Zdroj: wallpaperflare.com

ANIME: Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.; My youth romantic comedy is wrong as I expected.; My Teen Romantic Comedy: SNAFU; OreGairu
Ve znacích: やはり俺の青春ラブコメはまちがっている。
NOVELA: Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.
Stav: Dokončeno (13 dílů) ... 24 minut / díl
Režie: Yoshimura Ai
Autor: Watari Wataru; Ponkan⑧
Studio: Brain's Base
Žánry: komedie, drama, romantika, seinen, školní prostředí, dospívání, ze života,
Datum vydání: Jaro 2013 (Duben 2013 - Červen 2013)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / WIKI

-> Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. - Příběh
Hachiman Hikigaya je mladý středoškolák, který má ale velmi odlišný názor na mládí od ostatních. V jeho očích je mládí pouze obyčejná fraška a kdokoliv říká něco jiného, tak lže jen sám sobě. Jeho pesimistický a lhostejný pohled na lidskou společnost, které se vyhýbá za každou cenu a nechce s nikým přijít zbytečně do kontaktu, se snaží změnit i jeho učitelka, která je sice přísná, ale o své studenty má velkou starost. Aby se ji podařilo změnit jeho pohled na svět, přinutí jej zapojit se klubu jehož úkolem je pomoci každému dosáhnout jeho cíle. Spolu s chladnou, ale krásnou prezidentkou klubu, tak nemá Hikigaya navybranou a musí se začít s týkat s lidmi a zapojovat do lidské společnosti.
 
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. zobrazuje prvních 6 volume stejnojmenné serie novel, psaných autorem Wataru Watari.

↓ Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. - Online ↓
-> Kiss-anime.ws - EN

↓ Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. - Download ↓
-> Ulož.to - CZ - ODKAZ 1

-> Animeout.xyz - EN
-> Ulož.to - EN - [Moozzi2] / [Coalgirls]

->Torrent:
- Coalgirls.wakku.to - EN + OVA

 
 Zdroj: dreamuniverse.wordpress.com

ANIME: Rokka no Yuusha; Rokka: Brave of the Six Flowers; The Heroes of the Six Flowers
Ve znacích: 六花の勇者
NOVELA: Rokka no Yuusha
Stav: Dokončeno (12 dílů + 3 speciály / 10 minut) ... 24 minut / díl
Režie: Takahashi Takeo
Autor: Yamagata Ishio; Terui
Studio: Passione
Žánry: akce, dobrodružný, magie, fantasy, nadpřirozeno, záhady
Datum vydání: Léto 2015 (Červenec 2015 - Září 2015)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / IMDb / WIKI

-> Rokka no Yuusha - Příběh
Legenda praví, když se z hlubin temnoty probudí Bůh Démonů, tak Bohyně Osudu vybere šest hrdinů, statečných bojovníků, které obdaří mocnou silou zachránit svět. Právě teď se legenda naplnila, temný démon se probudil a byla zvolena nová generace šesti hrdinů. Adlet Mayer, jenž se prohlašuje za nejsilnějšího člověka na světě, byl zvolen jako jeden ze šesti hrdinů a po setkání s princeznou království Piena, která byla také zvolena jako jedna ze statečných, se vydávají na cestu ke smluvenému místu z legendy, kde se mají všichni hrdinové setkat před započetím velké bitvy. Největší problém ale nastává, když se na místě nesejde pouze šest hrdinů, ale objeví se i sedmý tajemný hrdina. Všichni tak musí dát hlavy dohromady a krýt si navzájem záda, aby se jim podařilo odhalit falešného statečného a zároveň také přijít na jeho zlotřilý plán předtím, než se mu podaří jej dokončit.

Picture drama vydaná spolu s Blu-ray a DVD (Září 2015 - Listopad 2015).

↓ Rokka no Yuusha - Online ↓

↓ Rokka no Yuusha - Download ↓ 
-> Ulož.to - SK - ODKAZ 1 / ODKAZ 2 
 
-> Animeout.xyz - EN
 
-> Torrent:
Christmas is a time when you get homesick - even when you're home.
- Carole Nelson Douglas
 

Yohoho, Yarodomo!! 
 
Máme takový pocit, že by to zase chtělo nějaký ten článek, aby to tu jen tak nestálo. S velkou hrůzou jsme si totiž všimli, že poslední článek jsme tu dávali čtrnáctého listopadu!!. Ten měsíc jsme dohromady vydali jen ubohé tři články a za tento měsíc, který už se také blíží pomalým krokem ke konci, jsme vlastně nenapsali ještě ani jeden jediný článek TT^TT ... Když jsem na to tak koukala, tak jsem hned musela projevit svou nespokojenost Goshimu-sama, protože něco takového je neodpustitelného!! Opravdu jsem si nikdy nemyslela, že mě škola a práce zaměstná natolik, že bychom přestali dávat články na blog. To je jedna z těch věcí, na které nechci ani pomyslet. Musíme sem dát aspoň tento vykecávací a nezáživný článek, protože jinak by to tu stálo ještě o dost déle ... při nejlepším bychom se sem koukli přes prázdniny ... při nejhorším až po zkouškovém.

Podle mě to trochu přeháníš. Jednoduše není čas a s únavou se pojí také nechuť. Pořád je lepší sem nic nedávat, než sem dávat články s deseti odstavci o tom, jak se omlouváme a nic nestíháme ... jako to děláš normálně, nemyslíš?? x)
Eh-he ... he ... nerada to přiznávám, ale ... musím uznat, že máš pravdu ... Ale teď tu mám pár témat, které bych tu chtěla probrat a ani jedno z nich se netýká omluvy ... nebo aspoň né přímo xD
To hned zlepšuje náladu ... sem s nima x)

V tomhle článku bych chtěla tak nějak shrnout budoucnost tohoto blogu, jak to vypadá s naší aktivitou, podělit se o nějaké novinky z našeho "otaku života", které se týkají hlavně mangy a anime ... a v neposlední řadě také spoustu dalších kravin, které mě během psaní tohoto článku zaručeně napadnou a nebudu chtít příjít o možnost Vám tyto kraviny vnutit ke čtení. Přece jen, nebyl by to článek v našem stylu, kdyby se tu nevyskytly ve velké míře naše rozhovory a kecy všude okolo a mimo témata. Taky tu mám pár otázek na Vás, na které bysme rádi znali Vaše odpovědi. Poslední dobou mám neuvěřitelně mizernou paměť, a tak si musím před začátkem psaní každého článku pěkně sepsat všechny témata, která tu chcu nějako obkecat, protože Vás přece jen nemůžu o něco ošidit, ne?? xD