Brej večír ... x)

Tak jsem tu zase s jednou parodií ... jak jinak, než dobrou x)
Řeknu Vám, podle mě je na youtubku spousta talentovanej lidí, kteří nejsou (bohužel!) moc známí ... x)

Tentokrát je to parodie na písničku: Billionaire - Bruno Mars, Travie McCoy


Písnička o patnácti letém klukovi, který touží po tom, aby měl osmnáct let ... :)
A slova v "Celém článku" ... x)


Tak hrozně moc bych chtěl mít osmnáct,
dělat všechno, co mě napadne.
Taky bych chtěl řidičák, jet kam jen chci,
třeba i do ňáký hospůdky.
-
To vše bych dělal vážně rád,
ale je mi jenom patnáct.
Jeee, a nevím jestli mám jít teď dát frisko hned,
když mám jenom patnáct.
Já už chci osmnáct!
-
Jee, chtěl bych mít osmnáct proto,
abych mohl to co,
teď dělat nesmím, ale já nesním,
například tadle hra je od šestnácti,
ale já jí hrával už jako chlapec ve čtrnácti.
-
Jee, a co třeba GTAčko,
San Adreasko hrálo prostě každý malí pako,
ale vždyť to stojí za to, aby generace tato,
porušovala zákony, jako třeba tyto.
-
Jee, kouření vodnice a gumování si chlastem palice.
Jasný, chápu, nic se nesmí přehánět,
ale aspoň nás nemusej furt tak flojdi nahánět.
-
To vše bych dělal vážně rád,
(Co ti bární, co ti brání?)
ale je mi jenom patnáct.
Jeee, a nevím jestli mám jít teď dát si špek s chlebem.
Vou, vou, nebo to rozjedem.
-
Vou, vou, vou,dneska to rozjedem.
Vou, vou, vou …
A je tady večer a nikdo nejde spát,
všichni jdou totiž, ke mně na privát.
Točený pivko, rozlejvaná malinovka
a pro některý z nás je tu na mrazáku Vodka.
Je tu i má vodnice,
holka, co kouří, pěkná velice.
Mobil mi vibruje, tak vyndám ho z kapsy,
zvednu ho a... "Kde si, ty vocasi?"
-
Tak hrozně moc bych chtěl mít osmnáct,
(Osmnáct)
dělat všechno, co mě napadne.
(Haha, everything!) (Haha, všechno!)
Taky bych chtěl řidičák, jet kam jen chci,
třeba i na kalbu, a co ty?
(Já už kalím, přijeď! Cha, cha …)
-
No, já bych kalil vážně rád,
(Tak pojď, tak pojď!)
kašlu na to, že mám patnáct!
(Ha, to je přístup!)
Jeee, jedu tam, všechno si dám,
vždyť já se znám, jak moc chlastám!
Vou, vou, za chvilku budu tam!
Vou, vou, vou, dneska se vožerem!!
Vou, vou, vou …
-
Tak hrozně moc bych chtěl mít osmnáct …


Takže, doufám ... že ty slova dávaj smysl x) ... Nemám ani tucha, jak se takový slova k písničce píšou x)
Goshida Rikyu :)

Název: Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
Český název: Legenda o sovích strážcích

Režisér: Zack Snyder
Předloha: Kathryn Lasky - Guardians of Ga'Hoole
Studio: Animal Logic (Warner Bros, Village Roadshow Pictures)

Rok vydání: 2010
Žánry: Dobrodužný, animovaný, fantasy, horor
Druh: Animovaný film

-> ČSFD / IMDb / WIKI

Příběh:
Soren, mladá pálená sova, rád poslouchá příběhy svého otce o ovích strážcích Ga'Hoolu, je odvážný a touží se jednou stát tak silnými, jako sovi z jeho příběhů. Zatímco jeho bratr Kludd je pravý opak, vysmívá se svému bratrovi, jeho snu a žárlí na jeho přirozený talent. Jednou při tréninku, když jsou jejich rodiče na lovu, se dostanou do rvačky, a když spadnou na zem, tak je unesou sovy. Ty je zavedou do tajného sídla, kde vládne sova, známá jako Metal Beak, ten tvoří armádu sov, které unáší a pomocí měsíce jim vymívá mozek. Sorenovi se ale s pomocí dalších sov podaří únik a najde útočiště právě u tolik známých Sovích strážců.

