Zdroj: Mangareader.net

MANGA: Ergo Proxy; Ergo Proxy: Centzon Hitchers and Undertaker; Centzon Hitchers and Undertaker
ANIME: Ergo Proxy
Stav: Dokončeno (2 volume, 10 kapitol)
Autoři: Harao Yumiko
Žánry: záhada, nadpřirozeno, sci-fi, postapokalyptický, roboti, psychologické, kyberpunk
Datum vydání: Srpen 2006 - Únor 2007

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Ergo Proxy: Centzon Hitchers and Undertaker - Příběh
Vedlejší příběh, který se odehrává ve světě Ergo Proxy. Jedná se o příběh AutoReiva, který cestuje na Centzon Toochtin, pozůstatku z minulosti, jenž připomíná loď.

-> Ergo Proxy: Centzon Hitchers and Undertaker - Obrázky / Videa / Ostatní

Ergo Proxy: Centzon Hitchers and Undertaker - Online Read ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

Ergo Proxy: Centzon Hitchers and Undertaker - Download ↓
-> Mediafire.com - EN (první kapitola)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 15.10.2016 21:20
Zdroj: Mangastream.to

MANGA: Blood: The Last Vampire
DORAMA: Blood: The Last Vampire
PŘÍBUZNÁ MANGA: Blood-C
Stav: Dokončeno (1 volume, 6 kapitol)
Autoři: Tamaoki Benkyo
Žánry: akce, horor, upíři, nadpřirozeno, násilí, krev, fantasy, superschopnosti, YURI
Datum vydání: Duben 2001

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Blood: The Last Vampire - Příběh
Po údalostech ve filmu, se Saya pouští znova do boje proti hordě Chiropteranů, jenže jejich vůdcem se zdá býti Sayiino dvojče. Mimojiné se také dozvídáme více o původu Sayi a o její příslušnosti k americké vládě.

Postava upírky Sayi se vykytuje také v mangách Blood+ a Blood-C, které mezi sebou ovšem nemají víceméně žádnou spojitost. Manga tak trochu spojením a pokračováním filmu Blood: The Last Vampire a Blood+. Na základě této mangy byly vytvořeny tři novely a videohra.

-> Blood: The Last Vampire - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Blood: The Last Vampire - Online Read ↓
-> Anime-manga.cz - SK (přihlášení)

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Blood: The Last Vampire - Download ↓
-> Manga-fan.net - CZ (pouze tři kapitoly)

-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)
-> Bakabt.me - EN torrent

Baka Kamaru xD
- Úprava: 15.10.2016 21:00
Konbanwa!!

Pravděpodobně už jste si všichni dokázali tipnout podle nadpisu, ale opět se na náš usmálo štěstí a získali jsme nové SB!! *////* ... Je jím slovenská blogerka Tohru-, která má opravdu velmi zajímavý blog. Najdete na něm spoustu recenzí na nejrůznější anime, doramu, mangu nebo třeba i knihy a další typy článků. Určitě doporučujeme navštívit, nebudete litovat!! *////* ... Po dlouhém přemýšlení a prolézání internetu dokonce i pozpátku, se nám podařilo také vytvořit diplom. Dostali jsme za úkol totiž vytvořit diplom s anime "Utawarerumono", o kterém jsme nikdy ani neslyšeli, což bude potřeba, co nejdříve napravit. Připisuji ho proto na náš nekonečný seznam anime ke shlédnutí, který se neustále hrdě dopňuje.

Dost ale kecání o anime a pojďme se podívat na náš diplom pro Tohru-. Není to žádné umělecké dílo, ale snažili jsme se vytvořit něco koukatelného a snad jsme se i trefili do správného anime a postavy *////*


Doufám, že se bude aspoň trochu líbit a moc děkujeme za spřátelení!! *////*
Dle mého názory je velmi povedený x)
Víš moc dobře, že na tvém názoru nezáleží xD
To mě opravdu zranilo TT__TT
Že to na tobě teda není vubec poznat xD
Jen duševně, to se na venek nepozná x)
Už je příliš pozdě na to, abych si lámala hlavu nad tvýma filozofickýma řečma xD
Tak to necháme na zítra x)
Yeah, pro dnešek to tu zabalíme a příště se tu objeví Goshi-sama s novými články o anime *////*

Vemte si příklad ze Zora a usněte kdekoliv a kdykoliv se Vám naskytne příležitost *////*

Goshi-sama x) a Baka-chan xD
Konbanwa!!

