Nyaaah!! Jak se Vám všem daří?! *////*

Pravděpodobně jste to postřehli, ale právě s Goshim-sama válčíme. A já se díky němu nedokážu na nic soustředit?! Jako, snažím se být produktivní, ale s myšlenkami u toho blbce je to neuvěřitelně složité!! Mám neuvěřitelně protivnou náladu ... nebo aspoň tak mě Goshi-sama nazývá. Nevýhoda toho být bezcitná osoba, kterou nic nezajímá ... nikdo Vás nebere vážně. Hah, ale proč si tady vlastně stěžuju, vždyť mě je to úplně jedno. Ať si dělá, co chce ... já si budu taky dělat, co chci. Omlouvám se, jestli tu na někoho začnu házet negativní náladu. Bohužel, nedokážu nijak jinak dát najevo, že jsem nespokojená ... než svou protivností >////< ... Ale!! Abyste se tu během naší války nenudili, našla jsem naprosto dokonalá videa, o která se tu s Vámi prostě musím podělit!!


Snažila jsem se původně najít nějaké pěkné AMV na moje momentálně velmi oblíbené anime Kuroko no Baske, když jsem z ničeho nic narazila na tyhle úžasný videa, která se nazývají MAD. Prakticky se vezme audio z anime a nastříhá se do rytmu nějaké hudby. Podle mě opravdu super blbost, která mě hned tak nepustí. Je to neuvěřitelně chytlavé, nakažlivé a jsem si jistá, že Vás to hned taky nepustí. Kuroko no Baske je sportovní anime o basketbalu, kde se dvojce Kuroko Tetsuya a Kagami Taiga, kteří jsou protiklady jako světlo a stín, snaží porazit členy Kurokova bývalého týmu nazývaný jako "generace zázraků". Každý z jejich členů má jedinečný talent a Kagami sní o tom všechny porazit a stát na vrcholku slávy. Docela dost nerealistické, ale za to velmi poutavé anime plné akce a humoru, rozhodně dopororučuju, pokud jste fanoušci sportovních anme *////*

Mám tu dohromady dvě MAD videa, která prostě musíte vidět. Předem Vás ale budu varovat, že se jedná o vysoce návykovou věc, které se jen tak nezbavíte!! Neberu žádnou zodpovědnost za Vaše zdraví!! >////<

Anime: Kuroko no Baske (Midorima Shintarou, Takao Kazunari)


Anime: Kuroko no Baske (Kise Kouta, Kuroko Tetsuya)
Hudba: Nyaaaaaah -_-" ... Pokud někdo víte, moc mi pomůžete TT////TT


Kuroko-cchi, Kuroko-cchi, -ko-cchi, -ko-cchi!! >////> ... Kuroko-cchi, Kuroko-cchi, Kuroko-cchi, Kuroko-cchi, Kuroko-cchi, Kuroko-cchi, Kuroko-cchi!! Naprosto dokonalý, teď mě to bude hrát v hlavě po zbytek jestli né celého měsíce >////< ... Doufám, že nejsem jediná, kdo se na těmto videama zasměje a příště snad už nebude tak depresivní článek jako je tento. Budeme se snažit zapracovat a přestat válčit, co nejdříve to půjde. Opravdu doufám, že to bude brzo, protože kvůli jisté osobě nedokážu ani spát TT////TT

Baka Kamaru -_-"
Nyahahaha >x)


Tak jsem se po nějaké době rozhodl Vás smrtelníky navštívit. Ustupte z cesty a klaňte se, Goshi-sama přichází!! (o `▽´ )o ... Nebo radši nic, omlouvám se, pokud jsem právě někoho z Vás urazil, prosím ... příjměte mou upřímnou omluvu. Předem bych Vás všechny chtěl varovat, dnešní článek bude tak trochu ... nebo možná docela dost ... odlišný narozdíl od předešlých. Předtím, než se vůbec dostaneme k hlavnímu tématu, chtěl bych tu pár shrnout, co se tu bude odehrávat. Tohle měl být původně jen článek ohledně zajímavého AMV, které jsem nedávno našel, ale protože se vyskytly drobné problémy. Rozhodli jsme se z tohoto udělat rovnou i menší vykecávací článek, abychom tak vysvětlili, co se vlastně vůbec děje. Já původně navrhoval, že by jsme udělali dva odlišné články, abychom to nemuseli míchat dohromady, ale Kamaru tvrdohlavě odmítá, že nechce zbytečně psát dva články, když se to může hodit do jednoho a-
Hej!! O čem to tu mluvíš?? Kdo je tvrdohlavej, hm?!
Mohla bys mě prosím aspoň nechat tady to dopsat??
He?? Ne!! Už jsi napsal dost, dokonči článek, ať si můžu vzít počítač a odejít!!
A kam chceš odejít?? Zavřít se do ložnice a brečet??
Chceš tím říct, že snad brečím?!