Download:
Ulož.to, Ulož.to - CZ dabing

Náš názor (obsahuje spoilery):
Hodnocení tohoto filmu je neuvěřitelně rozpolcené, to mi věřte. Začneme s pozitivy. Neuvěřitelné krásná animace *^* ... Tenhle film je opravdu krásně zpracovaný, grafika je natolik výborná, že krajina, sovy a další zvířata vypadají jako opravdové, stejně tak můžeme mluvit o celém fantasy tónu filmu, který způsobuje tahle úžasná grafika a animace :3 ... Film je díky tomu opravdu užasný, každá část podtrhuje děj a nikdy Vás tahle úžasná animace nepřestane překvapovat. Stejně tak tahle animace zvýrazňuje i tajemno a hororové prvky v tomto filmu. To je bohužel ale jediné plus, které tenhle film má.

Samozřejmě, co se týče příběhu, legendy o sovích strážcích, moc zajímavý námět. Nestane se Vám moc často, že uvidíte válčit sovy. Ale autoři pravděpodobně vůbec nevěděli, co tvoří. Nedokázali se rozhodnout, zda se to má zařadit do dospěláckého kouta, dětského nebo kam jinam. Výsledkem toho je, že film je spojením všeho dohromady, a to je opravdu špatně. Jednou máte krásný animovaný, rodinný film, po druhé zase hororový, krvelačný příběh, pak zase komedii a tak to skáče opravdu až moc často. Člověk si tak nedokáže pořádně vychutnat děsivé, smutné, vtipné nebo napínavé situace a momenty, protože se až moc rychle střídají.


Tahle na první pohled krásně vypadající pohádka rozhodně není pro děti, hlavně kvůli svým hororovým částem, které jsou opravdu děsívé, také kvůli násilí a podobným věcem. Animace může být užasná, ale autoři nedokázali využít celý potenciál. Když si vezmu knihy, podle kterých byl tento film vytvořen, tak ... jsou naprosto úžasné, tajemné, dojemné, děsivé, krásně se to všechno prolíná, serie tvoří celkem patnáct knih, pokud se nepletu, a jsou to naprosto krásné knížky. Na druhou stranu, protože je toho ve filmu tolik, tak je opravdu těžké všechno sledovat a člověka to pak zmate, obzvláště, když se k Vám najednou dostane velká spousta informací třeba o historii válek mezi tzv. Čistými a Strážci.

Ale nechem tenhle film celý je zkritizovat. Opravdu se nám zalíbil, hlavně pro svůj příběh a také pro nápínavé části, které byly opravdu záživné, člověk jen musí dávat opravdu pozor, aby vše pochytil a neskončil pak na konci filmu s gulášem v hlavě. Člověka také hodně překvapí nečekaný, otevřený konec, které já obvykle nemám ráda, tady mi přišel jako opravdu dobře udělaný a člověka to vede k tomu, aby si přečetl knihy a zjistil tak konec xD Film jsme si určitě užívali, knížky jsou sice lepší, americká spisovatelka Kathryn Lasky do nich dala své srdce a usilovnou práci, která se opravdu vyplatila, ale i tak film doporučujeme. Nejsme sice odborníci na filmy, ale takový menší názor nikdy neuškodí, nemáme pravdu?? xD

Baka Kamaru xD a Goshida Rikyu x)
- Úprava: 20.01.2013 18:18
- Úprava: 31.12.2013 01:32
- Úprava: 08.07.2015 21:53

Název: The Minions
Český název: Mimoni

Režisér: Kyle Balda, Pierre Coffin
Předloha: Brian Lynch

Rok vydání: 2015
Žánry: Animovaný, komedie, rodinný, sci-fi
Druh: 3D počítačová animace

-> ČSFD / IMDb / WIKI

Příběh:
Mimoni, jsou malé žluté bytosti, které už odnepaměti považují za smysl své existence sloužit tomu největšímu padouchouvi na zemi. Bohužel, kdykoliv nějakého našli, stalo se často jejich vinou, že o svého nového Pána hodně rychle přišli. Cestovali po zemi, až se dostali do země věčného ledu a sněhu, zprvu zvládali žít šťastně, ale nakonec upadli do hluboké deprese kvůli nepřítomnosti žádného Pána. Z jejich řad se ale přihlásili tři mimoni - Kevin, Stuart a Bob, kteří se rozhodli jít do světa a přívest největšino zloducha na světě, aby mu mohli začít sloužit a zbavili se tak obrovské deprese, která je vysilovala.

