Zdroj: Youtube.com

ANIME: Another
Ve znacích: アナザー
NOVELA: Another
MANGA: Another
DORAMA: Another
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Autoři: Ayatsuji Yukito
Režie: Mizushima Tsutomu
Žánry: horor, psychologický, tragedie, drama, školní prostředí, násilí, ze života, záhada, thriller
Datum vydání: Zima 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Another - Příběh
Před 26ti lety se stalo něco příšerného v třetím ročníku střední školy. Populární a velmi talentovaný student jménem Misaki náhle zemřel, nikdo se nechtěl s tímto neštěstím smířit a tak dále předstírali, že je Misaki stále naživu. Důsledkem toho však byla na tuto třídu uvalena kletba a následující roky žili její studenti ve strachu. Na jaře roku 1998 přichází do třídy nový student Sakakibara Kouichi, který si ovšem hned všimne uzkostlivé atmosféry plné strachu, která ve třídě panuje. Se zájmem dozvědět se o strašlivém tajemství, které před ním spolužáci skrývají, přichází za tichou dívkou jménem Misaki Mei, jenž jej ale varuje před zlým osudem, který potká každého, kdo se s ní zaplete. Navzdory všem varování dívku však stále následuje. A kola tajmeného prokletí se začnou otáčet ...

-> Another - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Another - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Gawsubs.com - SK
-> Hns.moe - CZ

-> Kissanime.ru - EN

↓ Another - Download ↓
-> Neoexorcist.net - CZ - titulky, hardsub (přihlášení)
-> Gawsubs.com - SK titulky
-> Kazekage.cz - CZ

-> Animeout.xyz - EN
-> Ulož.to - EN [HorribleSubs] - 1.díl / 2.díl / 3.díl / 4.díl / 5.díl / 6.díl / 7.díl / 8.díl / 9.díl / 10.díl / 11.díl / 12.díl
-> Ulož.to - EN [Coalgirls] - 1. díl / 2. díl / 3. díl / 4. díl / 5. díl / 6. díl / 7. díl / 8. díl / 9. díl / 10. díl / 11. díl / 12. díl

-> Torrent:
- ...


Zdroj: Vippers.jp

ANIME OVA: Another: The Other - Inga; Another: The Other; Another 00, Another: The Other -Inga-; Another OVA
Ve znacích: アナザー The Other -因果-
NOVELA: Another
Stav: Dokončeno (OVA)
Autoři: Ayatsuji Yukito
Režie: Mizushima Tsutomu
Žánry: psychologický, drama, ze života, thriller, horor
Datum vydání: Květen 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Another: The Other - Inga - Příběh
Prequel k anime Another, vyprávějící o Misaki Mei a jejím dvojčeti Fujioce Misaki.

↓ Another: The Other - Inga - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ
-> Gawsubs.com - SK

-> Kissanime.ru - EN

↓ Another: The Other - Inga - Download ↓
-> Kazekage.cz - CZ
-> Neoexorcist.net - CZ - titulky, hardsub (přihlášení)
-> Gawsubs.com - SK titulky
-> Ulož.to - CZ

-> Ulož.to - EN - Odkaz 1 / Odkaz 2 / Odkaz 3 / Odkaz 4 / Odkaz 5

-> Torrent:
- ...

Goshida Rikyu x)
Zdroj: Tacchiwho.blogspot.cz

MANGA: Kamisama Hajimemashita; Nice to Meet You, Kamisama; Kamisama Kiss; Kami-sama Kiss; Divine Nanami
Ve znacích: 神様はじめました
NOVELA: Kamisama Hajimemashita: Kurama-yama Yawa
Stav: Dokončeno (25 volume, 154 kapitol)
Autoři: Julietta Suzuki
Žánry: komedie, romantika, nadpřirozeno, superschopnosti, drama, školní prostředí, fantasy, démoni
Datum vydání: Únor 2008 - Květen 2016

-> AP / MA / MT / MAL / MU / WIKI

-> Kamisama Hajimemashita - Příběh
Nanami Momozono je obyčejné středoškolské děvče, které má svá nejlepší léta ještě stále před sebou. Jenže kvůli svému gamblerskému otci se topí v dluzích, načež nakonec skončí na ulici. Malá naděje se ovšem objeví v podobě podivného muže, jenž se v parku klepe strachy před psem. Když ho Nanami zachrání a poví mu svůj příběh, jako vděk ji muž nabídne svůj dům, který Nanami nekonec přijímá, jelikož nemá kam jít. Z domu se ovšem vyklube zchátralá svatyně, obývaná podivnými bytostmi, Onikiri a Kotetsu, liščím duchem Tomoe a ze starce se vyklube Bůh Země Mikage. Jenže Mikage zmizel už před dvaceti lety a bez jeho návratu se z Nanami stává nová Bohyně Země, s čímž bohužel Tomoe nesouhlasí, Nanami zesměšňuje a nakonec ze svatyně odejde. Bez jeho moci se však stará svatyně sotva udrží pohromadě i když se o Nanami stará jak jen může, a proto se musí spolu s ostatními vydat hledat Tomoeho a přemluvit ho, aby se vrátil.

-> Kamisama Hajimemashita - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Kamisama Hajimemashita - Online ↓
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)

-> Mangafox.me - EN
-> Mangapark.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Kamisama Hajimemashita - Download ↓

-> Mangatraders.biz - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 28.07.2017 13:09

Tvůrce:
Uri, Wolf RPG Editor

Příbeh:
První hra se serie The Strange Man.
Příběh sleduje 26ti letého Davida Hoovera. Rozhodne se přestěhovat do nového bytu zrovna ve chvíli, kdy prožívá nejtěžší období svého života. Ale v novém bytě se mu přihodí pár zvláštních událostí, když se však zeptá na bývalého vlastníka, dozví se o něm jen velice málo. Ze zvláštního důvodu se však David vydává hledat tohoto neznámého muže, jen aby se setkal s několika lidmi, jenž mají ve svém životě podobné potíže, kterými prochází i on.

Žánr:
horor, dobrodružný, psychologický

Download:

↓ Můj názor ↓
Neumím psát recenze ani cokoliv, co by se tomu aspoň trochu podobalo. Tohle je vlastně můj první pokus o napsání něčeho, co by se tomu aspoň trochu mohlo podobat. Vím, že z toho nakonec výjde jeden velký nesmysl, ale co ... aspoň vyzkouším něco nového >////< ... Rozhodla jsem se, že v "Celém článku" sepíšu příběh této hry tak trochu více podrobněji, protože mě neuvěřitelně zaujal. Jedná se o opravdu velmi zajímavou hru s hororovou atmosférou, která je protkaná občasným humorem. Zajímavý příběh o mladém muži, který prochází v životě hned několika těžkými obdobími, jenž se k němu stále vrací jako noční můry. Hra má několik děsivých okamžíků, ale jinak se jedná o klidnou hru s "creepy" atmosférou, která se Vám dokáže dostat pod kůži.