Goshi!! ... Teď jsi mě vážně naštval!!

Mám pocit, že se naše Kamaru zbláznila. Jsem zvyklý na její výkyvy nálady, ale tohle mě opravdu překvapuje a začíná lézt na nervy. Omlouvám se, že naše ostré jazyky, ale právě mezi sebou rozporuplné období. Doufám, že nás to brzo přejde, jinak nebudu nervy na to se držet zpátky. Ale pojďme raději zpět k hlavnímu tématu článku, ať si trochu schladím hlavu.

Našel jsem velmi zajimavě udělané AMV na anime Durarara!!. Pokud někdo nezná, tak se jedná o anime, které na první pohled nemá hlavu a patu, v jednom městě žije spousta odlišných charakterů od barevných gangu, přes pouliční rváče, informátora, který miluje lidstvo až po městskou legendu bezhlavého rytíře. Jenže když se spolu všichni setkají, začnou se točit kola osudu a jednotlivé příběhy minulosti se začnou drát napovrch. Opravdu zajímavé anime, které rozhodně doporučuji. Tohle AMV by mohlo docela snadno být i takový menší trailer, který Vám shrne, o čem tohle anime vlastně je ... a to ve velmi vtipné podobě.

Anime: Durarara!!
Písnička: Planet Funk - Peak


Ačkoli tenhle článek začal nějak velmi negativně, je potřeba zůstat pozitivní a nehledět na chyby ostatních. Musíme se naučet odpouštět a nelpět na minulosti-
Hah!! Říká člověk, který pro nic jinýho nežije!!
A to má zas znamenat co??
Nic, jen říkám pravdu.
Hah ... podívej. Myslím, že jsem se ti už dostatečně omluvil, tak bys mohla přestat.
Haha, myslíš, že když se omluvíš aniž bys věděl za co, že je to dostatečný?? Haha, a kdo je teda naivní?!
Možná, kdybys mě řekla, proč jsi tak naštvaná, třeba bysme dojít k rozumnému řešení.
Proč bych ti to měla říkat?! Příjdi jsi na to sám!!
S takovouhle se opravdu nikam nedostaneme. Když mě to nechceš říct, budiž ... ale nechovej se jako malé dítě.
Kdo je malý dítě?!
Ty!!
Ha!! Moc pěkné, možná když se začneš plazit po kolenou a prosit o odpuštění, začnu to zvažovat!!
Nemyslím si, že jsem udělal něco tak staršnýho, abych se před tebou musel plazi po kolenou?!
Jistě, v tom případě nic nečekej ... *opustí místnost*
Hej!! Ještě jsme spolu neskočili!!


Myslím, že bychom toho měli nechat. Něco takového je lepší řešit si to v soukromí. Nebudem tím zbytečně plnit blog a trápit ostatní. Doufám, že se Vám AMV líbilo. Omlouvám se, ale bohužel nemám moc chuť psát tu více, radši půjdu řešit ten náš malej problém, kterej tu máme.
Baka-chan xD a Goshi-sama ... teď zrovna na bitevním poli!!

MANHWA: Crepuscule
ANIME: Není ...
Stav: Dokončeno (253 kapitol)
Autoři: Mirchi, Yamchi
Žánry: drama, upíři, nadpřirozeno, fantasy, školní prostředí, superschopnosti
Datum vydání: Únor 2011 - Řijen 2016

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Crepuscule - Příběh
V EN vychází - Part 1 (81 kapitol), Part 2 (82 kapitol), Part 3 (83 kapitol +)
Existuje pilotní verze z roku 2010, která má 30 kapitol. Jedná se o verzi předtím, než byla Crepuscule předělána autorem od začátku a vydána pod novým jménem autora.