Download:
-> Ještě si počkáme na pořádnou kvalitu xD


Název: Despicable Me
Český název:Já, Padouch

Režisér: Pierre Coffin, Chris Renaud
Předloha: Cinco Paul, Ken Daurio

Rok vydání: 2010
Žánry: Animovaný, komedie, rodinný, sci-fi
Druh: 3D počítačová animace

-> ČSFD / IMDb / WIKI

Příběh:
Gru se na první pohled může zdát jako mrzutý starý pán, který žije v krásném předměstském prostředí. Nikdo ale nemá tušení, že se po jeho domem ve skutečnosti skrývá tajný úkryt nějvětšího padoucha na světě. Gru se zrovna chystá k nějvětšímu zločinu, jaký kdo na zemi provedl. Ale na světě neexistuje jen jeden padouch, a tak se mu do cesty připlete mladší adept na padoucha, který nemá v plánu nechat Grua provést svůj plán jen tak. Gru se však obrací k tajnému triku, který se k němu nakonec ale otočí jiným způsobem, než by ho kdy v životě napadlo.

Online:
-> Filmycz.com - CZ dabing

Download:
-> Ulož.to, - CZ dabing
-> Filerio.in - EN dabing


Název: Despicable Me 2
Český název:Já, Padouch 2

Režisér: Pierre Coffin, Chris Renaud
Předloha: Cinco Paul, Ken Daurio

Rok vydání: 2013
Žánry: Animovaný, komedie, rodinný, sci-fi
Druh: 3D počítačová animace

-> ČSFD / IMDb / WIKI

Příběh:
Zatímco se Gru snaží přizbůsobit rodinému životu, přestal se zločinem a snaží se podnikat čestně, objevil se nový zákeřný padouch. Antipadoušská liga se rozhodla využít Grua, bývalého padoucha, aby mohli nového chytit. Gru ale nemá zájem o nic nebezpečného, proto vyslali tajnou agentku Lucy, aby dostala Grua na jejich stranu. Gru má spoustu problémů se svými dcerami a přidávají se k ním další se vzrůstající přitažlivostí k Lucy, s náhlým mizením jeho mimoňů a v neposlední řadě s Eduardem, padouchem, který má prsty snad ve všem.

Download:
-> Ulož.to, Ulož.to - CZ dabing

Náš názor na všechny filmy (obsahuje spoilery):
Naprosto boží animák xD Jsme laici, nerozumíme filmovému průmyslu, ale tohle jsou rozhodně zajímavé animované filmy. Možná nejsou zas tak vhodné pro dětské oči, protože obsahují docela dost násilí, ale na druhou stranu je to animované, vtipné a postavy jsou svými charaktery blízko těm dětským xD Když jsme viděli první díl Já, Padouch, tak jsme se opravdu hodně nasmáli. Řekla bych, že hodně lidí zrovna tenhle prví díl hodnotí opravdu dobře, hlavně po vtipné stránce, kdy se autoři snažili využít jakékoliv vtipné situace. Nejvíc člověka překvapí, že Mimoňů jsou milióny, ale Gru si i přesto dokáže zapamovat jméno každého z nich a dokáže je i rozlišit ... je prostě boží xD

Na druhou stranu, druhý film už není tak vysoce hodnocen. Autoři se podle nás snažili využít také hodně vtipu, ale podle mě to trochu přehnali. Né, že by se na to nedalo dívat, film opravdu pobaví, toho se nebojte xD Jen mě tak trochu překvapilo, že se z Grua stal ve své podstatě klaďas. Radši jsme ho měli jako záporáka, přece takovej byl námět prvního dílů, druhej díl to zase otočil na druhou stranu a vzal do sebe taky trochu romatického kouzla lásky. Nechci to nijak kritizovat, jen se nám to zrovna moc nezamlouvá, ale tak, každý má jiný vkus, nemám pravdu?? xD

Co se týče filmu Mimoni, nebo spíše The Minions, jak je to v originále, tak ten je můj nejoblíbenější xD Líbí se mi, že autoři se rozhodli udělat jakýsi typ "dětského dokumentu" o tom, čím prošli Mimoni předtím, než se jejich pánem stal Gru a je opravdu zajímavě vymyšlené. Hlavně smyšlený jazyk je opravdu zajímavý, někdy v něm člověk najde i slova z některých jazyků ... zajímalo by mě, jakým způsobem byl tento smyšlený jazyk vymýšlen, museli se u něj tvůrci určitě párkrát hodně zasmát xD

Zápletka nám přišla taková ... docela jiná, než v předešlých dvou filmech, tam šlo o opravdu velké záporáky, se kterými měl Gru opravdu velké problémy, na druhou stranu Scarlett Overkill a jeji muž, velký vynálezce ... jak to říct ... nic moc xD Sice má Scarlett styl, ale v tomto filmu je taková, opravdu hodně vedlejší postava. Víme, že hlavní mají být Mimoni - Kevin, Stuart a Bob, ale Scartlett je přece hlavní záporák, tak by se tam měla taky trochu více projevit. Tenhle film je opravdu založen na vtipu - problémy, do kterých se Mimoni dostávají, řekla bych, že tenhle film má v sobě mnohem více potenciálu, kdyby se ho autoři mnohem více ujali. No, nejvíc se mi líbil konec, když se tam objevil Gru!! *^* ... Kvůli tomu bych byla ochotná se na to kouknout znovu xD

Neříkáme, že jsme se vůbec nezasmály. Byl by hřích, se u něčeho takového nezasmát, obzlávště když to sledujete v originále, ale místo na vtipech, by to chtělo zapracovat na příběhu xD V tomhle filmu se mu opravdu líbil soundtrack a také zpěv v Mimoňském podání, to opravdu nemělo chybu a některé písničky ani teď nedokážu dostat z hlavy xD Pokud máte chuť se podívat na něco dětského, zasmát se na vtipnými scénkami a občas si říkat, jak moc je to trapný, tak tohle jsou ty správné filmy pro Vás xD

Baka Kamaru xD a Goshida Rikyu x)
- Úprava: 20.01.2013 18:09
- Úprava: 31.12.2013 01:29
- Úprava: 05.07.2015 23:24
Ahoj, lidi x)

Našel jsem jednu super parodii x) ... A když jsem ji slyšel, tak si říkám: "Tak to je super parodie :D:D" ... x)
Každopádně ... lidem, co to točili se to opravdu povedlo x) ...

Parodie na písničku: Alors on danse - Stromae


A slova jsou v "Celém článku" ... x)


Achjo, Achjo (Alors on danse remake)
Ach jo, ach jo, ach jo, ach jo, ach jo, ach jo
-
Sedim tady teďkoňs sám,
před sebou jedno Frisko mám.
Svět už skoro nevnímám,
a co kurva bude dál.
-
Všechny holky tady znám,
ale na žádnou z nich nemám.
Asi půjdu o dům dál,
kde s s ňákou pokecám.
-
No to jsem si vážně přál,
to jsem ani nečekal.
Pustila mě prostě dál,
Ani jsem se nenadál.
-
A na stage jsem se vydal,
ou je, a tancoval.
A Vítek tam rapoval.
-
Ach jo, ach jo, ach jo, ach jo
Jou, mám tu teďka něco dát …
ale nic mě nenapadá
Ach jo …
-
Jsem jak ten raper, co bloudil světem
a chce si to užít dneska večer.
-
Hej chlapče, otoč svůj zrak,
tančí tam řada krásnejch bab,
tak nebuď srab a pojď tancovat.
-
Kašlu na to, to je fakt,
jdu na párty, takže fuck!
-
La la lala la la … La la lala la la
Ach jo, ach jo, ach jo, ach jo …

Okay, neumím moc psát slova ... takže se omlouvám x) ...
Goshida Rikyu :)

Název: Goemon
Český název: Goemon

Režisér: Kazuaki Kiriya
Předloha: Legenda o Goemonovi

Rok vydání: 2009 (v ČR 2010)
Žánry: Dobrodružný, historický, akční
Druh: Drama - Hraný film

-> ČSFD / IMDb / WIKI

Příběh:
Když byl Ishikawa Goemon ještě dítě, jeho rodina byla vyvražděna z politických důvodů a zachránila ho jeho matka těsně předtím, než zemřela. Goemona se poté ujal Nobunaga Oda, který mu slíbil stát se silnějším a vzal ho do své péče a vychoval z něj shinobiho (ninja) spolu s jeho přítelem Saizo. Na Nobunagu byl ale spáchán atentát a po jeho smrti se Goemon rozhodl odejít a žít svobodně. Stal se z něj zloděj, který kradl bohatým a dával chudým, aniž by se pletl do politických záležitostí. Jakmile se ale dozvěděl, kdo údajně stál za smrtí Nobunagy, rozhodl se pomstít za jeho smrt.

Download:
Ulož.to - CZ titulky

Náš názor (pozor, obsahuje spoilery!!):
Tenhle film je založen na jedné legendě o válečníkovi, který ztratil svého pána a rozhodl se žít svobodně, pomáhat chudým a škodit bohatým. Myslím, že tuhle legendu, tuhle slavnou osobnost japonského folklóru hodně z Vás zná. Teda, pokud se chcete kouknout na tento film, tak byste měli znát aspoň základní dějovou linii této legendy. Ishikawa Goemon jakožto zloděj kradl bohatým, ukradený zisk rozdával chudým a stál na straně míru a svobody.

