Zdroj: Lightnovel.cn

MANGA: UN-GO: Ingaron; UN-GO: Inga-ron; UN-GO Episode:0 Ingaron
Ve znacích: UN-GO~因果論
ANIME: UN-GO
Autor: Aikawa Shou, Yun Kouga, Pako
Vydavatelství: Kadokawa Shoten
Stav: Dokončeno (1 svazek, 7 kapitol)
Žánry: záhady, nadpřirozeno, detektivní, drama, psychologické
Datum vydání: Září 2011 - Březen 2012

-> AP / MA / MAL / MU / WIKI

-> UN-GO: Ingaron - Příběh
Originální příběh založený na stejnojmenném filmu.

-> UN-GO: Ingaron - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ UN-GO: Ingraon - Read online ↓
-> Mangafox.me - EN

↓ UN-GO: Ingaron - Download ↓


Zdroj: Amazon.co.jp

MANGA: Un-Go - Haisen Tantei Yuuki Shinjuurou; UN-GO Defeated Detective Yuki Shinjuro
Ve znacích: UN-GO 敗戦探偵・結城新十郎
Autor: J-ta Yamada
Vydavatelství: Kadokawa Shoten
Stav: Dokončeno (3 svazky, 20 kapitol)
Žánry: záhady, nadpřirozeno, detektivní, drama, psychologické
Datum vydání: Září 2011 - Květen 2013

-> AP / MA / MAL / MU / WIKI

-> UN-GO: Ingaron - Příběh
Manga daptace anime UN-GO, která se příběhem trochu liší.


Baka Kamaru xD
- Úprava: 17.06.2018 22:44

Zdroj: Majonoie.karou.jp

Tvůrce:
Fummy, RPG Maker VX

Příběh:
Mladá dívka Viola se ztratí v lese. Když hledá cestu zpět k vlastnímu domu, najde starý, záhadný dům a navzdory varování jejího otce se vydá dovnitř. Při pochůzce domem se ale dostává do nebezpečných situací, ve kterých bojuje o svůj vlastní život. Musí co nejdříve najít cestu ven. Jinak ji zlá čarodějnice Ellen polapí do svých spárů. Ale dům je začarovaný a vše se snaží Viole zabránit v útěku.

Žánr:
- dobrodružný, horor, nadpřirozeno, magie, záhady, puzzle game, pixel game, tragédie

Hra:

-> Vgperson.com - EN
-> Majonoie.karou.jp - JP a odkazy na další jazyky

Manga:

- NÁZEV: The Witch's House: The Diary of Ellen; Majo no Ie: Ellen no Nikki
- Ve znacích: 魔女の家 エレンの日記
- NOVELA: The Witch's House: The Diary of Ellen; Ellen's Diary
- Stav: Dokončeno (2 svazky, 9 kapitol)
- Autor: Fummy, Yuna Kagesaki
- Vydavatelství: Kadokawa (Fujimi Shobo)
- Datum vydání: Červen 2017 - Únor 2018

-> AP / MAL / WIKI


↓ Můj "ctěnný"názor ↓
Předem doufám, že se mě tahle tzv. recenze aspoň tochu povede. Není první, kterou jsem kdy dělala, ale patří mezi mé začátky, které nikdy nebývají zrovna zlaté. Každopádně, pokud jde o mé hodnocení této hry, musím říct, že je velmi dobrá. Atmosféra této hry Vás hned od začátku zátahne do strašidelného, magického prostředí plného hádánek a překvapení. Né každá "pixelová" hra něco takového dokáže. Naopak, díky svému grafickému vzhledu se více zaměřuje na příběh, který je velmi propracovaný a pohltí Vás na tolik, že se objevíte u konce ani nevíte jak. Chtěla bych Vás také upozornit na více možností, jak může celý příběh dopadnout, což se bude odvíjet od Vašich rozhodnutí, a jak důkladně se budete hře a jejímu příběhu věnovat.

Minojiné by Vás taky "mé já z budoucnosti" rádo upozornilo na mangu a stejnojmennou novelu The Witch's house: The Diary of Ellen, která popisuje události, jenž předcházejí děj ve hře. Je opravdu dobře udělaná, nedoporučuju ovšem pro slabší povahy.

