Rodina TAO

Autor: || Zveřejněno: 19.8.12

Len Tao (Ren Tao)

Věk: 15 let
Duch: Bason
Zbraň: Quando a meč Bouří
Sen: Stát se králem Šamanů

Len je neblaze proslulý zlý šaman z rodin Tao, která byla zavrhnuta kvůli lidem, kteří si mysleli, že jsou čarodějové. Len byl rozhodnutý zabít Yoha a při tom se spojil se svým strážným duchem Basonem. Býval zlý kvůli myšlenkám svého strýce.
Než potkal Joha tak byl zlý a vůbec nevěřil lidem. Teprve až Joh ho naučil jaké to je kamarádit s lidmi takse dokázal postavit proti svému strýci a porazit ho. Potom se vydal na cestu společně Johem a jeho partou.

Jun Tao

Narozeniny: 17.6.
Věk: 17 let
Duch: Lee-pai Long
Zbraň: Talismany

Jun je starší sestra Lena,je Doshi shaman, což znamená že dokáže ovládat mrtvé pomocí doshi talismanů. Jun byla nejprve pod vlivem Jejího strýce stejně jeko Len, ale z jeho sevření se dostala, když poprvé potkala Yoha. On ji naučil, že lidé nejsou zlý.
Jejim duchem ( mrtvým člověkěm, kterého ovládá) je Lee-pailong, který se později bude dokázat ovládat sám a stane se juniným přítelem a né pouhou loutkou v jejích rukou.

Strýc En Tao

Strýc En je strýček Lena, který ho učil a vychoval.
Kvůli tomu, že lenova otce zradili lidé a potom zabili, jim En nikdy nevěřil a snažil se naučit Lena, že lidé jsou odporné stvůry. Naučil ho žít podle pravidla "znič, nebo budeš zničen"
Dokeže vytvořit svou obříduchovní podobu a kromě toho pomocí duchů Tao velkého hada.
Když ho Len porazil, dostla od něj meč Bouřek jako symbol, že se stal následníkem rodu Tao.

Jinny Tao

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!