------------- Kuroko no Basket - Obrázky -------------

Kuroko no Baske ... Shounen Ai (nebo spíš Opravdu lehké Shounen Ai) ... Komixy xD

Obento no Baske xD ...


------------- Kuroko no Basket - Videa -------------

[KnB] Promises ~Kagami x Kuroko~

[中譯字幕]【手書き黒バス】赤司の痛.が.り.た.い (Hunting For A Very Hurtful Pain)

キセキの世代が『ペ テ ン 師 が 笑 う 頃 に』歌ってみた sm18392369

【黒バス】千_本_桜【歌ってもらった】- Kuroko no Baske - Senbonzakura

【黒バス】【MAD】 ... Kuroko no Baske ... :3

「KBS」☆TURN IT UP☆ᴷᶰᴮ ᴹᴱᴾ

AOMINE DAIKI - Kuroko no Basket // NO SCARED

Kuroko x Kagami - Here we go again

DIRTY MIND. \\ 【Ryota Kise】

What plan?

DROPPED (KnB)

STARSHIP (KnB)


------------- Kuroko no Basket - Ostatní -------------

-


← Kuroko no Basket - Rozcestník

Baka Kamaru xD a Goshida Rikyu x)
Yo!!

Dneska ráno jsem si říkal, že bych mohl na blog pro jednou zase přidat nějaký článek. Bohužel, nenapadlo mě nic zajímavého, o čem bych mohl napsat, takže jsem čekal na Kamaru, až se staví a naháže na mě pár nápadů na články. Samozřejmě, většina z nich obsahovala hodně psaní, názorů, uvažování ... a zase psaní, proto jsem se rozhodl vzít ten nejjednodušší nápad, která z ni vypadl. Článků o videiích jsem už pár napsal, je to snad jediný typ článků, který (kromě "anime článků") dokážu snad nějak poutavě napsat podle svých představ. Stejně, když se k nim pak po týdnu vrátím, mám sto chutí je smazat. Jenže Kamaru má moje články z nějakého záhadného důvodu ráda, takže mě nikdy nedovolí je smazat, tudíž s nimi musím i nadále žít. Nechci si tu ale stěžovat na mou neschopnost napsat obyčejný článek, radši se konečně pustím do tématu, který má tento článek obsahovat.

K napsaní článku o AMV jsem musel nejdřívě najaké zajímavé najít, takže jsem navštívil složku v záložkách, kterou Kamaru pojmenovala originálně "BLOG", a projel jsem pár videií (jestli desítky jsou pár), které tu měla Kamaru uložené. Jsem totiž neuvěřitelně líný a nechce se mi hledat nic nového. Jelikož si tu nejmenovaná osoba pořád stěžuje, že prý přidáváme "příliš mnoho" One Piece článků, tak jsem hledal cokoli, co není s One Piece. Řeknu Vám, bylo to jak hledat jehlu v kupce sena. Většina videií v záložkách jsou One Piece ASMV, která mají kolem deseti minut, nakonec se mi ale podařilo objevit tohle zajímavé video. Autora už určitě pár z Vás zná, tohle není poprvé, co nás nějaké jeho AMV zaujalo natolik, aby si vysloužílo článek na našem blogu.

Tentokrát se tenhle článek bude týkat videa na velmi známé a populární anime Katekyo Hitman Reborn, zkráceně také Reborn! nebo KHR. Je to anime, které je touto dobou už dokončené a se svými 203 dílami se řadí do žebříčku delších anime jako je například Gintama nebo Bleach, které už mají také svůj 200tý díl za sebou. KHR je opravdu úžasné anime, kdybych to měl shrnout do pár řádků, tak se jedná o příběh mladého chlapce Tsunayoshiho, kterého z ničeho nic navštíví domácí učitel Reborn, jenž z něj má vycvičit příštího vůdce italské mafiánské organizace jménem Vongola. Zatímco Tsunayoshi odmítá mít s mafii cokoli společného, Reborn mu pomůže sehnat "podřízené", kteří se stávají jeho přáteli. I když se Tsunayoshi snaží vyhnout jakémukoli nebezpečí a násilí, nepřátelé Vongoly ho nenechají jen tak napokoji, musí se tak stát silnějším, aby mohl ochránit své přátelé a k tomu mu nedopmůže nikdo jiný než nájemný zabiják a domácí učitel Reborn ... Tak nějak by to mohlo být v pořádku, snad jsem neprozradil příliš mnoho, ale ono je to hodně dlouhé anime, takže by to potřebovalo více odstavců, abych mohl prozradit "příliš mnoho".