V "celém článku" se trochu více rozepíšu o celém příběhu, nebude to nic speciálního, ale zbytek článku bude jeden velký spoiler, takže ... kdo hru ještě nehrál a zaujala ho, rozhodně si ji předtím, než budete pokračovat ve čtení, jděte nejdříve prožít na vlastní kůži. Nebudete litovat!! *////*



Tahle básnička je vlastně hlavní pointa příběhu. Celý přiběh je vlastně o tom, jak David poznává "Crooked Man" (nehctějte po mě ať píšu "Pokřiveného muže" TT////TT). Poznává jeho život, jeho potíže v životě, které se shodou okolností velmi podobají těm jeho.

Ovládání:
Hra se ovládá klasicky šipkami na kávesnici, enter pro interakci s objekty a myslím, že to byla klávesa x nebo 0 pro otevření menu. Shift nebo ctrl se dá použít pro běh. Doufám, že si ovládání pamatuju dobře, je to stejné jako v každé RPG hře, pokud něco nefunguje, tak jednoduše pomačkejte všechna písmena na klávesnici a nakonec něco bude fungovat >///<

Příběh:
Hra je rozděla do několika "dílů, fází" (anglicky "Stage").

1. Stage - Sissi
Během svého pátrání po bývalém vlastníkovi bytu se v hotelu setká s mladou dívkou jménem Sissi, která hledá krabičku, jenž dostala od svého přítele před tím, než ji opustil. Je pro ni opravdu velmi důležitá, ale chodit v noci po hotelu o samotě je pro mladou dívku nebezpečné, proto se David nabídne, že ji krabičku najde a přinese. Zjistí, že klíč k ní našel už ve svém bytě, ale mlčí o tom. V tomto hotelu se poprvé setká s postavou "Crooked Man", který ho potom začne pronásledovat na každém kroku. Když se mu konečně podaří podivné bytosti zbavit, setká se venku se Sissi, kde ji předá její cený majetek.

A zde se nachází první možnost rozhodnutí:

Za prvé: Řeknete Sissi, aby přestala brečet. Toto rozhodnutí Vás dovede k prvnímu "Bad Endingu". Sissi chytne "Crooked Man" a vtáhne ji zpět do hotelu, kde ji zabije. Bad End "What a Sissi"

Za druhé: "Co je špatného na tom být slaboch?". Sissi se nic nestane, rozloučí se a slíbí si, že se setkají znovu.
Dozvíme se o prvním těžkém období Davidovi minulosti - Shirley, jeho bývalé přítelkyni.

"Bad End" a "Good End"

2. Stage - D.
Ve druhé části se objeví ve staré právnické škole. David zde hledá informace o "Crooked Man" a při hledání klíčů narazí na zrzavého mladíka, který se mu představi jako "D." ... (vůbec mu to nepřijde divné navzdroy tomu, že ta škola se už dávno nepoužívá ...). Když se David dozví, že ho "Crooked Man" pronásledoval z hotelu (navzdory tomu, že je vzdálen několik desítek kilometrů od školy a David jel autem. Nejspíš se umí teleportovat, příšera jedna ...), chce varovat D., aby si na něj dával pozor. Davidovi se podaří D. zachránit před "Crooked Man", ale D. objeví u Davida kus papíru z deníku, který David našel v jedné z místnosti. Zde píše profesor Andrew o žákovi, který je podle něj jen snílkem a nikdy se nestane právníkem. David se dozví, že "žákem" je zrovna D. (a od toho je taky taky ta zkratka - D. -> Dreamer (Snílek)) ... a D. se dostane do deprese a začne si říkat, že je budižkničemu, nic nedokáže, že už několikrát neudělal testy ... že prostě nemá na to, splnit si svůj sen a stát se právníkem.

A zde se může opět změnit příběh podle Vašeho rozhodnutí:

Za prvé: "Nikdy nevzdávej sůj sen" ... D. se na Davida naštve, že nic neví. Že nemá ponětí jaký to je, přijít o svůj sen. D. pak ze vzteku Davida zabije a chce odejít. U dveří však potka "Crooked Man" a ten ho zabije. "Crooked Man" pak přijde k umírajícímu Davidovi a říká mu, že D. zabil David a ne on. Bad End "Never, never give up."

Za druhé: "Takovej je život." ... David mu pak řekne o svém nepodařeném snu. Chtěl být pilotem, ale navzdory tomu, že školu zvládal dobře, se jim nemohl stát, protože je barvoslepý. Snažil se to tajit, ale přišlo se na to. D. a David se dostanou ze staré školy a slíbí si, že se zas jednou sejdou.

"Good End" a "D."

3. Stage - Fluffy
Ve třetí části se objeví ve staré nemocnici. Tady potká malého chlapce, který tu čeká na svou mámu, než si vyřídí své povinosti a vrátí se pro něj. (Ne, vůbec mu nepřijde divný, že by nějaká matka nechala svého syna čekat ve staré, už dlouho nepouživané nemocnici a ještě k tomu uprostěd noci ...). David chce odvést Fluffyho na policii, ale Fluffy odmítá a chce čekat na svou mámu. Davidovi tak nezbyde nic jinýho, než se o Fluffyho postarat, dokud se jeho máma neobjeví. Když procházejí nemocnicí a David se zase snaží najít něco o bývalém majiteli jeho bytu, objeví se před nimi "Crooked Man". David se, společně s Fluffym, snaží uniknout a dostanou se až na střechu. Davidovi se podaří "Crooked Mana" shodit ze střechy dolů. Fluffy se však najednou začne chovat divně. Začne mluvit o tom, že ho jeho matka nemá ráda, a proto se pro něj nevrací. Rozhodne se jít na policii, ale sám bez Davida. Potom se rozběhne a zmizí. Na Davida pak dopadne jakási temná chvilka. Rozhodne se, že je to všechno k ničemu a jde pryč. Když však dojde až k hlavní dveřím nemocnice, uslyší pláč ženy. S vědomím, že je to Fluffyho matka ji začne hledat, ale místo Fluffyho matky najde svou vlastní. Přijde mu to zvláštní, protože jeho matka je nemocná a leží v nemocnici.

Zde se dozvíme o dalším těžkém období jeho minulosti. Jeho matka, z důvodu své nemoci, Davida nepoznávala a David se ji proto zřekl jako své rodiny.

Fluffy potom, co ho David zachrání před "Crooked Manem".
4. Stage - Paul
A pak přichází na scénu Davidův nejlepší kamarád Paul. Snaží se mu celou dobu dovolat, a když se mu to konečně podaří, tak uslyší jen, že má Davida nechat na pokoji. To Paulovi ale nedá a musí se hned vydat za ním. S Paulem se rozhodne jít ještě i Marion (myslím, že to je Paulova žena ??). Když ale dorazí do nemocnice, kde čirou náhodou potká Sissi, D. a taky Fluffyho, kteří mu říkají, že David potřebuje jeho pomoc. Než se ale dostanou na střechu, tak si Paul uvědomí, že Marion ani jednoho z nich neviděla. Pro jistotu ji pošle zpět do bezpečí do auta a sám se vydá za Davidem. Potká jej na střeše se zbraní u hlavy. Když k němu přijde blíž, uvidí, že mu ruce drží "Crooked Man". Říká, že to on je "Crooked Man" a jeho život je stejně "pokroucený".

A zde jsou zase možností, jak se může příbeh vyvinout:

Za prvné: Paul se pokusí Davida přemluvit, to však nezabere. Protože nemá rád svůj strašný a "pokřivený" život, který je stejýá jako samotného "Crooked Man" a zastřelí se. Bad End "Goodbye, my friend."

