Zdroj: Ru.myanimeshelf.com

ANIME: Kamisama Hajimemashita; Kami-sama Hajimemashita; Kamisama Kiss
Stav: Dokončeno (13 dílů)
Režie: Daichi Akitarou
Autoři: Suzuki Julietta
Žánry: komedie, romantika, nadpřirozeno, superschopnosti, drama, školní prostředí, fantasy, démoni
Datum vydání: Podzim 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Kamisama Hajimemashita - Příběh

Nanami Momozono je obyčejné středoškolské děvče, které má svá nejlepší léta ještě stále před sebou. Jenže kvůli svému gamblerskému otci se topí v dluzích, načež nakonec skončí na ulici. Malá naděje se ovšem objeví v podobě podivného muže, jenž se v parku klepe strachy před psem. Když ho Nanami zachrání a poví mu svůj příběh, jako vděk ji muž nabídne svůj dům, který Nanami nekonec přijímá, jelikož nemá kam jít. Z domu se ovšem vyklube zchátralá svatyně, obývaná podivnými bytostmi, Onikiri a Kotetsu, liščím duchem Tomoe a ze starce se vyklube Bůh Země Mikage. Jenže Mikage zmizel už před dvaceti lety a bez jeho návratu se z Nanami stává nová Bohyně Země, s čímž bohužel Tomoe nesouhlasí, Nanami zesměšňuje a nakonec ze svatyně odejde. Bez jeho moci se však stará svatyně sotva udrží pohromadě i když se o Nanami stará jak jen může, a proto se musí spolu s ostatními vydat hledat Tomoeho a přemluvit ho, aby se vrátil.

-> Kamisama Hajimemashita - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Kamisama Hajimemashita - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - SK


↓ Kamisama Hajimemashita - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Ange.3mka.cz - CZ
-> Anikiteam.eu - CZ
-> Ulož.to - CZ - 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 [ heslo >zde<]

-> Animeout.xyz - EN

->Torrent:

Zdroj: Zerochan.net

ANIME: Kamisama Hajimemashita OVA (2013)
Stav: Dokončeno (2 OVA) ... 14 minut na jeden díl
Režie: Daichi Akitarou
Autoři: Suzuki Julietta
Žánry: komedie, romantika, nadpřirozeno, superschopnosti, drama, školní prostředí, fantasy, démoni
Datum vydání: Srpen 2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Kamisama Hajimemashita OVA (2013) - Příběh



↓ Kamisama Hajimemashita OVA (2013) - Online ↓

↓ Kamisama Hajimemashita OVA (2013) - Download ↓
-> Ange.3mka.cz - CZ

-> Ulož.to - RAW

Zdroj: Zerochan.net

ANIME: Kamisama Hajimemashita◎; Kamisama Hajimemashita 2; Kami-sama Hajimemashita 2nd; Kamisama Kiss 2
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Režie: Daichi Akitarou
Autoři: Suzuki Julietta
Žánry: komedie, romantika, nadpřirozeno, superschopnosti, drama, školní prostředí, fantasy, démoni
Datum vydání: Zima 2015

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Kami-sama Hajimemashita 2 - Příběh


Nanami Momozono and her familiars Tomoe and Mizuki have survived quite a few challenges since Nanami took up the mantle of Mikage Shrine's patron god. Naturally, the wind god Otohiko comes to invite Nanami to the Divine Assembly in Izumo, the home of the gods, and Nanami chooses to take Mizuki with her, leaving Tomoe to pose as her at school. However, she has an ulterior motive for attending the Divine Assembly: to discover the whereabouts of the missing Lord Mikage, the former god of the shrine. After her adventures in Izumo, Nanami meets Botanmaru, a tengu child looking for someone she knows all too well-tengu turned goth idol Shinjirou Kurama. Botanmaru needs Shinjirou, their prince, to return home to Mount Kurama and stop the tyranny of Jirou, who has taken over the rule of their hometown. However, Nanami soon discovers a force much darker than Jirou is at work on the mountain. As a fledgling god becoming more accustomed to divinity, Nanami finds herself dealing with a tengu rebellion, her blooming feelings for Tomoe, and a strange man with ties to both Tomoe's past and Nanami's future.


A je tu pokračování skvělého anime Kami-sama Hajimemashita! Po tom, co Otohikogami (podle Nanami Babochlap) Nanami otestoval, zdali je už plnohodnotná Bohyně Země, šla Nanami do Izuma, kde se rok co rok jeden týden v říjnu božstva celé země shromáždí na schůzce. A tímto pokračuje Nanamiino dobrodružství, ve kterém najde nové přátele a bude muset čelit velkému nebezpečí, které by nemusela přežít. A co když ji potká i nová láska?


↓ Kamisama Hajimemashita 2 - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Gawsubs.com - SK


↓ Kamisama Hajimemashita 2 - Download ↓
-> Ange.3mka.cz - CZ
-> Anikiteam.eu - CZ
-> Gawsubs.com - SK titulky

->Torrent:


Zdroj: Zerochan.net

ANIME: Kamisama Hajimemashita: Kako-hen;
Stav: Dokončeno (4 OVA) ... 30 minut na jeden díl
Režie: Daichi Akitarou
Autoři: Suzuki Julietta
Žánry: komedie, romantika, nadpřirozeno, superschopnosti, drama, školní prostředí, fantasy, démoni
Datum vydání: Srpen 2015 - Srpen 2016

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Kamisama Hajimemashita: Kako-hen - Příběh


While playing in the snow one day at her shrine, the land god Nanami Momozono witnesses her familiar-the fox youkai Tomoe-collapse, with dark markings appearing on his body. Tomoe's former master, Lord Mikage, appears after his long absence and places Tomoe into a magical pocket mirror in order to stave off his ailment. Mikage explains that long ago, before he and Tomoe had met, the fox youkai was in love with a human woman. Seeking to live as a human with his beloved, he made a deal with a fallen god, but he only ended up cursed and dying. When Mikage discovered Tomoe, the god made the youkai forget his human love as a quick solution. However, something has changed recently to reactivate the curse; Tomoe has fallen in love with his new human master, Nanami. Since there is no way to stop the curse, Nanami wants to stop Tomoe from getting cursed in the first place by traveling back through time, even if it means they may never meet. As Nanami travels back hundreds of years to save her precious familiar, she discovers that she is far more closely bonded to Tomoe than she previously thought.


Kamisama Hajimemashita: Kako-hen - Online ↓
-> Gawsubs.com - SK


Kamisama Hajimemashita: Kako-hen - Download ↓
-> Gawsubs.com - SK titulky
-> Ange.3mka.cz - CZ

-> Ulož.to - RAW - 1 / 2 / 3 / 4

->Torrent:

Zdroj: Zerochan.net

ANIME: Kamisama Hajimemashita: Kamisama, Shiawase ni Naru;
Stav: Dokončeno (1 OVA) ... 12 minut
Režie: Daichi Akitarou
Autoři: Suzuki Julietta
Žánry: komedie, romantika, nadpřirozeno, superschopnosti, drama, školní prostředí, fantasy, démoni
Datum vydání: Prosinec 2016

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Kamisama Hajimemashita: Kamisama, Shiawase ni Naru - Příběh


Nanami Momozono, current land god of Mikage Shrine, and her fox familiar Tomoe have faced many obstacles during their time together, but none so challenging as the one posed by the wealth god Ookununishi-if Tomoe's wish to be human is granted, he must learn to live as one, and Nanami will have to return to being a human. As the couple look to the future and reflect on their former adventures, Nanami tries to figure out their new living situation as her high school graduation approaches. But no matter the path they choose to walk, Tomoe and Nanami's love will endure.


Kamisama Hajimemashita: Kamisama, Shiawase ni Naru - Online ↓

Kamisama Hajimemashita: Kamisama, Shiawase ni Naru - Download ↓
-> Ange.3mka.cz - CZ

-> Ulož.to - RAW

->Torrent:

Goshida Rikyu x)
Hello, everybody!!

Nebudete tomu věřit, ale pro tentokrát máme za naši neaktivitu a nedostatek článků opravdu hodně dobrou výmluvu!! Jsou prázdniny!! Přece nebudeme v průběhu tak cenného volna sedět za počítačem a psát články?! Jenže nedávno jsme vydali tak "úžasný" článek, který přímo nabádal k tomu, že by jsme mohli dokonce začít i přidávat více článků, takže se to zkusím napravit až z té nejmenší části tímto článkem. Nebude to ničím příliš speciální článek, ale na druhou stranu ... články s AMV jsou dle mého názory vždy vítané a mají docela i dobré ohlasy, takže tady jeden je!! Našla jsem totiž naprosto úžasnou ... anime verzi písničky Senbonzakura? ... jestli se tomu tak dá říkat. Určitě to pochopíte po tom, co se na video podívate, to Vám garantuju. Tahle písnička je opravdu známá napříč internetem a existuje spousta verzí a coverů, o tom rozhodně nepochybujem, takže si jsme jistí, že ji většina z Vás určitě zná a spoustu z Vás se určitě líbí (ať už originál nebo některá z ostatních verzí).

Ale určitě jste ještě neslyšeli takovou malou parodii ... nebo možná spíše takovou Gintama verzi této písničky. Aspoň to si mé naivní já myslí a doufá, že Vám přináší něco nového. Poslední dobou jsem prolezla snad celé youtube a našla spoustu úžasných "Gintama songů" ... a speciálně o tohle se tu s Vámi musím podělit!! Když to vezmu popořádku, tak anime Gintama určitě pár z Vás zná, jedna se o anime, jehož podstatou jsou snad všechny žánry, na které si můžete vzpomenout. Jedná se čistě teoreticky o takovou parodii s černým humorem na nejrůznější anime, které ovšem hluboko pod povrchem přece jen skrývá hned několik různých dějových linek, které zahrnují snad všechny postavy celého anime. Věřím tomu, že tohle anime není pro každého, hlavně kvůli svému specifickému černému humoru, který jen tak někomu nesedne, ale pro mě ... nás je to naprosto úžasné anime, které si rozhodně zaslouží všechen obdiv a také tu hromadu dílů, která se mu dostává.


Na mém oblíbeném blogu jednoho z členů naší posádky (ano, mluvím o tobě, Shizu-chan!!), jsem objevila, že tehle typ písniček se občas nazývá také "character song" nebo zkráceně jen "charasong", který označuje písně nebo celá alba patířící k anime, mangám, doramě, hrám a podobně. Kdybych to měla zjednodušit, tak v případě anime se jedná o písničky, které zpívají hlasoví herci (voice actors) daných postav anime. Upřímě, nevěděla jsem, že něco takového existuje a jsem neuvěřitelně ráda, že jsem na to příšla!! Pravděpodobně jsem velmi pozadu vůči ostatním (jako vždycky), ale koho to zajímá!! Našla jsem naprosto úžasnou písničku a to je všechno, co by nás teď mělo zajímat *////*

Anime: Gintama
Hudba: Senbonzakura - Gintama ver. (Tomokazu Sugita, Rie Kugimiya, Kazuya Nakai, Akira Ishida, Daisuke Sakaguchi, Yu Kobayashi, Kenichi Suzumura, Susumu Chiba)
Originál: ... nemám ponětí, ale doporučuji Wagakki Band - Senbonzakura


Chci se tu jen několika slovy ještě zmínit o hudební skupině Wagakki Band, kterou jsem tu předchvílí uvedla. Zmínila jsem se tu také několikrát o "originální verzi" této písničky, jenže její původ není tak jasný. Pravděpodobně pochází z japonského folklóru, nejznámější je však písnička od právě skupiny Wagakki Band, která kombinuje tradiční a moderní hudební nástroje, což je z mého pohledu opravdu úžasná kombinace. Také je velmi známá verze od Hatsune Miku ze "skupiny" Vocaloid, kterou určitě spousta z Vás zná. Ještě bych Vám mohla doporučit instrumentální verzi této hudby od houslistky Lindsey Stirling, která je také opravdu úžasná *////* ... Opravdu, Senbozakura (Thousand Cherry Trees) je velmi oblíbená písnička, která dostala opravdu velkou spoustu coverů a každý z nich je něčím jedinečný >////<

Baka Kamaru xD

↓ Senbozakura - Gintama ver. ↓

(Kotaro Katsura)
~Ooohhon! Mazuwa ore ga i-kyoku

(Sarutobi Ayame)
Gin-san to Sat-chan no de~yuetto!
Nani sore, moerujan!

(Kondou Isao)
Jaa, ore wa o Tae-san to~!

(Shimura Shinpachi)
Itsumo doko kara dete kuru nda! Anta wa!!

(Hijikata Toshiro)
Karaokede no do itamete mo mayonēzu nomeba i-patsudakara na.

(Kagura)
Nani itteru aruka!?
Sukobu wa saikyō ne!

(Okita Sougo)
N'na koto yori, Elizabeth to Hijikata-san utchatte mo iidesu ka~i??

(Hijikata Toshiro)
Nande ore mo!?

(Sakata Gintoki)
Nani kore?
Nani min'na de moriagatchatten no!?

(Kondou Isao)
Are?
Ima mie tenai tokoro ga mieta ndakedo.

(Kotaro Katsura)
Yuke! Elizabeth!!

(Sakata Gintoki)
O~iiiiiii!?

(Sakata Gintoki)
Otoko wa aikyoo
on'na wa dokyoo
ka Son'na yononaka mo waruku wanai sa~a
Haran'na oedo
o baiku de korogashi
Yorozuya Gin-chan

Itcho yarimasu ka!

(Shimura Shinpachi)
Tsukkomi renjitsu hyakusenderenma
Suboshi no boke mo minogasanai

(Kondou Isao)
Shinpachi-kun onii-san to yonde mo ii nda yo

(Shimura Shinpachi)
Nani megane ni hanashikake teru ndesu ka ... kono gorila!

(Kagura)
Yooshi-tan desu
Saikyoo muteki
Min'na iu no yo koma~tsu chau wa
Soo sukobu wa bunka no kiwami
(Watashi ni doon to makaseru yoroshi!)

(Hijikata Toshiro)
Yakisoba ni wa mayonēzu
Ramen ni mo mayonēzu
Mayonēzu ni mo mayonēzu
Nani ga nandemo
(Mayonēzu)

(Okita Sougo)
Hijikata-san sasuga sensu no kakera mo nee kashide sa~a.

(Kondou Isao)
Hijikata-kun, Areda yo? Ikura suki demo ichi-nichi hanbun ga gendodakara ne?

(Hijikata Toshiro)

A, O Tae-san.
(Kondou Isao)

Ee!? O Tae-san!? O Tae-san!? O myoo-sa n!!

(Katsura Kotarou)
Kimi mo zooi shishi
ni natte wa minai ka
Shinsengumi ni wa makasete okenai
Shiken mo kantan min'na de atsumare
Nani? Mario mo tootoo 3D ka

(Sarutobi Ayame)
Anata no tamenara nan demo shimasu
Iyagaru soburi mo terekakushi

(Sakata Gintoki)
Be-betsu ni terete nanka nai ndakara ne~tsu
(Sarutobi Ayame)
Koofun suru janai no~oooooooo!

(Okita Sougo)
Yudantaiteki shinken ni
S no shinzui hakki suru ze

Tokorode Hijikata-san wa dotchina nadesu ka~i
(Hijikata Toshiro)
E~tsu … dotchi tte omae …

(Kondou Isao)
Tayoreru otoko??
Arm ... rarara
Tameiki ku-uta mo ki koenaiyo
Kiboo no oka haruka kanata
Sono senkoo-dan o uchiageroooo!

(Okita Sougo)
Rru mon'na n za nani mo nee wakattenda yo n nakota~a

(Kagura)
Watashi wa jibun no senjoo wa jibun de kimeru chide wanaku tamashii de

(Sarutobi Ayame)
Watashi ga yogorete darekaga sukuwareru to iu nonara

(Shimura Shinpachi)
Ittan mamoru to kimeta mono wa naniganandemo mamori toosu

(Kotaro Katsura)
Ginji omae no tonari de tatakaitai no sa

(Kondou Isao)
Son'na renchuu-choo~e jinsei demo soo soo aeru monja nee nda yo

(Hijikata Toshiro)
Nanbitotaritomo oretachi no tamashii wa yogosa se nee

(Sakata Gintoki)
Utsukushiku saigo o kazaritsukeru hima ga arunara, saigomade
utsukushiku ikiyou ja nee ka

(Shimura Shinpachi)
Rryuuryokukakoo haganakute

(Kagura)
Kienai yoo ni te o nobashi

(Sakata Gintoki)
Metaruhanto de teniireta
Hakaku no tsuyo-sa ni

(Všichni)
Rinto sakura mai chiru naka o
Ken o agete tomoni odore
Tatoe kono mi kuchihatete mo
Sono samurai tamashi sama yooka
Massugu tada ikiru koto ga
Daijina koto kidzuka sa reta
Koko wa oedo haten kooro
Sa~a, kaika jootoo! Sakihokore!

Gin~tama!!

Zdroj: Ameblo.jp

Gintoki, Gintoki EVERYWHERE!!
Yo!! Ještě poslední článek tohoto dne, jak jsem slibovala!! >////<

Zase jsem jednou strávila na té prokleté stránce jménem youtube značnou část svého mládí a objevila jsem úžasné AMV, které sem prostě musím přidat. Není to sice úplně dokonalé video, ale z mého pohledu je opravdu povedené a moc se mi zalíbilo i přesto, že anime vlastně vůbec neznám a ani jsem o něm nikdy neslyšela. Jedná se o anime Samurai 7, které má šestadvacet dílů a spojuje dohromady historii samuraiů a budoucnost mecha strojů. Opravdu zvláštní kombinace, kterou jen tak často nevidíte a o to víc mě toto anime láká. Nevím proč, ale kdykoli se jedná o nějaké netradiční anime, musím se na něj podívat, takže tohle anime určitě mému zraku neunikne.

Anime: Samurai 7


Pokud se Vám video zalíbilo, tak Vám určitě doporučuju navštívit youtube channel tvůrce tohoto AMV. Jedná se o editora z Francie s přezdívkou Skydean, který je mimojiné také členem editorské skupiny Sora to Kasai, kteří maji opravdu úžasná AMV!! *////* ... Rozhodně se na jejich videa podívejte, nebudete litovat. Poslední dobou se mi daří objevovat čím dál více úžasných tvůrců videií (jak AMV, ASMV, tak i MMV nebo CMV), tak nějak mě to nutí si uvědomit, kolik úžasných a talentovaných lidí je tam venku. Chtěla bych také umět vytvořit takováto videa, ale já nejsem moc trpělivý člověk a všechny tyhle editorské programy jsou na mě příliš složité >/////<

To mě teď připomělo, už jste slyšeli o tom, že má vyjít dorama na anime Kuroshitsuji?! */////* ... Pro mě je to opravdu zajímavé anime, nepatří sice mezi mé nejoblíbenější, ale i tak se k němu občas ráda vracím, ale jsem si jistá, že spousta fanoušků jsou z této zprávy opravdu nadšení. Jak se znám, tak jsem určitě po zadu a všichni ostatní už mají plány, jak se k této doramě dostat. Já nejsem moc velký fanoušek doram, vlastně celkově filmů, pokud to není kreslené, tak mě to opravdu nezajímá, ale možná, že tomuhle dám šanci. Ještě uvidím, jak a kolik bude času >////< ... Za celej můj život jsem viděla jen pár doram a to jen kvůli tomu, že byly neuvěřitelně vtipné. Pokud jde o komedie, tak to zvládám v pohodě, ale romatické nebo různé drama, psychologické a další žánry ... to opravdu není můj šálek čaje.

Pro teď už ale končím. Doufám, že se Vám AMV také zalibilo a třeba jsem Vám hodila i nápad, na co kouknout *////*
Loučím se s Vámi a možná se tu zase sejdeme zítra >////<

Baka Kamaru xD


Konbanwa!!

Ano, jsme zpátky u naších starých pozdravů. Po tom, co jsem před chvílí měla plnou hubu keců, jsem zase sklouzla zpátky na dno >////< ... Ale to je teď vedlejší a nikdy to vlastně nebylo nijak podstatné. Když jsem projížděla naš archiv a přemýšlela o tom, jaký článek bych měla napsat jako další, všimla jsem si, že už tu strášně dlouho nebyla moje proslulá (ano!!) "Poznávací hra"!! Jak je možný, že něco, co mě tak strašně moc baví, tu už tak strašně dlouho nebylo?! To se musí ovšem hodně rychle napravit, takže jsem se hned musela pustit do psaní. Sice, jsme už dneska dva články do koloběhu internetu vypustili, ale tenhle si prostě nemůžu odpustit. Mám tu opravdu velkou sbírku všech mých rádoby kreseb a čmáranců, které se odvažuji nazývat mojí tvorbou, a proto jsem se rozhodla s tím neotálet a hned se pustit do psaní. Všichni jste z toho určitě neuvěřitelně nadšení a už žhavíte klávesnice na odpovědi, nemám pravdu?? >////<

Protože se mě zdá, že dávám opravdu lehké obrázky, tak jsem se rozhodla dneska trošku přitvrdit a dát sem postavu, která není zas tak moc známá. Chci říct, z mého pohledu je to velmi populární postava a také pochází z docela starého anime (a velmi úžasné mangy!! */////*), ale pro někoho by tohle mohl být trochu oříšek. Obzvláště, když všechny postavy kreslím černobíle, na druhou stranu se snažím dodržet jedinečný styl každého anime, takže o to by to mohlo být jednodušší. Na tento obrázek jsem docela i pyšná, protože chibi vezre anime postav nikdy nebyly mojí silnou stránkou a jsem si jistá, že ani nikdy nebudou >////< ... No, myslím, že pro teď bych Vás měla nechat hádat, že?? Ještě jednou zopakuju pravidla, kdyby je náhodou někdo neznal a byl líný se překliknout na hlavní stránku této hry. Do komentářů stačí napsat jméno postavy a název anime, ze kterého pochází ... a případně doplňte také Vaši kritiku a pochvaly, budu za ně velmi vděčná */////* ... Všem přeju hodně štěstí v hádání!! Nenechte se ovlivnit ostatními komentáři a použijte svou vlastní hlavu. A pokud se Vám na poprvé nezadaří, tak se nebojte využít i další pokusy, každý může hádat tolikrát, kolikrát se mu zachce!!

Rozhodně se nebojte napsat jakýkoli tip, který Vás napadne. Protože je to černobílá kresba a ještě ke všemu chibi verze, může se podobat mnohem více postavám, než bych si dokázala představit. Moc ráda bych zjistila, kolik různých tipů máte, takže se opravdu nemusíte držet zpátky!! *////* .... Kdybych neznala odpověď, tak i já sama bych měla velké problémy s uhádnutím odpovědi, ale ... o tom přece tato hra je, ne?? Nebyla by to žádná výzva, kdyby to bylo příliš jenoduché >////< ... Tento článek bude pravděpodobně velmi krátký, protože už nevím, o čem bych tu měla mluvit. Všechno důležité již bylo řečeno, možná sem hodím ještě jeden článek s nějakým videem a půjdu spát, dnešek byl velmi náročný a to nejen kvůli tolika článkům xD

Všem ještě jednou přeju hodně štěstí v hádání!! *////*

Baka Kamaru xD

VZOROVÝ OBRÁZEK:

Postava: Mogami Kyouko - Skip Beat!
Uhádli: Nikdo TT////TT
Účastníci: *Siky*, Akemi Minum, beepinka
Všem moc děkuji za účast a těším na Vás všechny zase příště!! *////*
Heyaaaaaa!!

Konečně se nám podařil pozdrav, který neobsahuje žádné japonské slovo!! Neříkám, že je to u nás neobvyklost, poslední dobou se nám daří vytvářet a publikovat všemožné random pozdravy, ale pro jednou je to něco ještě méně smysluplného, než obvykle. A nemá to vůbec nic společného s anime či japonskem. Tak nějak, jsem na nás pyšná, teda hlavně na sebe, já jsem ta, co vymýšlí pozdravy, přece jen se zadařilo použít na našem blogu netradiční pozdrav. Tento den by se měl zapsat do kalendáře!! Pro Vás to možná nemá žádný smysl, ale pro mě je to obrovská událost, hodná zapsání do státních svátků!! >////< ... Teď si tak říkám ... o čem to tu vůbec mluvím?? Opravdu, nebyl by to náš článek, kdyby se nám nezadařilo napsat aspoň jeden odstavec, který naprosto nedává smysl. Polovinu času z toho, co píšu článek, vlastně ani nevím, o čem píšu ... jsem beznadějnej případ >/////< ... Na druhou stranu tento článek aspoň vypadá, že je delší a tudíž, že jsem do něj vložila hodně usílí a času. Nebo to má možná spíše zastrašující efekt. Tak či onak, mohla bych tu konečně přestat kecat o nesmyslech a pustit se do hlavního tématu tohoto článku!! *////*
Kamaru, kdybych tě neznal, tak bych o tebe měl teď opravdu velké obavy x)
... To je dobře nebo špatně?? xD
Zaleží na tom, jak si to přebereš x)
To opravdu nevím, takže to nechám jen tak ležet xD
Koukám, že víš, jak naložit s problémy, kterým nerozumíš x)
Já vždycky xD

Pojďme se ale raději podívat na to velmi důležité téma, které je hodno jednoho z našich vykecávacích článků. Jedná se vlastně o velmi důležitou otázku, která nám leží na srdci ... nebo možná jen v hlavě (já vlastně ani žádné srdce nemám), a na kterou se Vás musíme zeptat. Předem upozorňuji, že po tom, co bude tato velmi důležitá otázka vyřčena, nám vlastně nezbude vůbec žádné téma, takže odstavce budou jako vždy - o ničem. Doufám, že to všichni berete na vědomí a nemáte v plánu teď přestat ve čtení!! Pokud ano, tak se připravte, uvidíte nás ve svých nočních můrách >////<


No, když už jsme to tak nějak ... velmi zvláštně načli, tak bysme to měli také dokončit. Naše takzvaně "velmi důležitá" otázka je "Jak často chodíte na náš blog??". Jsem si jistá, že po tom, co jste se ji dozvěděli, Vám rozhodně nepříjde tak důležitá nebo urgentní, ale pro nás je to velmi ... jak to říct ... citlivá záležitost?? Každopádně, moc rádi bysme Vás všechny poprosili o spolupráci dole v komentářích. Určitě Vám nijak neublíží napsat pár slov a vyjádřit se k této otázce, možná udělám i anketu, ale tím si nejsem jistá, protože existuje široká škála možných odpovědí na tuto otázku. Možná by ale bylo dobré i vysvětlit, co nás vlastně vede k tomu, zeptat se na takovou podivuhodnou otázku. Nikdy nás návštěvnost a podobné věci netrápily, netrápí nás ani teď a jsem si jistá, že ani v budoucnu ji nebudeme dávat moc velkou pozornost. Jenže to tak trochu hraje i proti nám. Poslední dobou nedáváme moc článků ven a když už, tak jich dáme vždycky hromadu najednou s velkým časovým odstupem, což podle mě není zrovna moc dobré.

Proto bychom rádi věděli, jak často sem chodíte. Může to být denně, týdně, měsičně nebo třeba i ročně, opravdu nebudeme nikoho hnát vidlemi po poli, pokud se tu objevuje třeba jen jednou za měsíc. Je to věc každého z Vás, jak často sem chodíte, a nikdo Vás nemůže nutit jinak, to rozhodně ne. Ale s Vašimi odpovědi získáme takový menší přehled o tom, jak často se tu někdo vyskytuje a tudíž nám vznikne jakýsi plán, jak často by se tu měl objevit nějaký článek a popřípadě v jakém množství. Možná Vám teď nedává smysl, co se tu snažím naznačit, ale na tom zas tak moc nesejde. Jediné, co potřebujeme, je Vaše splupráce. Samozřejmě jsme rádi za každého člověka, který náš blog navštíví nehledě na četnost jeho návštěv */////* ... Opravdu, nemáte ponětí, jak moc jsme rádi za každého čtenáře nebo náhodou duši, která sem zabloudí. Všech si Vás opravdu vážíme a Všem Vám děkujeme za Vaši podporu. Bez Vás by tenhle blog takhle dlouho nevydržel a hlavně by určitě nebyl tím, čím je dnes.

Nesnažíme se tímto nikoho urazit nebo se vytahovat. Náš blog opravdu ani zdaleka není tak úžasný, jak některé jiné anime blogy, které známe a pravidelně navštěvujem. K takové dokonalosti máme ještě hodně daleko, ale přesto jsme rádi za to, že tu jste pro nás a pomáháte nám rozvijet náš blog kupředu. Doufám, že tohle všechno jen tak brzo neskončí >/////< ... A i kdyby, jsem opravdu moc ráda za tento blog, neuvěřitelně mi pomohl v těžkých obdobích a je to vlastně místo, kde můžu být sama sebou a mluvit si o čem chci. Nehledě na to, že je to speciální místo pro naše články s Goshim-sama, které naprosto miluju */////* ... Dalo by se říct, že tento blog je takovým malým koutkem pro mě a Goshiho-sama, kam se můžem schovat před světem a vypsat se ze všech svých pocitů. Nechci to tu ovšem zaplnit negativními a depresivními články, ale jsem si jistá, že jednou všechny moje pocity, které se drží hluboko uvnitř mě, přetečou a doufám, že i v tu dobu tu tento blog bude a já budu mít místo, kam všechny tyto pocity vylét. Abych to zase všechno neházela na Goshiho-sama >////< ... Poslední věc, kterou bych v životě chtěla udělat, je vylét si všechnu zlost na Goshiho-sama!! TT/////TT ... Doufám, že něco takového se nikdy nestane!!
Zas tolik nepřeháněj. Já tě budu mít rád, i když na mě budeš nadávat x)
*/////* Goshi-sama!! *////*
Nemusíš vypadat tak nadšeně a překvapeně zároveň x)
Ale já bych něco takovýho od tebe nikdy nečekala xD
To ti teda pěkně děkuju. Já narozdíl od tebe nějaké srdce mám x)
Heh!! Kdo potřebuje takovou zbytečnost?! Nikdo!! xD
Divila by ses, ale umět soucítit s druhými ti v životě může kolikrát velmi pomoci x)
Od toho jsi tu ty xD
Jsem rád, že na mě spoléháš aspoň v něčem x)
Haha, já jsem velmi nezávislý typ člověka!! Nepotřebuju nikoho, všechno zvládnu sama!! xD
Souhlasím s tebou tak dlouho, dokud se nejedná o záležitosti pocitů. Tam jsi neprosto nepoužitelná x)
Yeah, to jsem já!! >////<


↓ Ultra návyková hra!! >/////< ↓
Teď, když už jsme se vypsali ze všech těch krkolomných vět, které pravděpodobně vůbec nedávají smysl, nám vlastně už nezbývá žádné téma. Tak trochu jsem to očekávala a snažila jsem se teda vymyslet nějaké vhodné téma, které by bylo dobré k ukončení tohoto článku. Už je docela dost dlouhý a jsem si jistá, že brzo zase napíšeme nějaký další. Bohužel, napadlo mě jen jedno jediné téma a jsem si jistá, že Goshi-sama se ve vymýšlení témat podílet nebude, takže půjdem s tím, co mě napadlo. Znáte hru jménem "Logo Quiz"?? Existuje velká škála her tohoto typu a podle mě opravdu dobré hry na ztracení nějakého času, když se opravdu nudíte. V podstatě už podle názvu můžete tipnout, o co se vlastně jedná, musíte hádat loga nejrůznějších produktů napříč celým světem. Tak nějak Vám to dá přehled o tom, jak dobře znáte světový nebo třeba i jen český trh, což v mém případě je velmi nízké číslo. Seznámila mě s ní moje malá sestřička Michiru a jsem za to opravdu ráda. Teď to hrajem na jejím tabletu pořád a snažíme se uhodnout, co nejvíce z nich. Najdete ji jak různě po internetu, tak i ke stažení na androidy. Musím Vás ale varovat, je to velmi návyková hra, která sežere spoustu času a ani o tom nevíte >/////<

Už by to ale chtělo konečně skončit. Píšeme tu už o úplných blbostech, které rozhodně nikoho nezajímají. Né, že by zbytek článku byl něčím zajímavější >/////< ... Každopádně, všechny Vás chceme poprosit o spolupraci a předem Vám také všem děkujeme za Vaše odpovědi!! Moc si Vás všech vážíme!! */////*

Ukecaná Baka-chan xD ... a Goshi-sama x)
Jo a omlouváme se Vám za chyby, které v článku najdete. Gomene, ale ona přece stejně není škola, ne??
Zdroj: Taringa.net

MANGA: Ouran High School Host Club, OHSHC, Ouran Koukou Host Club, Ouran Koukou Hosuto Kurabu
DORAMA: Ouran High School Host Club, OHSHC
NOVELA: Ouran Koukou Host Club
Stav: Dokončeno (18 volume, 83 kapitol)
Autoři: Bisco Hatori
Žánry: komedie, harém, romantika, školní prostředí, školní klub, skrývání identity, drama
Datum vydání: Září 2002 - Listopad 2011

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Ouran High School Host Club - Příběh
Fujioka Haruhi je obyčejná, chudá dívka, které se díky svému nadaní dostane na prestižní školu Ouran, která je především pro studenty bohatých a vysoce postavených rodin. Haruhi nedbá na svůj vzhled ani ji netrápí, že je z chudých poměrů, její středoškolský život se ale hodně rychle změní. Když hledá nějaké klidné místo, kde by se mohla učit, narazí na hostitelský klub plný elegantních a bohatých chlapců, kteří zpříjemňují pobyt na škole bohatým dívkám. Haruhi se naneštěstí povede rozbít vázu velmi vysoké ceny, a protože není schopná zaplatit tolik peněz, rozhodne prezident klubu, Suou Tamaki, že může Haruhi svůj dluh splatit svým tělem a začít pracovat jako hostitel v jejich klubu.