Anime: Katekyo Hitman Reborn


AMV je opravdu dobře udělané, skvělá volba hudby a její namontování na super sestříhané scény z anime. Rozhodně dobrá práce z rukou úžasného francouzského editora Luciole, který má na svém kontě už docela dost dobře udělaných AMV, které rozhodně stojí za pozornost. Channel určitě navštivte, najdete tam více videií s lepší editorskou prací, tento editor se rozhodně každným zlepšuje a je to na jeho videiích rozhodně znát.

Goshida Rikyu x)
Nyan Koi! - Download
-> Překlad: EN - [CoalGirls], [10bit-Anime], [Frostii]

1. DílThe Ugly Cat and the Cursed Highschooler
2. DílThat Man is My Slave?
3. DílWhat's your name?
4. DílBeautiful Person
5. DílTimes Square
6. DílMilk & Bitter & Sugar & Spice
7. DílWait Until It's Dark
8. DílThe Burning Private Instruction Runner
9. DílGirls in the Water
10. DílThe Happenings of a Certain Night
11. DílFriends
12. DílHeaven Will Wait?


Baka Kamaru xD
Zdroj: Zerochan.net

ANIME: Nyan Koi!
MANGA: Nyan Koi!
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, harém, romantika, nadpřirozeno, školní prostředí, ECCHI
Datum vydání: Podzim 2009

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Nyan Koi! - Příbeh
Na cestě domů se nechtěně podařilo mladému středoškolákovi, Kousakovi Junpei, rozbít sochu kočičího Boha, díky čemuž byl proklet a má teď schopnost rozumět všem kočkám. Když ale nedokáže pomoci stu kočkám v jeho okolí, promění se sám v jednu z nich. To by na první pohled nemuselo být vůbec spatně, obzvláště když jeho tajná láska kočky přímo zbožňuje. Jenže Kousaka je na kočky alergický, zemřel by tedy během několik vteřin po své přeměně. Naštěstí tu však je Nyamsus, rodinná kočka, která se postará o nalezení ostatních koček v nouzi a je pak už je na Kousakovi, jak se mu podaří problémy vyřešit.

-> Nyan Koi! - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Nyan Koi! - Online ↓
-> Shirai.cz - SK (přihlášení)
-> Hns.moe - SK

-> Kissanime.to - EN

↓ Nyan Koi! - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ/SK titulky
-> Anime-manga.cz - SK titulky, hardsub (přihlášení)
-> Hns.moe - SK

-> Ulož.to - EN
-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:


Goshida Rikyu x)
- Úprava: 16.08.2016 20:50
Yoho!!

Protože poslední dobou tu není nic jiného, než jen samé anime, jsem se rozhodla zase přidat nějaké to video, ať to tu aspoň trochu rozzářím xD ... Jako vždycky jsem přemýšlela nad One Piece, ale pak jsem se zarazila a začala přemýšlet i nad jinýma anime, protože One Piece je tu příliš často. Možná né zas tak moc často, ale rozhodně častěji než ostatní anime. Už je to nějaká doba, co sledujeme populární anime se zdánlivě žádným příběhem jménem Gintama, a nedávno jsem našla tohle zajímavé ASMV nebo také Trailer, jak to nazval tvůrce. Protože je neskutečně dobře udělané, tak jsem si nemohla pomoct a musím Vám ho sem dát, opravdu Vás na toto anime naladí. Scény v tomto videu jsou z druhé serie Gintama' kolem desátého dílu (celkově díl 211). Kdo neví, co je anime Gintama zač, tak se jedná o svět, ve kterém se na zemi usadili mimozemšťané zvaní Amanto, zakázali nošení mečů (katan) a ukončili tak éru samurajů. Sakata Gintoki však zůstává neovlivněn a nehodlá se vzdát své samurajské duše, k životu a na nájem však potřebuje peníze, proto si otevře firmu s názvem Yorozuya, která za peníze udělá cokoli. Do jeho agentury se později přidají i další členové a bláznivé dobrodružství plné zábavy tak může začít!

I když se ze začátku může zdát, že je to jen anime plné černého humoru a nemá žádnou souvislou dějovou linii, není to pravda. Pod všemi vtipy a každodenními starostmi postav se ukrývá hned několik zajímavých příběhů, minulostí a každá postava má i svou temnou stranku, která pomalu vychází najevo. Bohužel, pokud skončíte u tohoto anime hned na začátku, tak tohle všechno minete. Je to dlouhé anime s více jak dvěstě díly, ale pokud se dostanete přes prvních dvacet, tak Vás anime určitě polapí a nenechá Vás jen tak odejít. Minimálně tak to bylo u nás, ze začátku si člověk musí uvědomit "Jo, tak tohle anime má takovýhle styl.", ale pak Vás začne neuvěřitelně bavit, protože Gintama má neuvěřitelně moc zajímavých postav a každý si najde tu svou oblíbenou. Tohle anime rozhodně doporučuji, je sice dlouhé, ale stojí za to!! *////*

