Konbanwa!!

Tak vám píšu v pod večer, první prosincovej den roku dvatisícedvanáct xD ... Kdykoliv uslyším slovo "PROSINEC", tak si vzpomenu na Vánoce a vykouzlí mi to velkej úsměv na tváři */////* ... Řekněmě si to upřímně, já neznám nikoho, kdo by neměl rád Vánoce. I kdyby je měl rád jenom kvůli kaprovi, tak se to počítá!! A tak si říkám, jestli je tu někdo mezi Váma, kdo Vánoce opravdu nemá rád a nedokáže na nich naját nic pozitvního. Protože mě to opravdu zajímá, tak tu je anketa!! xD ... A do komentů ještě trochu jiná, otázka. Napište nám, co se Vám vybaví, když uslyšíte slovo "PROSINEC". Jak už jste slyšeli, tak u mě jsou to Vánoce, no ... mnohem dříve si vzpomenu na kapra. U Goshi-sama jsou to pomeranče, proto mě zajímá, co napadne Vás *//////*

Jinak, můj život jde docela dobře. Protože jsme už dlouho nedali žádný report o naších životech, tak mě napadlo sem pár řádků napsat xD ... Ve škole je to pořád stejné, samá nuda, zkoušení, testy, prostě tak, jako na každé jiné škole. Doma je to také pořád stejné. Jsem ráda, že se toho moc nemění, nikdy jsem ze změn nebyla moc nadšená. Neříkám, že by nebylo dobré zažít občas něco, co mě na chvíli vytrhlo z mého stereotypního života, ale jsem ráda za to, že se nic neděje. Aspoň se nemám čeho bát xD ... Nedávno jsem přišla na to, že když si chci trochu oddychnout a pobavit se, tak stačí zajít za Goshim-sama a zábavy je kopa. Občas je to mnohem lepší, než sedět celé dny za počítačem a zírat na bílou obrazovku.

Právě provádím pár změn v naší galerii. Zjistila jsem, že je tam spousta složek prázdných, v některých se obrázky třeba i několikrát opakují. Proto jsem se rozhodla všechny složky projít, prázdné odstranit a obrázky také promazat. Možná nakonec zvolím trochu jiné řešení pro obrázky, protože galerie je dosti nepřehledná a hlavně ... u strejdy googla najdete mnohem více obrázků. Takže nakonec pravděpodobně anime složky z galerie zmizí, nad tím ještě budeme s Goshim-sama diskutovat, pokud se uráčí přijít ještě dneska na skype, abychom to mohli prodiskutovat xD

No, a to bude asi tak všechno. Pro jednou jsem se zase vykecala, takže už jsem docela v klidu, protože na to nemusím pořád myslet xD ... A jdu teď otravovat Goshiho-sama na skype, pokud se uráčí aspoň do půlnoci přihlásit xD

Baka Kamaru xD

ANIME: Lucky ☆ Star
Stav: Dokončeno (24 dílů)
Žánry: komedie, parodie, školní prostředí, ze života, otaku, dospívání
Rok vydání: Jaro 2007

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Lucky ☆ Star - Příběh
Konata Izumi je na první pohled úplně obyčejná školačka, které je ve skutečnosti ale velký Otaku a její život není nikdy nudný. Zatímco je velmi dobrá ve sportu, raději sedí doma a sleduje anime, hraje video hry a škola je až na posledním místě. Na druhou stranu její kamarádka Kagami Hiiragi je tvrdě pracující dívka, která do všeho dává vše, co může, a proto se o Konatu stará a snaží se ji donutit věnovat se více svému "normálnímu životu" než plout v "životě otaku". Přídává se k nim také mladší sestra Kagami, Tsukasa, která, narozdíl od své starší sestry, jde vždy s proudem a v neposlední řadě také Miyuki Takara, chytrá, krásná a milá dívka. Dívky tak spolu zažívají každý den spoustu zábavy, ve které je středem především Konata, a probírají nejrůznější věci, které je napadnou.

-> Lucky ☆ Star - Obrázky / Obrázky / Videa

↓ Lucky ☆ Star - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ


↓ Lucky ☆ Star - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Hns.moe - CZ

-> Ulož.to - CZ / EN

-> Torrent:





ANIME: Lucky ☆ Star OVA; Lucky☆Star: Original na Visual to Animation
Stav: Dokončeno (OVA) ... asi 45 minut
Žánry: komedie, parodie, školní prostředí, ze života, otaku, dospívání
Rok vydání: Září 2008

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Lucky ☆ Star OVA - Příběh
OVA, sestávající z krátkých šesti příběhů, které se točí okolo hlavních postav z hlavní anime serie.

↓ Lucky ☆ Star OVA - Online ↓

↓ Lucky ☆ Star OVA - Download↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky

-> Ulož.to - EN

-> Torrent:



ANIME: Miyakawa-ke no Kuufuku; The Miyakawa Family's Hunger
MANGA: Miyakawa-ke no Kuufuku
Stav: Dokončeno (10 dílů) ... po pěti minutách, někdy se vyskytuje jako celý film (OVA)
Žánry: komedie, parodie, školní prostředí, ze života, otaku, dospívání
Rok vydání: Duben 2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Miyakawa-ke no Kuufuku - Příběh
Krátké díly o trápení rodiny Miyakawa, dvou postav z hlavní anime serie. Zatímco Hikage se snaží našetřit, co nejvíce peněz, aby měli co jíst, její starší sestra, Hinata, stihne všechny utratit za anime, mangu a počítačové hry, je totiž nadšeným otaku. Obě sestry tak musí projít každodenními problémy, sehnat nějaké jídlo.

↓ Lucky ☆ Star OVA - Online ↓

↓ Lucky ☆ Star OVA - Download↓

-> Torrent:
- [Miya-k] Miyakawa-ke no Kuufuku - EN, po jednom díle


Baka Kamaru xD
- Úprava: 01.02.2013 10:48
- Úprava: 03.04.2016 12:36
Lucky ☆ Star - Download - Ulož.to
-> Překlad:
- CZ: [Paralax], [P@T], [AKT]
- EN

1. DílRychlá holka
2. DílSnaha a výsledky
3. DílRůzné druhy lidí
4. DílProblémy s motivací
5. DílOstrostřelec
6. DílLetní zábava
7. DílVzhled
8. DílI beze mě to bude poprask
9. DílZvláštní pocit
10. DílTouha
11. DílRůzné způsoby trávení Vánočních svátků
12. DílPojďme na festival
13. DílSkvělý den
14. DílPod jednou střechou
15. DílBez náhlých změn
16. DílZvonění
17. DílPod sluncem
18. DílKolik Lidí myslí stejně
19. Díl2 rozměry mají to něco
20. DílJak strávit léto
21. DílPandořina skříňka
22. DílTam a zase zpátky
23. DílPěkná čára
24. DílPříběh


Baka Kamaru xD
High School of the Dead - Download - Ulož.to
-> Překlad: EN: [gg]

1. DílJaro mrtvýchUlož.to EN / [gg]
2. DílÚnik před mrtvýmiUlož.to EN / [gg]
3. DílDemokracie pod mrtvýmiUlož.to EN / [gg]
4. DílÚtěk před mrtvýmiUlož.to EN / [gg]
5. DílUlice smrtiUlož.to EN / [gg]
6. DílV noci mrtvýchUlož.to EN / [gg]
7. DílNoc v davu mrtvolUlož.to EN / [gg]
8. DílMrtvoly po cestě domůUlož.to EN / [gg]
9. DílMeč a mrtvolyUlož.to EN / [gg]
10. DílPravidla mrtvého domuUlož.to EN / [gg]
11. DílBlížící se bouřka mrtvolUlož.to EN / [gg]
12. DílÚtok všech mrtvýchUlož.to EN / [gg]


Baka Kamaru xD

ANIME: High School of the Dead; Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: akce, horor, zombie, postapokalyptický, násilí, ECCHI, harem, dospívání, školní prostředí, nadpřirozeno
Datum vydání: Léto 2010