Za druhé: Paul se pokusí sebrat Davidovi zbraň, nakonec je však sám postřelen. Davida se však snaží utěšit, že za nic nemůže, že to není jeho vina. Jenže potom, co přijde k sobě a uvidí mrtvého Paula, rozhodne se zastřelit i sebe. Bad End "It's not your fault, David."

Za třetí: Paul se pokusí do Davida vmlátit nějaký rozum. (Velmi důležitá a srdcervoucí scéna, která ... mě neuvěřitelně rozesmála). Povede se mu zbavit Davida vlivu "Crooked Man", a dozví se o všech problémech, kterými si David za ten den prošel. Když se však zmíní o Sissi a D., David nemůže uvěřit tomu, že by je mohl potkat. Nakonec se dozvídají, že všechny tři postavy, se kterými se David setkal, jsou vlastně součásti minulosti samotného "Crooked Man". Zde se poprvé zmiňuje o podobnosti mezi jejich životy. Potíže s láskou, nesplněný sen, problémy s rodinou.

David, kde ho "ovládá" "Crooked Man" a Bad End "Goodbye, my friend."

Poslední část:
David se vydává do domu "Crooked Mana". Zjistil, že jeho pravé jméno je "Duke McGahan". Nakonec se Davidovi podaří "Crooked Mana",ducha Dukeho, porazit. A když vyleze na půdu, uvidí tam oběšeného Dukeho, který už nemohl vydžet svůj život a snažil se, aby David nakonec nedopadl stejně, jako on.

Příběh končí:
David se snaží dát svůj život zpátky dohromady. Aby dal dopořádku vztah se svou matkou, navštíví ji v nemocnici. Ta musí však podstoupit těžkou operaci, na kterou je ovšem příliš slabá a potom, co ji David zase navštíví a usmíří se spolu, zemře. Vv posledních okamžicích však byla šťastná a to Davidovi stačilo. Když pak sedí s kamarády, Paulem a Marion, u nich doma, přivede Marion jeho bývalou přítelkyni Shirley, která se chce k Davidovi vrátit a usmířit se sním.

Dukeho hrob a kostra.

↓ Čas na nějaký velmi "srozumitelný" závěr xD ↓
Naprosto úžasná hra s velmi zajímavým příběhem, který mě neuvěřitelně fascinuje. Kromě toho, že David je neuvěřitelně pohlednej chlápek *////* ... Velmi se mi líbilo, jak se postupně střídali prvku hororu a humoru, pro mě rozhodně nejlepší kombinace, jaká může existovat. Najvíc jsem se nasmála asi na tom, jak poprvý chránil David Sissi před Crooked Man a vytáhl u toho nůž. V tu chvíli to byl úplně nejvtipnější zážitek >////< ... Pak jsem zase brečela u konce, kdy si mířil David zbraní na hlavu!! T////T ... Tahle hra ve mě vzbudila spoustu emocí napříč jejím dějem, což se rozhodně jen tak nestává. Pokud stále váháte, rozhodně doporučuji!! Nebudete litovat, hra ani neni příliš dlouhá, s ohledem na to, jak dobře umíte řešit hádanky, to můžete mít během několika mála hodin za sebou *////*

Všechny tyhle obrázky (kromě toho úplně prvního) jsou pořízeny ze samotné hry.Ve skutečnosti se však jedná o "pixel-game", takže všechno je ve 2D, kostičkovaném stylu. Tady je pár screenshotů ze hry, aby jste měli představu o tom, jak to vlastně vypadá ... pokud jste se rozhodli, že si raději přečtete tento nesmyslný článek, než aby jste se pustili do této velmi zajímavé hry.


Tak, a teď můžete jít v klidu spát, protože jsem Vás určitě unudila k smrti, že?? Nebo mě spíš chcete zabít za TAKOVEJ VELIKÁNSKEJ SPOILER, nemám pravdu?? Já jdu každopádně určitě spát, tenhle článek se natáhl mnohem více, než jsem čekala a doufám, že jsem jej nepsala příliš zbytečně a třeba někoho navede k zahrání této hry *////*

Opravdu unavená Baka-chan, ale s pocitem dobře odvedené práce *////*
Ciao!!

Zase jednou jsem se podívala na mé opravdu oblíbení anime Katekyo Hitman Reborn (KHR), a Reborn mi zase jednou vnuknul tenhle pozdrav. Pokaždé, když se na tohle anime podívám, tak všechny prostě musím zdravit tímto italským pozdravem, protože je to prostě návýkové >////< ... Ale to jsem se jako vždycky zase příliš vzdálila od hlavního tématu. Na druhou stranu, hodně lidí se mě ptalo, proč tenhle italský neformální pozdrav pořád používám, tak jsem si říkala, že bych to tu mohla ve zkratce vysvětlit. Pokud to nikoho nezajímá, tak tento odstavec určitě úspěšně ignoroval a rovnou se vrhnul na další >////<

Jelikož jsem postřehla, že tu máme vytvořenou rubriku "PC hry, programy" (nebo jak se vlastně jmenuje?!), o které jsem pomalu vlastně ani nevěděla, začalo mě jí být neuvěřitelně líto. Rozhodla jsem se proto vytvořit aspoň jeden článek s tímto tématem, ať není tak prázdná a v budoucnu mám určitě v plánu přidat mnoho dalších článků. Jako první článek mě napadlo tak trochu ... mé vlastní vysvětlení pojmu "RPG hra", který může každý vzít podle sebe. Rozhodně bych se tímto článkem příliš neřídila (přece jen ho napsal takový nevzdělanec jako já), ale i tak doufám, že třeba někomu pomůže. Samozřejmě to vše není z mé hlavy, prošla jsem spoustu stránek a podobně, a dala dohromady pár krátkých odstavců, nebude to nic super dlouhého a složítého, nemusíte se bát >////<

Moc dobře vím, že nejsem příliš dobrá ve vysvětlování, ale zkusím se vyjadřovat co "nejsrozumitelněji", ať to tu aspoň trochu dává smysl. Pokud se v čemkoliv pletu, rozhodně se nebojte mě upozornit, ráda se přiučím *////*

Více v "Celém článku" xD


Pro začátek:
Dám sem asi nejlepší odkaz, který může existovat - tetu Wikipedii, protože z mého blábolení, které bude následovat, to pravděpodobně většina lidí nepochopí >////< ... A pokud ano, budu nesmírně šťastná!!

↓ A teď moje vysvětlení!! ↓
RPG počítačové hry:
RPG je zkratka pro "Role Playing Game", do češtiny nejčastěji překládáno jako "Hra na Hrdiny". Jedná se vlastně o jakékoliv hry, kdy ovládáte nějakou postavu a spolu s ní prožíváte dobrodružství. V těhle hrách můžete občas zasáhnout do děje, podle Vašeho rozhodnutí tak může dojít hned k několika různým rozuzlením děje a závěrům, tzv. "Endingům". RPG hra může být určena i pro více lidí, tzv. Multiplayer (jednoduše, může Vás hrát víc za různé postavy v jedné hře).