↓ Ouran High School Host Club - Online Read ↓
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangahere.co - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Ouran High School Host Club - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 10.03.2017 22:37
Zdroj: Kurokawa.fr

MANGA: Fullmetal Alchemist, Hagane no Renkinjutsushi
NOVELA: Fullmetal Alchemist
Stav: Dokončeno (27 svazků, 116 kapitol)
Autoři: Hiromu Arakawa
Žánry: akce, komedie, drama, dobrodružný, magie, nadpřirozeno, fantasy, armáda, paralelní světy
Datum vydání: Červenec 2001 - Září 2010

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Fullmetal Alchemist - Příběh
Alchymie je stavěna na zákoně rovnocenné výměnny, je to moc, která umožňuje člověku změnit jednu věc na jinou na základě stejné hodnoty ztráty a zisku. Edward Elric je mladý a chytrý alchymista, který za tímto zákonem zarytě stojí a rozumí mu víc, než kdokoli jiný. V minulosti, když on a jeho bratr Alphonse přišli o svou matku, rozhodli se ji společnými silami oživit díky alchymii zvané "Lidská transmutace", která je všeobecně známá jako zakázaná alchymie. Jejich plán ale nevychází, alchymie se nezdaří a mladý Edward nepříjde pouze o svou ruku a nohu, ale ztratí také tělo svého bratra a vše, co zůstane, je jeho duše, uchycená na starém brnění. Když se Ed stane plnohodnotným alchymistou a připojí se k armádě, mají bratři větší a šiřší možnosti v hledání způsobu, kterým by vrátili svá těla dopořádku a k tomu by jim mohl dopomoci prazvláštní "Kámen mudrců", který skrývá neobyčejnou sílu a moc obejít zákon rovnocenné výměny, problém ale nastává, jak takový kámen vytvořit nebo zda vůbec existuje.


↓ Fullmetal Alchemist - Online Read
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)

-> Mangafox.me - EN

↓ Fullmetal Alchemist - Download ↓
-> Manga-fan.net - CZ (pouze do 5 volume)

-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)
-> Ulož.to - EN


Zdroj:

MANGA: Fullmetal Alchemist: Prototype; Hagane no Renkinjutsushi: Prototype
Stav: Oneshot
Autoři: Hiromu Arakawa
Žánry: akce, komedie, drama, dobrodružný, magie, nadpřirozeno, fantasy, armáda, paralelní světy
Datum vydání: Červen 2011

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Fullmetal Alchemist - Příběh
Alternativní první kapitola, která představuje bratry Elricovy a zákon rovnocenné výměny.

Baka Kamaru xD
- Úprava: 10.03.2017 22:22
Zdroj: Okonomiyaki.diandian.com

MANGA: Kyoko Karasuma no Jikenbo; Kyoko Karasuma: Detective of the Asakusa Police Department; Případy Kjóko Karasumy; The Case Reports of Karasuma Kyouko
Stav: Dokončeno (10 volume, 86 kapitol)
Autoři: Hiroi, Ouji, Kosaki Yusuke
Žánry: akce, záhady, detekivní, drama, nadpřirozeno, sci-fi, japonská mytologie, policie, démoni, superschopnosti
Datum vydání: Řijen 2002 - Únor 2012

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Kyoko Karasuma no Jikenbo - Příběh
Rok 2050, Tokyo. Kyouko Karasume je mladá, šestnáctiletá dívka, která je nejen geniální, ale také velmi zdatná v bojovém umění. Jako detektiv ve speciálním oddělení policejního zařízení Asakusa, se každý den zabývá neuvěřitelnými případy, které jsou plné nadpřirozených bytostí, které běžně lze najít pouze ve starých povídačkách, legendách a asíiských mýtech.

-> Kyoko Karasuma no Jikenbo - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Kyoko Karasuma no Jikenbo - Online ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Kissmanga.cz - EN
-> Bato.to - EN (přihlášení)

-> Youtube.com - EN - Manga 2,5 (manga + EN dabing)

↓ Kyoko Karasuma no Jikenbo - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

-> Zip-all.com - RAW

-> Mangu lze zakoupit v knihkupectvích v ČR (Zoner Press) pod názvem "Případy Kjóko Karasumy". Zatím vyšlo pět dílů.

Baka Kamaru xD
- Úprava: 10.03.2017 21:45
Konichiwa!!
Ze začátku hned důležitá otázka!! Jak jste přožili PRVNÍ PRÁZDNINOVEJ DEN?!! *////* ... Já naprosto suprově!! Teda, za začátku to bylo naprosto boží, ke konci už to zas tak skvělé nebylo, ale ve výsledku si nemám na co stěžovat. Abych ale tyhle mé smíšené pocity nějakým způsobem vysvětlila. Včera se Goshi-sama rozhodl, že oslavíme vysvědčení, neříkám, že bylo co oslavovat, ale my jsme ten typ lidí, který bere jakoukoli příležitost za pačesy, aby mohl pít!! Nezůstalo to však jen u pár piv a nakonec jsme tu měli takovej malej večírek pro dva, na druhou stranu jsme v tak malém počtu aspoň nebyli tak hlasití a otravní pro okolí. Každopádně, už od rána trpím bolehlavem a vůbec jsem naprosto překvapená, kolik jsme toho vlastně vypili. Na moji obranu, nikdy jsem se neopila a ani to nemám v plánu, dokážu vstřebat opravdu velké množství alkoholu, takže se mě tohle vlastně ani netýká. Ale hlavně mě po večeru plném piv, tak trochu bolí hlava. Není to nic vážného, spíš je to jen velmi otravné >////<


Ale, však ty naděláš. Ani si toho tolik nevypila x)
Hej!! Kdybys všechno nevypil ty, tak by na mě zbylo víc!! >////<
O čem to mluvíš?? Vypili jsme toho tak nestejno x)
To určitě!! Já si to moc dobře pamatuju!! xD
Z mého pohledu jsme měli stejně, jsem si jistý, že máš jen špatnou paměť x)
Stejně nechápu, proč jsi chtěl se mnou pit. Já jsem měla připravené anime jako odměnu za tvrdé a těžké studium. Místo toho se tu objevíš ty s pivem a ty víš, že já pivu nedokážu odolat?!!
Já vím, proto jsem s ním přišel, jinak bys mě vykopla x)
O tom nepochybuj x)

