!! Upozornění, tenhle článek by mohl být pro někoho spoiler!!
TT//^//TT

Konečně, ale nerada, jsem dorazila na pověstný třistadvanáctý díl One Piece. Počítám s tím, že fanoušci One Piece už moc dobře ví, kam tenhle článek bude směřovat, takže to nebudu moc protahovat. Jen chci ještě na začátek varovat, že tenhle článek je jeden velkej spoiler, pokud jste ještě neviděli díl 312 ve One Piece!! ... Nikdy jsem nebrečela u žádného filmu, ani jako malá mě nějaká smrt nebo smutná minulost nedokázala rozbrečet. Jsem neuveřitelně necitlivej člověk, ale tahle ... asi pětiminutová scéna v anime mě dokázala rozbrečet na celé hodiny. Jsem si docela jistá, že tu bude i spousta z Vás, kteří na tom byli podobně. I když Going Merry byla loď, nebyla jen tak obyčejná a nejhorší je, když si její nenahraditelnost uvědomíte až když už je pozdě!! TT////TT


Going Merry byla bezpochyb jedna z nejoblíbenějších "postav" v celém anime a jsem si jistá, že tisíce lidí oplakávali její "smrt". Ani to není lidská postava a její ztráta dokáže zasáhnout tolik srdcí a vyvolat tolik emocí. Každopádně, jsem ráda, že se s ní Slamáci patřičně rozloučili!! Tohle bude jeden z mých nejoblíbenějších (a nejsmutnějších) dílů z One Piece!! Tak nějak, na Going Merry je neuvěřitelná spousta vzpomínek, které se během těch 300ta dílů dokázali nasbírat. Tímto článkem jsme chtěla tak nějak vzdát hold Merry Go, vím, že tento díl už patří dávno mezi ty starší, ale i přesto jsem se rozhodla napsat tento článek, abych mohla Merry Go poděkovat za všechny dobré, vtipné a smutné vzpomínky!! TT////TT ... Jsem si jistá, že spousta dalších lidí se cítí stejně, i když to je už nějakou dobu.

Anime: One Piece (Díl 312, Water 7 arc)


Myslím, že všechno důležité už bylo řečeno!! Doufám, že tímhle článkem nikomu nenaženu zpátky do hlavy smutné vzpomínky, ale myslím si, že to se nestane TT////TT ... Já si jdu teď zalézt do postele a probrečet zbytek dne u dalších dílů One Piece.

Baka Kamaru xD
Nyaaan!!~

Nebojte se!! Nezapomněli jsme na One Piece!! Rozhodně ne, není možný, aby tu byl měscí bez nějakého One Piece AMV!! Poslední dobou pořád hledáme nějaká videa na jakékoli jiné anime než je One Piece, že jsme si až teď uvědomili, nebo spíš já si uvědomila ... Gosho-sama to vůbec nezajímá ... že tu nakonec ani toho One Piece tolik není. Bylo to už několik týdnů, co se tu naposledy objevilo nějaké One Piece video, a to se musí napravit!! Nechci tu zastavit vydávání One Piece článků, jen je chci proložit nějakými dalšími anime, která jsou zajímavá. Bohužel, nějak se mi to nedaří, takže to dopadne buď "jen samé One Piece" nebo "žádné One Piece" ... a pokud jde o mě, tak se raději přikloním k té první možnosti. Ale to teď vlastně není vůbec důležité, konečně jsem se dostala k vydání dalšího článku a věnuju ho One Piece, protože jsem našla opravdu dobré AMV, které Vám prostě musím ukázat.