V "celém článku" si můžete přečíst trochu rozsáhlejší popis této hry se spoustu spoilerů.
Pokud jste hru ještě nehráli a máte chuť se do ní pustit bez spoilerů, tak nedoporučuji číst dále.
Jinak, pokud máte trochu času a zajímá Vás více, můžete se odvážit dočíst tento článek do konce.

Zdroj: Zerochan.net

Ovládání:
Chůze - šipkami
interakce s předměty - enter, shift, space
Rychlá chůze - enter, space, shift + šipky
Menu - nula na numerické klávesnici

Jak to všechno začalo:
Viola, mladá bloďatá dívka, se objeví v temném lese. Cesta domů je zatarasena růžemi a jediná otevřená cesta vede k zapovězenému domu čarodějnice Ellen. I když dostala spousty varování jak od otce, tak od tajemné černé kočky (která v průběhu hry slouží jako "ukládání"), rozhodne se se tento dům navšítvit. Odtud ovšem není cesty zpět. Uvnitř domu Viola prochází místnostmi a luští nejrůznější hádanky, které ji umožní postupovat kupředu, hlouběji k srdci celého domu.

- první místnost - dostat malého méďu do koše = útok velkého mědvěda ?!
- jídelna - je libo občerstvení v podobě jedu z moderní nádoby ve tvaru lebky ??
- kuchyně - přátelský duch vařící večeři, jenž potřebuje "pomocnou ruku" ??
- záchrana motýla - četba zakazáných knih může být doslova smrtelná !?
- nápomocná zamilovaná žabá, kterou čeká nemilý osud od její lásky = nenávist jejich potomků ?!
- chodba s ústy a očima = pozor, ať Vás nesní !! (pro mě prostě random náhoda, že jsem našla, co jsem měla >////<)
- čtyři místnosti, ve kterých se musí udělat hluk = voják s falešnou zbraní, který zabijí za špatnou odpověď ?!

Musím říct, že tahle část byla plná dost složitých hádanek. V průběhu hraní člověk příjde na to, že jakákoliv špatná odpvěď Vás stojí život a tím i část Vašeho postupu ke konci. Pro každou hádanku však existuje nápověda, která napomahá jejímu rozluštění. Kvůli tomuto ovšem tenhle typ her tak strašně miluju. Škoda, že když ji hrajete pořád dokola, tak po chvíli ztrátí své kouzlo, protože budete znát všechny odpovědi a nic Vás nepřekvapí. Pro takový případ je dobré dát si pár let pauzu, odsunout myšlenky na tuto hru dozadu do hlavy a vrátit se k ní později. Pak se Vám při hraní vrhne do hlavy spousta nostalgie a určitě si nebudete pamatovat naprosto všechno.

Po úspěšném vytvoření hluku v každé mísnosti se skrz krb dostanete zpět do známých místností jídelny a kuchyně, kde na Vás bude čekat tolik přátelský, vařící duch. Následně Vás bude čekat hned několik zapeklitých hádanek v zahradě, která velmi často končí naprosto děsivým překvapení. Ať už je to velká lebka, která se objeví zničeho nic nebo dvě velké bílé oči. Já jsem od přírody velmi lekavý člověk a takováhle překvapení mě dokáži dost snadno leknutím sesadit ze židle na zem a vyhodit počítač z okna. Každopádně, tohle je jedno z dalších míst, kde zůstante nějakou chvíli trčet nad snahou rozlousknout zapeklité hádanky.



A jak to vlastně všechno skončí:
Jako ve většině her, ke konci se dozvídáte nejvíce informací, podstatné části příběhu, které by Vám měli odpovědět na většinu otázek. Po vyčerpávající cestě napříč celým domem (který je spíše velkým sídlem), se Viola dostává k pokoji, jenž obývá právě čarodějnice Ellen. Na závěr hry se konečně dostanete ven ze zakletého domu, jenže celou cestu Vás bude pronásledovat Ellen, která touží po Vašem životě. Zde by se možná hodilo zmínit, že NESNÁŠÍM DVĚŘE!! Jak v realném, tak virtuálním světě. Když budete utíkat před Ellen, berte to v klidu, jinak budete narážet do zdi v každé zatáčce, do dveří se se štěstím trefíte napotřetí a sám dům nemá v plánu Vám v útěku pomoci.

Dva možné konce:
Jak už jsem se zmínila na začátku, tahle hra má dva možné konce, které jsou každé svým vlastním způsobem zajímavé. Na způsob dosažení některého z konců se ovšem nevztahují jakákoliv Vaše rozhodnutí v průběhu hry (myslím, že tam ani žádné možnosti na výběr moc nebyly), nemusíte číst všechny dokumenty nebo zkoušet klikat na všechno, co vidíte. Konec se změní ze Šťastného na Pravdivý, pokud se Vám podaří během utěku před Ellen ještě něco udělat.

1, Happy End (Štastný konec) - pokud se dostanete ven ze zakletého domu a přes růže, zachrání Violu její otec. Ellen se k Viole bude plazit, když v tom se tam objeví, jako hrdina naposlední chvíli, její otec a zastřeli čarodějnici. Viola se pak šťastně vrátí s otcem domů.

2, True End (Pravdivý konec) - ještě před tím než opustíte dům zaběhnete do místnosti, kde jste vzali malého méďu na začátku hry. Ze šuplíku u Ellenina stolu vezmete Elleniny nůžky, dostanete se ven z domu a přes růže. Takhle se dostante k pravdivému konci, který skrývá děsivé tajemství.

Ve skutečnosti se totiž v těle mladé, blonďaté dívky nachází duše právě čarodějnice Ellen, která si s ním vyměnila těla kvůli smrtelné nemoci. Viola a Ellen byly kamarádky, jednoho dne Viola souhlasila s výměnou jejich těl, ale pouze jen na jeden den. Ellen ovšem tento slib nedodržela. Když se Ellen v jejím těle opět objevila v zakletém domě, snažila se ji Viola zabárnit v útěku, aby tak získala své tělo zpět. Jenže dům původně patřil Ellen, a tak se hravě dostala přes všechny hádanky a nebezpečí, a povedlo se ji uniknout. Když se na konci obě postavy setkaly, Ellen vše vysvětlila a ujistila Violu, že se o jejího otce dobře postará a dá mu její část lásky za ní. Když se Violin otec objeví, zastřelí Violu v rozpadajícím se těle čarodějky v domnění, že chrání svou vlastní dceru.

Zdroj: Vk.com

↓ Můj názor na tuhle hru ... opravdu super dobrá hra, ale děsně smutná ... T//^//T ↓

Pokud Vás zajímá tento příběh a chtěli byste o něm vědět více, tak rozhodně doporučuji přečíst si buď novelu nebo mangu, která nedávno vyšla (2017-2018). Jedná se o celý příbeh Ellen, který je opravdu fascinující, občas brutální (plný krve a násilí), takže varování pro ty, kteří mají opravdu slabý žaludek.

Jak už jsem psala nahoře, je to velmi dobrá hra se skvělým příběhem, úžasnou atmosférou, doprovázenou dokonalým soundtrackem. Mám ji opravdu ráda, rozhodně patří mezi mé nejoblíbenější "pixelové" hry společně s The Crooked Man. Příběh mě opravdu pohltil, mladá dívka, která se tváří nevinně a snaží se dostat zpět ke své milující rodině, je ve skutečnosti mladá čarodějnice, kterou potkal nepěkný osud, jenž se ji podařilo oklamat, se snaží utéci ze svého vlastního domu před jedinou věcí, která ji může dostat zpět k jejímu původnímu, bolestivému konci. Myslím si, že je to opravdu unikátní příběh, o kterém jsem snad ještě nikdy neslyšela, a proto mě možná tolik zaujal. Pokud jde o oblíbenost postav, tak na prvním místě je u mě zaručeně černá kočka, která hraje ve hře takovou vtipnější složku společně s ukládáním.

Kdybych to měla shrnout, tak tuhle hru rozhodně doporučuju. Není na ní nic, co bych vytkla a rozhodně doporučuji i mangu (novelu)!! Jen tak ledajaká hra Vás nedokáže vnést do příběhu svou atmosférou a soundtrackem, a donutit Vás tak, prožít děsivých pár hodin v tělé mladé dívky v zakletém domě smrti.

Pro jistotu se omlouvám za spoilery, ale byli jste před nimi na začátku článku varování!!
A taky prosím ignorujte veškeré překlepy a gramatické chyby!! TT//^//TT

Baka Kamaru xD
- Úprava: 17.06.2018 23:13
Zdroj: Avaneshop.com

MANGA: Weiß Kreuz; Weiss Kreuz; Weiss Kreuz: An Assassin and White Shaman; White Cross
Ve znacích: ヴァイスクロイツ
NOVELA: Forever White
Autor: Takehito Koyasu, Kyouko Tsuchiya
Vydavatelství: Shinshokan
Stav: Dokončeno (2 volume, 10 kapitol)
Žánry: akce, drama, násilí, nájemní vrahové, záhady
Datum vydání: Řijen 1997 - Září 1998

-> AP / MA / MAL / MU / WIKI

-> Weiß Kreuz - Příběh
Omi, Aya, Youji a Ken jsou čtyři mladí chlapci, kteří společně pracuji v květinářství. Ve skutečnost tvoří ale tajnou skupinu s názvem "Weiss", kterou řídí tajemný muž známý pouze pod přezdívkou "Persia". Všichni čtyři jsou silní a každý má své specifické bojovové vlastnosti a umění. Společně likvidují nebezpečí pro společnost jako jsou obchody s drogy nebo teroristické skupiny. Jejich hlavním nepřítelem je ale vlivná rodina Takatori, která má ve svém nitru na kontě spoustu nezákoných akcí a jako ochranu si naverbovala nájemné vrahy jménem "Schwarz". Weiss se snaží tuto rodinu zničit, aby tak mohli nastolit v Japonsku pořádek, musí se ale nejdříve vypořádat s jejich zkušenými bodyguardy.

-> Weiß Kreuz / Weiß Kreuz: Side B - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Weiß Kreuz - Online Read ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Weiß Kreuz - Download ↓
...



Zdroj: Weiss-kreuz.net

MANGA:
Weiß Kreuz: Side B; Weiß Side B
Ve znacích: ..,
Autor: Takehito Koyasu, Shoko Ohmine
Vydavatelství: Ichijinsha
Stav: Pozastaveno (6 svazků, 37 kapitol)
Žánry: akce, drama, násilí, nájemní vrahové, záhady, dobrodružné
Datum vydání: Leden 2003 - Srpen 2007

-> AP / MA / MAL / MU / WIKI

-> Weiß Kreuz: Side B - Příběh
Několik měsíců po údalostech v serii Weiß Kreuz: Glühen. Aya a Ken jsou členové skupiny nájemných vrahů zvané Krypton Brand Side B ve Velké Británii. Weiß přestal existovat a dále ve své práci pokračují jen Aya a Ken.

↓ Weiß Kreuz: Side B - Online Read ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Weiß Kreuz: Side B - Download ↓
...

Baka Kamaru xD
- Úprava: 06.06.2018 23:03
Zdroj: V7manga.com

MANGA: Blood Soul
Ve znacích: ブラッドソウル
ANIME: Není ...
Autor: Naoyuki Fujisawa
Vydavatelství: Bandai Visual; Kadokawa
Stav: Dokončeno (1 svazek, 6 kapitol)
Žánry: akční, superschopnosti, upíři, fantasy, nadpřirozeno, násilí, sci-fi
Datum vydání: 2010

-> AP / MA / MAL / MU / WIKI

-> Blood Soul - Příběh
Církvení řád Van Hellsing má za cíl zničení všech nadpřirozených bytostí společně se všemi, kteří se mu odváží postavit do cesty. Jenže nebezpečně silná dvojice pocházející z nadpřirozených řad nehodlá čekat až je církev najde. Červenovlasý upír se svým stříbrovlasým parťákem se vrhají vstříc hlavnímu sídlu církve skrz hordu jejich poddaných.

-> Blood Soul - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Blood Soul - Online ↓

-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Blood Soul - Download ↓
-> Evilland.blog.cz - CZ (Ulož.to)


Baka Kamaru xD
- Úprava: 05.06.2018 19:09
Heh, Konichiwa!! x)

Zase jsme zahrabali v naší složce záložek z youtube a tentokrát pro Vás vytáhli jedno neuvěřitelně vtipné video. Jak už spousta z Vás určitě ví, momentálně jsem neuvěřitelně zažraná do videí od youtuberů Cry (ChaoticMonki, Cryaotic) a PewDiePie, které určitě spousta z Vás zná (a Goshi-sama občas kouká taky, když je to vtipné). A chtěla bych se tu s Vámi podělit o jedno naprosto dokonalé video, které Vám rozhodně rozzáří zbytek dne. Pokud se tu nachází někdo, kdo se aspoň trochu zajímá o herní svět, toto video se týká "let's playe" na hru DayZ, post-apokalyptickou hru plnou zombie. Jedná se o střílečku s otevřeným světem a nádechem survival hororu. Tím bych ji tak nějak shrnula, pokud o ni máte zájem, dá se sehnat na steamu (nebo když trochu pohledáte, můžete ji získat i jinou cestou).