V příběhu o Goemonovi ale není jasná jeho minulost, někdy je označován za pouhého zloděje. Jindy mu je zase přisuzován původ v samuraiské rodině, kde se stal ninjou, a když zemřeli jeho rodiče, byl nucen s jeho mistrem utéci pryč do bezpečí. V jiné verzi zase nebyl uprchlíkem, ale vedl tlupu banditů. Většina verzí ale končí tím, že nakonec byl zlodějem, kradl bohatým a dával chudým. Dokonce i jeho smrt je zahalena pochybnostmi. Neví se jistě, kdy zemřel, ani zda jeho veřejná poprava vařící vodou před branami budhistického chrámu byla opravdu pravdivá.

Přesto ale že se o Goemonovi toho moc neví, tak i přesto zůstává velmi známou osobností v Japonské kultuře, do dnes se vytváří nejrůznější hry a anime na toto téma. Například v divadle Kabuki jsou skoro všechny hry s tímto námětem. Ale nechci tu povídat o této legendě. Přece jen tu máme film, který je potřeba zhodnotit, i když to k ničemu není xD Tak jsem si vzpomněla, že tento film se také hodně často přirovnává k filmu Robin Hood, což je vlastně také příběh o zloději s tragickým podtextem.

Nevěřili by jste, jak je těžký najít gif TT^TT

Abych pravdu řekla, nejsem moc na hrané filmy xD Goshi-sama zase sleduje pouze horory, takže nám trvalo dlouhou dobu, než jsme se donutili na tenhle film kouknout ... a nelitujeme toho. Je to opravdu dobrý film, dobře vybraný soundtrack, který podtrhuje děj a vytváří úžasnou atmosféru. Sice tam občas najdete výrazný zasah počitačové technologie, ale natolik, aby Vám zničilo celková vjem. Když budem mluvit za nás, tak je to opravdu povedený film, který rozhodně stojí za to zkouknout. Obzvláště, pokud jste fanoušci japonské historie a legend, protože toho je tento film opravdu dositosti nacpaný xD

Nejsme odborníci na filmy a rozhodně nechceme nic kritizovat nebo příliš vychvalovat. Když ale ponecháme fakt, že jsme naprostí amatéři, který tomuto vůbec nerozumí, tak doufám, že Vám náš názor na tenhle film aspoň trochu pomohl s rozhodováním xD Někdy je lepší mít i názor pár laiků, znám z vlastní zkušenosti, že kolikrát je těch odborností až moc, že to člověku vůbec nic neřekne xD

Rozhodně Vám tento film doporučujeme, dejde tomu aspoň šanci, uvidíte, že se Vám zalíbí. Dokonce si u něj třeba i pobrečíte, jelikož se tam najde spousta scén, u kterých nebude mít navybranou. Díky tomu je tento film tak dobrý, najdete v něm akci, vtip i silné emoční události.

Baka Kamaru xD a Goshida Rikyu :)
- Úprava: 20.01.2013 17:28
- Úprava: 31.12.2013 01:26
- Úprava: 17.06.2015 18:49
--------- ANIME ROZCESTNÍK -------











































Cencoroll (Připravuje se druhý film)






















































































































Nanatsu no Taizai (připravuje se II. řada)

NARUTO / NARUTO Shippuden (Vychází II. série)











One Piece (Vychází)





















Baka Kamaru xD a Goshida Rikyu x)

Název: Coraline
Český název: Koralína a svět za tajnými dveřmi

Režisér: Henry Selick
Předloha: Neil Richard MacKinnon Gaiman - Coraline (2002)
Studio: Laika Entertainment, LLC

Rok vydání: 2009
Žánry: Dobrodužný, animovaný, hororový
Druh: Animovaný stop-motion film

-> ČSFD / IMDb / WIKI

Příběh:
Jednoho dne se Koralína se svými rodiči přestěhovala do nového domu z rušného města daleko do zapadlé končiny. Jako malá, zvídavá dívka hned začala prozkoumávat nové prostředí. Potkala nové sousedy, našla kamaráda svého věku, ale přesto se začala velmi brzy nudit. Podařilo se ji ale najít tajné dveře, které černým tunelem spojovaly dva velmi podobné světy. Jediný rozdíl byl mezi jejich obyvately, Koralíně se nový svět zalíbil, ale nic není takové, jak se na první pohled zdá a zábava nemůže trvat věčně ...

Download:
Ulož.to - rar + CZ titulky
Datoid.cz - CZ dabing

Náš názor (pozor, obsahuje spoilery!!):
Moc zajímavý a poutavý animovaný film. Nedá se ani moc říct, že by to byla pohádka hlavně kvůli svým hororovým prvkům a skvělém výběru hudby, která veškeré napětí stupňovala. Ze začátku si říkate, že je to pravděpodobně nějaká napodobenína Alenky z říši divů. Nemůžu lhát, oba dva příběhy jsou postaveny na podobném základu - jiném světě než je skutečnost. Na druhou stranu jsou to ale zcela odlišné příběhy, hlavně kvůli hlavní zápletce.