Anime: Gintama' (kolem dílu 10, celkově 211, Shitennou arch)


Já vždycky měla ráda tenhle typ videií, který vypráví příběh s užasným soundtrackem v pozadí. Proto mám tolik ráda One Piece, protože na to anime je takovýhle videií mraky. Tohle ASMV se mi opravdu líbí, jelikož tenhle arch známý jako Shitennou arch, byl jedním s těch, který odhaloval minulosti některých postav a ty já mám vždycky nejradši. Tvůrcem tohoto videa je nizozemský editor Joel, který má na svém channelu na youtube pěknou sbírku dalších úžasných videií na nejrůznější anime. Rozhodně Vám jeho channel doporučuji, nebudete litovat */////*

Baka Kamaru xD
Zdroj: Google.com

ANIME: Kami nomi zo Shiru Sekai; The World God Only Knows; Kaminomi
MANGA: Kami nomi zo Shiru Sekai
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, harém, romatika, nadpřirozeno, školní prostředí, démoni
Datum vydání: Podzim 2010

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Kami Nomi zo Shiru Sekai - Příběh


-> Kami Nomi zo Shiru Sekai - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Kami Nomi zo Shiru Sekai - Online ↓
-> Shirai.cz - SK (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ

-> Kissanime.to - EN
-> Animehere.com - EN (+ speciál Flag 0)

↓ Kami Nomi zo Shiru Sekai - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky (+ speciál Flag 0)
-> Anikiteam.eu - SK
-> Neoexorcist.net - CZ titulky, hardsub (přihlášení) (+ speciál Flag 0)
-> Hns.moe - CZ

-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:



Zdroj: Google.com

ANIME: Kami nomi zo Shiru Sekai II; The World God Only Knows II; Kaminomi II
MANGA: Kami nomi zo Shiru Sekai
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, harém, romatika, nadpřirozeno, školní prostředí, démoni
Datum vydání: Jaro 2011

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Kami Nomi zo Shiru Sekai II - Příběh


↓ Kami Nomi zo Shiru Sekai II - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ

-> Kissanime.to - EN

↓ Kami Nomi zo Shiru Sekai II - Download ↓
-> Neoexorcist.net - CZ titulky, hardsub (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ

-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:


Zdroj: Zerochan.net

ANIME OVA: Kami nomi zo Shiru Sekai: Yonin to Idol; The World God Only Knows: Four Girls and an Idol
Stav: Dokončeno (OVA)
Žánry: komedie, harém, nadpřirozeno, školní prostředí, hudba
Datum vydání: Září 2011

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Kami Nomi zo Shiru Sekai: Yonin to Idol - Příběh


Kami nomi zo Shiru Sekai: Yonin to Idol - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ

-> Kissanime.to - EN

↓ Kami nomi zo Shiru Sekai: Yonin to Idol - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ softsub, hardsub

-> Torrent:


Zdroj: Anime-thai.net

ANIME OVA: Kami nomi zo Shiru Sekai: Tenri-hen; The World God Only Knows: Tenri Arc
Stav: Dokončeno (2 OVA)
Žánry: komedie, harém, romatika, nadpřirozeno, školní prostředí, démoni
Datum vydání: Řijen 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Kami nomi zo Shiru Sekai: Tenri-hen - Příběh


Kami nomi zo Shiru Sekai: Tenri-hen - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ

-> Kissanime.to - EN

Kami nomi zo Shiru Sekai: Tenri-hen - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ softsub, hardsub


-> Torrent:


Zdroj: Shinden.pl

ANIME: Kami nomi zo Shiru Sekai: Megami-hen; The World God Only Knows: Goddesses Arc; Kaminomi III
MANGA: Kami nomi zo Shiru Sekai
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, harém, romatika, nadpřirozeno, školní prostředí, démoni
Datum vydání: Léto 2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Kami Nomi zo Shiru Sekai: Megami-hen - Příběh


↓ Kami Nomi zo Shiru Sekai: Megami-hen - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ

-> Kissanime.to - EN

↓ Kami Nomi zo Shiru Sekai: Megami-hen - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ softsub, hardsub
-> Neoexorcist.net - CZ titulky, hardsub (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ

-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:


Goshida Rikyu x)
- Úprava: 02.08.2016 23:58
Zdroj: Google.com

ANIME: Dance in the Vampire Bund
MANGA: Dance in the Vampire Bund
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: akce, drama, nadpřirozeno, upíři, násilí, ECCHI, romantika, horor
Datum vydání: Zima 2010