Pro dnešek pro Vás máme článek o našem novém kabátku pro blog. Určitě jste všichni postřehli, že nám začíná léto, úžasné a mnou tolik nenáviděné roční období plné slunce, vedra a bazénů!! >////< ... A protože můj bolehlav je neuvěřitelně otravný, tak předám slovo (klávesnici) Goshimu-sama a zajdu si pro zmrzlinu!! Nyahahaha *////*
Jsem rád, že se mnou soucítíš ...
Měl by jsi to brát jako velkou poctu!! xD
Jsou jiné věci, které bych dělal mnohem radši x)
Cokoliv, právě teď ti dávám možnost zazářit na našem blogu a napsat nějakou slohovku. Nezní to úžasně?! *////*
Jen proto, že TY se tváříš tak nadšeně a bereš to jako velkou čest, to nemusím cítit stejně, nemyslíš?? x)
To říkáš ty, ale někde hluboko uvnitř jsi vlastně rád, že máš možnost tenhle článek psát, že?? ... Že?! *////*
Hah ... samozřejmě x)
Já to věděla. Ha-ha!! >////<

↓ Nový "letní vzhled" pro náš blog ↓
Ale zpátky k oznámení. Kamaru se rozhodla, že konečně nastavíme nový dess pro tohle roční období. Sice to venku zrovna moc letně nevypadá, alespoň né u nás, ale i tak se budeme držet naší tradice. Pro tentokrát jsme na dess chtěli nějaké letně vypadající anime a ti z Vás, kteří tohle anime viděli, nám určitě dají zapravdu. Natsume Yuujinchou je opravdu úžasné anime o čtyřech sériích, které rozhodně doporučuju každému, kdo má rád oddechová anime jako je třeba Mushi-shi nebo anime film Hotarubi no Mori e. Jedná se o mladého středoškoláka Nastumeho Takashi, který dokáže vidět, pro lidský zrak neviditelný, svět yokai, a díky knize plné jmen nejrůznějších yokai si v tomto světě najde úžasné přátelé, a prožije spousty dobrodružství. Pokud nad tímto anime stále přemýšlíte, určitě neotálejte, protože přicházíte o velmi úžasnou podívanou z pohledu jak grafického a hudebního, tak i z pohledu úžasného příběhu.

Samozřejmě, pokud jste spíše na akční anime plná krve a násilí, tak tohle určitě není to pravé anime zrovna pro Vás. Ale nebojte se, i taková se tam, ve virutální realitě internetu, určitě nachází. Teď už ale zpátky k tomu našemu nového vzhledu blogu. Jako vždycky a tradičně Vám sem hodíme ještě screenshot toho, jak to vypadá u nás na blogu a mělo by vypadat všude. Bohužel, odlišnými rozměry obrazovek různých zařízení, se můžou vyskytnou nějaké nesrovnalosti, ale s tím nic nenaděláme. Takže prosím posuďte sami, zda se to aspoň trochu podobá a nejsou na něm nějak příliš velké a okaté chyby. Přece jen, dokonalost neexistuje a všechno má své nedostatky.


Mimojiné také doufáme, že se Vám nový vzhled aspoň trochu líbí. Není to nic neuvěřitelného, ale Kamaru se velmi snažila a z mého pohledu se poslední dobou docela zlepšuje. I když to možná není příliš velký pokrok, ale já bych neměl moc mluvit, jelikož já a počítačová grafika si rozhodně ani trochu nesedneme.
Heh, nekritizuj, když sám neumíš!! xD
Nevíš, kolik lidí kritizuje, i když neumí a nerozumí x)
Bohužel, takový je problém s dnešní společností. S tím nic nenaděláme xD
Né, že by mě to nějak zajímalo x)
Pravda, tebe nezajímá nic, co je ještě naživu a nemá tisíc let starou historii. Oh!! Teď jsem si vzpoměla, že jsem se tu ještě nepochlubila s mým vysvědčením!! *////*
Přejdu tvoji docela pravdivou poznámku bez povšimnutí. Říkal jsem si, že jsi o něm nějak moc tichá x)
To se samozřejmě musí hned změnit!!

↓ Odstavec, který jste všichni samozřejmě očekávali hned na začátku x) ↓
Předem oznamuji, že nemám čím se chlubit, ale pochvala Goshiho-sama mě udělala takovou radost, že se tu budu vytahovat i s tím nic, co jsem za celý rok dokázala. Povedlo se mi výzo docela zlepšit z prvního pololetí, zbavila jsem se tří trojek a ze čtverky udělala jedničku, takže se na mém vysvědčení hrdě tyčí jen tři trojky, několik dvojek a samozřejmě i několik jedniček. Obzvláště z té jedničky jsem nadšená, stačilo si pohlídat datumy a včas odevzdávat úkoly ... pro mě neuvěřitelně těžký úkol a kámen úrazu snad ve všech předmětech >////<
Pravda, kdybys dělala a odevzdávala úkoly včas, tak máš samé jedničky, víš o tom?? x)
To je až moc práce. Já radši využiju ten čas k něčemu více zajímavému a pro mě důležitějšmu >////<
Tvrdohlavost a lenost je něco, čeho se nidky nezbavíš x)
To jsou všechno mé přednosti xD
Určitě. O tom nepochybuji. Chceš pokračovat v oslavování?? x)
Hej, já toho za včerejšek už docela dost, ale zítra můžem pokračovat xD


Myslím, že pro teď už toho bylo docela dost. Prokecali jsme zase několik odstavců a to nejdůležitější už bylo řečeno. Na závěr snad ještě několik praktických otázek, ať máte o čem psát do komentů. Jak dopadlo Vaše vysvědčení?? A jak se Vám vůbec celkově daří ve škole, v životě?? Doufám, že jste si první den prázdnin aspoň trochu užili a máte připraveny plány i na celý zbytek prázdnin. Goshi-sama vysvědčení na vejšce nedostává, místo toho tam mají jakýsi bodový systém nebo co, no prostě je to na mě moc složité a radši se v tom nebudu vrtat >////<

Všem gratulujeme k vysvědčením, ať už jste dopadli lépe nebo hůře, hlavní je , že jste se přehoupli přes další rok!! A pokud se nezadařilo, tak si hlavu nelamte, však ono se to příště určitě podaří!! *////*

Unavená Baka-chan s velkým bolehlavema Goshi-sama!!