Jsme tu zase, pro změnu hned oba dva. Dneska se ale nebudeme příliš vykecávat. Oba dva jsem naprosto utahaní a jen se těšíme, až konečně zalezeme do postele TT////TT ... Už jsme se pravděpodobně zmiňovali v minulém článku, ale tento týden toho bylo opravdu dost. Jelikož se blíží konec školního roku, tak nám učitelé přidávají spousty práce navíc a když přidáte i pár hodin basketu denně za odměnu, tak na konci dne už opravdu není moc sil na to něco dělat. Teď jsme si tak vzpoměla na slova našeho milého trenéra: "Vy máte pořád tolik energie. Jednou se Vám to všem vymstí!!" a myslím, že měl docela i pravdu TT////TT
Pravda, chtělo by to trochu více volného času, ale jsem si jistý, že bych ho stejně zase vyplnil basketem x)
To teda chtělo!! Kdybych měla více času, tak vykradu celou ledničku, sednu si před noťas a udělám si "super tejden s jídlem, anime a mangou"!! *////*
Nezní to špatně, možná bych se k tobě někdy i přidal x)
Faaaaajn~ ... nechtám ti vedle mě místečko *////*
Oh, děkuji x)

Taky jste poslední dobou tolik unavení?? Začínám si pomalu myslet, že je to nějaká epidemie, protože tohle opravdu není normální. Ale to vše je mimo téma tohoto článku!! Ale Vy už jste si všichni určitě zvykli na naše ustavičné odbočování od tématu. Tentokrát jsme chtěli udělat článek o něčem trochu jiném než jsme doposud kdy udělali. Jedná se o scénku z jednoho opravdu úžasného anime zachycenou díky animačkám (gif obrázkám). Senyuu. je jedno z nejnovějších anime, které právě navštívilo obrazovky v Japonsku a download servery na internetu ... a musím říct, že je to opravdu úžasné anime. Jedinou chybou je snad jen délka dílů, protože pětiminutové díly jsou opravdu příliš krátké TT////TT ... Na Tumblr.com (poslední dobou mnou velmi naštěvovaná stránka xD) jsem našla opravdu velmi zajímavou serii gifů, o které se tu s Vámi prostě musíme podělit. Je to scénka ze samotného anime, takže pokud nemáte zájem o spoilery, tak byste se dále koukat neměli *////*

Aby s nám stránka příliš nesekala, tak gify najdete v "Celém článku" xD



"Co to děláš?!"

"Nudím se."

"Nudíš se?!
Co za dospělého někoho bodá, protože se nudí?!"

Opravdu jedna z nejvtipnějších scének tohoto anime, které je mimochodem narvané celé k prasknutí podobnýma hláškama. Rozhodně toto anime doporučuju, jak už jsem se zmiňovala, jeden díl má jen pět minut, takže anime máte během chvíle zkouknuté. Pravděpodobně uděláme takovýchto článků ještě pár, ale né příliš mnoho. Není to zrovna moc zajimavý článek hlavní kvůli tomu, že můžete tyhe gify najít prakticky kdekoliv xD

Goshi-sama x) a jeho otrok Baka-chan xD ... utahaní z basketu xD
Zdroj: Aponya.ru

MANGA: Love♥Monster
Stav: Dokončeno (12 svazků, 82 kapitol)
Autoři: Miyagi Riko
Žánry: fantasy, romantika, nadpřirozeno, školní prostředí, harém, monstra, superschopnosti, komedie, ECCHI, akce
Datum vydání: 2002 - 2005

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Love Monster - Příběh

Po tom, ako sa nedostala na školu, ktorú si vybrala, dostane Hyio Osoro list s prijatím na Akadémiu SM. Keď tam dorazila, zistila, že niečo nie je v poriadku. Všetci študenti sú iní, démoni, monštrá, beštie atd. A chlapec, ktorý je hlavou študentskej rady, jej povie, že je jej snúbencom a následne sa mu objavia obrovské čierne krídla! Vďaka čomu sa Hyio ocitla na tejto akadémii? Čo ju tam čaká? Aký je jej osud? A s kým?

After failing the entrance exams to her school of choice, Hiyo Osora gets an acceptance letter from SM Academy. But she didn't even apply or take its exam! When she arrives, there's something amiss-all the students are... monsters!? And the head of the student council says he's her fiancé right before he sprouts giant black wings! What strange fate brought Osora to SM Academy, and what supernatural fate awaits her after this!?

Hiyo Osora failed the entrance exam to the high school she chose, but somehow she receives a strange acceptance letter to SM Academy (Saint Monster Academy) -- which she hadn't even applied to. Thinking that her father, an alumnus of the school, must have sent in a reference letter for her, she decides to go to the school. When she first arrives there, while being distracted by the flowers and green nature around her, two hooded people (Yuki and Jiro) snatch her and bring her to the school president, Kurou Tenma. Fortunately, all that was simply a type of hazing for all new members of the school. She is surprised to find the school crawling with people who are actually monsters in disguise! The next big shock is being told by Kurou himself that she is his fiancée! She is so shocked she faints. She then wakes up and finds out that Kurou has gone as far as having her room connected to his. The only way she can get out is in his arms with his wings or as we discover later on, a trap door down an enormous amount of stairs (since his room is located in a tower).