Hra: DayZ
Youtubeeři: Cryaotic, PewDiePie


Velkou škodou je fakt, že to má jen jeden díl. Byla bych moc ráda, kdyby to mělo celou sérii, rozhodně by to stálo za to. Na druhou stranu je pravda, že pokud je něco až příliš dlouhého, tak to po nějaké době ztratí své kouzlo. Proto buďme rádi, že to má jen jeden úžasný díl a není to unavující, sto-dílná série >/////<

Sayonara, Minna-san!! :3

Baka-chan, jde do školy, aby se pořádně vyspala xD
Goshi-sama, jde do školy, aby mu rychleji utekl čas čekání na basket x)


Konbanwa!!

Nyah, nějak se mi teď nechce zrovna moc spát, tak jsem se rozhodla sem přidat nějakej super-duper článek. Ale zase to nesmím přehánět, takže se nemusíte bát, nebude to moc zajímavej článek, kterej by se vymykal naší normě. Prostě jen, jako vždycky, očekávejte tu největší blbost, jaká by Vás mohla napadnout. A možná ji ještě pro jistotu vynásobte třema, protože moje "blbost" se jen tak někomu nevyrovná. Zrovna jsem tak trochu přemýšlela nad tím, kdy jsem sem vlastně naposledy přidávala nějaký "zajímavý" obrázek na hádání. A když na to teď tak koukám, tak je to víc jak měsíc!! >////< ... To se musí rychle napravit!!

Z toho důvodu jsem se rozhodla se zase další obrázek vložit, ať máte zase nějakou zábavu (né, že by se tahle hra ujala nějakého většího počtu návštěvníků našeho blogu >////<). Tentorkát je tu opravdu velmi jednoduchý obrázek, na který jsem dokonce i docela pyšná. Pořádně jsem si vyhrála s detaily a myslím si, že se podařil natolik, aby mohl spatřit světlo internetu. Je to postava z velmi známého anime trochu staršího data, takže si myslím, že uhádnout správnou odpoveď by neměl být problém. Ganbatte, minna!! *////*


Opět bych se chtěla omluvit za kvalitu. Sice mám svůj telefon opravdu ráda, ale foťák na něm by mohl být na trochu lepší úrovni. Určitě ale všichní víte, že většina věcí vypadá ve skutečosti mnohem lépe než za objektivem. Kdybych to měla zhodnotit podle sebe, tak ze všeho nejvíce mě bavila ruka. Co se týče oblečení, o tom radši nemluvme a zbytek, to je kapitola sama o sobě. Přes všechny nedostatky jsem ale na tenhle výtvor moc pyšná (i když se, jako vždycky, jedná jen pouhé obkreslení originálu z malé obrazovky mého telefonu).

Pro jistotu ještě jednou zopakuju pravidla: do komentářů napište váš typ na postavu a anime, ze kterého pochází. Můžete přidat i kritiku, pochvalu nebo cokoliv jiného, co Vás napadne. Přeju hodně štěstí v hádání!! *////*

Sayonara, Minna-san!!

Baka-chan, jdu se pokusit usnout, tak mi držte palce xD
Goshi-sama, *tvrdě zařezává*

VZOROVÝ OBRÁZEK:

Postava: Allan Walker | D. Gray Man
Úhádli: Kejt, Jackie, Tohru-
Účastníci: Kejt, Jackie, Tohru-

Moc děkuju všem za Vaši účast!!
Tentokrát se zadařilo a všem se podařilo postavu i anime uhodnout!! *////*
Zdroj: Portallos.com.br

MANGA: Tegami Bachi; Letter Bee; Tegami Bachi: Letter Bee
Ve znacích: テガミバチ
Autor: Hiroyuki Asada
Vydavatelství: Shueisha
Stav: Dokončeno (20 svazků, 99 kapitol)
Žánry: dobrodružný, fantasy, pošťáci, nadpřirozeno, hmyz, dospívání, psychologické, steampunk, sci-fi
Datum vydání: Září 2006 - Listopad 2015