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> High School of the Dead - Příběh
Záhadná a smrtí choroba zachvátila celý svět. Vladá se zhroutila, lidstvo bylo téměř vyhubeno a přeživší žijí ze dne na den ve strachu o svůj život před živými mrtvolami, jenž bloudí ulicemi. Takashi Komuro je mladý středoškolák, který byl svědkem propuknutí nemoci a následné paniky na střední škole Fujimi. Společne se svými přátelemi se mu povedlo prodrat velkou hordou zombie a dostat se do bezepčí. Své další kroky, ale musí pečlivě promyslet, aby přežili, je potřeba zjistit, co se ve skutečnosti stalo a jaká byla příčina přeměny lidí na mrtvé, krvelačné bestie.


↓ High School of the Dead - Online ↓
-> Shirai.cz - SK (přihlášení)
-> Hns.moe - SK


↓ High School of the Dead - Download ↓
-> Anime-akihabara.cz - CZ/SK titulky
-> Hns.moe - SK

-> Ulož.to - EN

-> Torrent:




ANIME: High School of the Dead: Drifters of the Dead; Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead - Drifters of the Dead
Stav: Dokončeno (OVA) ... 16 minut
Žánry: komedie, postapokalyptický, ECCHI, harem, dospívání, romantika
Datum vydání: Duben 2011

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

↓ High School of the Dead - Drifters of the Dead - Online ↓

↓ High School of the Dead - Drifters of the Dead - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ/SK titulky
-> Ulož.to - CZ

-> Ulož.to - EN

-> Torrent:


Goshida Rikyu :)
- Úprava: 31.01.2013 22:36
- Úprava: 25.03.2016 22:10
Yo!

Nečekaně jsem tu pro změnu dneska já. Není to z mé vlastní volby ani vůle, byl jsem k tomu nelítostně přinucen. Kdybych to měl ve zkratce vysvětlit, tak Kamaru chtěla, abych dneska přidal nějký článek. Mám tu rozpracovaný článek na jedno zajímavé anime, o kterém su Kamaru nedávno zmínila, ale ten ještě není hotový. A protože Kamaru má zrovna teď plné ruce práce s hraním si s jídlem, tak jsem byl přinucen k sepsání jakéhokoli článku, který mě napadne. Samozřejmě, já a nápady na članky, to rozhodně nejde dohromady, tak jsem se po několika minutovém prohlížení naší hlavní stránky rozhodl, že napíšu článek na nějaké video. Kamaru posledně psala, jak to tu nechce zaspamovat videii, tak ji její laskavost oplatím a hned sem nějaké to video hodím. Jsem to úžasný přítel, nemyslíte?? x) Aspoň si příště dvakrát rozmyslí, než mě bude zase do něčeho nutit a komandovat.

Protože nejsem tak velkým milovníkem AMV a podobných videií, jako Kamaru a žádná nevyhledávám, tak jsem si řekl, že pojedu na jistotu, zadal do vyhledavače na youtube jedno z mých nejoblíbenějších anime a vybral to, které mě zaujalo hned od pohledu. A musím říct, že mám pravděpodobně talent, protože jsem našel tohle opravdu dobré a zajímavé AMV. Pro ty z Vás, kteří neznají, tak se jedna o anime s názvem Monogatri Series, jenž je shrnutím hned několika zajímavých serií s názvy jako jsou Bakemonogatari, Nisemonogatari a podobně. Myslím, že tohle anime je v této době hodně známé, hlavně díky své odlišnosti od ostatních anime. Je více psylogicky zaměřené, zdálivě bez uceleného příběhu a ani grafika se na první pohled nemusí zdát nic moc. Obzvláště, pokud milujete například filmy od Hayao Miyazakiho, tohle je naprosto jiný konec anime tvorby. Kdybych měl shrnout, o čem toto anime je, tak se jedna o chlapce, který měl co dočinění s napřirozenem a padl za oběť mystické bytosti, snaží se proto pomoci svým přátelům, kteří jsou obětmi podobných bytostí. Příběh není tak jednoduchý, jak jsem ho tu popsal, ale pro zaujmutí pozornosti to podle mě stačí. Mě stačílo, jen když o tomhle anime začala nesmyslně blábolit Kamaru a hned jsem říkal, že by to mohlo být zajímavé x)