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Dance in the Vampire Bund - Příběh
Upíři se rozhodli dát najevo svou existenci veřejnosti. Princezna Mina Tepes, která je právě vůdcem všech upírů, využila své rodinné jmění k zplacení státniho dluhu Japonské vlády. Získala tak povolení postavit speciální město na uměle vytvořeném ostrově daleko od pobřeží Tokya s jedinou přístupovou cestou, jenž je podmořský tunel, které se mělo stát domovem upírů. Ne všichni lidé jsou však s existenci upírů spokojení a touží se těchto krvelačných bestii zbavit, stejně tak na druhé straně, spousta upírů se nehodlá podřídit lidem a žít v izolovaném městě, kde nebudou mít možnost zabořit své testáky do lidského těla. Upíři se proto také spiknou proti Mině Tepes, která je za celým tímto ideálem o soužití lidí a upírů, Mina má však na své straně ochránce vlkodlaky zvané Beowulfy, mezi které patří také mladý nováček Akira, který je jejím přítelem z dětství.

-> Dance in the Vampire Bund - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Dance in the Vampire Bund - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)

-> Kissanime.to - EN

↓ Dance in the Vampire Bund - Download ↓

-> Anime.akihabara.cz - CZ/SK titulky
-> Uloz.to - CZ/EN

-> Torrent:


Goshida Rikyu x)
Dance in the Vampire Bund - Download
-> Překlad: EN, CZ

1. DílNoc PlesuUlož.to EN / Ulož.to CZ
2. DílVytíUlož.to EN / Ulož.to CZ
3. DílDospívající vlkUlož.to EN / Ulož.to CZ
4. DílInterview s upíremUlož.to EN / Ulož.to CZ
5. DílStín upíraUlož.to EN / Ulož.to CZ
6. DílOd soumraku do úsvituUlož.to EN / Ulož.to CZ
7. DílNevinná hrevUlož.to EN / Ulož.to CZ
8. DílU temnaUlož.to EN / Ulož.to CZ
9. DílZtracený chlapecUlož.to EN / Ulož.to CZ
10. DílPálení ČarodějnicUlož.to EN / Ulož.to CZ
11. DílPodsvětíUlož.to EN / Ulož.to CZ
12. DílTanec při upíří hráziUlož.to EN / Ulož.to CZ


Baka Kamaru xD
Zdroj: Bakabakagaijin.wordpress.com

ANIME: Danshi Koukousei no Nichijou; Daily Lives of High School Boys
MANGA: Danshi Koukousei no Nichijou
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, školní prostředí, ze života, delikventi, parodie
Datum vydání: Zima 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Danshi Koukousei no Nichijou - Příběh
Tadakuni, Hidenori a Yoshitake jsou mladí středoškoláci, kteří navštěvují chlapeckou střední školu Sanada. Zatímco Hidenori je vůdce s bujnou představivostí, Yoshitoke je spíše vášnívý typ a Tadakuni je jediný s racionálním uvažováním, přesto se ale tihle tři každý den potýkají s klasickými klučičími problémy jejich věku, jako jsou holky z vedlejší školy, videohry nebo třeba tajemství dívčiných šatníků. Ať už se jedná o cokoliv "normálního", tohle trio z toho zajisté udělá vtipnou zkušenost do budoucího života, která dokáže pobavit kde koho.

-> Danshi Koukousei no Nichijou - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Danshi Koukousei no Nichijou - Online↓
-> Shirai.cz - SK (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ

-> Kissanime.to - EN

↓ Danshi Koukousei no Nichijou - Download↓
-> Anime.akihabara.cz - SK titulky
-> Hns.moe - CZ
-> Anikiteam.eu - SK titulky, enkód

-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:



Zdroj: New.vk.com

ANIME SPECIÁL: Danshi Koukousei no Nichijou Specials; Daily Lives of High School Boys Specials
Stav: Dokončeno (6 speciálů + speciál 4.5) ... 3 minuty (ve slovenštině jich je 15)
Žánry: komedie, školní prostředí, ze života, delikventi, parodie
Datum vydání: Duben 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Danshi Koukousei no Nichijou Specials - Příběh
Další krátké, vtipné scénky ze života středoškoláků Tadakuni, Hidenori, Yoshitake a dalších studentů chlapecké střední školy.

↓ Danshi Koukousei no Nichijou - Online↓
-> Shirai.cz - SK (přihlášení)

-> Kissanime.to - EN

↓ Danshi Koukousei no Nichijou - Download↓
-> Anikiteam.eu - SK enkód

-> Animeout.xyz - EN

Goshida Rikyu x)