Konbanwa, Minna-san!!

Protože tu Kamaru není a všem se Vám po ní určitě stýská, rozhodl jsem si vypůjčit jeden z jejich proslulých pozdravů. Teď si ale říkám, že jsem to možná neměl dělat, protože její pozdravy jsou vždycky jak od malého, pětiletého dítěte. Zpátky už to ale vzít nemůžu, je to tu černé na bílým a škrtat se tu nesmí. Pojďme se ale vrátit zpět k tématu, o kterém jsem se tu vlastně ještě ani jednou nezmínil. Ale to už je taková naše značka, přece jen se nemůžeme dostat k tématu hned v prvním odstavci, to by pak byl příliš krátký článek. Už jste si určitě všimli podle nadpisu (minimálně ti, co jej opravdu čtou), že se jedná o článek s AMV. A co více, jsou to ta úžasná videa, která každý miluje, "crack videa"!! Plná vtipných hlášek, scének a absurdních parodií. Určitě je tu spousta lidí, kteří si tenhle typ videií pochvaluje a ve svých temných chvilkách si je pouští pro radost.

Anime FREE! určitě spousta z vás zná. Sportovní, plavecké anime plné svalnatých chlapců v plavkách, které je o soutěživosti a přátelství. První díl se objevil toto léto a od té doby si získal spousty fanoušků, takže jej určitě většina z Vás zná, možná až příliš důvěrně. Každopádně, mám tu pro Vás dvě crack videa na tohle anime, která jsou velmi dobrá na vylepšení pochmurné, odpolední nálady. Doufám, že aspoň někomu zlepší náladu a společně se všichni zasmějeme nad nejlepšími scénkami z toho fan-servisního anime.

Anime: FREE!
Hudba: ... prostě jen audia z vtipných videií na YT, písniček atd...


Ze stejného důvodu, o kterém jsem si zmiňoval v jednom z minulých článků, druhé video příjde do "Celého článku", aby nám nezasekalo celou hlavní stránku blgu. Děkuji za pochopení!!

Druhé video je od stejného autora (jak se dá poznat podle názvu) jen je nahráno na "záložní" channel, pokud by někoho překvapila odlišnost jmen jednotlivých channelů. Rozhodně doporučuji se podívat na oba dva, stojí za to, i když se některé scény tak trochu opakují.

Anime: FREE!
Hudba: ...



Obě videa pochází od autorky z Peru, vystupující pod jménem Brenda Hikaru. Rozhodně doporučuju se podívat na její videa, nedělá pouze crack videa, ale také AMV na nejrůznější anime. Pokud máte čas a chuť si zvednou náladu pár zajímavými videií, neváhejte. Když už tu jen tak mluvím na prázdno, zítrá se nám Kamaru konečně vrací, takže od ní můžete čekat článek plný bláznivých odstavců.

Goshi-sama, který se už nemůže dočkat návratu jeho otroka x)
Zdroj: Forums.mylittlemercs.co.uk

ANIME: NHK ni Youkoso!; NHK ni Yokoso!; N.H.K. ni Youkoso!; Welcome to the N.H.K.; Welcome to the NHK
Ve znacích: NHKにようこそ!; N・H・Kにようこそ!
NOVELA: NHK ni Youkoso!
Autor: Tatsuhiko Takimoto; Kenji Oiwa
Režie: Yusuke Yamamoto
Studio: GONZO
Stav: Dokončeno (24 díllů)
Žánry: komedie, psychologické, dospívání, ze života, parodie, černý humor, satira, tragédie, drama, romantika
Datum vydání: Léto 2006

-> AP / AA / MAL / AniDB / CSFD / IMDb / WIKI

-> N.H.K. ni Youkoso! - Příběh
Tatsuhiko Sato je bývalý vysokoškolský student, který se jednoho dne uzavřel ve svém pokoji a stal se z něj "hikikomori" - člověk vyhýbající se jakékoliv lidské společnosti. Jeho poklidný svět je ale narušen záhadnou dívkou klepající na jeho dveře, která se svérázně rozhodne, že Sata z jeho "nemoci" vyléčí. Nové problémy tak vstupují do Satova života od imaginární spiklenecké síly N.H.K., přes vzrůstající počet hentai videoher, po sebevraždy na internetu.

-> N.H.K. ni Youkoso! - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ N.H.K. ni Youkoso! - Online ↓
-> Kissanime.ru - EN
-> Youtube.com - EN

↓ N.H.K. ni Youkoso! - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky (přihlášení)

-> Animeout.xyz - EN
-> Ulož.to - EN - [Oyasumi] / [Exiled-Destiny] / [DeadFish]
-> Ulož.to - RAW - [Zero-Raws]

-> Torrent:


Goshida Rikyu x)
- Úprava: 03.06.2018 23:30
Koukám, že s článkami na Vás rozhodně nešetřím a ještě dlouho nebudu x)

Nejsem si jistý, jestli to pro Vás je dobře nebo ne. Jestli na to máte nějaký názor (ať už kladný nebo záporný) nebo jestli je Vám to úplně jedno. To nic ale nemění na tom, že sem přidám ještě spousty dalších článků než se Kamaru vrátí. A to mě přivádí vlastně k tomu, proč jsem začal tenhle článek vůbec psát. Kamaru nám dneska odjela na třídenní školní exkurzi, takže tu teď pár dní budu jen já. Už mě poslušně nahlásila bezpečný příjezd na lokalitu, takže pokud se tu někdo z Vás zajímá, tak tohle je důvod, proč nějakou dobu nebude tady na blogu. Nevím, jak to je s jejím přístupem na internet, takže jestli je tu i někdo z přátel na jejích sociálních sítí, berte tuhle skutečnost prosím v potaz. Z našeho z velké části jednostranného rozhovoru šlo pochopit, že už se velmi ší domů. Myslím si, že krátký pobyt mimo domov ji trochu prospěje, ale na druhou stranu je mě jí líto, když vím, jak moc nesnáší ostatní lidí a venkovní svět mimo domov celkově. No, nezbývá nic jiného, než ji držet palce, Ganbatte Kamaru!!

Teď bych se ale mohl vrátit k opravdovému tématu tohoto článku. První odstavec byl jen pro vysvětlení nynějších událostí, ale ve skutečnosti tu chci probrat něco úplně jiného. Protože mám opravdu malou představivost, nedokázal jsem vymyslet zajímavější článek, než poskládat pár hýbacích obrázků, které jsou naprosto vytržené z kontextu a jejich humor pochopí jen divák, jenž měl s dotyčnou situací co do činění. I tak mě to ale nezastavilo před jeho uskutečněním a tady Vám jej tedy přináším. Doufám, že aspoň pár těchto diváků se tu objeví a zasmějí se nad těmito prapodivnostmi se mnou.

Předem bych tu mohl dát ještě menší varování. Nevím, jestli je to jen u nás, ale kdykoliv dáme na hlavní stranku blogu více videií nebo animací, tak se nám náš blog neuvěřitelně seká. Proto budou všechny animace přesunuty do "Celého článku", takže kdo má zájem se na ně podívat, musí rozklikout to kouzelné tlačítko pod tímto textem.


Když o tom teď tak přemýšlím, tak jsem se možná ještě jasně nezmínil o tom, co je vlastně tématem tohoto článku. Vím, že z nadpisu to může být podle některých hned každému jasné, ale možná tu jsou tací, kteří se do článků hrnou po hlavě aniž by si prvně přečetli, o čem článek vlastně je. Bleach je jedno z nejznámějších a delších anime, které kdy vznikli, příběh středoškoláka, ze kterého se přes noc stane bůh smrti shinigami pověřený chytáním prázdných, zlověstných duší Hollow, je opravdu zajímavý a nevídaný. Bleach je jedno z anime, které má díky své délce v sobě spoustu žánrů od humoru, přes akci a dobrodružství, po napínovou romantiku. Pokud někdo váhá nad jeho shlédnutím, rozhodně toto anime nemůžu jinak než doporučit.

A protože je to anime z velké části plné vtipných scének a hlášek, rozhodl jsem se najít pár ikonických animací a podělit se tu s Vámi. Jak už jsem říkal předtím, jsou vytrhlé z kontextu, takže pokud jste zrovna danou scénu neviděli, pravděpodobně Vám nepřijde nijak směšná a možná ani ne dostatečně zajímavá na mrhání Vašeho vzácného času. Jak se říká, "je to jen pro zasvěcené". Pro ty "nezasvěcené" se pokusím každý set animací vysvětlit, jak nejlépe budu moct.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bleach, epizoda 317

Jedná se o scénku z průchodu tunelu Dangai, oddělujícího svět lidí a shinigami. V tomto tunelu projíždí tzv. čistic zvaný Koutotsu, který ničí vše čeho se dotkne (světlo na animacích, ve skutečnosti je to jen obrovský červ nebo se dá také popsat jako vlak). Ichigo a Rukia procházeli tunelem s doměním, že Koutotsu je zničen, když ale zničeho nic objevil. Vtip je v tom, že Rikuya ujišťovala Ichiga, že není možné, aby se Koutotsu tak rychle zotavil, ale ve skutečosti sama nevěděla, jak dlouho mu to vlastně může trvat.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bleach, epizoda 263, Zanpakutou Rebellion, filler

Ve zkratce, většina zanpakuto (meče shinigami) nabraly fyzickou formu. Ty dva níže jsou Zabimaru (Saru, Hebi) (vlastník Renji Abarai) a ten maskovaný samurai je Senbonzakura (vlastník Byakuya Kuchiki). V téhle scéně se Senbonzakurovi povedlo uvěznit všechny tři v obrané, zvukotěsné a nezničitelné bariéře, ze které není uníku. Čirou náhodou se tam objeví i malý motýlek Ashisogi Jizou (vlastník Mayuri Kurotsuchi), který bohužel jejich prosby o pomoc nepochopí.

,



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bleach, epizoda ... kdy to vlastně bylo??

To je jen Ichugův otec, Isshin Kurosaki, ukazující jeho lásku k rodině. Oba dva mají dlouhou historii, kdy se Isshin snaží překvapit svého syna, ale málokdy se mu to povede.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bleach, konec některého z dílů, bohužel nevím, kterého. Je to scénka, co bývá vždycky po endingu

Jackie Tristan (černé vlasy, tmavá pleť) má fullbring schopnost Dirty Boots (jednoduše, čím jsou špinavější, tím jsou silnější). Riruka Dokugamine (fialové vlasy, světla pleť) se jí snažila její boty očistit, což se Tristan logicky nelíbilo.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bleach, film Memories of Nobody

Pokud někdo neví, tak Ichigo může bojovat s Hollow jen když jeho duše opustí jeho tělo (tak se stane shinigamim). Jenže tělo bez duše je jen bezvládná schránka, a tak se často dostane do prekérných situací. V této scéně například chce jeho tělo odvézt sanitka (myslí si, že je mrtvý), Ichigo se však včas vrátí do svého těla, přesto jej ale doktoři nechtějí pustit.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doufám, že Vám moje krátké vysvětlení pomohlo pochopit situace, ve kterých se postavy nacházeli a snad jste se aspoň jednou pousmáli. Pro teď už toho asi nechám, ale mám v plánu sem přidat ještě pár anime článků, tak se máte na co těšit (pokud se na tenhle typ článků vůbec těšíte). Už se těším, až se Kamaru vrátí zpátky, je tu bez ní takové nezvyklé ticho a nemám komu poroučet (o `▽´ )o

Sayonara, Minna-san!!

Goshi-sama, těší se na návrat jeho malého otroka x)
Zdroj: Youtube.com

ANIME: Inu to Hasami wa Tsukaiyou; Dog and Scissors; Dog & Scissors; InuHasa
Ve znacích: 犬とハサミは使いよう; 犬ハサ
MANGA: Inu to Hasami wa Tsukaiyou
NOVELA: Inu to Hasami wa Tsukaiyou
Autor: Shunsuke Sarai; Kamon Ooniwa
Režie: Yukio Takahashi
Studio: GONZO
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, drama, detektivní, ECCHI, násílí, dospívání,
Datum vydání: Léto 2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / CSFD/ WIKI

-> Inu to Hasami wa Tsukaiyou - Příběh
Kazuhito Harumi je mladý středoškolák, který je posedlý čtením knih. Raději by nedělal nic jiného, svých knih si cenní mnohem více než vlastního života a nad to nade všechno miluje čtení knih od jeho neoblíbenějšího autora, Shinobu Akiyama. Jednoho dne je však v kavárně při ochraně mladé spisovatelky během loupeže zastřelen a reinkarnován díky nadpřirozené síle jako malé štěně jezevčíka! A co víc, čirou náhodou je ve zverimexu adoptován nikým jiným, než jeho neoblíbenějším autorem, spisovatelkou Natsuko Kirihime (alias Shinobu Akiyama), která dokáže číst jeho myšlenky! Jenže Kirihime je ve skutečnosti sadistická žena, která miluje své velké nůžky a pro své knihy se nechává inspirovat skutečnými kriminálními případy.

-> Inu to Hasami wa Tsukaiyou - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Inu to Hasami wa Tsukaiyou - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ

-> Kissanime.ru - EN

↓ Inu to Hasami wa Tsukaiyou - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ/SK titulky (přihlášení)
-> Gawsubs.com - SK titulky

-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:


Goshida Rikyu x)
- Úprava: 01.06.2018 19:49