínkách. Neměli dostatek odpočinku, pracovali celý den a určitě byli nuceni k práci i v pozdních večerních hodinách. Nedostávali také velmi vydatnou a obsáhlou stravu, aby tak mohli znovu nabrat síly.

Jendím z hlavních důvodů, proč je tento tunel také považován za prokletý je jeho délka a to 444m. Určitě spousta z Vás (hlavně otaku xD) víte, že čtyřka je v Japonsku prokleté číslo. Protože znaky pro číslo čtyři a pro slovo smrt se vyslovují stejně. Je to stejné jako číslo třináct, které se zase u nás považuje za prokleté. V délce tohoto tunelu je opravdu hodně čtyřek, dost na to, aby se lidé měli začít bát. Tento tunel má také jednu zvláštnost a tou je fakt, že se jeho délka mění v závislosti na počasí, ale hlavně na denní době, kdy je měříte. Délky ve dne a v noci se od sebe docela dost liší.

Víš ... to, že se jeho délka mění podle počasí ... nebo přesněji řečeno podle teploty ... není to zase tak moc zvláštní x)
Fakt?? ... Tobě nepřijde divný, že si takovej tunel prostě mění svojí délku jak se mu zachce?? xD
Ne, to ne ... jen ... s ohledem na fyziku je možné, že se během zimy a léta jeho délka mění, pokud prochází opravdu velkými tepelnými změnami ... třeba x)
... Eh, není to jen otázka maximálně milimetrů?? xD
Jo, to jo ... já nejsem fyzik, takže toho o tom moc nevím x)
Ale stejně, zima a léto ... to je celej půlrok ... ale tenhle tunel si hraje na žížalu celej den ... xD
Na žížalu?? x)
Jo, ta se taky natahuje a zmenšuje ... xD
... Já to pochopil, jen mě to přišlo strašně vtipný x)
Nechápu proč ... xD
Jen tak, nechme to být x) ... Kašlem na fyziku, vraťme se k tvé žížalové teorii x)
Banzai xD ...

Když vezmeme další důvod, proč se tenhle tunel považuje za prokletý, jsou to časté nehody, které se tu stávají, spojené se zjevevováním duchů. Jedná se o duchy dělníků, kteří tu zemřeli. Straší lidi v autech, což pak vede k autonehodě. V tomto tunelu se také nachází zrcadla, a když se do nich podívate a zahlédnete v něm nějakého ducha, tak máte jistotu, že zemřete nějakou opravdu krutou a bolestivou smrtí. Myslím, že tohle "opravdu krutá a bolestivá smrt" se říká kvůli tomu, že když uvidíte nějakého ducha v zrcadle, tak se vyděsíte natolik, že ztratíte kontrolu nad řízením a vysekáte se i na rovince. A všichni víme, že autonehody nikdy nekončí moc hezky.

Duchové se objevují hlavně v noci, což je taková obvyklá doba pro duchy. Hlavně kolem půlnoci xD Tímto tunelem projede denně opravdu velká spousta aut, také tudy jezdí autobusy a poslední dobou, se tu nestavá tolik autonehod jako tomu bylo v minulosti. No, abychom to tak nějak shrnuli. Samotná legenda je to "pokud se kouknete do těch zrcadel, tak brzo zemřete brutální a bolestivou smrtí", další věci jsou jen takové historky nebo povídačky, co se podívají. Dělníci tu v minulosti při výstavbě ale opravdu umírali a pracovali v otrockých podmíkách.

Proto by možná ani nebylo divné, kdyby tento tunel byl doopravdy prokletej!! TT^TT
Zase to nepřeháněj x) Nemyslím si, že tam doopravdu straší x)
Straší!! Já to moc dobře vím!! TT^TT
Byla jsi tam už někdy?? Máš nějaký normální důkaz, než povídačky?? x)
N-ne ... nemám ... >///<
Tak vidíš x) Není to tak, že bych nevěřil na duchy, ale dokud nějakého neuvidím na vlastní oči, tak ... tomu budu věřit jen napůl x)
Víš, jednou zemřeš opravdu krutou a bolestivou smrtí ...
Přestaň x) Tím, že mě prokleješ, tomu neuvěřím x)
Jednou budeš muset ... hehe, počkej, až potkáš nějakýho zvlášť děsivýho ducha ... xD
Myslím, že nepotkám ... x)
... I kdyby jsi potkal, tak by se ti nic nestalo ... ten duch by radši vzal nohy na ramena, protože jsi mnohem děsivější než kdejakej duch ... xD
Budu to od tebe brát jako poklonu x)
Ber si to jak chceš xD