Autor je velmi známý pro velkou serii komiksů, která nese název Sandman. Je to opravdu zvláštní manga, ale vtipná, pokud máte rádi divné mangy, kde se proplétají všechny božské a pekelné bytosti, které znáte, tak tohle jsou ty správné komiksy pro Vás. Komiksy vypráví příběhy rodiny Věčných, především pána Snů xD Vraťme se ale zpět k tomu, o čem jsem chtěla mluvit. Neznám tohoto autora tak dobře, proto mě docela překvapilo, že člověk, co pokračuje v těchto komiksech, dokázal vytvořit i nějakou pohádku. Pravděpodobně za to může moje neznalost komiksového světa a jejich autorů xD

Film je vlastně stop motion animace. Abych tenhle termín vysvětlila, tak je to vlastně postupné pohybování a focení objektu, snímky se pak pustí rychle za sebou a vytvoří plynulou animaci - to je stop motion nebo také stop frame. Je to něco podobného jako loutkové hry nebo filmy. Nejčastěji se využívají malé figurky, které mají možnost pohybu s jejich končetinami a podobně. Mohou se ale využívat také další věci a dokonce lidé, možnosti jsou omežené pouze lidskou představivostí xD

https://31.media.tumblr.com/df984c7f3c2d193d2043036746026201/tumblr_msseuvvoqV1sbl2cjo1_500.gif

Když se koukneme na tenhle film z jiného světa, tak je to vlastně docela i poučná pohádka. Koralína je jedenáctileté, zvídavé děvče, které zrovna přechází do stádia puberty. Její rodiče na ni nemají čas, pořád pracují na počítači, a tak se z Koralíny stává pořádná rebelka. Proto byla opravdu nadšená, když našla tajné dveře. Svět za nimi byl na první pohled mnohem zábavnější, nikdo ji neporoučel, noví sousedé a rodiče byly zábavní a mohla si dělat, co chtěla. Brzo ale poznala, že realita je ale mnohem cennější, pravý rodiče jsou jen jedni. Takže vlastně dostala Koralína takovou malou lekci, by se dalo říct xD Opravdu poučné, každej by si měl vážit toho, co má, i když to není ta nejlepší věc xD

Koralína v druhém světě potká trojci duchů, dětí, které se stejně jako ona dostaly do druhého světa. Narozdíl od Koralíny ale nedávaly pozor na to, co přejí. Když to vezmu kolem a kolem, tak hlavní pointou tohoto filmu je přání, děsivé, tajemné přání, se kterým se potýká každé dítě, které prochází pubertou. Koralíně se povedlo tuto touhu překonat, hodně ji v tom pomohl jak tajemný černý kocour, tak i další postavy, se kterými se Koralína seznámila.

Nejlepší ze všeho ale byla humorná stránka tohoto animováného filmu. Hlavně mluvící černý kocour. Sarkasticky mazlíček, který má spoustu vtipů a pomáhal a provázel Koralínu tajemným světem. Nevím proč, ale tanhle postava se mi líbila ze všeho nejvíce xD Dokázal rozesmát čímkoliv, co řekl a tak trochu odlehčil napjatou atmosféru, ale nikdy nezničil xD Počítám s tím, že nejsme jediný, kdo si tohohle černého kocoura oblíbil a zasmál se nad jeho sarkastickými vtipy a chováním xD Zajímavé charaktery mají také sousedi - dvě vysloužilé herečky, které bydlí v bytě pod Koralínou a v bytě nad nimi bydlí šílený cirkusák. Jejich dvojce ve světě za dveřmi mají ale docela jiný a ještě více pokroucený charakter.

Dlouhou dobu jsem sledovala, zda výjde další díl, jelikož film končí docela otevřeným koncem. Dokonče bylo i domluveno, že roku 2012 by přece jen měl druhý díl s touto hlavní hrdinkou včele vyjít, bohužel ... z toho co jsem se dočetla, tak byla tvorba druhého dílu zrušena. Najděje ještě není pohřbená, pořád se spekuluje o tom, že přece jen něco bude, bohužel ale není jisté kdy a zda opravdu něco bude. Proto si nedávejte moc velké naděje, ale doufat můžeme xD

Film určitě doporučujeme, má úžasný fantasy, dobrodružný a tajemný příběh, ktery společně s horovovými a humornými prvky vytváří naprosto úžasnou atmosféru, do které Vás dokáže vtáhnout od samotného začátku.