Lark Alfen je odlišný od ostatních. Má červené oči přesně jako mívají upíři, ostatní děti si z něj proto utahují, šikanují ho a dospělí jej odsuzují. Jednoho dne však potká Setze, který má stejně červené oči jako on a jako jediný se s Larkem spřátelí. Když ale začne hrozit, že se Lark bude muset vrátit zpět do sirotčince a už by se tak spolu nikdy neviděli, rozhodne se Setz pozvat Larka k němu domů ... do Světa Upírů.

-> Crepuscule - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Crepuscule - Online Read ↓
-> Alixdudius.blogspot.cz - SK (35 kapitol)
-> Hns.moe - SK

-> Mangafox.me - EN

↓ Crepuscule - Download ↓
-> Alixdudius.blogspot.cz - SK (35 kapitol)


Baka Kamaru xD
- Úprava: 26.06.2017 18:37
Zdroj: Crunchyroll.com

ANIME: Blood Lad
MANGA: Blood Lad
Stav: Dokončeno (10 dílů)
Režie: Miya Shigeyuki
Autoři: Kodama Yuuki
Žánry: komedie, akční, upíři, nadpřirozeno, démoni, fantasy, ecchi
Datum vydání: Léto 2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Blood Lad - Příběh
Upír Staz je jedním z nejsilnějších šéfů, kteří vládnou každý svému území v démoním světě. Je ale docela odlišný od klasických upírů, nejen díky odmítání lidské krve, ale také kvůli jeho nezvyklému koníčku. Staz je totiž pravý fanoušek lidské kultury a jejich produktů, obzvláště těch japonských jako je anime, manga či počítačové hry. Když se do světa démonů nešťastnou náhodou dostane mladá lidská dívka, získává tak jedinečnou příležitost setkat se s člověkem a dozvědět se tak více o lidském světě. Jenže dříve než má možnost si s ní doopravdy promluvit, je snězena masožravou kytkou a zbydou po ní jen kosti a duch. Staz se proto rozhodne ji pomoci obnovit její tělo, obzvláště pokud to znamená navštívení samotného lidského světa!

-> Blood Lad - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Blood Lad - Online ↓
-> Hns.moe - SK
-> Gawsubs.com - SK
-> Kazekage.cz - CZ
-> Shirai.cz - SK (přihlášení)


↓ Blood Lad - Download ↓
-> Gawsubs.com - SK titulky
-> x3m.co - SK titulky
-> Kazekage.cz - CZ
-> Ulož.to - CZ

-> Animeout.xyz - EN
-> Ulož.to - EN - 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

->Torrent:



Zdroj: Keyword-suggestions.com

ANIME OVA: Blood Lad: Wagahai wa Neko de wa Nai; Blood Lad EX
Stav: Dokončeno (OVA) ... 28 minut
Režie: Miya Shigeyuki
Autoři: Kodama Yuuki
Žánry: komedie, akční, upíři, nadpřirozeno, démoni, fantasy, ecchi
Datum vydání: Prosinec 2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Blood Lad: Wagahai wa Neko de wa Nai - Příběh
Na cestě do Akropole světa démonů, jsou Staz a Fuyumi pronásledování skupinou lovců upírů zvanou Team Fearless. Když se jim podaří oslabit Staze a zajmout Fuyumi, už jim chybí jen jeden krok k jejich první zničení upíra. Jenže Staz se nehodla jen tak vzdát.

Nevysílaná epizoda založena limitované verzi mangy.

↓ Blood Lad: Wagahai wa Neko de wa Nai - Online ↓

↓ Blood Lad: Wagahai wa Neko de wa Nai - Download ↓
-> Ange.3mka.cz - CZ
-> Ulož.to - CZ

-> Animeout.xyz - EN
-> Ulož.to - EN

->Torrent:


Goshida Rikyu x)
- Úprava: 26.06.2017 15:38