Well, Yo!!

Vypadá to, že tento měsíc vydáme snad nejvíc článků s AMVčkami za celou dosavadní existenci našeho blogu. Ale nepropadejte panice, Kamaru má v plánu to ještě proložit pár článkami o anime se ... shounen ai tématikou, takže koho z Vás tohle zajímá, tak si mohl před tímto článkem všimnout, že už se sem jedno z těchto anime nacpalo a tím je jedno z nejznámějších shounen ai anime Junjou Romantica (možná bych měl říct yaoi, ale dle názoru Kamaru tam nic takového nebylo a já opravdu nestojím o detailní popis x). Má v plánu ještě pár dalších článků zveřejnit a já tu mám také nachystaných pár anime článků, takže se nebojte, že bysme to tu zaspamovali pouze články s videii x) Teď už se ale docela vzdaluji od původního tématu tohoto článku (už jsem jak Kamaru, né-li horší x)

Mám tu pro Vás AMV na jedno opravdu úžasné anime. Jedná se (jak už jste určitě odhadli podle napdisu) o anime Deadman Wordeland a musím říct, že tohle anime se mi neskutečně zalíbilo. Je to takové, hodně zvlaštní anime s tajmeným a krvavým příběhem, plné akčních, skoro až nesmyslných bitev a hlavně také s nějakým tím vtipem. Pokud máte problémy s krví, násilým a silným slovníkem, tak bych tohle anime nedoporučoval (minimálně né bez cenzury), na druhou stranu, pokud Vás taková anime zajímají (a tím nemyslím nic špatného!), tohle anime je jako stvořené pro Vás x) ... No, pokud mě ještě pořád nechápete, tak následující video Vám docela jasně vysvětlí, o čem je tohle celé anime, nenajdete v něm ani tolik spoilerů, protože Vám to jednoduše nebude dávat smysl x) Anime je o mladém chlapci, který byl podveden a uzavřen do šíleného vězení, které pořádá brutální hry na život a na smrt, jimiž baví své dívaky. To jest asi vše, co Vám o tomto anime mohu prozradit x)

Anime: Deadman Wonderland


Podle mě je tohle AMV opravdu dobře udělané (to je také důvod, proč se mi tak líbí, jinak bych ho sem nedával x) a hlavně mě okouzlila písnička. Tohle je totiž jedna z oblíbených hudebních kapel Kamaru a já jsem si na ni tak nějak zvykl právě kvůli jejímu ustavičnému vyřvávaní u nás doma x) Tahle písnička je hodně oblíbená v AMVčkách nebo jiných videiích, které jsou bojově založeny, protože se k nim neuvěřitelně hodí a na youtubku najdete opravdu hodně videií s jejím využitím. Určitě je tu víc lidí, kteří mají tuto skupinu zvanou Skillet opravdu rádi, protože jejich hudba je opravdu zajímavá a rytmická. AMV je vytvořeno polským chlápkým s přezdívkou Czekoladowy Kot (kdo aspoň trochu chápe polštinu, tak pozná, že to v překladu znamená "čokoládový kocour" x). Musím říct, že jeho videa jsou opravdu zajímavá a doporučuju, aby jste se na jeho channel podívali, nemá tam moc videií a určitě to stojí za to x) ... No, nebudu to tu už prodlužovat a do "Celého článku" zase hodím nějaká ta slova k této písničce x)

Goshida Rikyu x)


Skillet - Live free or let me die
-
Death until the dust, and we're waiting
Ruined in the rust, of our craving
It feels like, it feels like
-
Don't you know the cost of your betrayal
You're the one that's lost, you're gonna fail
It feels like, it feels like you're gasping with all your might
-
You can't take away my strength
Fix these broken veins
There's nothing left to fight
Live free or let me die!
-
You can't take away my pride
I won't be denied
There's nothing left to fight
Live free or let me die!
-
Do you remember how
You became who you are now
Do you remember how
It felt to breathe without
Gasping with all your might!
-
You can't take away my strength
Fix these broken veins
Nothing left to fight
-
You can't take away my strength
Fix these broken veins
Nothing left to fight
Live free or let me die!
-
You can't take away my pride
I won't be denied
There's nothing left to fight
(There's nothing left to fight, There's nothing left to fight)
Live free or let me die!
Live free or let me die!
Live free or let me die!
Zdroj: Asia-tv.su

ANIME: Junjou Romantica
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, drama, romantika, SHOUNEN AI, školní prostředí, dospívání, YAOI
Datum vydání: Jaro 2008

!!!YAOI ... nebo spíše takové Shounen Ai ... a občas trocha yaoi náznaků!! xD

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Junjou Romantica I - Příběh
Anime zahrnuje tři příběhy, které jsou označeny názvy: Junjou Romantica, Junjou Egoist a Junjou Terrorist a jsou postavami navzájem propletené.

Junjou Romantica: Takahashi Misaki se snaží dostat na univerzitu, jeho výsledky mu v tom ale moc nepomáhají, proto se jeho bratr rozhodl, aby mu jeho dobrý přítel, který je zároveň také slavným spisovatelem, Akihiko Usami, pomohl se studiem. Z počátku to nevypadá, že by spolu mohli někdy začít vycházet, ale když se Misakimu podaří zlepšit si známky a naučí se, že Usami vlastně není tak arogantní, jak se na první pohled zdá, začne se mezi nimi tvořit přátelský vztah, který by nemusel zůstat jen přátelským.

Junjou Egoist: Kamijou Hiroki je asistent Miyagiho, profesora klasické literatury na univerzitě, na kterou se snaží Misaki dostat. Je mrzutý a nedokáže se dostat přes neopětovanou lásku, kterou cítil k Usamimu v minulosti a stále ještě trochu přebývá. Vše se ale změní, když se setká s Nowakim, který do jeho života vtrhne jako hurikán a bude se snažit naučit Hirokiho smysl pravé lásky.

Junjou Terrorist: Miyagi You vypadá jako muž, který si s ničím nedělá starosti, vždy oplývá šťastnou náladou a vtípky, pod tímto vším se ale v tichosti a tajnosti prodírá svými vlastními problémy. Jeho žena ho opustila kvůli jeho nadšení pro práci a méně pozornosti k ní, k jeho problémům se také dostává nezapomenutelná a neopětovaná láska. Jeho život je otočen vzhůru nohama, když se mladší bratr jeho bývalé ženy, Takatsuki Shinobu, odhodlá a vyzná svou lásku k němu, kterou označuje za osudovou. Miyagi není gay, Shinobu však nemá v plánu se jen tak vzdát svých citů.