Whoo, a konečně pojďme na další a poslední legendu v tomto článku xD ... Z nějakého důvodu se tento článek stal spíše historickým, než děsivým xD ... Což, já z toho budu mít noční můry tak jako tak ... xD Poslední legenda je o jednom rybníku, na kterém by si zamilované páry rozhodně neměli vyjíždět na loďkách, pokud spolu chtějí vydržet dlouhou dobu a šťastní.



DALŠÍ NÁZVY: Inokashira Park, kletba parku Inokashira, Inokashira Onshi Kouen / WIKI

Tento park se nachází mezi městy Musashino a Mutaka na západě Tokya v Japonsku. Inokashira park je považován za dar od císaře pro veřejnost z roku 1918, kdy byl otevřen a byl to první park, který byl vytvořen s takovýmto úmyslem. Je to obrovský park, který zabírá území velké skoro 400 metrů čtverečních a podle mě je to opravdu krásný park. Nachází se v něm desítky stromů, keřů a různých rozlehlých trávníků včetně rozlehlého rybníku Inokashira, který leží uprostřed parku a zabírá velkou část. Je to podlouhý rybník, který se na jednom konci rozdvojuje a na druhém konci začíná řeka Kanda.

Ze začátku tento park vypadá opravdu krásně, stejně tak vypadá krásně a lákavě možnost projížďky po tak rozlehlém rybníku, který je v době jara a léta obklopen rozkvetlými stromy, nejčastěji Sakurami. Ale nenechte se zmást, protože nad tímto rybníkem se vznáší děsivá kletba a nikomu by se určitě nelíbilo, kdyby postihla zrovna ho. Jedná se o kletbu, kdy se jakýkoliv pár, ať už jsou spolu šťastnější sebevíc, nehádají se a nadevše se milují, během projížďky na tomto rybníku začne hádat a nakonec se rozejde.

Tato kletba se váže k jedné japonské budhistické bohyni Benzaiten. Tato bohyně se původně vyskytovala (a stále vyskytuje) v indickém hinduistickém náboženství pod jménem Saraswati a do Japonska se dostala během šestého až osmého století přes Čínu. Benzaiten je bohyně všeho, co proudí nebo teče, jako je třeba voda, řeč, slova, znalost nebo třeba také hudba a další ... V parku má také svoji vlastní svatyni. Říká se o ní, že je opravdu hodně žárlivá a pomstychtivá. Pokaždé, když vidí, jak se nějaký zamilovaný a šťastný pár plaví po rybníku na loďce, začne žárlit a sešle na ně kletbu pod kterou se začnou hádat a rozdejdou se.

Whaa, to je opravdu zvláštní ženská ... xD Nechtěla bych být takovým bohem xD
Bylo by divný, kdyby jsi zrovna ty byla bohem x) ... Ale nedivil bych se, kdyby jsi se stala bohem jídla ... x)
Whooo */////* ... To by bylo úžasný!! :3 To bych pak mohla ochutnat všechno jídlo na světě!! *//////*
To jo, ještě by ti to lidi nosili přímo pod nos x)
Yeah!! *////* ... A z tebe by byl ... rádce xD
Opravdu?? x)
Jo, kdyby jsem něco nevěděla, tak by jsi mě poradil xD
Jak chceš x) ...
Nyahaha xD ... Mít fantazii je tak dobrá věc xD ... Se mi o tom teď bude zdát xD ...

No, ale jak už to bývá ... tak vždycky existuje nějaký způsob, jak se zbavit prokletí, že?? My jsme prohledali celej internet, abychom se o téhle kletbě dozvěděli něco více a nakonec se nám podařilo zjistit, jak se této kletby zbavit. Je to docela jednoduché, stačí když hned po projížďce na loďce půjdete do svatyně Benzaiten a pomodlíte se. Pak už Vás žádná kletba nebude ohrožovat. Navzdory tomuto prokletí, této legendě, která tu koluje ... je tento park (a hlavně vyjížďky na loďkách) opravdu populární :3