Myslím, že už ani není třeba tu psát o One Piece, nebo možná trochu jo. One Piece sleduje život mladého chlapce, který se vydává na moře za svým cílem stát se Králem pirátů. Během cesty si vytvoří silnou posádku, která je mu rodinou, společně prožívají jedno dobrodužství za druhým a společně směřují za svými cíly. Rozhodně úžasné anime, které doporučuju naprosto každému!! *////* ... Haha, někdo by mohl spočítat, kolikrát se tu už ozvalo "One Piece" xD

Anime: One Piece


Jsem si docela jistá, že spousta z Vás je fanouškem skupiny Nickelback. Minimálně já jsem, strašně se mi líbí hlas zpěváka, Chada Kroegera. Mám totiž neuvěřitelnou slabost pro tenhle typ hlubokých hlasů, strašně se mi líbí!! *////* ... Mohla bych ho poslouchat celý den a pořád bych byla v sedmým nebi. Stejně tak je i video opravdu dobré. Skvěle sladěné s hudbou, sestříhané, prostě dobrá práce. Editorem této práce je OneBrunou, rozhodně doporučuju projití jeho galerie, nebudete litovat. Jeho práce je opravdu zajímavá, není plná speciálních efektů, ale spíše plná úžasných pocitů *////*

Jinak jsem konečně dokoukala i OVA a film k anime xxxHOLiC a musím říct ... Já chci další!! Tahle anime serie se mi neuvěřitelné zalíbila, musí se podívat na mangu, protože je to neuvěřitelně zajímavé anime, které si získalo moji plnou pozornost!! *////* ... Taky si říkám, poslední dobou jsme docela dost aktivní, co?? ... Možná to tak nevypadá, ale já taky přidávám články, nejenom Goshi-sama!! I když jeho "anime články" jsou zaručeně mnohem více populární. Hlavní důvod toho, proč tu články tak plynou je fakt, že jsou nemocná. Ano, Ctihodná Kamaru-sama se doma válí v posteli, zatímco ostatní musí chodit do školy ... Bwahahahaha!! A protože mám tolik času, tak jsem si říkala, že bych mohla taky začít přídávat nějaké zajímavé články, rozhodla jsem se proto pro mangu, jelikož poslední dobou nečtu nic jiného. Takže můžete očekávat nějaké články na toto téma *////*

Pro teď by to teda mohlo stačit, tak zase v dalším článku!! *////*
Baka Kamaru xD

ANIME: Code:Breaker; CØDE:BREAKER
Stav: Dokončeno (13 dílů)
Žánry: akce, komedie, školní prostředí, superschopnosti, nadpřirozeno, násilí, bojová umění
Datum vydání: Podzim 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Code:Breaker - Příběh
Sakura Sakurakouji, na první pohled obyčejná středoškolačka, je ovšem velmi zdatná v bojových umění a má nesrovnatelný smysl pro spravedlnost. Cestou domů ze školy se stane svědkem vraždy, když mladý chlapec jejího věku upálí zaživa několik lidí zvláštním, modrým plamenem. Později na místě činu však nenajde žádné důkazy a ke všemu se záhadný vrah objeví další den přímo v její třídě jako nový student. Rei Ogami, kterého všichni vidí jako velmi milého a slušného chlapce, je ve skutečnosti nájemným zabijákem, který se stará o kriminálníky podle svého hesla "oko za oko, s čímž Sakura naprosto nesouhlasí. Přesvědčená, že zabijení není správné, se Sakura rozhodne zastavit Ogamiho v bezcitném zabijení.

-> Code:Breaker - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Code:Breaker - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ/SK (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ

-> Kissanime.to - EN
-> Animehere.com - EN (+ OVA)
-> Animefreak.tv - EN (+ OVA)

↓ Code:Breaker - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Hns.moe - CZ
-> Neoexorcist.net - CZ titlky, hardsub (přihlášení)
-> Sunsub.sekai.cz - CZ titulky, softsub
-> Ulož.to - CZ

-> Animeout.xyz - EN (zippyshare.com)

-> Torrent:




ANIME: Code:Breaker OVA
Stav: Dokočeno (3 OVA) ... 27 minut na OVA
Žánry: akce, komedie, ECCHI, školní prostředí, superschopnosti, nadpřirozeno, bojová umění
Datum vydání: Prosinec 2012 - Duben 2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

↓ Code:Breaker - OVA - Online ↓
-> Kissanime.to - EN

↓ Code:Breaker - OVA - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky

-> Torrent:


Goshida Rikyu x)
- Úprava: 19.10.2013 22:10
- Úprava: 16.08.2016 21:57
Zdroj: Google.com

ANIME: BTOOOM!, Btooom!
MANGA: Btooom!
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: akce, psychologické, sci-fi, hra o život, ECCHI, drama, násilí, sexuální zneužití, hrej nebo zemři, survival
Datum vydání: Podzim 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> BTOOOM! - Příběh
Ryouta Sakamoto je nezaměstnaný, dvaadvacetiletý muž, který žije se svou matkou. Jeho jediným úspěchem v životě je post nejlepšího hráče v celém Japonsku v populární online videohře zvané "Btooom!", která je celá o správné taktice využití bomb. Jeho život se však neuvěřitelně rychle změní, když se najednou probudí na opuštěném, tropickém ostrově spolu se zvláštním, zeleným krystalem na jeho levé ruce. Když se konečně setká s dalším člověkem, je místo přátelského pozdravu napaden bombou. V tu dobu si Ryouta uvědomí, že jedinou možností, jak se dostat z ostrova je vyhrát reálnou verzi jeho oblíbené hry Btooom!, kterou se někdo rozhodl vytvořit a vystavit tak život několika lidí vstříc jisté smrti.

-> BTOOOM! - Obrázky / Videa / Ostatní

BTOOOM! - Online ↓
-> Shirai.cz - SK/CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ

-> Kissanime.to - EN

BTOOOM! - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Hns.moe - CZ
-> Ulož.to - CZ [popelisa], [vahrner]

-> Torrent:


Goshida Rikyu x)
- Úprava: 17.08.2016 20:31
Zdroj: 1999.co.jp

ANIME: D. Gray-man
Stav: Dokončeno (103 dílů)
Žánry: akce, komedie, fantasy, nadpřirozeno, superschopnosti, dobrodružný, démoni, magie, násilí
Datum vydání: Podzim 2006

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> D. Gray-man - Příběh
Ztráta milovaného nikdy není jednoduchá, díky silným pocitům a přání je možné přivolat duši milované osoby zpět, ale taková duše je bezbranná. Millennium Earl díky těmto duším vytváří monstra zvaná "Akuma", se kterými plánuje vymýtit lidstvo. Existuje však tajná organizace zvaná The Black Order, jejíž členové, exorcisté, využívají anti-akuma zbraně zvané "Innocence", aby osvobodili duše polapené v Akumách a překazili tak plán Millennium Earla. Jedním z nich je mladý Allan Walker, který je už od dětství proklet. Místo své levé ruky má silnou anti-akuma zbraň a díky svému prokletému oku dokáže rozpoznat Akumy od obyčejných lidí. Společně se svými přáteli se pouští do boje proti Millennium Earlovi a záchrany lidstva.
-> D. Gray-man / D. Gray-man HALLOW - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ D. Gray-man - Online ↓
-> Shirai.cz - SK (přihlášení)
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - SK

-> Kissanime.to - EN

↓ D. Gray-man - Download ↓
-> Neoexorcist.net - CZ hardsub (přihlášení)
-> Anime-manga.cz - CZ titulky, hardsub (přihlášení) (RAW)
-> Hns.moe - SK

-> Animeout.xyz - EN
-> Archive.org - EN
-> Ulož.to - EN

-> Torrent:



Zdroj: Google.com

ANIME: D. Gray-man: Hallow; D. Gray-man HALLOW
Stav: Vychází (13 dílů)
Žánry: akce, komedie, fantasy, nadpřirozeno, superschopnosti, dobrodružný, démoni, magie, násilí
Datum vydání: Léto 2016

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> D. Gray-man HALLOW - Příběh
Druhá serie pokračuje tam, kde první skončila. Začátek anime je rychlým zopakováním první serie, ale velmi zmateně proveden, proto doporučuji nejdříve shlédnout aspoň první serii, pokud nečtete mangu!!

D. Gray-man HALLOW - Online ↓
-> Shirai.cz - SK (přihlášení)
-> Hns.moe - SK

-> Kissanime.to - EN

D. Gray-man HALLOW - Download ↓
-> Ange.3mka.cz - CZ
-> Hns.moe - SK

-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent, po jednom díle:


Goshida Rikyu x)
Zdroj: Google.com

ANIME OVA: Cat Shit One: The Animated Series; Apocalypse Meow; CSO
MANGA: Cat Shit One
Stav: Dokončeno (OVA) ... 22 minut
Žánry: historické, válka, armáda, akce, fantasy, drama, násilí, zvířata
Datum vydání: Červenec 2010

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Cat Shit One: The Animated Series - Příběh
Packy (Perky, Perkins) a Botasky (Botaski), dva králičí členové soukromé armádní společnosti, se dostávají do nebezpečné přestřelky uprostřed pouště. Během záchrany zajatců dojde k obávanému a Packy s Botaskym nemají navybranou, musí se vrhnout po hlavě do boje proti početnému nepříteli a zachránit zajatce dříve, než všichni příjdou o život.

-> Cat Shit One: The Animated Series - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Cat Shit One: The Animated Series - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (Přihlášení)
-> Gawsubs.com - SK titulky

-> Kissanime.to - EN

↓ Cat Shit One: The Animated Series - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ/SK titulky
-> Gawsubs.com - SK titulky
-> Ulož.to - CZ, CZ, EN

-> Archive.org - RAW

-> Torrent:


Baka Kamaru xD
Zdroj: Google.com

ANIME: [C] The money of soul and possibility control; C; 「C」 THE MONEY OF SOUL AND POSSIBILITY CONTROL
Stav: Dokončeno (11 dílů)
Žánry: akce, záhady, superschopnosti, sci-fi, nadpřirozeno, hra s vysokou cenou
Datum vydání: Jaro 2011

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> [C] The money of soul and possibility control - Příběh
Kimimaro Yoga, sirotek vychovávaný jeho tetou po tom, co jeho otec zmizel a matka zemřela, je studentem vysoké, ekonomicné školy Heisei, brigádníkem a ze všeho nejvíc je naprosto bez peněz. Netouží po ničem jiném, než mít stabilní, obyčejný život, proto nedokáže odolat, když mu neznámý muž nabídne tučnou částu peněz výměnou za jeho "budoucnost". Aby mu peníze zůstali, musí každý týden navštívit zvláštní místo zvané "Finanční čvrť" a účastnit se turnaje, ve kterém prohra znamená ztráta peněz a budoucnosti.

-> [C] The money of soul and possibility control - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ [C] The money of soul and possibility control - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)

-> Kissanime.to - EN

↓ [C] The money of soul and possibility control - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Manganotamashi.webnode.cz - CZ titulky, hardsub

-> Torrent:


Goshida Rikyu x)
Yoho!!

Protože jsem nedávno založila novou rubriku s "instrumentální hudbou", měla bych do ní také přídavat nějakou tu hudbu. Neříkám, že na našem blogu nemáme už tak dost rubrik, které zejí prázdnotou, ale vždycky je lepší vytvořit něco nového a vyzkoušet jak se to ujme. Budu muset zase jednou projít naše rubriky a trochu je promazat, protože je tam opravdu velké množství takových, které jsou prázné a nikdy v životě je pravděpodobně nevyužijeme. Jednu dobu jsem vytvářela rubriky snad na všechny blbosti, které mě napadli a ... v čase se na to pak nějak zapomnělo. Ale to teď vůbec není podstatné!! Protože jsem založila další bezvýznamnou rubriku, měla bych do ní také občas něco přidat. Poslední dobou sleduju neuvěřitelně moc ASMV na moje oblíbené anime One Piece a jak už je známo, taková videa jsou opravdu dobrý zdroj na skvělou a poutavou hudbu!! *////*

Two Steps from Hell je jedna z mých oblíbených skupin, které vytváří filmovou a trailerovou hudbu. Ještě jsem nenarazila na hudbu, která by se mi nelíbila, všechny jsou neuvěřitelně dobré a epické přesně tak, jak mají být. Určitě jsou tu mezi Vámi i další fanoušci této skupiny skladatelů, ve které se výrazně podapsali i čeští umělci. Rozhodně sem přidám více hudby od této skupiny, protože jsou to všechno úžasné a epické soundtracky, které člověka dělají silnějším a statečnějším. Samozřejmě je to jen obrazně řečeno, ale já takovej pocit mám pokaždé, když jejich hudbu slyším xD

Hudba: Two Steps from Hell - To Glory


Doufám, že se Vám jejich hudba také zalíbí a třeba i na youtubku, nebo někde ve víru internetu, najdete i další tvorbu, které je naprosto úžasná, stejně jako tahle. Tuhle skupinu určitě doporučuju, hlavně fanouškům instrumentální hudby jako jsem já!! *////* ... Z mého pohledu si tahle skupina určitě zaslouží být jedním z největších producentů filmové a trailerové hudby, protože s jejich hudbou je všechno hned mnohem lepší.

Baka Kamaru xD
Nyaan, tak se tu zase objevuju!! xD

Konenčně jsem dorazila ze školy domů, musím říct, že ikdyž mám pondělí ráda, je to opravdu jen kvůli těm počítačovým hodinám ve škole. Pondělky jsou jinak naprostý zlo!! TT////TT ... Jsem si jistá, že spousta z Vás se mnou souhlasí, člověk si celý víkend vždycky pěstuje energii a pak příjde pondělí a puff!!, všechno je pryč. Člověk zedřenej jak kdyby byl pátek. Ah, to už si ale zase moc stěžuju, já jsem jen student, nedokážu si ani představit, jaké to je v pondělí po práci, to musí být smrtelná záležitost. Tohle ale není to, o čem jsem tu chtěla mluvit, proč já se vždycky musím hned na začátku oddálit od tématu?! Se mnou musí být něco hodně špatně, každopádně ... pojďme zpět k tomu správnému tématu, na který spousta z Vás určitě čeká se zatajeným dechem!! *////*

Už podle názvu je docela snadné odhadnou, o čem bude dnešní, kraťoučký článek. Protože dneska je význámný den pro moji malou sestřičku!! V tento den, 18. února, se moje sestřička narodila (před několika lety, nemám povoleno říct kolika) a mám právě tu čest jí konečně dát nejen moje dárky, které jsem pečlivě a s láskou vybírala, ale také super-duper práničko!! *////* ... Samozřejmě jsem ho jako první ukázala právě jí, ale chtěla jsem ho dát i sem, protože je to taková blogová zvyklost, aspoň pro mě a Goshiho-sama, že si navzájem přejem i tady na blogu. Proto jsme se rozhodli do toho zátahnout i moji sestřičku, která má mimochodem také blog a přezdívku Michiru :p.

Ještě jednou bychom proto tady chtěli popřát Michiru všechno nejlepší k narozeninám!! Hlavně hodně štěstí a zdraví, to ostatní příjde samo!! *////* ... O přáničku už Vím, že se jí hodně líbilo, takže jsem opravdu ráda, že jsem strávila těch několik vteřin na počítači, abych našla obrázek a vložila do něj text. Mohla jsem udělat něco více originálnějšího, ale moje grafické schopnosti jsou hluboko pod bodem mrazu xD


Protože Michiru má neuvěřitelně ráda hororovou tématiky, tak jsem prostě musela použít tenhle obrázek, který jsem nedávno našla. Je jednoduchý, ale opravdu dobrý!!
Ještě jednou přejem já i Goshi-sama Všechno nejlepší, Michiru!! *////*