-> Love♥Monster - Obrázky / Videa / Ostatní

Love♥Monster - Online Read ↓
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

Love♥Monster - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)
-> Bakabt.me - EN torrent

Baka Kamaru xD
- Úprava: 14.10.2016 22:08
Zdroj: Zerochan.net

MANHWA: Immortal Regis
Stav: Dokončeno (6 svazků, 44 kapitol)
Autoři: Juder, Ga On-bi
Žánry: akce, dobrodružné, nadpřirozeno, superschopnosti, drama, násilí, ECCHI, komedie, fantasy, romantika
Datum vydání: 2006 - 2008

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Immortal Regis - Příběh


One day, suddenly... a night where the moon shines like never before, a boy meets the otherworldly Serin, a denizen of Chaos, only to be killed and then resurrected. Being an Undead, he can no longer exist with humans due to an ancient law of Chaos. Now he must journey to Chaos to learn of a way to return home and save his brother--who is dying of a rare disease.

One day, suddenly... a night where the moon shines like never before, a boy meets the otherworldly Serin, a denizen of Chaos, only to die and become the undead. Now immortal, he can no longer exist with humans due to an ancient law... A tale of revelations that begins as he returns to Chaos, the start of a new adventure!

-> Immortal Regis / Cavalier of the Abyss - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Immortal Regis - Online Read ↓
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Immortal Regis - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)
-> Bakabt.me - EN torrent


Zdroj: Cavalieroftheabyss.wikia.com

MANHWA: Cavalier of the Abyss
Stav: Vychází (21 svazků, 135 kapitol +)
Autoři: Juder, Ga On-bi
Žánry: akce, dobrodružné, nadpřirozeno, superschopnosti, drama, násilí, ECCHI, komedie, fantasy, romantika
Datum vydání: 2008 - ??

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Cavalier of the Abyss - Příběh
Pokračování předešlé serie Immortal Regis.

↓ Cavalier of the Abyss - Online ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Cavalier of the Abyss - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 14.10.2016 21:28
Zdroj: Akapahua.wordpress.com

MANGA: Junjou Romantica; Pure Romance
Stav: Vychází (20 svazků, ?? kapitol +)
Autoři: Nakamura Shungiku
Žánry: komedie, romantika, drama, YAOI, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Duben 2002 - ??

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Junjou Romantica - Příběh
Manga zahrnuje tři příběhy, které jsou označeny názvy: Junjou Romantica, Junjou Egoist a Junjou Terrorist a jsou postavami navzájem propletené. Součástí mangy bývá také Junjou Mistake a Junjou Minimum.

Junjou Romantica: Takahashi Misaki se snaží dostat na univerzitu, jeho výsledky mu v tom ale moc nepomáhají, proto se jeho bratr rozhodl, aby mu jeho dobrý přítel, který je zároveň také slavným spisovatelem, Akihiko Usami, pomohl se studiem. Z počátku to nevypadá, že by spolu mohli někdy začít vycházet, ale když se Misakimu podaří zlepšit si známky a naučí se, že Usami vlastně není tak arogantní, jak se na první pohled zdá, začne se mezi nimi tvořit přátelský vztah, který by nemusel zůstat jen přátelským.

Junjou Egoist: Kamijou Hiroki je asistent Miyagiho, profesora klasické literatury na univerzitě, na kterou se snaží Misaki dostat. Je mrzutý a nedokáže se dostat přes neopětovanou lásku, kterou cítil k Usamimu v minulosti a stále ještě trochu přebývá. Vše se ale změní, když se setká s Nowakim, který do jeho života vtrhne jako hurikán a bude se snažit naučit Hirokiho smysl pravé lásky.

Junjou Terrorist: Miyagi You vypadá jako muž, který si s ničím nedělá starosti, vždy oplývá šťastnou náladou a vtípky, pod tímto vším se ale v tichosti a tajnosti prodírá svými vlastními problémy. Jeho žena ho opustila kvůli jeho nadšení pro práci a méně pozornosti k ní, k jeho problémům se také dostává nezapomenutelná a neopětovaná láska. Jeho život je otočen vzhůru nohama, když se mladší bratr jeho bývalé ženy, Takatsuki Shinobu, odhodlá a vyzná svou lásku k němu, kterou označuje za osudovou. Miyagi není gay, Shinobu však nemá v plánu se jen tak vzdát svých citů.

-> Junjou Romantica - Obrázky / Videa / Ostatní

Junjou Romantica - Online
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Junjou Romantica - Download ↓
-> Bfs.atami.cz - CZ
-> Krchov-pod-sakurou.blog.cz - CZ (mediafire.com)

-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)



Zdroj: Manga.news

MANGA: Junjou Mistake
Stav: Dokončeno (1 svazek, 9 kapitol)
Autoři: Nakamura Shungiku
Žánry: komedie, romantika, drama, YAOI, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Červenec 2008 - Prosinec 2008

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Junjou Mistake - Příběh
Ryuuichirou Isaka je výkonným ředitelem nakladatelství, který je tajně zamilován do svého přítele z dětství, jenž se o něj stará od dob, kdy začal pracovat pro rodinu Isaka. Vypadá to však, že se Asahino zajímá více o Ryuuichirova otce než o něj samotného.

Junjou Mistake - Online Read
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Junjou Mistake - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 14.10.2016 19:51