-> Junjou Romantica I+II+III - Obrázky / Videa / Ostatní

Junjou Romantica I - Online ↓
-> TBAteam.cz - CZ

-> Animehere.com - EN + speciál
-> Kissanime.com - EN + speciál
-> Waoanime.tv - EN + speciál

Junjou Romantica I - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)
-> TBAteam.cz - CZ (Ulož.to)

-> Ulož.to - CZ/EN

-> Torrent:
- [Unofficial][aarinfantasy] Junjou Romantica Season 1 & 2 [DVD] - EN; První a druhá série + speciál

- [Zero-Raws] Junjou Romantica - RAW, po jednom díle
- Junjou Romantica BD 1080p (Season 1-2) - RAW; První a druhá série



ANIME: Junjou Romantica 2; Junjou Romantica Second Season
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, drama, romantika, SHOUNEN AI, školní prostředí, dospívání, YAOI
Datum vydání: Podzim 2008

-> AP / AA / MAL / AniDB

-> Junjou Romantica II - Příběh
Žádný pár to nikdy nemá jednoduché, obzvláště pokud se jedná o homosexuální páry, které nemají vždy kladný ohlas. Misakimu se podařilo dostat na svou vysněnou univerzitu a pokračuje ve svém životě pod jednou střechou s Usamim. V jejich vztahu se ale vyskytnou problémy, které jsou způsobeny hlavně Usamiho rodinou, přesněji jeho bratrem, kterému se Misaki také zalíbil.

Problémy se také dostavají i k ostatním párům, Nowaki je sice trpělivý se svou láskou a snaží se vydržet Hirokiho pýšnou povahu, ale na druhou stranu nechce, aby se jejich vztah zničil a tak se snaží všechnu svou lásku na Hirokiho přenést, ale nedaří se mu to přesně tak, jak si to představoval.

Miyagi se potýká s opravdu velkým problémem a tím je Shinobu, bratr jeho bývalé ženy, který se ho snaží přesvědčit o jejich osudové lásce. Hlavním problémem je ale jejich velký věkový rozdíl a nesmíme zapomenout na fakt, že Miyagi původně velmi popíral, že by mohl být gayem.

Junjou Romantica II - Online ↓
-> TBAteam.cz - CZ

-> Animehere.com - EN + speciál
-> Waoanime.tv - EN

↓ Junjou Romantica II - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)
-> TBAteam.cz - CZ (Ulož.to)

-> Ulož.to - CZ/EN

-> Torrent:

- [Zero-Raws] Junjou Romantica - RAW, po jednom díle

Zdroj: Fanpop.com

ANIME OVA: Junjou Romantica OVA
Stav: Dokončeno (2 OVA)
Žánry: komedie, drama, romantika, SHOUNEN AI, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Prosinec 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB

↓ Junjou Romantica - OVA - Online ↓
-> Waoanime.tv - EN

↓ Junjou Romantica - OVA - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - SK titulky
-> Tbateam.cz - SK (Ulož.to)

-> Ulož.to - RAW

-> Torrent:



ANIME: Junjou Romantica 3; Junjou Romantica Third Season
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, drama, romantika, SHOUNEN AI, školní prostředí, dospívání, YAOI
Datum vydání: Léto 2015

-> AP / AA / MAL / AniDB

-> Junjou Romantica III - Příběh
Příběhy hlavních postav se posouvají zase o kus dále. Takahashi Misaki už žije s Akihikem Usamim tři roky, daří se mu na škole a dokonce si našel i nové přátelé, problém ale nastává, když se Misaki rozhodne najít si práci. Usami je totiž proti, a tak si Misaki musí nejdříve poradit s jeho nesmírně žárlivou povahou. Vše se ještě více zkomplikuje, když se Misaki setká se svým oblíbeným autorem Kyouem Ijuuin a Usamiho žárlivost tak nebude znát hranic.

Nowaki je šťasný, se mu podařilo získat Hirokiho lásku, problém ale vězí v nedostatku času, který na sebe mají právě kvůli Nowakiho nové práci coby doktora. I přesto se ale oba dva snaží, aby si mohli najít chvíli pro sebe a hlavně si navzájem vše pořádně vysvětlit, aby zbytečno nedocházeli k ukvapeným závěrům.

Na druhou stranu, Miyagi a Shinobu se potýkají s velkým problémem, který způsobuje jejich velký věkový rozdíl sedmnácti let. I když se Shinobu snaží vypadat vyspělejším, nelze tento rozdíl skrýt před očima ostatních a to Miyagiho znepokojuje. Ale Shinobu se i tak nehodlá vzdát a Miyagi tak nebude mít jinou možnost, než se tímto problém přestat zabývat.

Součástí této serie je i jednodílná část Junjou Mistake, která má už jeden díl zahrnutý ve druhé serii Sekaiichi Hatsukoi (šestý díl). Příběh se točí okolo Isaky Ryuuchira, který je synem ředitele nakladatelství Marukawa (kde publikuje svá díla Usami a Misaki si našel brigádu jako editor) a zároveň jedním z nejlepších editorů. Jeho asistentem je Asahina Kaoru, jeho přítel z dětství a v posledních letech se o Isaku pečlivě stará jako o malé dítě. Ani jeden z nich ale netuší o citech toho druhého, drží vše v tajnosti, dokud se Isaka nerozhodne udělat první krok a překročit tak veškeré pouze přátelské meze.

Junjou Romantica III - Online ↓
-> Pribeh.net - CZ/SK
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Zkouknit.to - CZ

-> Waoanime.tv - EN

↓ Junjou Romantica III - Download ↓
-> TBAteam.cz - CZ

-> Ulož.to - CZ/EN
-> Chauthanh.info - EN (každý díl rozdělen na části)

-> Torrent:
- [DeadFish] Junjou Romantica 3 - EN (po jednom díle)
- [FelineYogi] Junjou Romantica 3 - EN (po jednom díle)


Baka Kamaru xD
- 4tá úprava: 21.11.2015 10:00
Junjou Romantica III - Online
-> Překlad: CZ - na zkouknito nahrála "Yuki Crosszeria"

1. DílVšechny dobré musí jednou skončit.Zkoukni.to
2. DílSelhat v plánování je plánovat selhání.Zkoukni.to
3. DílHledání vzácnosti.Zkoukni.to
4. DílKde je vůle, tam je cesta.Zkoukni.to
5. DílSebedelší cesta začíná prvním krokem.Zkoukni.to
6. DílBlesk z čistého nebe.Zkoukni.to
7. DílPod svícnem je největší tma.-
8. DílPříliš velká žárlivost může spálit člověka.-
9. DílBitva nesmiřitelných nepřátel.-
10. DílHodiny jsou jako dny, které milence oddělují.-
11. DílPráce pro lásku-
12. DílPrává láska je osudem.-


Baka Kamaru xD
- Úprava - 30.01.2013 19:22
- Úprava - 26.10.2014 12:59
-> Překlad: CZ - [Vahner] a další; EN - [Aarinfantasy], [FelineYogi] a další