Whaa, řeknu Vám, jsme na konci limitu xD ... Opravdu jsme se sem vešli je taktak xD
Doufám, že se Vám článek líbil :3 Tentokrát to byl takovej menší výlet do historie a to hlavně díky Goshimu-sama, protože on má prostě historii strašně rád xD ... Ale zase jste se naučili něco nového (třeba) o Japonsku ... a jeho zajímavých a neobyčejných místech xD

Chceme Vám na závěr poděkovat za přečtení a za každej koment, kterej se tu objeví!! :3 ARIGATO!!! o(≧ω≦)o

Baka-chan xD ... a Goshi-sama x) ... Gomen za chyby, snad Vám to nepokazilo zážitek ... o(≧ω≦)o

MANGA: M nano? Baka nano? Hentai nano?; Are You a Masochist? Are You an Idiot? Are You a Pervert?; You Are M? Foolish One? You Are Abnormal?; M na no? Baka na no? Hentai na no?
ANIME: Není ... ale je to škoda ... xD

Stav: Dokončeno (1 volume, 5 kapitol) ... v angličtině pomalu ale jistě vychází *///*

!!! POZOR !!! Je to YAOI manga!! *////* ... A pěkně úchylná xD

-> AP / MA / MAL / MU / WIKI

-> M nano? Baka nano? Hentai nano? - Příběh
-> M nano? Baka nano? Hentai nano? - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ M nano? Baka nano? Hentai nano? - Online ↓
-> Mangago.com - AJ
-> Mangafox.me - AJ
-> Mangahere.co - AJ
-> Readmanga.eu - AJ

↓ M nano? Baka nano? Hentai nano? - Download ↓
-> Luffynotomo.livejournal.com - AJ (Přeloženo v horší kvalitě, ale upravuje se do lepší xD)

Baka Kamaru xD

MANGA: Rappa, Rappa - Rannami
ANIME: Není ...

Stav: Dokončeno (2 volume, 17 kapitol) ... anglický překlad stále pokračuje

-> AP / MA / MAL / MU / WIKI

-> Rappa - Příběh
-> Rappa - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Rappa - Online Read ↓
-> Mangafox.me - AJ
-> Mangahere.co - AJ
-> Mangago.com - AJ
-> Bato.to - AJ

↓ Rappa - Download ↓
-> Starkana.com - AJ
-> Bliss.shounen-ai.net - AJ (1. volume)
-> Forum.egscans.com - AJ (2. volume)

-> První volume je k dostání v ČR :3

Baka Kamaru xD

ANIME: Kamigami no Asobi, Mischief of the Gods, KamiAso
MANGA: Kamigami no Asobi
HRA: Kamigami no Asobi

Stav: Dokončeno (12 dílů)

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> Kamigami no Asobi - Příběh
-> Kamigami no Asobi - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Kamigami no Asobi - Online ↓

-> Waoanime.tv - AJ

↓ Kamigami no Asobi - Download ↓
-> Ngfailsub.eu - CZ titulky, softsub
-> Gawsubs.webnode.sk - CZ titulky

-> Animeout.com - AJ
-> Cyber12.com - AJ
-> Animedownload.co - AJ (každej díl je rozdělen na dvě části)

-> Anbient.net - POR

-> Torrent:
- Haruhichan.com - AJ, po jednom díle
- [HorribleSubs] Kamigami no Asobi - AJ, po jednom díle
- [DeadFish] Kamigami no Asobi - AJ, po jednom díle

- [Zero-Raws] Kamigami no Asobi - RAW, po jednom díle

-> Připravuje se OVA a speciály ... x)

Baka Kamaru xD
Zdroj: Tvmao.com

ANIME OVA: Hanayaka Nari, Waga Ichizoku: Kinetograph; Hanayaka Nari, Waga Ichizoku; HanaIchi
MANGA: Neni ...
HRA: Hanayaka Nari, Waga Ichizoku

Stav: Dokončeno (2 OVA) ... každé má padesát minut xD

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> Hanayaka Nari, Waga Ichizoku: Kinetograph - Příběh
-> Hanayaka Nari, Waga Ichizoku: Kinetograph - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Hanayaka Nari, Waga Ichizoku: Kinetograph - Online ↓
-> Waoanime.tv - AJ

↓ Hanayaka Nari, Waga Ichizoku: Kinetograph - Download ↓

-> Chauthanh.info - AJ, OVA 1

-> Torrent:


Baka Kamaru xD