Pokud máte v plánu se na tuto anime serii podívat a máte strach o spoilery, tak se není čeho bát. I když se většinou nestává, že by člověk koukal na AMVčka a bál se o spoilery, to jen Kamaru se všeho strachuje a všechno zvěličuje x)

Anime: Monogatari series (Bakemonogatari a Nisemonogatari)
Písnička: David Guetta - Alphabeat, David Guetta - Lunar


Kdybych měl tohle AMV ještě tak nějak zhodnotit, jak to vždycky dělává Kamaru, tak z mé strany je to opravdu zajímavé a dobře udělané AMV. Nejsem moc velkým fanouškem této hudby, ale při sledování samotného videa mě nijak moc nevadilo a sestříhání scén a nasazení na hudbu bylo opravdu brilantně provedeno. Opravdu nemám, co vytknout, kdybych měl, tak bych sem to video pravděpodobně ani nedával a strávil bych několik víc minut nad hledáním jiného.

Když to vezmu z pohledu editora tohoto AMV, tak se jedná o italského editora LukeGAMV. Video je sice nahráno na channelu velké editorské skupiny, ale samotné AMV pochází od jednoho autora. Pokud se Vám AMV orpavdu zalíbilo, tak jej můžete poctít návštěvou a podívat se na nějaká další videa, která vytvořil.

... A to by bylo pro tento článek asi vše. Nejsem zas tak moc ukecanej, abych dokázal naplnit článek deseti odstavcema o ničem, takže prosím žijte s tím, že tohle bude krátký článek x)

Goshida Rikyu x)

ANIME: Hetalia: Axis Powers
MANGA: Hetalia: Axis Powers
Stav: Dokončeno (52 dílů) ... pětiminutové díly
Žánry: komedie, parodie, 4-koma, historické, Druhá Světová Válka
Datum vydání: Leden 2009

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Hetalia: Axis Powers - Příběh
Cynický příběh odehrávající se v Evropě v letech mezi První a Druhou Světovou Válkou, ve kterém jsou státy reprezentovány lidmi, jejichž osobnost je postavena na rysech každého národa. Celé anime se tak zabývá politickými a historickými událostmi v Evropě v dobách válek, které zlehčuje a bere s humorem, zatímco díváka také zároveň něčemu z historie přiučí.

-> Hetalia - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Hetalia: Axis Powers - Online ↓
-> Shirai.cz - SK (přihlášení)
-> Pribeh.net - SK


↓ Hetalia: Axis Powers - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Wayka.tenrai.cz - CZ hardsub, titulky
-> Chika-translations.cz - SK titulky (12 dílů)

-> Torrent:


Hetalia: Axis Powers Fan Disc - 3 speciály ↓ // MAL / AA / AP / AniDB
-> Wayka.tenrai.cz - CZ hardsub, titulky - Ore-sama Nikki



ANIME FILM: Ginmaku Hetalia: Axis Powers - Paint it, White (Shiroku Nure!)
MANGA: Hetalia: Axis Powers
Stav: Dokončeno (Film) ... 80 minut
Žánry: komedie, parodie, historické, mimozemšťani
Datum vydání: Červen 2010

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Ginmaku Hetalia: Axis Powers - Paint it, White (Shiroku Nure!) - Příběh
Záhadná síla začala způsobovat po celém světě neobvyklé události, proto se skupina států rozhodla spojit své síly a pod vedením Ameriky se všichni vydávají na souboj s mimozemšťany zvanými Pictonians, kteří se rozhodli napadnout zemi, přeměnit lidstvo a vysát ze Země všechny barvy.