1. DílSkutečnost je někdy zvláštnější než fikce.[Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR
2. DílNemá cenu brečet nad rozlitým mlékem.[Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR
3. DílZaklepej a budiž ti otevřeno[Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR
4. DílStrach je často větší, než samotné nebezpečí.[Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR
5. DílSetkání je začátek loučení[Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR
6. DílI zlé je k něčemu dobré[Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR
7. DílŠetři hůl a zkazíš dítě.[Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR
8. DílDaleko od domova není nutné cítit stud[Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR
9. DílLaskavost si zaslouží být oplacena.[Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR
10. DílChlapci, buďte ctižádostiví![Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR
11. DílVěci, které jsou lehké, děláme s radostí.[Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR
12. DílDokonce i příležitostná známost má svá pravidla[Vahrner], Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ RAR


1. DílCo se stalo jednou, může se stát dvakrátUlož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP
2. DílCo se stalo dvakrát, může se stát třikrát.Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP
3. DílPotřetí je to kouzloUlož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP
4. DílÚsta jsou branou do neštěstíUlož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP
5. DílCo se řekne z legrace, bývá často pravda.Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP
6. DílFotka vydá za tisíc slovUlož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP
7. DílŽivot většinou zasadí ránu, když jste nejšťastnější.Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP
8. DílLáska a logika nemají nic společnéhoUlož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP
9. DílZ bláta do loužeUlož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP
10. DílSvatba je cesta do ráje.Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP
11. DílNenávidět hřích, ale milovat hříšníka.Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP
12. DílKonec dobrý, všechno dobré
Ulož.to CZ, [aarinfantasy], CZ ZIP

1. DílVšechny dobré musí jednou skončit.[FelineYogi], Ulož.to CZ
2. DílKdo se nesnaží, nic nezíská.[FelineYogi], Ulož.to CZ
3. DílHledat jehlu v kupce sena.[FelineYogi], Ulož.to CZ
4. DílKde je vůle, tam je cesta. (Když se chce, tak to jde.)[FelineYogi], Ulož.to CZ
5. DílSebedelší cesta začíná prvním krokem.[FelineYogi], Ulož.to CZ
6. DílBlesk z čistého nebe.[FelineYogi], Ulož.to CZ
7. DílPod svícnem je největší tma.[FelineYogi], Ulož.to CZ
8. DílPříliš velká žárlivost může spálit člověka.[FelineYogi], Ulož.to CZ
9. DílBitva nesmiřitelných nepřátel.[FelineYogi], Ulož.to CZ
10. DílHodiny jsou jako dny pro oddělené milence.[FelineYogi], Ulož.to CZ
11. DílPráce pro lásku[FelineYogi], Ulož.to CZ
12. DílPrává láska je osudem.[FelineYogi], Ulož.to CZ


Baka Kamaru xD
- Úprava: 26.10.2014 14:39
- Úprava: 25.11.2015 22:46
-> Překlad: CZ - [Misa393]; EN - [Nishishi-subs]

1. DílJak hlasitěji musím křičet?[Misa393] / [Nishishi-subs]
2. DílSvítání zahalí nebe[Misa393] / [Nishishi-subs]
3. DílZadržené slzy hrozí k jejich přelití[Misa393] / [Nishishi-subs]
4. DílSvět, o kterém jsem snil, se uzavírá[Misa393] / [Nishishi-subs]
5. DílBlack★Rock Shooter[Misa393] / [Nishishi-subs]
6. DílNěco si přej při padání hvězd temnotou[Misa393] / [Nishishi-subs]
7. DílDoufám, ten čas tu neměli být žádné[Misa393] / [Nishishi-subs]
8. DílPojďme na druhou stranu tohoto světa[Misa393] / [Nishishi-subs]


Baka Kamaru xD
- Úprava - 02.12.2015 21:20
Yooo, Minna-san!!

Tak nějak jsem měla naplánováno se tu objevit s tímto článek (a zároveň i AMVčkem) už včera, ale pak jsem si všimla, že se Goshi-sama taky konečně rozhodl stát autorem nějakých článků (kromě těch o anime) xD A protože by tu pak byly dvě videa za jeden den, tak jsem se rozhodla s tímto článkem počkat aspoň do dalšího dne xD Měla jsem v plánu mezi to ještě hodit nějaký článek, ale bohužel jsem se k tomu nějak nedostala, tak tu teda budou dvě videa hned po sobě xD ... Snad nám to nezaseká celou stránku -_-" ... Možná to je jen mým počítačem nebo pomalým připojením, ale kdykoliv máme na jedné stránce víc videií, tak pak celý internet spadne nebo (v tom lepším případě) spadne jen flash player ... TT3TT Proto se snažíme, abychom neměli na jedné stránce více videií, kdyby se Vám náhodou něco podobného také stávalo xD ... Opravdu nevím, zda je to jen na mé straně nebo máte také takové potíže xD A když už se zadaří a nic se nepokazí, tak se mi stránka načítá třeba i deset minut, no prostě ... chtělo by to tady nějakou lepší techniku a vybavení xD

Ale to je vše mimo tento článek, pojďme se zase vrátit zpět k tématu. Tentokrát jsem si pro Vás připravila AMVčko na anime Kuroshitsuji, konkrétně je tohle AMV zaměřeno na pár Grell a Sebastian, takže pokud nemáte tenhle pár (nebo celkově párování mužských postav z anime) v lásce, tak radši na toto video ani nekoukejte xD Není to sice žádné yaoi, ale víte co ... pointa xD Pro Vás, kdo nezná toto anime, tak se jedná o příběh o mladém hraběti, který uzavřel dohodu s démonem, aby pomstil svou rodinu. To je tak ve stručnosti, nechci tu říkat nic víc, protože jak se znám, tak bych tu vyspoilerovala celej příběh xD Každopádně, tohla anime má dvě serie a z toho, co jsem zaslechla, tak nejsou podle mangy. Z mého pohledu je manga mnohem lepší verze, protože anime mi příjde docela dost zamotané a hlavně urychlené ... a tak nějak, no ... manga je prostě dle mého názoru mnohem lepší a zábavnější xD

Anime: Kuroshitsuji (Grell Sutcliff a Sebastian Michaelis)


Tohle AMV sice není jedno z profesionálních, ale i tak se mi líbí, jak je pěkně sestříhané. Je na něm vidět, že si autor opravdu vyhrál s editorskými schopnostmi a efekty xD A hlavně ... ta písnička se k tomuto videiu neskutečně hodí xD Pokud ji někdo z Vás zná a neviděl videoklip, tak na něj radši ani nekoukejte. Je dost šílenej a mohl by Vám celou písničku zkazit xD Na druhou stranu, pokud máte rádi divné a šílené videoklipy, tak se na něj můžete zvesela podívat xD Zakazovat Vám to nebudu xD ... A jako vždy Vám sem do "Celého článku" nahážu slova k písničce, kdyby jste třeba něčemu nerozuměli, je pravda, že v této písničce jdou opravdu hodně špatně slyšet slova xD