Baka Kamaru xD a Goshida Rikyu :)
- Úprava: 14.06.2015 22:10

Skillet (1996)

Tracklist:
01. I Can
02. Gasoline
03. Saturn
04. My Beautiful Robe
05. Promise Blender
06. Paint
07. Safe with You
08. You Thought
09. Boundaries
10. Splinter

Download:

Hey You, I Love Your Soul (1998)

Tracklist:
01. Hey You, I Love Your Soul
02. Deeper
03. Locked in a Cage
04. Your Love (Keeps Me Alive)
05. More Faithful
06. Pour
07. Suspended In You
08. Take
09. Coming Down
10. Whirlwind
11. Dive Over In
12. Scarecrow

Download:

Invincible (2000)

Tracklist:
01. Best Kept Secret
02. You Take My Rights Away
03. Invincible
04. Rest
05. Come On To The Future
06. You're Powerful
07. I Trust You
08. Each Other
09. The Fire Breathes
10. Say It Loud
11. The One
12. You're In My Brain

Download:

Arden Worship (2000)

Tracklist:
01. Who Is Like Our God
02. Your Name Is Holy
03. How Deep the Father's Love for Us
04. Jesus, Jesus (Holy and Anointed One)
05. We're Thirsty
06. Jesus Be Glorified
07. Sing to the Lord
08. Angels Fall Down
09. Safe With You
10. Shout to the Lord

Download:
-> Ulož.to (live)

Alien Youth (2001)

Tracklist:
01. Alien Youth
02. Vapor
03. Earth Invasion
04. You Are My Hope
05. Eating Me Away
06. Kill Me, Heal Me
07. Thirst Is Taking Over
08. One Real Thing
09. Stronger
10. Rippin' Me Off
11. Will You Be There (Falling Down)
12. Come My Way

Download:

-> Youtube.com - celé album (poslech)

Collide (2003)

Tracklist:
01. Forsaken
02. Savior
03. Open Wounds
04. A Little More
05. My Obsession
06. Collide
07. Fingernails
08. Imperfection
09. Under My Skin
10. Energy
11. Cycle Down

Download:

Comatose (2006)

Tracklist:
01. Rebirthing
02. The Last Night
03. Yours to Hold
04. Better Than Drugs
05. Comatose
06. The Older I Get
07. Those Nights
08. Falling Inside the Black
09. Say Goodbye
10. Whispers in the Dark
11. Looking for Angels

Download:

Comatose Come Alive (2008)

Tracklist:
01. Better Than Drugs
02. Comatose
03. Falling Inside The Black
04. Looking For Angels
05. Rebirthing
06. Say Goodbye
07. The Last Night
08. The Older I Get
09. Those Nights
10. Whispers In The Dark
11. Yours To Hold

Download:

Awake (2009)

Tracklist:
01. Hero
02. Monster
03. Don't Wake Me
04. Awake and Alive
05. One Day Too Late
06. It's Not Me, It's You
07. Should've When You Could've
08. Believe
09. Forgiven
10. Sometimes
11. Never Surrender
12. Lucy

Download:

Youtube.com - celé album (poslech)

The Early Years (2010)

Tracklist:
01. Best Kept Secret
02. Gasoline
03. Locked In A Cage
04. Saturn
05. I Can
06. You're Powerful
07. More Faithful
08. You Are My Hope
09. Alien Youth
10 Invincible
11 Hey You, I Love Your Soul
12 Rest
13 The Thirst Is Taking Over

Rise (2013)

Tracklist:
01. Rise
02. Sick of It
03. Good to be Alive
04. Not Gonna Die
05. Circus for a Psycho
06. American Noise
07. Madness In Me
08. Salvation
09. Fire and Fury
10. My Religion
11. Hard to Find
12. What I Believe

Zdroj: Strejda Google

Baka Kamaru xD
- Úprava: 14.06.2015 20:41
(Zdroj: Qiq.ru)

OOMPH! (1992)

Tracklist:
01. Mein Herz
02. Me Inside You
03. Der neue Gott
04. No Heart No Pain
05. Breathe
06. Gleichschritt
07. Under Pressure
08. Wir Leben
09. Purple Skin
10. Ich bin du
11. Sick Song
12. Der neue Gott (Machinery mix)
13. Ich bin du (extended club mix)
14. Der neue Gott (Jack Is Dub mix)
15. Mein Herz (urversion)

Download:

Sperm (1994)