-> AP / MA / MAL / MU / WIKI

-> Tegami Bachi - Příběh
V Amberground, zemi věčného soumraku, existují speciální pošťácí, jenž se nazývají "Dopisní včely" a spolu se svými ochranci Dingo roznáší dopisy po celé zemi. Při jejich cestách je však napadají velká a nebezpečná monstra zvaná Gaichuu, která jsou lákány srdci člověka. Mladý pošťák Gauche Suede se právě vydáva na místo, kde si má převzít jeden z dopisů, z kterého se nakonec vyklube malý chapec jménem Lag Seeing. Jeho matka byla odvedena do hlavního města Akatsuki a nezbylo jí nic jiného, než syna poslat do vesnice jako dopis. Gauche a Lag společně překonávají všechny překážky, spřátelí se, a když se dostanou do vesnice, musí se spolu rozloužit a jejich cesty se rozdělit. O pár let později se Lag rozhodne stát také Včelím pošťákem, aby se tak mohl znovu setkat s Gauchem a zjistit, co se stalo jeho matce.

-> Tegami Bachi - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Tegami Bachi - Online ↓
-> Mangafox.com - EN

↓ Tegami Bachi - Download ↓

Baka Kamaru xD
- Úprava: 05.06.2018 17:17
Minnáááááááááááááá-san!!! xD (Toho pozdravu si nevšímejte xD)

Konečně jsem zpátky!!! xD ... Teda, vrátila jsem se už ve čtvrtek ... ale já prostě neměla síly na to, hodit článek na blog, protože ... nebyl čas xDDDD
Byla jsem z té exkurze dost utahaná, a pak ještě škola ... a ještě u nás byly včera hody!!! :3 Naprosto Jashinovský!! :3


Teď přijde na řadu moje vykecávání ohledně exkurze ... takže jste varování!! xD
Hodím Vám sem i pár (opravdu jen pár xD) obrázků, aby jste se mohli pokochat, jak neumím fotit xD
(Foceno mobilem, tak snad mě za tu "vysokou kvalitu" neubičujete xD)


↓ První den - Svatý kopeček v Olomouci - Zoo a Bazilika ↓
Abych to zhrnula ... tak jsme v pondělí ráno byli v Zoo v Olomouci na Svatým kopečku xD (Ano, středoškoláci jdou na školní výlet do Zoo xD), moc zvířat tam nebylo, protože nám zrovna jak napotvoru muselo začít pršet, takže byly všechny zalezlí ... ale nevadí xD ...
Odpoledne jsme byli v ... nějakej kostel to byl, nebo bazilika ... no, prostě to bylo kousek od tý Zoo (taky na Svatým kopečku xD) ... Chtěla jsem si tam na tajnačku něco vyfotit, ale on tam zrovna nějakej dědula začal vysávat koberec xD Takže z toho nebylo nic ... Gomen, Goshi-sama T^T
No, protože ses vrátila celá, tak ti to odpustím ... x)


↓ První den večer - Hotel Dlouhé Stráně - Ubytování ↓
Pak jsme dojeli na hotel ... Hotel Dlouhé stráně se to myslím jmenovalo xD ... Zvenku a na recepci vypadal moc hezky, ale ty pokoje ... xD Jsem se celou noc bála, protože se nám furt otevírala skříň O_o ... xD ...
Jako vždy se musela naše třída hned první den (a taky druhej xD) ožrat do němoty ... pak se rozdělili do dvou pokoju (který měli bejt po čtyřech, ale narvalo se do nich dohromady dvaadvacet lidí xD) ... Tak jsem měla ten strašidelnej pokoj jen pro sebe!!! HAHAHA >:3
Tak to ses tam měla dobře, ne?? x)
Jo, bylo to fajn xD

My jsme bydleli v tom zeleným xD ... Bohužel, opravdu nevím, který to bylo okno, ale bylo v posledním patře xD

↓ Druhý den dopoledne - Papírna Velké Losiny - Muzeum ručního papíru ↓
Druhej den jsme ráno jeli do Muzea Ručního Papíru ... Papírna Velké Losiny ... moc pěkný to tam měli, jsem si musela koupit nějakej ten suvenýrek :3
Řeknu vám, nikdy by mě nenapadlo, že by s papírem mohla bejt taková práce ... O_o By se mě s tím vážně dělat něchtělo xD
Chee, ty lenochu ... vařeku na tebe a rychle do práce!!! x)
Hej!!! xD Já jsem lenoch od přírody ... na mě musíš pomalu xD