RPG stolní hry (online):
RPG hry nemusí být jen počítačové hry. Existují i "Online hry", kdy popisujete slovně, co Vaše postava dělá a na základě vašeho popisu pak další hráč odpoví pomocí své postavy. Jednoduše: hráč si vymyslí svou postavu (se vším všudy, vzhled, povaha, schopnosti ...), kterou pak ovládá pomocí psaného textu. Můžem zkusit nějaký příklad, kdyby to nebylo srozumitelné, tyhle hry se pak odehrávají nějakým takovýmhle způsobem:
Hráč 1: "Hodí kámen po (jméno další postavy)."
Hráč 2: "Vyhne se a hodí kámen zpátky."
Hráč 1: "Nestihne uhnout a kámen ho zasáhne do ramene."
.
.
.

A tak to může pokračovat. Vlastně tvoříte příběh společně s dalšími postavamy (hráči), záplety, rozhovory a další, je to vlastně jak psát knížku dohromady s dalšími x-lidmi. Rozhodně zajímavá zábava, která docela dost rozvíjí fantazii.

Larp (fyzické hry):
Dalším pojetím RPG hry může být "Larp". Hráči se sejdou fyzicky. Fyzicky představují, co dělá jejich postava. Používájí se i nejrůznější kostýmy, aby bylo poznat, kdo koho hraje. Je to vlastně něco jako divadlo či cosplay, kdy se hráč vtěli do své postavy. Na takovýchto srazích pak hráči plní různé úkoly, snaží se dostat k různým cílům a celkově se jedná o zábavné setkání fanoušků nejčastěji videoher či filmů a pod..


Tak, to by bylo asi vše. Doufám, že jsem nikomu nepomátla hlavu, a že jsem sem nenapsala jen snůžku blbostí. Spousta RPG her jsou známé také pro svůj "vypixelizovaný" vzhled (skládají se z dost jasně viditělných kostiček), takže je občas těžké rozeznat podlahu od stěn nebo (jako v mém případě v ve skutečném světě) najít dveře ve stěně. Samozřejmě existují ovšem i hry s lepší grafikou, není zásadou tvořit pixelované hry >////<

Tvoje nesmyslné blábolení mě už nedokáže překvapit x)
Heh?? Já to nevysvětlovala tobě!! >////<
To je dobře, protože kdyby jo, tak bych z toho žádné vědomosti nezískal x)
Proč?? Vyjadřuju se na tebe příliš neodborně?? xD
Ne, na to jsem zvyklý. Jen jsi to popsala velmi ... zvláštně?? x)
To se mě ptáš?? xD
Ne, jen je to velmi ... zvláštní?? x)
Nech toho. Chápu, co se tím snažíš říct xD
Jsem rád, že aspoň v něčem si rozumíme x)

To by bylo asi vše pro tenhle "první článek v této rubrice", další už by měli být zajímavější a více srozumitelné, pokud se mě to podaří. Snad jsem Vás tímto článkem ještě víc nezmátla, rozhodně bych se tomu nedivila >////<

Baka-chan xD ... doufám, že jste všichni tenhle článek plně ignorovali, abych se za sebe nemusela stydět >////<
Goshi-sama x)
Zdroj: Mangapark.com

MANGA: DOGS, Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark; Dogs: Prelude; Dogs: Prelude; -DOGS- Stray dogs howling in the dark
Stav: Dokončeno (1 svazek, 6 kapitol + 1)
Autoři: Shirow Miwa
Žánry: akce, drama, násilí, sci-fi, mafie, post-apokalyptika, záhada
Datum vydání: 2000 - 2001

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> DOGS - Příběh
Ve městě protkaném zločinem musí čtyři odlišní lidé projít osobními zkouškami. Mihai, zabiják ve středním věku, se vrací do města, aby srovnal staré dluhy. Badou, prodavač informací se dozvěděl infomaci cenou jako jeho samotný život. Naoto, osiřelé děvče žijící jen pro pomstu za své zavražděné rodiče. Heine, výsledek genetického pokusu doufající v záchranu stejných jako je on sám. Každý z nich musí najít sílu k překonání svých problémů a překážek, aby mohli i nadále v tomhle krutém městě žít.

Něco jako pilotní manga k Dogs: Bullets & Carnage.

-> DOGS - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ DOGS - Read online ↓
-> Mangago.me - EN

↓ DOGS - Download ↓

-> Mangatraders.biz - EN (přihlášení)


Zdroj: Taringa.net

MANGA: Dogs: Bullets & Carnage, Dogs: Hardcore Twins; DOGS / BULLETS & CARNAGE
Stav: Vychází (10 svazků, 101 kapitol +)
Autoři: Shirow Miwa
Žánry: akce, drama, násilí, sci-fi, mafie, post-apokalyptika
Datum vydání: Červen 2005 - ??

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Dogs: Bullets & Carnage - Příběh
Pokračování DOGS.

↓ Dogs: Bullets & Carnage - Read online ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Dogs: Bullets & Carnage - Download ↓
-> Mangatraders.biz - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 23.07.2016 15:04
Nyaaaa!!

Velká éra animaček na tomto blogu pravděpodobně zdaleka nakončí, protože mě opravdu začalo bavit na tohle dělat články. Jsou neuvěřitelně jednoduché, stačí nahrát pár obrázků a k tomu napsat pár slov. Na druhou stranu se mi tahle jednoduchost možná ani moc nezamlouvá, přece jen jsem zvyklá na to, že v každém článku napíšu spoustu odstavců (ať jsou k tématu nebo ne) a ... když si to vezmem upřímně, k pár hejbacím obrázkům se toho moc napsat nedá. Ale vypadá to, že se tyhle články docela zalíbili, protože poslední dobou dostáváme nějak moc komentováno (pod každým článkem minimálně jeden komentář?! *////*), což je pro nás neuvěřitelně úžasná zpráva!! *////*


Tentokrát jsem našla skvělou sérii gifů na jedno z mých nejoblíbenějších sportovních anime. Pokud je někdo tak staršně závislý na sportovních anime a ještě k tomu zbožňuje baseball, rozhodně tohle anime doporučuji!! Jedná se o Ookiku Furikabutte (nebo zkráceně OoFuri), má rovnou dvě série a obě jsou naprosto úžasné!! Je to odpočinkové anime plné humoru a spousty pocitů. Mladý chlapec, který byl kvůli své plaché povaze ve svém baseballovém týmu na staré škole často šikanován, se rozhodne přejít do nové školy, a protože jeho láska k baseballu přetrvává, rozhodne se přidat do tamnějšího týmu. Setkává se tak s partou přátelských kluků a chytačem Abem, který se brzo stane jeho nejlepším přítelem. Upřímně, ani nevím, jak tohle anime shrnout >////< ... Je to čistě o plachém nadhazovači, který dojde do nového týmu a starostlivém chytači, který má tendenci se o něj starat. Opravdu, naprosto úžasné a odpočinkové anime, které rozhodně doporučuji i těm, kteří třeba nejsou příliš přes sportovní anime. Za celou první serii se vlastně odehraje jen jeden zápas, takže baseballu tam moc není, tohle anime se zaměřuje spíše na hlavního hrdinu a jeho pomalé nabývání sebevědomí *////*

V těchle animačkách je zachycená jedna z nejlepších a nejvtipnějších scén z celého anime. Proto jsem si nemohla pomoct, a musela jsem to sem dát. Však posuďte sami, i když neznáte kontext, není to prostě dokonalé?? *////*





Tohle je jedno z mála realistických sportovních anime, které najdete. Když si vezmete třeba Kuroko no Baske, které rozhodně není realistické, to je mnohem lepší basketballové anime staršího data, Slam Dunk, které naprosto zbožňuju *////* ... Anime o baseballu jsou opravdu jedny z nejlepších anime, které můžete najít *////* ... Jen se podívejte na ty dva?! They are so precious!! >////<

Baka-chan xD ... doufám, že se Vám stránka neseká tak, jako mě TT////TT
Nyahaha!!

Už je to nějakou dobu, co jsme sem naposledy dávali nějaké AMV na One Piece. Přitom si pořád stěžujem, že je tady toho s touto tématikou už příliš. A stejně se pořád vracíme ... ah, One Piece je něco, co člověka nikdy neomrzí *////* ... Jsem si jistá, že o tomto anime slyšel už snad každý z Vás, určitě máte taky jistou představu, o co se vlastně jedná. Takže se nebudu dlouho zdržovat u shrnutí děje. Za prvé, bylo by to na dlouho a za druhé, je to více/méně zbytečné. Tohle anime je natolik známé a populární, že o něm každý slyšel minimálně jednou a určitě má hrubou představu, o co se jedná. Neříkám, že ho musíte povinně všichni zkouknout ... teda, vlastně ... přesně to Vám říkám!! Jinak Vás budu strašit na věky věků *////*

Anime: One Piece


Tohle je jedna z těch písniček, které bych normálně nikdy neposlouchala, ale jakmile se objeví v dobře udělaném AMV, tak mě nevadí ji poslouchat pořád dokola. Neříkám nadarmo, že na One Piece je jakékoliv AMV naprosto dokonalé *////* ... Tohle pochází z továrny PixelCreekAMVs, samotný channel si rozhodně zaslouží návštěvu, protože je plný úžasných videií. V největší míře na One Piece, ale najedou se tam i jiná anime. Pokud teda máte trochu času nazbyt, tak neváhejte a koukněte se i na další AMV od tohoto tvůrce *////*

Baka-chan xD ... teď když o tom tak přemýšlím, tak tahle přezdívka zní docela dost vtipně xD
Nyahaha!!

Je to tady!! Jak jsem včera varovala, začíná éra "animaček"!! TT////TT ... A nejhorší na tom je, že se ani nedokážu držet zpátky. Prostě Vám to tu chci všechno naházet a ukázat, protože jsou to všechno opravdu úžasné animačky. Vezmu to tady jen hodně krátce, abych Vás zbytečně nezdržovala od Vaši velmi důležité práce, kterou všichni takhle brzo ráno máte, že?? Goshi-sama mě před nějakou dobou budil, že mám něco udělat, ale v takovém stavu po mě rozhodně nemůže chtít, že si budu něco pamatovat. Ať to bylo cokoliv, co po mě chtěl, určitě mě to připomene až se vrátí z tréninku. Tak a teď ... kde jsem to vlastně byla?? Ah!! Animačky!!


Přináším Vám tentorkát gify z novějšího anime Cuticle Tantei Inaba. Naprosto. Luxusní. Anime. Pokud jste o něm ještě neslyšeli, neměli tu čest se s ním seznámit a stát se na něm závislími, tak ... teď tu možnost máte!! Jedná se o detektivní a velmi komediální anime. Hiroshi Inaba je "vlasový" detektiv, který má svou vlastní detektivní kancelář jejíž hlavním účelem je najít jeho dávno ztraceného bratra. Mimojiné je Inaba také bývalý policista, a tak se díky jeho bývalému parťákovi o práci rozhodně nemusí bát. Jeho zvláštností je fakt, že je ve skutečnosti vlkodlakem se speciální vlastností - získává různé druhy sil podle barvy vlasu, který sní. Jeho úhlavním nepřítelem je Don Valentino, zákeřný kozel a lupič, který chce kromě získání všech peněz na světě i vyhladit z povrchu zemského všechny vlky. Podle mě naprosto úžasná, střeštěná a detektivní komedie, která prostě musí být na každého seznamu anime!! *////* ... Moje shrnutí děje pravděpodobně není moc srozumitelné, ale doufám, že jste z toho mého blábolení alespoň něco dostali.

Animačky jsou vytvořeny z openingu tohoto anime a musím říct, že vypadají dobře *////*










Mojí nejoblíbenější postavou je Kuniharu Ogino. Naprosto dokonalej kus chlapa *////* ... Samozřejmě se u mě probudili mé yaoi-smysly a rozhodla jsem se párovat Ogina a Inabu, takže pokud o tom ode mě někdy uslyšíte, víte odkud to mám. Mám ještě spousty dalších animací, takže se tu brzo pravděpodobně s nějakými ukážu zase. Myslím, že možná ještě dneska nějaký přidám, jelikož je ráno a já z nějakého důvodu vylezla z postele, i když jsem Goshimu-sama přísahala, že až do večera nevylezu >////< ... Určitě za to může to nesnesitelné vedro ... a možná taky hlad. Jedno z toho to určitě bude.

Baka-chan xD ... Myslíte, že tyhle přezdívky jsou lepší než naše "jména"?? xD
Ohayo!!

Pravděpodobně to není moc překvapivé, ale ... je docela brzo ráno, nemyslíte?? Tentokrát to ovšem není "jdeme pozdě spát", ale "Goshi-sama brzo ráno vstává". Nebo něco v tom smyslu. A protože momentálně nemám nic lepšího na práci, rozhodl jsem se napsat jeden krátký článek. Docela nedávno tu Kamaru začala mluvit o slavných youtuberech PewDiePie a Cry (Cryaotic) a mě napadlo, že bych sem mohl přidat nějaká další videa z jejich továrny na let's playe. Jsem si jistý, že tím nikoho neurazím a docela dost z Vás pobavím, takže tady jsou. Až se Kamaru rozhodne, že vyleze z postele (což nevím, jestli bude ještě dneska), tak udělá k tomuto článku thumbnail, jako byl v minulém článku.
Protože se jedná o větší počet videií, tak více v "Celém článku".




Jako vždycky, rozhodně zase nezklamali člověka pobavit. Jejich hlášky by se jednou mohly klidně stát legendárními, kdyby jim někdo jen trochu pomohl. Pro teď se ale budu muset s Vámi rozloučit, protože mě volá ranní trénink basketu a na ten já vždycky moc rád odpovím. Kamaru se pro dnešek rozhodla, že bude celý den ležet v posteli, takže jsem zvědavý, jak dlouho jí to vydrží. Mě by se v takovémto vedru rozhodně trávit den v posteli nechtělo x)

Raději to tu ukončím, než začnu plácat další nesmysly x)
Goshi-sama x)
Dobrej večír, lidičky!!

Pro začátek bych tu chtěla něco velmi důležitého podotknout. Poslední dobou se mi zdá, že tu používáme neuvěřitelně moc japonských slovíček, nejen, že jim většina lidí nerozumí, dokonce si ani nejsme jistí, jestli je píšeme správně. Proto by bylo dobré omezit a používat jen v dobré míře, i když ... na druhou stranu jsme vlastně otaku, tak proč bysme nemohli používat japonská slovíčka, která máme odposlouchaná z anime a nemáme vůbec ponětí, jak se vlastně píšou?? No, termín "otaku" není pro nás zrovna moc výstižný, jsme spíše jen anime a manga fanoušci, kteří obdivují Japonsko a tamní kulturu. Ale snížit jejich počet by jsme opravdu mohli. Přece jen jsme češi, a i když to tak občas možná nevypadá, snažíme se tento blog opravdu psát hlavně v češtině a zahraniční slang z našich odstavců vynechat. Neříkám, že se nám to daří, ale ... ono je to vlastně nakonec úplně jedno >////<
Mimojiné bysme taky mohli přestat psát tolik teček do textu, nemyslíš?? x)
Hah?? Proč, copak my nepíšeme odstavce s tečkami?? xD
Když za každou větu napíšeš tři tečky, tak to vypadá opravdu zvláštně x)
Tady má někdo "estetické" oko xD
Říká se "estetické vnímání" nebo "oko". Překvapuje mě, že se takové slovo vůbec nachází ve tvém slovníku x)
Překvapilo by tě, co všechno můžeš najít v mém slovníku xD
U tebe se nikdy nestačím divit. To mi připomíná, vyhodnotili jsme včerejší anketu a došli k opravdu nepěkným závěrům. Vím, že to byla chyba, ale opravdu jsme tam tu možnost "oba" neměli dávat, protože s takovouhle se o ničem nerozhodne!!
Ale no ták, oni se jen snaží být hodní. Víš co, aby ti nebylo líto, žes prohrál xD
Proč bych to měl být já?? Ty jsi dostala jen jeden hlas a klidně se s tebou vsadím, že je vyškemraný od tvé sestry x)
Ha ... Ha!! T-to ... jak ... t-to není pravda!! >/////<
Myslím, že už jsem ti říkal několikrát, jak špatný jsi lhář x)
Nyah!! Já si ten hlas podstivě vysloužila!! TT/////TT
Dobře, dobře, tak přestaň brečet a pusť se konečně do hlavního tématu tohoto článku x)
*fňuk* TT/////TT


↓ Konečně hlavní smysl tohoto článku!! ↓
Našla jsem jsem naprosto úžasné animačky (nebo gify, jak tomu někdo říká) a musela jsem se tu o ně s Vámi prostě podělit. Nedávno jsme tu o tomhle anime, Fullmetal Alchemist, mluvili ... ve spojitosti s AMV, pokud se nepletu. Kdo tohle anime nezná, tak tyhle animačky jsou naprosto úžasný příklad toho, proč se na tohle anime podívat a zamilovat si ho. Bratři Elricové se rozhodnou stát alchymisty, jenž dokáží přeměnit věci na jiné tak dlouho, dokud zachovají rovnocenou výměnu, aby mohli najít způsob, jak navrátit svá těla do původního stavu po tom, co použili zakázanou techniku k navrácení jejich zesnulé matky k životu. Samotný děj je mnohem více zamotaný, plný lží a tajemství, které se postupem času odhalují. Rozhodně doporučuji, nebudete litovat *////* ... Remake tohoto anime, který najdete pod názvem Fullmetal Alchemist: Brotherhood, se drží mnohem přesněji mangy až do konce.

Jednou z hlavních postav je právě osoba, která se vyskytuje v animačkách níže. Jedná se o jednoho z bratrů Elricových, přesněji staršího bratra Edwarda Elrica, který má opravdu krátký temperament a plnou kapsu sarkasmu. Chlápek, kterej má velké srdce, ale nebojí se Vám jednu vrazit, když nedej bože urazite jeho výšku. V jistém směru tak trochu připomíná mě, ale já nejsem malá, já jsem průměrné velikosti!! >////<




Nejsou úžasné?? Jsem si jistá, že nejsem jediná, kdo se u nich řeže smíchy. Mám v zásobě ještě spoustu dalších podobných animaček z nejrůznějších anime, tak jsem si říkala, že bych to sem mohla občas dát, aby tu nebylo pořád to samé dokola. Ale na druhou stranu přemýšlím, že obrázky a podobně nejsou zrovna moc dobré pro psaní článku, protože se o tom dá velmi málo napsat a ještě méně komentovat. Ještě si to radši nechám projít hlavou, ale jak se znám, brzo tu začne nová éra obrázků a animaček >////<

Baka-chan xD a Goshi-sama x) ... Tak nějak jsme získali nové přezdívky!?
Zdroj: Nintendomaine.com

ANIME: FREE!; Free! - Iwatobi Swim Club
NOVELA: High☆Speed!
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Režie: Hiroko Utsumi
Autoři: Kouji Ouji
Žánry: sportovní, školní prostředí, ze života, plavání, drama, školní klub
Datum vydání: Léto 2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> FREE! - Příběh
Haruka Nanase má lásku pro vodu a vášeň pro plavání. Na základní škole se mu podařilo společně s jeho přáteli Makotem, Nagisou a Rinem vyhrát závod. Když se však jejich cesty měly rozejít a Rin se rozhodl odjet do Austrálie za svým cílem stát se olympijským šampiónem, před jeho odjezdem zakopali jejich výherní pohár a dohodli se, že jej vykopou, až všichni vyrostou a znovu se sejdou. Po několika letech se Haruka, Makoto a Nagisa znovu sešli na střední škole, jenže když se konečně všichni sejdou i s Rinem, nestačí se divit. Nejen, že Rina nezajímá nějaký slib z dětství, dokonce nastoupil na jinou školu a nemyslí na nic jiného, než na porážku svého kdysi přítele a právě teď největšího rivala, Haruky. Po hořkém znovusetkání se rozhodnou tři přátelé založit na jejich škole nový školní plavecký klub. Společně s bývalým atletem Reiem a Rinovou mladší sestrou Gou jako manažérkou, usilovně trénují, aby tak mohli Rinovi předvést své schopnosti jako tým.

-> FREE! - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ FREE! - Online ↓
-> Hns.moe - CZ

-> Animeseason.com - EN (+ specialy)
-> Animefreak.tv - EN (+ specialy)

↓ FREE! - Download ↓
-> Hokage.cz - CZ (+ specialy)
-> Ngfailsub.eu - CZ (+ specialy)
-> Ulož.to - CZ (+ EN specialy)

-> Ulož.to - EN - 1.díl / 2. díl / 3. díl / 4.díl / 5.díl / 6.díl / 7.díl / 8.díl / 9.díl / 10.díl / 11.díl / 12.díl

-> Torrent:
- ...


Zdroj: thefakegeekgirlblog.com

ANIME: Free! Eternal Summer; Free! - Iwatobi Swim Club 2; Free! 2nd Season; Free!-Eternal Summer-
Stav: Dokončeno (13 dílů)
Režie: Hiroko Utsumi
Autoři: Kouji Ouji
Žánry: sportovní, školní prostředí, ze života, plavání, drama, školní klub
Datum vydání: Léto 2014

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Free! Eternal Summer - Příběh
Po posledním plaveckém závodě se přátelství mezi Harukou, Makotem, Nagisou a Reiem značně prohloubilo. Společně se však musí protlouct hned několika problémy. Nejen, že je potřeba nabrat nové členy do plaveckého klubu, jinak jim hrozí rozpadnutí, starší členové se musí zamyslet nad budoucností, která se velmi rychle a nemilosrdně blíží. Zatímco Rin se snaží zvítězit nad svou minulostí a vytvořit nejsilnější plavecký tým, který kdy existoval, objeví se před ním známá tvář z dětství, která spolu s nostalgickými vzpomínkami přinese i spoustu bolestivých problémů.

↓ Free! Eternal Summer - Online ↓
-> Kissanime.ru - EN (+ OVA)
-> Animefreak.tv - EN (+ OVA)

↓ Free! Eternal Summer - Download ↓
-> Hokage.cz - CZ (+ OVA)
-> Ngfailsub.eu - CZ (+ OVA)
-> Ulož.to - CZ (+ OVA)


-> Torrent:
- ...

Zdroj: Imgur.com

ANIME: High☆Speed! -Free! Starting Days-; Free! Starting Days; Free! Movie; Eiga High Speed!: Free! Starting Days
NOVELA: High☆Speed!
Stav: Dokončeno (12 dílů) ... 110 minut
Režie: Yasuhiro Takemoto
Autoři: Kouji Ouji
Žánry: sportovní, školní prostředí, ze života, plavání, drama, školní klub
Datum vydání: Prosinec 2015

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> High☆Speed! -Free! Starting Days- - Příběh
Haruka Nanase měl vždycky silné pouto s vodou. Po jeho posledním vítězství na základní škole se společně s Makotem vydává na střední školu Iwatobi, kde společné začínají novou budoucnost. Oba dva vstoupí do tamního plaveckého klubu a společně s Asahim a Ikuyou touží po dalším vítězství. Bohužel jejich vzájemná odlišnost jim mnohdy přináší spoustu problému a tréninky nejsou zrovna takové, jak by si jeden představoval.

↓ High☆Speed! -Free! Starting Days- - Online ↓
-> Kissanime.ru - EN

↓ High☆Speed! -Free! Starting Days- - Download ↓
-> Webshare.cz - CZ


-> Torrent:
- ...

Zdroj: twicopy.org

ANIME: Free! Timeless Medley: Kizuna; Gekijouban Free! Timeless Medley: Kizuna
Stav: Připravuje se (Film)
Režie: Eisaku Kawanami
Autoři: Kouji Ouji
Žánry: sportovní, školní prostředí, ze života, plavání, drama, školní klub
Datum vydání: Duben 2017

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Free! Timeless Medley: Kizuna - Příběh
Film se bude soustředit na členy plaveckého klubu Iwatobi.
Alternativní verze první serie.

Zdroj: twicopy.org

ANIME: Free! Timeless Medley: Yakusoku; Gekijouban Free! Timeless Medley: Yakusoku
Stav: Připravuje se (Film)
Režie: Eisaku Kawanami
Autoři: Kouji Ouji
Žánry: sportovní, školní prostředí, ze života, plavání, drama, školní klub
Datum vydání: Červenec 2017

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Free! Timeless Medley: Yakusoku - Příběh
Film se bude soustředit na Rina a Sousukeho.
Alternativní verze druhé serie.

Zdroj: tym.iwatobi-sc.com

ANIME: Free! Take Your Marks; Tokubetsu Han Free! Take Your Marks
Stav: Připravuje se (Film)
Režie: ...
Autoři: Kouji Ouji
Žánry: sportovní, školní prostředí, ze života, plavání, drama, školní klub
Datum vydání: Řijen 2017

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Free! Take Your Marks - Příběh
Příběh se bude odehrávat v Březnu během Harukovi graduace ze střední školy. Bude ukazovat čtyři příběhy z brzkého jara předtím, než hlavní postavy vykročí napřed své budoucnosti.

#1: Unmei no Choice! (Destined Choice!)
#2: Hiyu no Cooling Down! (Secret Hot Spring Cooling Down!)
#3: Kessoku no Butterfly! (United Butterfly!)
#4: Tabitachi no Eternal Blue! (Departing Eternal Blue!)

Goshida Rikyu x)
- Úprava: 17.07.2017 17:50
Oh ... Ohayo ... ??
Nevím, co říct, tak bude jen ... Ciao!!

Našla jsem úplně boží videa!! Nejspiš to z Vás ještě nikdo neví, ale naprosto závislačím na PewDiePie a Cry!! To jsou úplně nejvíc boží chlápci. Možná by to ale nejdříve chtělo nějaké menší vysvětlení, že?? Abyste aspoň trochu tušili, o čem to tu vlastně vůbec mluvím. PewDiePie a Cry jsou let's playeři, česky řečeno hráči počítačových her, kteří přidávají na youtube jejich názory a reakce z videoher. PewDiePie je pravděpodobně mnohem více známý, jedná se o švéda s pravým jménem Felix Kjellberg, který přídává anglicky mluvená videa s dojmy na hry a je neuvěřitelně vtipný. Zatímco Cry je taková záhada internetu, která má naprosto dokonalý, hluboký hlas a dělá prakticky to stejné *////*

Následující videa jsou sice v angličtině, ale jsem si jistá, že i ti slabší v angličtině (jako já) tomu budou aspoň trochu rozumět. Doufám, že Vám videa příjdou stejně vtipná, jako mě, Goshimu-sama nebo třeba i moji malé sestřičce. Všechny jsou "natočeny" z pohledu Pewdse, od Cry se mi bohužel nepodařilo žádná dohledat. I když to tak může vypadat, není to nic strašidelného, protože jejich vtipy to neuvěřitelně zlehčují a celá děsivá atmosféra je ta tam >////<



Snad nejsme jediní, kdo se u toho tak řezal smíchy a pouští si to pořád dokola. Další díly už bohužel nejsou a myslím si, že už nikdy nebudou. Pořád jsme ale rádi za to, co je ... protože je to naprosto úžasné. Myslím, že v budoucnu bych tu mohla přidat více takových videií, kdyby byl velký zájem. Možná je sem dám, i když nebude zájem žádný >////< ... Pokud se Vám to bude sekat nebo nějak blbnout, je lepší se překliknout na youtube, kde problémy určitě nebudou.

Sayonara, my si jdem, jako obvykle, na pár minut schrupnou a hurá ven!!
Baka-chan xD a Goshi-sama x)
Minna-san, Konbanwa!!

Dobrý večer *vážný výraz* ... dnes jsme se tu sešli abychom se podívali na- *dostane pohlavek*
Co to tu vyvádíš?? x)
Jen jsem chtěla naladit "vážnou" a "důležitou" atmosféru ... xD
Mluvila jsi jak na pohřbu x)
Oh, opravdu?? Gomen, gomen, Minna-san, nikdo neumřel. Já to zkusím ještě jednou xD

Protože se nám tu nahromadilo docela dost dárků, rozhodli jsme se to všechno shrnout do jednoho velkého článku, abysme to zbytečně neroztahovali do více. Určitě to všichni chápete, není to tak, že bysme nechtěli věnovat každému dílu článek, ale byly by to opravdu krátké články, plné neustálého obdivování a děkování, což nejsou zrovna záživné články, proto je lepší tu mít takový článek jen jeden, ne?? >////< ... Na druhou stranu to bude docela dlouhý článek, takže se těšte zase na jeden z našich "kilometrových" článků, které jsou tu tak "populární". Máme tu dohromady dva dárky, se kterými bysme se tu chtěli pochlubit, tím prvním je diplom za spřátelení od našeho nového SB Otome Chevalier Blanc la Fere. Druhým dárkem je kresba od Jackie, která pro mě nakreslila Danteho!! *////////* ... Určitě si dokážete představit, jak moc tu nad tím slintám >////<
Jsem rád, že pokračujeme "normálním" stylem x)
Hele, už jsi to jednou zmiňoval. Co je podle tebe "normální"?? xD
Rozhodně né to, co ty si pod tím pojmem představuješ x)
To vidím xD
Jsem rád, že si rozumíme x)
Poslední dobou jsi plnej radosti xD
A ty plná sarkasmu x)


↓ PRVNÍ TÉMA - diplomek od Otome Chevalier Blanc la Fere!! ↓

Jak už bylo řečeno na začátku, dostali jsem od ... můžem to zkrátit na Otome?? *////* ... Gomen, jestli to bude vadit. Ale vždycky se do toho neuvěřitelně zamotám >////< ... Jelikož jsme nedávno začali sledovat nové anime Shingeki no Kyojin, oblíbila jsem docela dost postavu Rivaille (někdo ho zná pod jménem Levi) a nebyla bych to já, kdybych o ni nepožádala na náš diplom. Samozřejmě to všechno bylo po diskuzi s Goshim-sama, rozhodně to nebylo moje rozhodnutí >/////<
Už několikrát jsem ti říkal, že neumíš lhát. Ani na papíře, ani ve skutečnosti. Rozhodně né předemnou x)
S-snaha se cení, ne?? xD
... Zajímalo by mě, kdy dostanu možnost vybrat nějakou postavu na diplom já x)
Děláš, jako kdyby se ti můj výběr nelíbil xD
Neříkam, že jsem nespokojen, ale možnost bych snad dostat mohl, ne?? x)
Ale samozřejmě, někdy v budoucnosti určitě *////*
Ať se budeš snažít usmívat sebevíc, z té věty nic pěknýho neuděláš x)
Já vím xD


Moc děkujeme za diplom!! Je opravdu úžasný *////*
Víš, ty máš vážný problém s "přeháněním" tady na blogu. Měla by ses jít léčit x)
Ha?! O čem to mluvíš, snažím se tu popsat mé pocity!!
Které nemáš x)
Co, že jsi dneska tak nabroušenej?? xD
... Později ..
Heh?? Já se ptám teď-
Řekl jsem později, ne?? *vážný výraz*
Eh ... j-jasně *zaskočena jeho výrazem není schopna poskládat větu*

↓ DRUHÉ TÉMA - obrázek Danteho od Jackie!! ↓
Dostala jsem naprosto dokonalý obrázek od Jackie!! Nemohla jsem tomu uvěřit, ale opravdu tady je!! A pro mě!! Je naprosto boží a budu se s ním chlubit snad naprosto všude *////* ... Opravdu, ani nevím, co všechno říct. Opravdu moc děkuju a jsem moc ráda, že si na jeho nakreslení našla Jackie čas. Od teď tě budu uctívat jako boha, Jackie-sama!! *////* ... A nepřijímám žádné námitky. Rozhodně moc děkuju ♥(ノ´∀`). Pro ty, co nevědí, jedná se o postavu z anime a stejnojmenné serie videoher Devil May Cry, Danteho!! Naprosto dokonalej chlápek, nad kterým zvládnu slintat klidně celý den *////*


Ještě jednou ti musím staršně poděkovat *////* ... Udělala jsi mi neuvěřitelnou radost!!
Musím uznat, že se povedl x)
Oh, ty mě chválíš?! Moc děkuju */////*
To nebylo na tebe, ty obludo x)
Hoi!! xD

Na závěr tu máme ještě takové jedno menší téma, protože poslední dobou jsme hodně soutěživí.
A tak nás jednou napadlo, že bysme mohli dát soutěžní otázku sem, abysme se konečně mohli rozsoudit.


Není to nic složitého nebo problematického, jen taková menší soutěživost, která se mezi náma probudila před pár dny. Jednu jsme totiž měli takovou menší debatu o tom, kdo je na našem blogu oblíbenější. Jestli máte raději praštěné odstavce Baka-chan nebo slušnou a arogantní mluvu Goshiho-sama. Upřímně, zas tak moc nezáleží na výsledku, ale pořád se to před námi objevuje a nedokážem rozhodnout. Proto bysme rádi slyšeli také nějakou odezvu od Vás, dole pod článkem usadím takovou malou anketu (pokud se mi zadaří) a pokud budete mít čas na kliknutí, tak prosím zanechejte hlas u jednoho ze jmen. Budeme Vám za to nesmírně vděční *////*
Takže teď je to oficiální?? x)
Yeah!! Ve vší slušnosti, pojďme tak trochu shrnout, kdo vlastně jsme xD
Oh, s radosti. Pokud máte rádi mě, úžasného, hezkého a geniálního Goshiho-sama-
*mumle* Arogantní, narcistickej a majetnickej sadista ...
... Řikala jsi něco?!
N-ne!! Rozhodně ne!! >////<
... NEBO tohle malé, brejlaté, úchylné, yaoistické a bláznivé stvoření bez pocitů zvané Kamaru x)
Když už tak Baka-chan. A kdo je u tebe malej?! Já jsem průměrné velikosti, ty mrakodrape!! Hej, dejmi taky nějaký dobrý vlastnosti TT////TT
... Vypadáš roztomile, když brečíš. Taky jsi opravdu velký jedlík x)
!!! ... To ti připadá jako dobrý vlastnosti??
Tak, co by sis představovala, že bych o tobě řekl?? x)
Třeba, že jsem krásná, sexy blondýnka s velkýma kozama?? xD
Njsi ani jedno z toho. Jak tě vůbec napadlo "krásná", "sexy", "blondýnka", s velkýma "kozama"?? Máš snad rozbitý zrcadlo, nebo co?? x)
Hah, v tom případě můžeš vynechat to "krásná blondýnka s velkýma kozama" xD
Zapoměla jsi na to, že nejsi sexy!! x)
Hej!! To bylo jediný, na co jsem spolíhala. teď jsi mi rozmetal moje sny!! TT/////TT
Jsi svým způsobem roztomilá, to ti nestačí?? x)
Proč mi to od tebe vždycky zní tak sarkasticky??
Sarkasticky?? x)
No, možná né sarkasticky ... spíš hodně zvláštně xD
To nevím, ale já to myslím vážně ... *nahodí úsměv ala "chtěl bych tě svlíknout očima"*
Brr ... nech toho, běhá mi z tebe mráz po zádech TT////TT

Nezapomeňte tedy dole hlasovat v naší mini-anketě a pokud máte ještě nějaký podrobnější komentář, tak rozhodně můžete využít to bílé okno dole, do kterého se dá napsat Váš názor o velikosti slohové práce. Určitě se nemusíte držet zpátky, dokonce jsme si vymysleli i ceny pro vítěze, které jsou ovšem tajemstvím >////<

Baka-chan ... když nevíte pro koho, tak hlasujte pro mě!!
Goshi-sama ... je mi jedno, pro koho budete hlasovat, jen na jednu z odpovědí prosím klikněte.