Nyahahaha, Yarodomo!

Chtělo by to také nějaké AMV na něco jiného než One Piece, nemám pravdu? Je spousta lidí, co One Piece neviděla a proto si AMV nemůžou vychutnat natolik, jako kdyby samotné anime viděli, to dá přece rozum. Proto jsem se rozhodla sem hodit AMV na anime, které je novější, není nijak dlouhé (když pominu, jak strašně moc má otevřený konec, takže si tu mangu k němu prostě musíte přečíst) a hlavně si myslím, že ho vidělo mnohem více lidé než One Piece. Nebo se možná pletu. Každopádně si to myslím a mé myšlenky nedokáže jen tak někdo ve světě změnit.

Ani nemám ponětí, jak jsem tohle video našla. Mám pocit, že jsem ho objevila na nějakém blogu, ale nejsem si tím tolik jistá, možná jsem jen prolézala youtube a náhodně jsem na něj narazila. Whah, jak já si přeju mít lepší paměť a pamatovat jsi, co jsem dělala dýl jak před hodinou. Jsem na tom každým rokem hůř a hůř. Každopádně, tohle AMV mě opravdu zaujalo. Líbí se mi hudba, líbí se mi zpracování videa, autorka umí vytvářet opravdu zajímavá videa. Je to i takové, trochu smutně naladěné video. Já osobně sice smutná videa příliš nemusím, ale tohle mi opravdu stálo za zkouknutí.

Anime: Noragami

 
 
Nemůžu si pomoct, ale tahle písnička sedí k Noragami opravdu hodně, stejně tak k tomuto videu. Taky obdivuju editorské schopnosti autorky. Na konci u té scény s hrobem, opravdu jsem si chvíli myslela, že je skutečně z Noragami. Později jsem se dozvěděla, že zrovna ta část je editovaná, přišlo mi to opravdu zvláštní, protože jsem si v Noragami na žádný hrob nepamatovala. Možná se Vám to zdá hloupé, ale mě to opravdu překvapilo natolik, že jsem byla i ochotná začít tu scénu hledat.
Tebe je velmi snadné něčím překvapit. Ať už mile či nemile.
Ja vím. Ale tohle bylo opravdu dobře udělané!
Souhlasím. V tomhle videu jde vidět, že editorské schopnosti rozhodně nechybí.

Autorkou tohoto videa je Mizuyro, tuším z Rumunska a má na svém channelu opravdu zajímavá AMV. Hodně z nich jsou zeditovaná dvě anime dohromady, a i když to má své jisté nedostatky, tak je to opravdu obdivuhodná práce. Nacpat například dvě různá anime jako je Noragami a Shingeki no Kyojin do jednoho AMV, to je opravdu hodně cool. Stejně tak i další videa, určitě se koukněte na její channel, protože to podle mě taky stojí za to. Jelikož její práce je opravdu neobvyklá. Doufám, že jsem ukázala něco nového a zalíbilo s Vám to. Poslední dobou koukám na AMV, která už všichni viděli a říkám si, jakto že jsem jediná, kdo to ještě neviděl. No, zase v dalším článku, Yarodomo!!

Baka-chan a Goshi-sama ... na vlnách v Cibo! Chyby, jak víte ... jsou pořád všude okolo.

Yohoho, Yarodomo!!

Děláme to každý rok a ani dnešní rok nebude výjimkou. Mám totiž dneska (well, když zveřejním tenhle článek, tak to bude pravděpodobně už "včera") narozeniny a musím se Vám všem pochlubit, co jsem dostala!! Oslava už byla sice včera. Tedy, trvala pomalu až do dnešního rána, ale to už jsou jen malé detaily. Víte moc dobře, jak moc se ráda chlubím a také víte, že sem dávám oznámení každý rok. Musím říct, že narozdíl od Goshiho-sama jsem nadšená pokaždé, když jsem o rok starší. Vždycky si říkám, že se konečně věkově přibližuju Goshimu-sama a nemůže mi říkat, jaký malý děcko ještě pořád jsem. Ale pak má v prosincu narozeniny Goshi-sama a já jsem zase zpátky ve své depresivní náladě. Jsme od sebe věkově asi pět let a on nikdy nemine příležitost mě označit za malé děcko!! Jednou, až se dostanu z náctiletých, tak mu ukážu, že už nejsem malé děcko, ale dospělý jedinec!!

I přesto, že tenhle článek dělám každý rok, tak jsem přemýšlela, jestli ho mám udělat i letos. Ale nakonec zvítězil fakt, že stejně nemám nic jiného na práci, takže budu pokračovat ve svém flákání a napíšu tenhle článek na blog. Víte, tyhle prázdniny jsou ty nejdelší, který za život dostanu. Už sedím doma víc jak tři měsíce a opravdu na mě začíná doléhat nuda. Navíc ještě prázdniny neskončili a mám před sebou ještě další měsíc nudy. Chápu, že spousta lidí by za to byla ráda, ale já nejsem ten typ, co by zvládl vysedávat doma dýl, jak dva měsíce normálních prázdnin. Sice je to fajn, člověk nemusí myslet na školu, může se válet doma a zápasit s ledničkou, ale i tak. Poslední dobou jsem dost protivná a Goshimu-sama to začíná lézt na nervy. Jsem dokonce natolik líná, že ani nepíšu žádné články na blog. Opravdu, myslím, že moje lenost nezná hranic!! Teď jsem se konečně dokopala k sepsání aspoň tohoto krátkého, arogantního článku, kde se začnu pěkně vytahovat a chlubit všema věcma, co jsem dostala k narozeninám. Nemáte vůbec žádnou povinnost si tohle nechat líbit, nemusíte tento článek číst a už vůbec si jej prosím neberte k srdci.
 
Pro ty z Vás, kteří si i tak přejí pokračovat, tak "Celý článek" je Vám k dispozici!!