Rodina ASAKURA

Autor: || Zveřejněno: 19.8.12

Yoh Asakura

Narozeniny: 12.5.1985
Věk: 13
Duch: Amidamaru
Zbraň: Meč a dýka (starožitnost)
Má rád: Hudbu, spánek
Sen: stát se rockovou hvězdou (přál si to když byl malý)

Yoh je shaman, kterého učil jeho dědeček a jeho (snoubenka) Anna Kyoyama.
Snaží se vyhrát turnaj a stát se všech shamanů král.
Svého pravého ducha našel, až ve 12 letech. Jmenoval se Amidamaru. Potkal ho na posvátnem kopci, kde se taky poprvé potkal se svým nelepším kamarádem Mortym
Pochází ze starého rodu Asakura a je to typický druh šamana. Je to věčný optimista a jen tak něco ho nevyvede z míry. Jako malý slíbil svému dědečkovi, že se stane králem šamanů. Je vůdce party do které patří: Len, Lyserg, Rio, Trey, Choco a Faust.

Kino Asakura

Je to manželka Yohmeye a také babičkou Zeka a Yoha. Vychovávala Annu a byla její učitelkou. Anna se od ní naučila kruté tresty a poznámky. Vycvičila z Anny duchovní médium, hodně si jí oblíbila a věří že by byla skvělou manželkou pro Yoha. Dala jí 1080 perel aby zastavila Zeka a naučila jí jak s nimi zacházet a vyvolat duchy a vložit je do perel.
Je také duchovní médium ale narozdíl od Anny je slepá. Dokáže předpovědět co se právě stalo aniž by to věděla nebo viděla. Rozpozná sen od vidění a hrozícího nebezpečí. Je velmi přísná a moudrá s její holí dokonce nebezpečná, jak jistě víte udeřila svojí holí Yohmeye :o))) Podle Yohmeye odvedla na Anně výbornou práci. Jako první Kino dokázala vycítit když byl Yoh mrtvý a také když ožil.

Yoh-mei Asakura

Věk: 70 let

Je to dědeček Yoha a Zeka. Manžel Kiny a pochází ze strany otce Yoha. Když byl Yoh malý tak se ho Yohmey snažil naučit jak být šamanem a Yoh si z toho dělal strašnou srandu a furt mlel to svoje že se stane Rockovou hvězdou ale nakonec se ta dřina vyplatila. Spoléhá na to že Yoh bude králem šamanů a Zeke bude zničen.
Je to hodně moudrý šaman a učí začátečníky jak se stát skvělými šamany například Tamaru, která se do Yoha zamilovala. Je moc přísný a proto od něj Tamara odešla. Myslela si totiž že nevěří tomu co dokáže a co umí. Ale jak víme tak Yohmey nevěřil přece ani Ryovi, řikal že je to beznadějný přípak a přitom z Rya je ted skvělý šaman.

Keiko Asakura

Věk: 43 let

Je to matka Yoha a Zeka. V den porodu byla rozhodnutá že děti musí vrátit zpátky do duchovního světa aby nepšišel na svět Zek. Bylo jí to moc líto, tekly jí slzy proudem, nejradši by si obě děti nechala ale Zek se prostě nesměl dostat na tento svět. Když miminka leželi vedle sebe tak už byli připravení je poslat do světa duchů. Ale najednou se objevil duch Ohně, vzal si malého Zeka a zmizel s nim a tak zůstal Yoh. Starý Yohmei nestihl novorozeňata zničit. Zeke stačil zkrz ducha Ohně poděkovat a říct že se pro Yoha vrátí že ho nevidí naposledy.
Keiko je typ šamana Miko a dokáže vyslyšet hlasy bohů, kteří jí varují před hrozící zkázou. Je jí 43 let a narodila se ve Versau.

Mikisha Asakura

Věk: +/- 40 let

Mikisha je Yohuv otec, když se Yoh a Zeke narodili, měl Zeke už svého ducha a ten popálil Mikishovi tvář. Od té doby nosí masku.
Má dva duchy strážné (vypadají jako dva psíci). Když se snažil porazit Zeka, popálil mu i nohy.

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!