Baka Kamaru xD


Mindless Self Indulgence - Shut me up!
-
The bass, the rock
The mic, the treble
I like my coffee black
Just like my metal
-
With the bass, the rock
The mic, the treble
I like my coffee black
Just like my metal
-
I can't wait for you to knock me up
In a minute, minute
In a fucking minute
-
I can't wait for you to knock me up
In a minute, minute
In a second
-
I can't wait for you to shut me up
And make me hip like badass
I can't wait for you to shut me up
SHUT. IT. UP!
-
I can't wait for you to shut me up
And make me hip like badass
I can't wait for you to shut me up
SHUT. IT. UP!
-
The bass, the rock
The mic, the treble
I like my coffee black
Just like my metal
-
With the bass, the rock
The mic, the treble
I like my coffee black
Just like my metal
-
I can't wait for you to knock me up
In a minute, minute
In a fucking minute
-
I can't wait for you to knock me up
In a minute, minute
In a second
-
I can't wait for you to shut me up
And make me hip like badass
I can't wait for you to shut me up
SHUT. IT. UP!
-
I can't wait for you to shut me up
And make me hip like badass
I can't wait for you to shut me up
SHUT. IT. UP!
-
I don't find it funny right now (right now)
Just want my mo-mo-mo-money right now (now)
I'm on my way to the party right now (right now)
-
I don't find it funny right now (right now)
Just want my mo-mo-mo-money right now (now)
I'm on my way to the party right now (right now)
-
Because the break, the break, the break
-
I can't wait for you to shut me up
And make me hip like badass
I can't wait for you to shut me up
SHUT. IT. UP!
-
I can't wait for you to shut me up
And make me hip like badass
I can't wait for you to shut me up
SHUT. IT. UP!
Yo!!

Poslední dobou prolézám youtube nějak moc často, možná čestěji, než je zdravé. A protože koukám, že dneska sem na blog ještě nikdo nic nedal, tak tu mám takovou menší příležitost také jednou za čas přidat nějaké AMV. Nejsem moc upovídaný člověk, takže čekejte tak odstaveček ... možná dva, ale víc určitě ne x) Tohle videa je na opravdu hodně známé anime Soul Eater, které už má taky pár let za sebou a s padesáti díly se řadí do těch trochu delších anime, než je obvyklé. Je to anime o lidech, kteří se dokáží přeměnit na zbraně a jejich uživatelích, nechci tu říct moc spoilerů, takže tohle stručné shrnutí Vám musí stačit, jinak bych Vám tu všem vykecal celé anime a nic by jste z něj potom neměli x)

Pokud někdo o tomto anime přemýšlí, tak určitě doporučuji. Je jedno z těch anime, které Vás budou bavit po celou dobu jeho sledování, najdete v něm spoustu vtipných scének, akčních bitev a srdceryvných okamžiků. Určitě se na tohle anime někdy podívejte, pokud Vás zaráží délka, tak si vemte třeba One Piece, který má už minimálně 600 dílů a stále vychází ... když to porovnáte, tak padesáti dílné anime je vlastně nic x) Něco takového máte maximálně za týden hravě shlédnuté x) ... Ale pojďme zpět k AMVčku, vytvořil ho Sajid, bangladašský chlápek, který občas vytvoří nějaké to AMVčko. Nepatří sice k jedněm z profesionálních editorů, ale i tak jsou jeho videa docela zajímavá. Obzvláště mě zaujalo jeho spojení videií a hudby, vlastně ani nevím proč x)

Anime: Soul Eater

Doufám, že se Vám AMVčko také zalíbilo. Jak říkám, není to sice ta nejlepší práce z celého internetu, ale podle mě opravdu povedené video, které splní svůj účel a hudba opravdu také není špatná. Protože by mě Kamaru potom asi připravila o život, tak pro jistotu dám ještě do "Celého článku" slova k písničce x) S ohněm by si člověk nikdy neměl zahrávat, jak říká některé z prastarých přísloví x)

Goshida Rikyu x)


Toby May - Ignition
-
Start it up, turn it on, we can ride this storm
A grip of hope in our hands for the coming dawn
Up to our necks in complexities
Causing us to pause as we collect our thoughts
-
So don't blink if you wanna come cross the border
Take a look around or come test the water
We won't stop till we see the morning
So welcome to the quiet before the storm hits
-
Turn on, turn on the ignition, everybody
Come on, come on and turn on the ignition
Turn on, turn on the ignition, everybody
Come on, come on and turn on the ignition
-
Turn on, turn on the ignition, everybody
Come on, come on and turn on the ignition
Turn on, turn on the ignition, everybody
Come on, come on and turn on the ignition
Ooh-ooh-oou, Ooh-ooh-oou
-
Comatose, half-hearted, room temperature's fine
Sleep walking, no dream is even filling our minds
Earth shaking, we be quaking like a wake up bomb
This ain't no trouble overseas, no Vietnam
-
So don't blink if you wanna come cross the border
Take a look around or come test the water
We won't stop 'till we see the morning
So welcome to the quiet before the storm hits
-
Ooh-ooh-oou, Ooh-ooh-oou, také it up a notch
Ooh-ooh-oou, Ooh-ooh-oou, také it up a notch
-
Turn on, turn on the ignition, everybody
Come on, come on and turn on the ignition
Turn on, turn on the ignition, everybody
Come on, come on and turn on the ignition
-
Turn on, turn on the ignition, everybody
Come on, come on and turn on the ignition
Turn on, turn on the ignition, everybody
Come on, come on and turn on the ignition
-
(Turn on) Sleep walkin', I'm sleep walkin'
(Turn on) Sleep walkin', I'm still talkin'
-
(Turn on) Come spark the parts in me that all but died
Sleep walkin', I'm sleep walkin'
(Turn on) Jump start my heart and wake the sleeper inside
Sleep walkin', I'm still talkin'
-
Come spark the parts in me that all but died (Ooh-ooh-oou, Ooh-ooh-oou,)
Jump start my heart and wake the sleeper inside (Ooh-ooh-oou, Ooh-ooh-oou,)
(Sleep walkin')
Hold up the flag 'cause it's ride or die
Hold up the flag 'cause it's ride or die
(Sleep walkin')
-
Turn on the ignition, turn on
Turn on the ignition, turn on
-
Turn on, turn on, turn on, turn on …
Come on, come on, come on, come on …
Turn on, turn on, turn on, turn on …
Come on, come on, come on, come on …
-
Turn on, turn on the ignition, everybody (Turn on!)
Come on, come on and turn on the ignition
Turn on, turn on the ignition, everybody (Turn on!)
Come on, come on and turn on the ignition
-
Turn on the ignition (Turn on!)
Come spark the parts in me that all but died
Turn on the ignition (Turn on!)
Jump start my heart and wake the sleeper inside
-
Turn on (Ooh-ooh-oou, Ooh-ooh-oou) (Turn on!)
Come spark the parts in me that all but died
Turn on (Ooh-ooh-oou, Ooh-ooh-oou) (Turn on!)
Jump start my heart and wake the sleeper inside
Zdroj: Nhacso.net ... úprava Baka Kamaru xD

ANIME FILM: Neko no Ongaeshi; The Cat Returns; Království Koček
PŘÍBUZNÝ ANIME FILM: Mimi wo sumaseba (hlavní příběh)
MANGA: Baron: Neko no Danshaku
Stav: Dokončeno (Film) ... 75 minut
Žánry: dobrodružný, drama, fantasy, komedie, kočky
Datum vydání: Červenec 2002

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Neko no Ongaeshi - Příběh
Mladá a nedochvilná Haru jednou na cestě domů zachrání šedého kocoura před jeho srážkou s náladkním vozem. Celá je ale vyvedená z míry, když se kocour postaví na zadní nohy, aby jí mohl poděkovat a hned na to zmizí z jejích očí. Překvapená Haru dorazí večer po škole domů a stále se nemůže zbavit pocitů ze šokujícího zážitku, když náhle kolem jejího domu prochází kočičí průvod, který zastaví přímo před jejími dveřmi. Sám Kočičí král z Království koček ji přišel poděkovat za záchranu jeho syna, prince Lune. Další den je Haru zahrnována kočíčími dárky, které ale člověku přidávají jen starosti a ke všemu ji je ještě oznámeno, že se král rozhodl ji provdat za svého syna. Zmatená Haru vyhledává pomoc v Kočičí kanceláři ("Cat Bureau"), kde sídlí mladý kočičí Baron a jeho přátelé velký kocour Mute a černý havran Toto. Když je Haru unesena a odvlečena do Kočičího království, vydává se celá Kočičí kancelář do akce na její záchranu.

Postavy Barona a Mute můžete najít také v anime filmu Mimi wo sumaseba, je to ale jediné, co mají tyto dva filmy společného.

-> Neko no Ongaeshi - Obrázky / Videa / Ostatní

Neko no Ongaeshi - Online ↓
-> Freedisneymovieshq.blogspot.cz - EN dabing (rozděleno na 2 části)

Neko no Ongaeshi - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky

-> Ulož.to - EN

-> Torrent:
- [Zhushen] The Cat Returns 2002...Sub(Cht,Jap,Eng,Fre,Ger,Kor)].mkv - EN a další jazyky (více jazyků dabingu)


Goshida Rikyu x)
- Úprava: 25.10.2014 14:07
- Úprava: 20.11.2015 21:17

ANIME FILM: Hauru no Ugoku Shiro, Howl no Ugoku Shiro, Howl's Moving Castle, Howlův Kráčející Zámek
Stav: Dokončeno (Film) ... 117 minut
Žánry: dobrodržný, akce, komedie, romantika, fantasy, magie, drama, Miyazaki Hayao
Datum vydání: Listopad 2014

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Howl's Moving Castle - Příběh
Pracovitá a zodpovědná Sophie vede svůj docela normální život v jednom obchodě s klobouky, vše se ale velmi rychle změnií, když se setká s okouzlujím čarodějem. Howl je ve městě znám jako zlý čaroděj, který s pomocí svého pohybujícího se černého zámku ničí země. Díky náhodnému setkání a žárlivosti jedné zlé čarodějnice, je Sophie zakleta kouzlem, které změnil její vzhled na starou ženu. Aby mohla zlomit kouzlo a vrátit se tak zpět do své původní podoby, začne vyhledávat Howla, který je její jedinou nadějí. S trochou štěstí začne pracovat v jeho chodícím zámku, ale nic není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Sophie je vtáhnuta do světa kouzel a magie a v neposlední řadě také její pocity budou vystaveny nelehké zkoušce.

Tento film bývá velmi často označován názvem "Zámek v oblacích", ale tenhle název patří zcela jinému filmu od stejného autora.

-> Howl's Moving Castle - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Howl's Moving Castle - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)

-> Animecrazy.eu - EN dabing
-> Animehere.com - EN (rozděleno na části)

Howl's Moving Castle - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Ulož.to - CZ dabing

-> Ulož.to - EN

-> Torrent:


Goshida Rikyu x)
- 3tí úprava: 20.11.2015 18:04
Yooo, Minna-san!!

Doufám, že jste si nezačali myslet, že éra AMVček končí?? xD Ještě pořád jich mám dost v zásobě ... a vlastně ... na youtubku AMVčka je taková nekonečná zásoba xD A abych necpala pořád jen AMVčka na jedno a to samé anime, tak tu je malá změna. AMVčko na jedno z nejlepších anime, jaké jsem kdy viděla, a které všem opravdu vřele doporučuju!! Je to jedno ze starších a delších anime, dohromady má 203 dílů a já lituju, že to není delší, protože to končí otevřeným koncem a to já nemám ráda!! TT3TT ... Anime se jmenuje Katekyo Hitman Reborn nebo také zkráceně KHR, je to anime o nové generaci jedné mafiánské rodiny, která se začne pomalu sestavovat z většinou mladých středoškoláků. Hodně lidí říká, že začátek ... takových prvních dvacet až třicet dílů jsou ty nejnudnější, ale mě se doopravdy líbily i tyhle první díly, které jsou ve své podstatě určeny vlastně jen k představení všech hlavních postav. Po těchto pár desítkách dílů se pak začíná tvořit opravdu zajímavý, dobrodružný a občas i dost napínavý a srdcervoucí příběh, který si opravdu zaslouží jakéhokoliv dívaka xD

Tohle anime se mi zalíbilo hlavně kvůli své humorné stránce, akčním bitvám a hlavně ... všechny postavy jsou nehorázně cool a člověk s nimi musí soucítit!! *//////* Je to jedno z těch anime, které mě nezačalo nudit po prvních třiceti dílech, ale vydržela jsem a bavilo mě až do posledního dílu, kdy jsem začala nadávat, proč není pokračování TT3TT Říkám si, že se vrhnu na mangu, protože ta si narozdíl od anime jede vesele dál xD Ale dost o tomto anime, jsme tu proto, abych Vám ukázala jedno zajímavé AMVčko na toto anime a pokusila se Vás třeba na něj i navnadit xD AMVčko je uděláno od jednoho studia, které je zaměřené právě na KHR a tvoří videa s touto tématikou. Studio se jmenuje Generation x Gurdians nebo také zkráceně 「G X G」, na svém channelu sice nemají moc videií, ale i tak můžete obětovat nějaký čas a kouknout se i na ostatní videa, jsou opravdu zajímavá a dobře udělaná */////*