Baka Kamaru xD
Nyaaan!! :3

Tak jsem zase jednou tady, s vykecávacím článkem a mou novou výzvou!! Rozhodla jsem se, že zkusím tento týden vydržet bez počítače!! Bohužel, nevydrželo mě to déle jak dvě hodiny hned první den v pondělí. Proto jsem si říkala, že pro začátek zkusím něco jednoduššího a vypla jsem si na počítači internet. Upřímě, internet navštěvuji jen kvůli anime, manze a blogu, občas youtube a e-maily, jinak většinou nic. Navíc, většinu anime, na která se chci podívat, mám stáhlou v počítači, internet využívám jen k doplňování zásob. To stejné platí o manze, či o další mojí závislosti, kterou jsou počítačové hry. K těmto věcem člověk nepotřebujete internet, proto mě to přišlo až příliš jednoduché, ale velmi užitečné!! Během toho týdnu jsem zvládla zkouknout neuvěřitelný počet anime, přečetla spoustu mang a dohrála některé hry. Takže jsem neuvěřitelně šťastný člověk a pravděpodobně si tenhle týden bez internetu někdy zopakuju!! *////*

Když už jsem se zmiňovala, tak se mi povedlo zkouknout během týdneNatsume Yuujinchou (dohromady asi 54 dílů), Psycho-pass (22 dílů), K (K-Project, 13 dílů), Code Braker (13 dílů), xxxHOLiC (dohromady asi 40 dílů), Btoom! (12 dílů), to všechno podtrženo sečteno je dohromady 154 dílů, což dá dohromady nějakých 55 hodin. Musím říct, že to je snad můj rekord, nikdy jsem nezkoukla tolik anime během týdne, takže jsem na sebe neuvěřitelně pyšná!! O počtu mang radši nebudu mluvit, trvalo by věčnost, než bych si vzpomněla na všechny, co jsem přečetla a hry jsem celkově dohrála tři: Devil May Cry 3 (hraju pořád dokola xD), Pain Killer (zkouším těžší úrovně) a nově Serious Sam 3, všechno jsou to jen několika-hodinové hry, takže jsou hned dohrané, ale i tak se musím pochválit. Rozhodně by mě nenapadlo, že bych toho zvládla tolik jen během jednoho týdne po tom, co si odpojím internet, zajímalo by mě, co mě na internetu bere tolik času. I přesto, že jsem toho tolik zkoukla mám před sebou ještě tísíce dalších anime, na která se chci podívat, milióny mang, které musím přečíst a stovky her, které je potřeba zahrát, takže moje pouť ještě zdaleka nekončí TT////TT

Když už jsem se ale rozhodla začít psát článek, tak tu mám i pár otázek pro Vás. Jak jste si tento týden užili Jarní prázdniny?? O mém týdnu už jste slyšeli, tak chci vědět, jak jste na tom Vy?? Zažili jste nějakou pořádnou zábavu, nebo jste stejně jako já lenošili doma?? ... Kromě výše uvedeného harmonogramu jsem taky občas navštívila s Goshim-sama těločvičnu a zahráli si basket!! *////* ... Ale Goshi-sama pak musel odjed pryč, takže od středy jsem byla pozbytek týdne ponechána osudu!! TT////TT ... Na druhou stranu jsem si to vynahradila obědy u babičky, nejlepší kuchařky hned po mamince!! *////* ... Každopádně, doufám, že jste si všichni také užili prázdniny do sytosti a spousta z Vás se určitě velmi těší zpět do školních lavic, nemám pravdu?? xD ... Pondělí je čirou náhodou jeden z mých oblíbených dnů, jelikož mám skoro celý den ve škole výuku na počítačích, což znamená 8 hodin tajného sledování anime!! *////* ... aneb z Kamaru se stává Super-ultra-mega-maxi-anime Špion!! Boží to název, nemyslíte?? xD

No, už je čas tento článek ukončit, nebo budu kecat ještě hódně dlouho a nikdy se mě nezbavíte xD
Takže pro teď Vám všem přeji Dobrou noc a hodně štěstí zítra ve škole a práci!! *////*

Baka Kamaru xD