Yohohoho, Yarodomo!!

Už je to ... několik dlouhých století, co jsme posledně vydali nějaký článek a ... ještě déle, co jsme zveřejnili nějaký článek o mých oblíbených devinech!! TT3TT Teď tu tak sedím a říkám si, jak je to vůbec možné?! Ale pak si uvědomím, že já vlastně teď vůbec nemám na nic čas a to je právě věc, které bych se chtěla zbavit ze všeho nejvíce a nejdříve ... nechce někdo "nedostatek času"?? Je zdarma a ve velkým množství, tak neváhejte a ozvěte se!! xD Myslím, že už pomalu z tohoto blogu ztrácím rozum i já sama ... a to tenhle blog vlastně z jedné poloviny vlastním. Měla bych si na tyhle vedlejší účinky dát pozor xD ... Ale ten "nedostatek času" je k mání pořád xD Tohle všechno ale není to, o čem bych tu chtěla mluvit, takže honem zpátky k tématu!!

Nebo, ještě předtím malý oznam ... po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodla náš nový kabátek trochu poupravit, takže jsem v záhlaví upravila tu ... podivnou ruku s pistolí, o které jsem se zmiňovala v předešlém článku xD Opravdu jsem z té původní ruky nemohla ... pořád mě rozesmívala a také mi trochu náš nový kabátek kazila, takže ... doufám, že se Vám tahle novější verze bude více líbit xD A pak jsem udělala ještě jednu maličkou změnu, přidala jsem pár dalších obrázků z mangy na boční stranu pozadí ... takže teď už se neopakují a můžete tak pořád nacházet nové xD Není jich tam moc, ale zase ... naše stránka taky není moc dlouhá, takže je to akorát xD Tohle je jen takové malé oznámení pro ty, kteří by si toho nevšimli, protože já velmi ráda upozorňuju na změny xD Ale teď už opravdu zpět k hlavnímu tématu článku!! xD
 Autor: Romolo Tavani, italský fotograf a vektorový umělec
 
Boo!! Yarodomo!!

Kolik z Vás se zajímá, slaví nebo třeba jen respektuje anglosaský lidový svátek jménem Halloween? Kolik z Vás nemá rádo jeho míchání do naší české kultury?
Kdo všechno vlastně ví, co je tento svátek zač a jak vzniknul?
Jak moc velký rozdíl je podle Vás mezi Halloweenem a Dušičkami?
Znáte podobný keltský svátek zvaný Samhain?
Proč myslíte, že se Halloween stal tolik známým a ve spoustě zemích slaveným svátkem?
 
Takže, tu máte pár otázek na zamyšlení a já se můžu pustit do svého vykecávání jako obvykle. Pravděpodobně mě napadne ještě spousta dalších otázek, takže Vás tu donutím přemýšlet a napsat komentář s Vaším názorem. Nestává se moc často, že bych někomu pokládala otázky, ale protože se chci jednoho slavného dne stát nejlepším detektivem, tak musím trénovat, abych pak věděla jaké otázky a jakým způsobem komu pokládat. No, radši nechám toho kecání a pustíme se do trochu odlišného kecán.

To vše a ještě víc najdete v "Celém článku"!!