Tracklist:
01. Suck-Taste-Spit
02. Sex
03. War
04. Dickhead
05. Schisma
06. Feiert Das Kreuz
07. Love
08. Das ist Freiheit
09. Kismet
10. Breathtaker
11. Ich bin der Weg
12. U Said [Live]

Download:

Defekt (1995)

Trackllist:
01. Hate Sweet Hate
02. Ice-Coffin
03. Willst Du Hoffnung?
04. Hello My Name Is Cancer
05. Zeitweilig Incontinent
06. Hast Du Geglaubt?
07. Come and Kick Me
08. Turn the Knife
09. Decubitus Vulgaris
10. Mitten ins Herz
11. Your Love is Killing Me
12. Defekt

Download:

Wunschkind (1996)

Tracklist:
01. Born - Praised - Kissed
02. Wunschkind
03. You've Got It
04. Down In This Hole
05. Walsungenblut
06. Kruppel
07. My Soubrette
08. Mind Over Matter
09. Filthy Playground
10. I.N.R.I. Vs. JAHWE
11. Song For Whoever
12. Der Alptraum Der Kindheit

Download:

Unrein (1998)

Tracklist:
01. Mutters Schoss
02. Unsere Rettung
03. Die Maske
04. My Hell
05. Gekreuzigt
06. Zero Endorphine
07. Willst Du mein Leben entern?
08. (Why I'll never be) clean again
09. Unrein
10. Anniversary
11. Foil
12. Bastard
13. Another Disease
14. Meine Wunden

Download:

Plastik (1999)

Tracklist:
01. Das weiße Licht
02. Kennst du Mich?
03. Scorn
04. Keine Luft Mehr
05. Hunger
06. Nothing is Real
07. Mein Traum
08. Always
09. Goldenes Herz
10. I Come Alive
11. Fieber
12. My Own Private Prison
13. Das weiße Licht

Download:

Ego (2001)

Tracklist:
01. Ego
02. Supernova
03. Willst Du Frei Sein
04. Drop The Lie
05. Bitter
06. Transformation
07. Atem
08. Serotonin
09. Swallow
10. Viel Zu Tief
11. My Darkest Cave
12. Rette Mich
13. Who You Are
14. Kontrollverlust
15. Dopamin
16. Träum Weiter

Download:

Wahrheit oder Pflicht (2004)

Tracklist:
01. Augen auf!
02. Tausend neue Lügen
03. Wenn du weinst
04. Sex hat keine Macht
05. Burn your eyes
06. Dein Weg
07. Du spielst Gott
08. Dein Feuer
09. Answer me
10. Der Strom
11. Nichts (ist kälter als deine Liebe)
12. Nothing
13. Diesmal wirst du sehn
14. Tief in dir
15. Im Licht

Download:

GlaubeLiebeTod (2006)

Tracklist:
01. Gott Ist Ein Popstar
02. Das Letzte Striechholz
03. Träumst Du
04. Die Schlinge
05. Du Willst Ist Doch Auch
06. Eine Frau Spricht Im Schlaf
07. Mein Schatz
08. Dreh Dich Nicht Um
09. Land Im Sicht
10. Tanz In Den Tod
11. Ich Will Deine Seele
12. Zuviel Liebe Kann Dich Töten
13. Wenn Du Mich Lässt
14. Menschsein

Download:

Monster (2008)

Tracklist:
01. Beim Ersten Mal Tut's Immer Weh
02. Labyrinth
03. 6 Fu? Tiefer
04. Wer Schon Sein Will Mus Leiden
05. Die Leiter
06. Lass Mich Raus
07. Revolution
08. Auf Kurs
09. Bis Zum Schluss
10. In Deinen Huften
11. Wach Auf
12. Geborn Zu Sterben
13. Brich Aus

Download:

Truth or Dare (2010) - anglická verze jejich písniček

Tracklist:
01. Ready or not (i'm coming)
02. Burning desire
03. Song of death
04. God is a popstar
05. Labyrinth
06. The final match
07. Crucified
08. Sandman
09. Sex is not enough
10. Land ahead
11. Wake up!
12. The power of love
13. True beauty is so painful
14. The first time always hurts
15. Dream here (with me)
16. On course

Des Wahnsinns fette Beute (2012)

Tracklist:
01. Unzerstöbar
02. Zwei Schritte vor
03. Such mich, find mich
04. Bis der Spiegel zebricht
05. Die Gesiter die ich rief
06. Bonobo
07. Deine Eltern
08. Kleinstadtboy
09. Regen
10. Kosmonaut
11. Komm zurück
12. Aus meiner Haut
13. Seemansrose
14. Unendlich

Download:

Zdroj: Strejda google
Baka Kamaru xD
- Úprava: 14.06.2015 20:25