Ginmaku Hetalia: Axis Powers - Paint it, White (Shiroku Nure!) - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)


↓ Ginmaku Hetalia: Axis Powers - Paint it, White (Shiroku Nure!) - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Ulož.to - CZ titulky - *.srt, *.sub

-> Ulož.to - EN

-> Torrent:


Zdroj: Google.com

ANIME: Hetalia: World Series
MANGA: Hetalia: Axis Powers
Stav: Dokončeno (48 dílů) ... pětiminutové díly
Žánry: komedie, parodie, 4-koma, historické, Druhá Světová Válka
Datum vydání: Březen 2010

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Hetalia: World Series - Příběh
- Třetí a čtvrtá serie Hetalia!!

↓ Hetalia: World Series - Online ↓

↓ Hetalia: World Series - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Wayka.tenrai.cz - CZ hardsub, titulky


-> Torrent:
- Hetalia World Series - EN + 2 speciály

↓ Hetalia: World Series - 4 Speiciály ↓ // MAL / AP
-> mediafire.com - special 1, special 2, special 3 - EN
-> Nyaa torrent - [tegmentum]Hetalia World Series Special 1[920B2194].mp4 - EN SP 1


ANIME: Hetalia: The Beautiful World
MANGA: Hetalia: Axis Powers
Stav: Dokončeno (20 dílů) ... pětiminutové díly
Žánry: komedie, parodie, 4-koma, historické, Druhá Světová Válka
Datum vydání: Leden 2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Hetalia: The Beautiful World - Příběh
- Pátá serie Hetalia!!

Hetalia: The Beautiful World - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ


↓ Hetalia: The Beautiful World - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Wayka.tenrai.cz - CZ hardsub, titulky

-> Torrent:

-> Hetalia: The Beautiful World - 4 Speiciály // MAL / AP
-> Hetalia: The Beautiful World - Extra Disc // MAL / AP


ANIME: Hetalia: The World Twinkle
MANGA: Hetalia: Axis Powers
Stav: Dokončeno (15 dílů) ... pětiminutové díly
Žánry: komedie, parodie, 4-koma, historické, Druhá Světová Válka
Datum vydání: Červenec 2015

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Hetalia: The World Twinkle - Příběh
- Šestá série Hetalia!!

Hetalia: The World Twinkle - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)


Hetalia: The World Twinkle - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky


-> Torrent:


-> Hetalia: The World Twinkle - Speciály // MAL / AP
-> Hetalia: The World Twinkle - Surprise Halloween! // MAL / AP

Goshida Rikyu x)
- Úprava: 31.01.2013 22:23
- Úprava: 25.03.2016 20:49
Guilty Crown - Download - Uloz.to
-> Překlad:
- CZ: [ASCT]
- EN: [10bit-Anime]

1. dílVpuknutí: Genesis[ASCT] / [10bit-Anime]
2. dílNejzdatnější: Přežití nejzdatnějších[ASCT] / [10bit-Anime]
3. dílOdhalení: Vzorky prázdnoty[ASCT] / [10bit-Anime]
4. dílŘešení: Proměnlivost[ASCT] / [10bit-Anime]
5. dílTrénink: Příprava[ASCT] / [10bit-Anime]
6. dílKlec: Leukocytes[ASCT] / [10bit-Anime]
7. dílKulatý tanec: Pokušení[ASCT] / [10bit-Anime]
8. dílLetní den: Námluvy[ASCT] / [10bit-Anime]
9. dílPredátor: Kořist[ASCT] / [10bit-Anime]
10. dílDegenerace: Odvolání[ASCT] / [10bit-Anime]
11. dílRezonance: Rezonance[ASCT] / [10bit-Anime]
12. dílVzkříšení: Ztracené Vánoce[ASCT] / [10bit-Anime]
13. dílAkademie: Izolace[ASCT] / [10bit-Anime]
14. dílZmatek: Volby[ASCT] / [10bit-Anime]
15. dílVyznání: Oběť[ASCT] / [10bit-Anime]
16. dílKrálovství: Tyran[ASCT] / [10bit-Anime]
17. dílRevoluce: Exodus[ASCT] / [10bit-Anime]
18. dílPutování: Drahá …[ASCT] / [10bit-Anime]
19. dílSmíření: Znovuzrození[ASCT] / [10bit-Anime]
20. dílVzpomínka: Deník[ASCT] / [10bit-Anime]
21. dílVznik: Vznik[ASCT] / [10bit-Anime]
22. dílModlitba: Konvergence[ASCT] / [10bit-Anime]


Baka Kamaru xD

ANIME: Guilty Crown
Stav: Dokončeno (22 dílů)
Žánry: akce, drama, sci-fi, superschopnosti, postapokalyptický, mecha, školní prostředí, dospívání, thriller, armáda
Datum vydání: Podzim 2011

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Guilty Crown - Příběh
Roku 2039 propukl a zasáhl celé Japonsko neznámý virus, který byl nazván Apokalyptický virus a zneškodnil milióny lidí. Celý svět tak spadl do rukou mezinárodní vojenské oragnizace GHQ, která má za úkol virus zneškonit pomocí nalezení možné léčby a obnovit tak pořádek na Zemi. Deset let poté, Středoškolský student, Shuu Ouma, který se snaží žít obyčejný, ničím a nikým nerušený život, je záhy vtažen do bitvy mezi organizací GHQ a povstaleckou skupinou Funeral Parlor, když se pokusí pomoci mladé dívce zbavit se jejích pronásledovatelů. Náhodou se mu podaří získat tajmenou sílu jménem "Síla krále", která umožňuje uživateli vytáhnout s lidí mladších sedmnácti let věc, která je ztělesněním jejich osobnosti. Shuu je teď proti své vůli učástníkem této války a je jen na něm, ke komu se přidá a jak se svou sílou naloží, jeho rozhodnutí se ale podepíše na průběhu války a na jeho vlastním životě, když se pokusí odhalit tajemství skrývající dvě protichůdné oragnizace.

-> Guilty Crown - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Guilty Crown - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (Přihlášení)


↓ Guilty Crown - Download ↓
-> Neoexorcist.net - CZ titulky, hardsub (přihlášení)
-> Ulož.to - CZ/EN

-> Chauthanh.info - EN (díly jsou rozděleny na části)
-> Animeout.com - EN

-> Torrent:




ANIME: Guilty Crown: Lost Christmas; Guilty Crown: Lost Christmas - An Episode of Port Town
Stav: Dokončeno (OVA) ... 17 minut
Žánry: akce, drama, sci-fi, superschopnosti, postapokalyptický, mecha, školní prostředí, dospívání, thriller, armáda
Datum vydání: Červenec 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Guilty Crown: Lost Christmas - Příběh
Odehrává se deset let před událostmi v anime serii. Roku 2029, kdy propukl v japonsku neznámý virus (tato událost byla označena jako Ztracené Vánoce), se povedlo muži s přezdívkou Scrooge utéct z výzkumného zařízení, kde na něm bylo provedeno velké množství experimentů, jeho tělo tak prošlo značnou genetickou úpravou a svou nově získanou sílu známou jako "Sílu krále", využívá k ničení svých nepřátel. Když se setká s tajmenou dívkou jménem Carol, která je stejně jako on obětí experimentů, rozhodne se ji chránit a zároveň ji

↓ Guilty Crown: Lost Christmas - OVA - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (Přihlášení)


Guilty Crown: Lost Christmas - OVA - Download ↓
-> Ulož.to - CZ

-> Animeout.com - EN

-> Torrent:



ANIME: Guilty Crown Kiseki: Reassortment; Guilty Crown Locus: Reassortment
Stav: Dokončeno (OVA) ... 48 minut, označované také jako díl 11.5
Žánry: akce, drama, sci-fi, superschopnosti, postapokalyptický, mecha, školní prostředí, dospívání, thriller, armáda
Datum vydání: Leden 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Guilty Crown Kiseki: Reassortment - Příběh
Čtyřicetiosmi minutové OVA, které shrnuje události prvních jedenácti dílů anime.

↓ Guilty Crown Kiseki: Reassortment - OVA - Online ↓

-> Torrent:


Goshida Rikyu x)
- 3tí úprava: 26.03.2016 13:28