↓ Druhý den odpoledne - Přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně ↓
Odpoledne jsme pak byli na Vodní Elektrárně Dlouhé Stráně, to byl hlavní důvod naší exkurze xD ... Měli to tam pěkný, ale moc nám toho teda neukazali ... xD Je to vlastně přečerpávací vodní elektrárna (kdyby tu byl nějakej znalec xD) ...
Jedna nádrž je nahoře na kopci a druhá pod ním xD Byli jsme aji nahoře, ale bylo zrovna blbý počasí, takže tam byla mlha, že by se dala krájet xD A ještě tam pěkně lilo, takže jsme byli všichni promočení xD ... Vážně nebylo nic vidět ... ale jen ten pocit, že stojíte u nádrže vodní elektrárny ... xD
Nechápu jak můžeš být nadšena z ... bečky plné vody ... x)
To není bečka!! Je to ... vodní nádrž ... plná vody!! xD
Okay >__<

Řeknu Vám, ta viditelnost tam byla strašná xD ... Ale jinak to bylo fajn X3

↓ Třetí den - Cvičná štola Stařič - jak debilové jsme tam lezli po kolenou xD ↓
Ve středu jsme byli v dolech (taky důležitej bod, proč byla vlastně tahle exkurze uskutečněna xD) ... Byla to cvičná štola Stařič ... Tam to bylo hustý xD ... Ten chlápek tam s nama prošel celej ten důl, ukázal nam jakej krával tam dělaj všechny ty stroje xD (Já jsme na jedno ucho hluchá, takže se všichni divili, jak to že mi to nevadí xD) ...
A pak jsme se tam plazili po kolenou (A to doslova xD) ... My máme na škole samý dvoumetrový lidi ... všichni se tam fakt plazili po kolenách a já jsem se jen trochu přikrčila a šla xD ... Výhoda toho být malej!!! xD ... Všichni mi to pro jednou záviděli!! xD
No jo, teď se najednou vychloubáš svou výškou x) ... Nebo spíš svou malostí x)
Hej!!! ... Ty by ses tam musel plazit po břiše xD
Dobře, teď jsi mě dostala x)

Ten v pravo ... to je ta nízká část, kde jsme se plazili po kolenách xD ... Sice to tak nevypadá, ale bylo to opravdu nízký xD

↓ Poslední den - Návrat do školy - Nejlepší zakončení exkurze (samozřejmě ironicky xD) ↓
A poslední den jsme se vrátili do školy a učili xD ... Bylo to opravdu "příjemné" ukončení naší exkurze xD ... -_-"

↓ Shrnutí ... Goshimu-sama bylo opravdu strašně moc smutno xD ... ↓
Takže abych to zhrnul ... docela se ti tam líbilo, ne?? x)
Jo, bylo to tam fajn :3 ... Obzvlášť když jsem měla celou dobu pokoj na hotelu jen pro sebe!!! xD Nyahahaha, to bylo Jashinovský!! xD
To je fajn ... a abys věděla ... já jsem tě vůbec nepostrádal ... vůbec si mi nechyběla ...
Oh, opravdu ... chuchu ... takže fakt, že jsi mi poslední dva dny volal opravdu, opravdu často ... tak často, že mi učitelé začali vyhrožovat, jestli si ten mobil nevypnu, že mi ho zabaví ... to vlastně důvod toho, že by jsem ti chyběla nebyl, že?? xD
N-ne ... prostě jsem se nudil, a tak jsem ti volal ... neměl jsem k tomu žádný hlubší význam ... nebo tak ... x)
Okay >_< ... xD

Lidi, omlouvám se Vám, za tak dlouhej a nesmyslnej článek xD ... Snad jsem Vás neunudila k smrti xD
Už jsem zpátky, takže Vám sem zase budu přidávat své otravné články xD ... Těšte se!!! >:D ...
Oh, Kamaru ... Okaerinasai!!! :3
Hell Yeah!!! Tadaima!!! ... xD

Baka-chan ... konečně se rozhodla Vám oznámit, že svou zdrcující, ale celkem dobrou exkurzi přežila ... xD
Goshi-sama ... měli jste ho vidět, jak skákal nadšením, když jsem přijela dom xD
... Já neskákal ... *zrudne*
Dobře xD

Gomenasai za chyby ... ale těma se člověk přece učí xD