Osu, Yarodomo!!

Víte, myslím si, že tu pěkně dlouho nebylo nějaký yaoisticky zaměřený video, ne? Možná mi nebudete věřit, ale já jsem opravdu velký fanoušek yaoi, proto sem taky musím přídat něco s touto tématikou, ne? A jak jinak, než sem přidat jedno z mých (v poslední době) neoblíbenějších anime, Haikyuu!! Tohle anime není yaoi. Ale pokud jste toto anime ještě neviděli, tak se na něj rozhodně podívejte! Má zatím jednu serii o 25ti dílech a připravuje se druhá serie!!! o(≧ω≦)o Nemáte vůbec ponětí, jak strašně moc se od zjištění této zprávy snažím být klidná. Každopádně, Haikyuu!! je sportovní anime, které se soustřeďuje kolem dvou kluků, čerstvých středoškoláků, kteří hrajou volejbal. Osud je svede na jedno hřiště do jednoho týmu, ale nedá jim dobré vztahy a spolupráci mezi sebou, a tak se musí naučit snášet jeden druhého a vypěstovat si tak týmového ducha. Podle mě je to úžasné anime. Vtipné, napínavé a emotivní! Zatím jsem nepotkala člověka, kterému se tohle anime (či manga) nelíbilo.
 Zdroj: anime-planet.com

ANIME: Suki na Mono wa Suki Dakara Shou ga Nai!!; Sukisho!!; Sukisyo!!; I Like What I Like, So It Can't Be Helped!; Suki na Mono wa Suki Dakara Shouganai!!
Ve znacích: 好きなものは好きだからしょうがない!!
Stav: Dokončeno (12 dílů + OVA) ... 24 minut / díl
Režie: Ninomiya Haruka
Autor: UNiSONSHIFT (Tsutae Yuzu; SOFTPAL; Platinum Label)
Studio: Zexcs
Žánry: komedie, romatika, drama, rozdvojená osobnost, shounen ai, školní prostředí, ztráta paměti
Datum vydání: Zima 2005 (Leden 2005 - Březen 2005)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / IMDb / WIKI

-> Suki na Mono wa Suki Dakara Shou ga Nai!! - Příběh
Hashiba Sora je mladý středoškolák, který se právě vrátil z nemocnice zpět do školy. Po té, co se mu nešťastnou náhodou podařilo vypadnout z okna, ztratil všechny své vzpomínky na dětství a je pro něj nesmírně těžké si nějaké vybavit. V den jeho návratu se setká se svým novým spolubydlícím, který má být údajně jeho přítelem z dětství, Fujimorim Sunao. Ale hned od začátku si nepadnou do oka a začnou se hádat. Jejich vztah se ještě více zkomplikuje, když se Sora jednu noc setká s Ranem, druhou osobností Sunaa, který je z nějakého důvodu do Sory zamilovaný. Nebo spíše do jeho druhé poloviny, která v něm sídlí. Sora tak nemá navybranou a musí si vzpomenout na svou minulost, aby odhalil všechny záhady a mohl se tak všemu postavit čelem.
 
Suki na Mono wa Suki Dakara Shou ga Nai!!: Onsen ni Ikou!;
I Like What I Like, So It Can't Be Helped!: Let's Go to a Hot Spring
-> AP / MAL  (Září 2005) ... 25 minut
Speciální nevysílaná epizoda vydaná na DVD.
 
↓ Suki na Mono wa Suki Dakara Shou ga Nai!! - Online ↓

↓ Suki na Mono wa Suki Dakara Shou ga Nai!! - Download ↓
-> Zettaidoupe.webgarden.cz - CZ titulky
-> Ulož.to - CZ - ODKAZ 1 / [Sakura5] /

-> Ulož.to - EN

-> Torrent:
- Sukisho! [H.265, AAC] - EN (+OVA)
 Zdroj: aminoapps.com

ANIME: Aoharu x Kikanjuu; Aoharu x Machinegun
Ve znacích: 青春×機関銃
MANGA: Aoharu x Kikanjuu
Stav: Dokončeno (12 dílů + OVA) ... 24 minut
Režie: Nakano Hideaki
Autor: NAOE
Studio: Brain's Base
Žánry: akce, komedie, drama, crossdressing, survival games, shounen, násilí, airsoft, sportovní
Datum vydání: Léto 2015 (Červenec 2015 - Září 2015)

-> OFP / AP / AKICHAN  / MAL / AniDB / ČSFD / IMDB / WIKI

-> Aoharu x Kikanjuu - Příběh
Hotaru Tachibana je silná dívka, která se drží své spravedlnosti a tvrdou rokou vykonová své povinnosti jakožto prezident studentské rady. Protože ale svým vzhledem a chováním připomíná chlapce, je za něj velmi často považována. Když se jednou rozhodne pomstít za svou nejlepší kamarádku Kaede a vydá se do hostitelského klubu, setká se s Masamunem Matsuokou, který ji nevědomky, že je dívka, vyzve k přátelskému zápasu s hracími pistolemi. Tachibaně se ale podaří vytvořit si velký dluh v klubu za všechny rozbité věci a musí si ho odpracovat. Proto ji Masumene nabídne místo v jeho týmu, kam mají dívky zakázaný vstup. Aby mohla Tachibana splatit svůj dluh, musí své skutečné pohlaví udržet tajemstvím a získat si náklonost druhého člena týmu, mangaky ero-mangy a Masamuneho přítele z dětství, Yukimuru Tooru. A kdo ví, třeba se ji tyhle "hry o přežití" začnou líbit.
 
Aoharu x Kikanjuu: Kemono-tachi no Senjou da na!; Aoharu x Machine Gun: Battlefield of Beasts!
青春×機関銃 獣たちの戦場だなっ!
 
-> AP / MAL (Prosinec 2015) ... 24 minut
 
Nevysílaná speciální 13. epizoda spojená s 6. BD/DVD volume.

↓ Aoharu x Kikanjuu - Online ↓ 
-> Chia-anime.tv - EN (+ OVA)
-> Animefreak.tv - EN (+ OVA)
 -> Kiss-anime.ws - EN (+ OVA)

↓ Aoharu x Kikanjuu - Download ↓
-> Animeout.com - EN
-> Ulož.to - EN

-> Torrent: