Yarodomo!!

Jelikož starý rozcestních kabátků je zaplněn, je potřeba pokračovat s tradicí a vytvořit nový!! Už se nám to tu pěkně hromadí a byla by škoda s tím přestat jen kvůli nedostatku znaků. Proto jsem se rozhodla vytvořit pokračování, ať to máme všechno pohromadě a s přehledem *////*
 
Yarodomo!! TT////TT
 
Nebudete tomu věřit, ale opravdu jsme se dostali k napsání dalšího článku!! Bohužel to ale nebude nic zajímavého, jen oznámení nového vzhledu blogu (jako kdybyste si toho nemohli všimnout i bez upozornění, nemám pravdu?? xD) a pár odstavců plných nesmyslů. Ostatně jako vždycky, článek o ničem, který se táhne dvě hodiny. Jinak by jsme to přece nebyli my >////< ... Věřím, že to spoustě lidí leze na nervy, spousta lidí to s přehledem ignoruje a ta nejmenší menšina si to možná občas i užívá. Jen si představte, že z toho necelého tisíce lidí, kteří náš blog týdně navštíví, se objeví jeden komentář, když máme obrovské štěstí. Není to zajímavé?? Člověk pak může vidět, že všechny ty tzv. návštěvy jsou tu vlastně jen kvůli tomu, že máme v nadpisu nějakého článku zrovna slovo (s největší pravděpodobností název anime), které čirou náhodou tohle množství lidí vyhledává. Snadno se to také dá vidět, když čirou náhodou najedu na úvodní stránku blog.cz a zjistím, že nejčtenějšími články ten den jsou anime články minimálně dva roky staré. Co se tím vlastně snažím naznačit?? Když to všechno podtrhnu a sečtu, tak náš blog má průměrnou týdenní návštěvnost maximálně tří lidí, které opravdu zajímá, co se na tomto blogu děje. Možná i to je přehnaně velké číslo.
 
Chtěl bych vidět ty tvoje počty prakticky. Na papíře.
O tom si nech zdát xD
Ještě pořád jsem tak nějak nepřišel na pointu tohohle odstavce. Chci říct, koho zajímá jestli se tu prostřídá tisíc lidí týdně a jen tři z nich se ve skutečnosti zajímají o tento blog?? Nepamatuju si, že bysme se někdy starali o návštěvnosti či popularitu??
O-ho-ho. K tomu se ovšem, milý pane, hned dostanu. Jak už jsi zmínil, ještě jsme se nedostali k pointě, která je velmi prostá a ve skutečnosti velmi důležitá. Fakt, že tu je tak málo lidí, které tento blog opravdu zajímá, nám dovoluje si tu na blogu dělat naprosto. cokoliv. co. chceme.
... Víš, i když to řekneš dramaticky, stejně je to největší blbost, jakou jsi kdy začala nějaký článek. Děláš, jako kdybysme někdy dělali něco, co jsme nechtěli x)
Když to ale shrneš, nezněla jsem děsně chytře a důležitě?? *////*
"Děsně" není slovo, které bych použil, vlastně ani "chytře" nebo "důležitě" není zrovna vhodné pojmenování.Tak nějak jsi tu popsala "problém" snad každé stránky. Ovšem, že na každé stránce se objevují lidé, kteří hledají třeba jen jednu danou věc. Od toho jsou vyhledávače a celkově celý internet je o tom, že něco hledáš a chceš na to odpověď. Náš blog je založený na odkazech na anime a mangu, proto se tu objevuje tolik lidí, kteří vlastně ani nemají ponětí, co je tohle za stránku, hlavně že najdou to, co hledají. Důvod, proč tu nemáme komentářě a celkově je naše "opravdová" návštěvnost tak malá, je naše neaktivnost, nezáživné články plné nesmyslů a hlavně ... není tu nic zajimavého, co by se dalo "prodat". Chápeš??
Jak jinak by jsi to teda nazval??
... Jsem rád, že tak přemýšlíš nad mou první větou. Pokračuj a jednou zvládneš pojmout informace z celého odstavce x)
Ale já to všechno chápu. Jen jsme oba příliš líní na to s tím něco udělat. Z mého pohledu je lepší mít tu méně věrných čtenářů, než hromady procházejících lidí xD
Máme tu pár sérií článků, které baví jak nás, tak i naše čtenáře. Proč se nevěnovat tomu?? Vždycky můžem vymyslet něco nového, ale někdy je lepší zůstat u starého, které už je zažité x)
Yeah, říká milovník historie. Jak ironické xD
Děkuji x)

Myslím, že by bylo lepší začít znova. Nějak se nám povedlo dostat do vod, které jsou ještě méně zajímavé, naž naše klasické vykecávání. Abych Vás tak nějak uvedla do obrazu a seznámila s obsahem dnešního článku. Pro začátek bych chtěla zhodnotit náš nový vzhled blogu, najít klady a zápory ... a samozřejmě nezapomenout na tučnou kritiku. Pak jsem měla v plánu se pochlubit s mým novým koníčkem, ale odvaha mě pomalu opouští a jsem si jistá, že než na to dojde řada, tak už tu nebude. A na závěr ... cokoliv, co nás napadne. Tak jako vždycky tohle bude mix všech možných pocitů, nálad, témat a barev. Rozhodně se máte na co těšit, pokud Vás naše ztřeštěné články baví a ještě neomrzely *////*