Anime: Katekyo Hitman Reborn


Nejen, že se mi tohle AMVčko neuvěřitelně líbí, a věřím, že do něj dali lidé, co jej vytvořili opravdu všechno, co měli ... ale taky se mi neuvěřitelně líbí písnička, která k tomuto AMVčku byla použita. Je to jedna z mých oblíbených skupin Zebrahead a tohle je zrovna jedna z nejoblíbenějších písniček, které od nich znám xD Doufám, že tu nejsem jediná, kdo tuhle skupinu poslouchá nebo zná xD Určitě se mezi Vámi najdou také milovníci této skupiny xD ... A pro teď asi pomalu končím a v "Celém článku" najdete zase jako vždy slova k písničce xD

Baka Kamaru xD

Zebrahead - The Walking Dead
-
I'd rather be dead than to live like this
Than to just exist a hand and no fist
See the walking dead around me
Waking up and breaking down before my eyes
-
Rather be dead, rather shoot and miss
Rather die for a kiss than to live like this
Hear the walking dead surround me
Giving in and giving up because
-
We're all doing fine
And we're falling fast behind
I don't think we'll be the same again
We're losing our minds
-
We're all doing fine
Is there anyplace to hide?
I don't think we'll be the same again
We're losing, we're losing our minds!
We walk tonight!
-
I'd rather be dead than to have no hope inside
Watch my will bleed away and my soul divide
Feel the walking dead around me
Getting closer moving farther from the light
-
I'd rather be dead, stay alive to find
Somewhere I belong, someone to call mine
See the walking dead surround me
See the life and see the death and now
-
We're all doing fine
And we're falling fast behind
I don't think we'll be the same again
We're losing our minds
-
We're all doing fine
Is there anyplace to hide?
I don't think we'll be the same again
We're losing, we're losing our minds
-
Let's go!!
-
Reach out (Reach Out!), I never get it
It's just out of reach
And I watch it slipping away
-
Reach out (Reach Out!), just forget it
It's never good enough
And it's never going to be the same
-
We're all doing fine
Is there anyplace to hide?
I don't think we'll be the same again
We're losing, we're losing our minds
We're losing our minds!
-
We're all doing fine
And we're falling fast behind
I don't think we'll be the same again
We're losing our minds
-
We're all doing fine
Is there anyplace to hide?
I don't think we'll be the same again
We're losing, we're losing our minds
-
Don't give in, don't give up
We start tonight, we start tonight
Don't give in, don't give up
We walk tonight, we walk tonight

ANIME: Baka to Test to Shoukanjuu, Baka and Test: Summon the Beasts
MANGA: Baka to Test to Shoukanjuu
Stav: Dokončeno (13 dílů)
Žánry: komedie, školní prostředí, romantika, dospívání, superschopnosti, virtuální realita
Datum vydání: Zima 2010

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Baka to Test to Shoukanjuu - Příběh
Akademie Fumizuki je dělená do šesti tříd A až F podle počtu bodů v testech, které studenti získávají. Třída A stojí na vrcholu, její studenti jsou ti nejchytřejší z celé školy a mají tak na škole i velké výhody, jako třeba vypolstrovaná křesla ve třídách, samoobslužný bar, notebook a další vymoženosti. Na druhé straně třída F je tvořena ze studentu, kteří mají nejméně bodů ze všech a z tohoto důvodu se jim neříká nijak jinak než "třída blbců". Protože jsou nejníž, tak jsou přiřazeni do staré, rozpadající se učebny, k učení mají jen staré stolky, které se každou chvíli rozpadají a sedět mohou akorát tak na zemi. Do téhle třídy se dostane Akihisa Yoshii, jenž známý po celé škole jako "Král všech blbců" a vládne nejmenšímu počtů bodů na celé škole. Tahle škola má ale jednu zvláštnost, využívá totiž moderní virtuální techniku, kdy může každý student vyvolat svého zástupce, který má sílu přepočtenou z počtů bodů, jenž získal při testech. Díky tomuto "vyvolávacímu systému" mají možnost studenti z té nejhorší třídy dostat se na vrchol, stačí jim jen vyzvat jinou třídu k souboji a porazit ji. Protože ale síla zástupce záleží na vědomostech studenta, není jednoduché porazit někoho z lepších tříd a tak se všichni ze třídy F budou muset pořádně zamyslet a vzít to pěkně popořadě, aby mohli porazit třídu A a dostat tak nejluxusnější zařízení na celé škole.

-> Baka to Test to Shoukanjuu - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Baka to Test to Shoukanjuu - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)

-> Waoanime.tv - EN
-> Animecrazy.eu - EN (nejsou všechny díly)

↓ Baka to Test to Shoukanjuu - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky, softsub (+ speciály)

-> Chauthanh.info - EN (díly jsou rozděleny na části) (+ Vánoční speciál)
-> Ulož.to - EN - Vánoční speciál; CZ verze

-> Torrent:




ANIME: Baka to Test to Shoukanjuu Ni, Baka and Test: Summon the Beasts 2
MANGA: Baka to Test to Shoukanjuu
Stav: Dokončeno (13 dílů + 6 speciálů)
Žánry: komedie, školní prostředí, romantika, dospívání, superschopnosti, virtuální realita
Datum vydání: Léto 2011

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Baka to Test to Shoukanjuu Ni - Příběh
Po neúspěšném pokusu o získání učebny a vybavení od třídy A pomalu končí školní rok a začínají letní prázdniny. V takovém čase není nic lepšího než se vydat i s přáteli na pláž. Kamarádi ze třídy F vědí, jak se bavit a jak se předvést jako zkušení blbci i mimo školu v čele s Akihisou. Brzo ale zase začne škola a nikdo se jen tak nevzdá po jedné porážce!

↓ Baka to Test to Shoukanjuu Ni - online ↓
-> Hns.moe - CZ

-> Waoanime.tv - EN
-> Animecrazy.eu - EN (není první díl)
-> Animehere.com - EN (+specialy)

↓ Baka to Test to Shoukanjuu Ni - download ↓
-> Neoexorcist.net - CZ titulky, hardsub (přihlášení)

-> Ulož.to - EN
-> Chauthanh.info - EN (díly rozděleny na části)

-> Torrent:



ANIME: Baka to Test to Shoukanjuu: Matsuri
Stav: Dokončeno (2 OVA + speciál)
Žánry: komedie, školní prostředí, romantika, dospívání, superschopnosti, virtuální realita
Datum vydání: Únor 2011

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

↓ Baka to Test to Shoukanjuu: Matsuri - OVA - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)

-> Waoanime.tv - EN
-> Kissanime.com - EN (+ speciál)
-> Youtube.com - EN - OVA 1, OVA 2

↓ Baka to Test to Shoukanjuu: Matsuri - OVA - Download ↓
-> Neoexorcist.net - CZ titulky, hardsub (přihlášení)
-> Ulož.to - CZ - OVA 1, OVA 2

-> Chauthanh.info - AJ (na části)

-> Torrent:



ANIME: Baka to Test to Shoukanjuu: Spinout! Sore ga Bokura no Nichijou, Spinout! Sore ga Bokura no Nichijou
MANGA: Baka to Test to Shokanjuu Spinout! - Sore ga Bokura no Nichijou
Stav: Dokončeno (6 seciálů)
Žánry: komedie, školní prostředí, romantika, dospívání, superschopnosti, virtuální realita
Datum vydání: Září 2011

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

↓ Baka to Test to Shoukanjuu: Spinout! Sore ga Bokura no Nichijou - Online ↓
-> Waoanime.tv - EN

Goshida Rikyu x)
- Úprava: 23.08.2014 02:53
- Úprava: 14.11.2015 14:25

ANIME: Bakemonogatari; Ghostory
MANGA: Monogatari Series: First Season
Stav: Dokončeno (15 dílů)
Žánry: záhady, nadpřirozeno, romantika, komedie, dospívání, ECCHI
Datum vydání: Léto 2009

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Bakemonogatari - Příběh
Araragi Koyomi je na první pohled obyčejný student třetího ročníku na střední, který jen tak znuděně prolouvá časem. V jeho životě ale není nic takové, jak se na první pohled může zdát. Araragi byl nedávno napadnut upírem, mladou, krásnou upírkou a nemohlo se tá jinak, než že se sám Araragi proměnil v upíra. K jeho štěstí mu ale pomohl potulný kněz jménem Oshino Meme, který ví moc dobře, jak se vypořádat s nadpřirozenem a z Araragiho se tak nestala krvelačná příšera. Mohl se tak vrátit zpět do svého života jakožto student třetího ročníku, ale jakmile se setká s Hitagi, dívkou, která možná prochází podobným napřirozeným problémem, jaký se stal jemu, rozhodne se ji pomoci a stejně tak i všem ostatním, kteří se potýkají se stejným problémem.

Toto anime obsahuje několik částí: Hitagi Crab (o dívce, jenž ztratila všechnu svou váhu), Mayoyi Maimai (o školačce, která je navždy ztracena), Suruga Monkey (dívka, která se skrz svou žárlivost nebojí ublížit ostatním), Nadeko Snake (o školačce, která byla prokleta) a Tsubasa Cat (dívka, která si všechny své rodiné problémy nechává pro sebe a hromadí tak v sobě neuvěřitelný stres). Každá část se věnuje jednomu napřirozenému problému, který se Araragi snaží vyřešit s pomocí Oshina a osvobodit tak dívky od utrpení.


Bakemonogatari - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ

-> Animeseason.com - EN + speciál
-> Kissanime.com - EN + speciál

↓ Bakemonogatari - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Hns.moe - CZ
-> Ulož.to - CZ/EN

-> Animeout.com - EN (fungují odkazy na Zippyshare.com)
-> Soulreaperzone.com - EN (spousta reklam -_-")

-> Torrent:





ANIME: Nisemonogatari; Impostory
MANGA: Monogatari Series: First Season
Stav: Dokončeno (11 dílů)
Žánry: záhady, nadpřirozeno, komedie, dospívání, ECCHI
Datum vydání: Zima 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Nisemonogatari - Příběh
Po tom, co z města zmizel Oshino, se po základní škole začali dít neuvěřitelné nadpřirozené jevy a začal se o ně zajímat a starat nikdo jiný, než Araragiho ohnivé sestry. Zatímco Araragi toužil po krásných a uvolňujících letních prázdninách, které by nejradši strávil se svou novou přítelkyní, dostali se k němu zvěsti o podivném muží jménem Kaiki Deishuu, který ze zdrojem nadpřirozených problémů právě na škole, kterou navštěvují jeho sestry. Mimo jiné byl taký hlavním důvodem problému Hitagi a potom, co se dozvěděl o nezpečí, jenž hrozí jeho dvoum milovaným sestrám, musí se pustit do pátrání i bez pomoci Oshina.

Toto anime obsahuje dvě části, které se týkají ohnivých sester (Tsuga no Ki Nichuu no Fire Sisters) Araragiho: Karen Bee (Starší ze sester, která byla otrávena podivnou včelou) a Tsukihi Phoenix (mladší sestra, která je reikarnací pravého Fénixe). Oba příběhy vedou k odhalení neuvěřitelného tajemství, které dokáže Araragiho opravdu vyvést z míry.

↓ Nisemonogatari - online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ


↓ Nisemonogatari - Download ↓
-> Ulož.to - CZ
-> Hns.moe - CZ

-> Chauthanh.info - EN (díly jsou rozděleny na části)
-> Animeout.com - EN (spousta reklam -_-")

-> Torrent:



ANIME OVA: Nekomonogatari: Kuro; Nekomonogatari (Black); Nekomonogatari (Black): Tsubasa Family
MANGA: Monogatari Series: First Season
Stav: Dokončeno (4 díly) ... občas celé jako jeden film
Žánry: záhady, nadpřirozeno, romantika, komedie, dospívání, ECCHI
Datum vydání: Podzim 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Nekomonogatari: Kuro - Příběh
Během Zlatého týdne mezi druhým a třetím ročníkem se setká Araragi se spolužačkou jménem Hanekawa Tsubasa. Je chytrá, vtipná, milá a nechybí ji ani krása, není se proto čemu divit, když z ní Araragi nemůže spusti oči. Hanekawa ale skrývá jedno tajemství, za svou přetvářkou vždy veselé kamarádky, skrývá neuvěřitelné množství nahromaděnéhé stresu z rodiných problémů. Aby se tohoto stresu mohla zbavit, setkala se s jednou podivností, nadpřirozenou bytostí, která se rozhodla usídlit hluboko v její myslí a za odměnu převezme všechen její stres a nechá jí čistou hlavu. Araragi se sotva dostal ze spárů upířího prokletí a už se hrne do dalšího problému, aby mohl pomoci Hanekawě, která mu dříve také přišla pomoci.

Tento příběh se odehrává po té, co byl Araragi napaden upírem Shinobu a stal se "polo-upírem" a před začátkem třetího ročníku, tedy před tím, než se setkal se Hitagi.

↓ Nekomonogatari: Kuro - Online ↓
-> Hns.moe - CZ (film)

-> Kissanime.com - EN (4 díly)
-> Animeseason.com - EN (4 díly)
-> Animehere.com - EN (4 díly)
-> Animecrazy.eu - EN (4 díly)
-> Animefreak.tv - EN (4 díly)

↓ Nekomonogatari: Kuro - Download ↓
-> Ulož.to - CZ/EN (4 díly, film)
-> Hns.moe - CZ (film)

-> Anime.thehylia.com - EN (4 díly, film)
-> Chia-anime.tv - EN (4 díly)
-> Animeout.com - EN (fungují odkazy na Zippyshare.com)

-> Torrent:



ANIME: Monogatari Series: Second Season, Monogatari Series: 2nd season
MANGA: Monogatari Series: Second Season
Stav: Dokončeno (26 dílů)
Žánry: záhady, nadpřirozeno, romantika, komedie, dospívání, ECCHI, upíři
Datum vydání: Léto 2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Monogatari Series: Second Season - Příběh
Oshino je pryč a nehodlá se jen tak vrátit, proto jsou všechny problémy, které zahrnují nadpřirozeno, hozeny na Araragiho, který nedokáže odmítnout volání o pomoci krásných dívek. Začíná nový školní rok, po vyřešení problému jeho sester to vypadá na klidný čas, problém ale nastává právě když se kolem všech dívek, které už v Araragiho domění měli být v pořádku, začnou znovu potloukat další nadpřirozené bytosti, které jsou mnohem silnější, než kdy dřív. Araragi se tak musí vypořádat s novými nebezpečnými bytostmi, nechybí také získání znalosti o minulosti některých z postav, která se pomalu začíná dostávat na světlo a odkrývat neuvěřitelná tajemství.

Druhá serie tohoto anime obsahuje příběhy:
Nekomonogatari: Shiro (Tsubasa Tiger); Kabukimonogatari (Mayoi Kyonshii); Otorimonogatari (Nadeko Meduza); Onimonogatari (Shinobu Time); Koimonogatari (Hitagi End); A také shrnutí událostí z předešlých serií

Monogatari Series: Second Season - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)


Monogatari Series: Second Season - Download ↓
-> Ulož.to - CZ/EN


-> Torrent:



ANIME OVA: Hanamonogatari, Hanamonogatari: Sugura Devil; Flower Story
MANGA: Monogatari Series: Second Season
Stav: Dokončeno (5 dílů) ... občas celé jako jeden film
Žánry: záhady, nadpřirozeno, komedie, dospívání, ECCHI
Datum vydání: Léto 2014

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Hanamonogatari - Příběh
Kanbaru Suruga se po letních prázdninách dostává do třetího ročníku střední školy a začíná nový a poklidný život. To se ale trochu změní, když ji nový student Oshino Ougi prozradí, že po škole kolují podivné zvěsti o tajemné bytostí zvané Devil Lord, která dokáže pomoci každému s jakýmkoli problémem, pokud jí napíše dopis, zavolá a nebo se s ní třeba i osobně setká. Suruga se rozhodne setkat se s touto tajemnou postavou, ze které se nakonec vyklube její bývalá rivalka v basketbalu, Rouka Numachi, která musela kvůli zraněním s basketbalem skončit. Když se dozví, že si Numachi zahrává s nadpřirozenem, rozhodne se ji pomoci ať to stojí cokoli.

Hanamonogatari - Online ↓
-> Kissanime.com - EN (5 dílů, film)
-> Animeseason.com - EN (5 dílů)
-> Waoanime.tv - EN (5 dílů)
-> Animefreak.tv - EN (5 dílů)

Hanamonogatari - Download ↓
-> Faggotdesu.4fan.cz - CZ softsub, titulky (film)
-> Ulož.to - CZ/EN (film)

-> Anime.thehylia.com - EN (film)

-> Torrent:



ANIME: Tsukimonogatari; Tsukimonogatari: Yotsugi Doll
MANGA: Monogatari Series: Final Season
Stav: Dokončeno (4 dílů) ... občas celé jako jeden film
Žánry: záhady, nadpřirozeno, komedie, dospívání, upíři
Datum vydání: Podzim 2014

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Tsukimonogatari - Příběh
Příchází únor, všude okolo napadlo plno sněhu a Araragi se musí pilně učit na nadcházející vstupní zkoušky na vysokou školu. Začíná se ale probouzet daleko jiný problém než jsou zkoušky a divoké ohnivé sestry. Temná stránka upíra v těle Araragiho se začíná probouzet a jeho tělo měnit. Araragi ale nemá v plánu se stát jednou z krvelačných příšer, a tak přivolává na pomoc Kagenui, kněžku, která se specializuje na nesmrtelné bytosti, spolu s Yotsugi, silnou loutku, která jí patří. Když Kagenui s Yotsugi zjistí, co se Araragimu děje a jak velké nebezpečí hrozí, bude jen a jen na něm, zda se rozhodne se svou přeměnou bojovat a zůstat člověkem nebo se sílou upíra nechá zlákat, aby mohl chránit své milované.

Tsukimonogatari - Online ↓
-> Kissanime.com - EN (film)
-> Animefreak.tv - EN (film)
-> Waoanime.tv - EN (film)
-> Animeseason.com - EN (film)
-> Animehere.com - EN (4 díly)
-> Animecrazy.eu - EN (4 díly)

Tsukimonogatari - Download ↓
-> Ulož.to - CZ/EN (4 díly)

-> Anime.thehylia.com - EN (film)

-> Torrent:



ANIME: Owarimonogatari; End Story
MANGA: Monogatari Series: Final Season
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: záhady, nadpřirozeno, komedie, dospívání, upíři
Datum vydání: Podzim 2015

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Owarimonogatari - Příběh

Owarimonogatari - Online ↓
-> Waoanime.tv - EN

Owarimonogatari - Download ↓

-> Torrent:
- [DeadFish] Owarimonogatari - EN, po jednom díle


Zdroj: Shaftbrasil.tumblr.com

ANIME OVA: Koyomimonogatari
Stav: Dokončeno (12 dílů) ... 14 minut na díl
Žánry: záhady, nadpřirozeno, romantika, komedie, dospívání, upíři
Datum vydání: Zima 2016

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Koyomimonogatari - Příběh

Koyomimonogatari - Online ↓

Koyomimonogatari - Download ↓
-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:



ANIME FILM: Kizumonogatari; Scar Story; Koyomi Vamp
- Kizumonogatari Part 1: Tekketsu-hen
- Kizumonogatari Part 2: Nekketsu-hen
- Kizumonogatari Part 3: Reiketsu-hen
MANGA: Monogatari Series: First Season
Stav: Připravuje se ... (3 filmy)
Žánry: záhady, nadpřirozeno, komedie, dospívání, ECCHI, upíři
Datum vydání: Leden 2016 / Srpen 2016 / ?? 2016


- Mělo by se týkat událostí před zlatým týdnem, kdy se Araragi poprvé setkal s Shinobu.

Goshida Rikyu x)
- 3tí úprava: 28.10.2015 20:05