Sharona, Milly, Sally, Elly, Lilly

Autor: || Zveřejněno: 19.8.12

Sharona
Věk: 20 let
Duch: Elna (Enra Enra)

Sharona je vůdkyně party. Je jí 20 let a vlastní chameleoního ducha Enlu, kterou jí v jednom díle ukradne stará dobrá kamarádka. Sharona je taková zajímavá namyšlená blondýnka která si o sobě myslí že je nejkrásnější a nejchytřejší dívka pod sluncem. Věří v to že bude Královnou šamanů a prostě že bude nejlepší. Když už jde do tuhýho a mají nastoupit proti Zekovi (který by je během chvíle zabil) Yoh jim to zathne tím že se s nima utká v boji aby vyplácali svojí furioku a tím se se Zekem nemohli utkat. Yohovi se to povede a Sharonina parta ze souboje odstoupí.

Millie (Milly)
Věk: 10 let
Duch: Onibi (Onibi Onibi)

Je z party druhá nejmladší, nejmenší a nejroztomilejší. Je to nejlepší kamarádka Elly. Mno vypadá tak na 10 let ale je jí 18 let její strážný duch je Onibi, kterýho vkládá do samostřílu. Neni slabá šamanka ale už jednou přišla o osudový zvonek, který naštěstí našla ale byl zničen Rada šamanů jí dala nový a mohla dále pokračovat díky klukům z Yohovi party v souboji šamanů. Mno jinak také společně s Elly chtěli zničit Yoha když vycházel z Tartarského tunelu.

Sally
Věk: 19 let
Duch: Pixe

Sally, Tak to je dost bláznivá drsná holka, která zbožnuje ničení a zabíjení. Je z Sharoniny party nejsilnější. Je jí 19 let a tajně jí miluje Lenny. Jejího strážného ducha vtěluje do velkého kladiva, už tím jednou ohrozila Yohovu partu když byli s nimi v domě a scháněli informace o Doubee. Skoro vůbec jí nevidíme mluvit, asi je takové tiché povahy ale jak je řeč o ničení tak se hned hrne. Jinak má řidičák a vždy řídí auto :o)))

Ellie (Elly)
Věk: 15 let
Duch Kamaitachi

Mno tak i když se zná že nejmladší je Milly. Tak právě Elly je nejmladší z celé party. Podle mě je nejkrásnější. Je nejlepší kamarádka Milly. Je jí 15 let a svého strážného ducha Kamaitaši vkládá do svých krásných francouzkých nehtů. Má světle hnědé vlasy a zelené šaty. Společně s Milly chtěli zničit Yoha když vycházel z Tunelu Tartaru.

Lilly
Věk: 15 let

Tak to je z celé party nejinteligentnější a nejrozumnější holka, které nejde jenom o krásu. Nemůžu říct že je ošklivá mě se docela líbí ale v její bývalé škole jí řikaly zrůda a že je odporná. Má brýle do kterých vkládá svého strážného ducha "křečka" a tím zásobí celou partu různými informacemi. Neni moc silná ale je fajn. Má zelené vlasy, brýle, minisukni a býlé nadkolenky. Mno a je jí 15. let.

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!