Zdroj: Rawcs.net

MANGA: Defense Devil, DEFENSE DEVIL
Stav: Dokončeno (10 volume, 100 kapitol)
Žánry: akce, drama, démoni, nadpřirozeno, ECCHI, fantasy, komedie, záhady
Datum vydání: Duben 2009 - Červen 2011

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Defense Devil - Příběh
Mephisto Bart Kucabara is právník démonů. Jelikož byl z démoního světa vyhnán, potřebuje nasbírat dostatečné množství Temné Hmoty (Dark Matter), aby se mohl vrátit zpět. Pokud se mu povede dokázat nevinu duše hříšníka, odsouzeného do pekla, může tak získat jeho Temnou Hmotu. Často se však díky své laskavosti při prokázání neviny dostává do nebezpečných situací, ve kterých musí nasbíranou hmotu ihned použít k boji a ochraně neviné duše ze spárů Shinigami, čímž se pokaždé vrací zpět na začátek. Jeho cesta tak vypadá nekonečná, ale její cíl není nemožný.

-> Defense Devil - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Defense Devil - Online Read ↓
-> Animeclub37.webnode.cz - CZ (3 kapitoly)

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Kissmangacom - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Defense Devil - Download ↓
-> Animeclub37.webnode.cz - CZ (3 kapitoly)

-> Bakabt.me - EN (torrent)
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 22.08.2016 21:27
Hahaha xD

Narazila jsem na opravdu zajímavé a úžasné video, které tu prostě musí být. Nejen kvůli tomu, že je na velmi populární, sportovní anime jménem Kuroko no Basket, o kterém jsem mluvila v posledním článku, ale má i úžasnou hudbu!! *////* ... A to nemluvím o editorské stránce. Jsem vždycky neuvěřitelně nadšená, když najdu nějaké zajímavé video, které není jen o jednoduchém sestříhání scének a puštění písničky, ale má i nějaký podtext. Nějaky systém uspořádání a navázání těchto dvou věcí. A ještě víc se mi líbí videa zvaná MMV, což jsou "Manga Music Videa", která potřebují také určitý level schopností v editorké činnosti. MMV je podle mě velmi málo, mnohem méně, než AMV, proto se mi nestává moc často, že bych na nějaké narazila. Ale když nějaké najdu, tak jsou to jen samé kvalitní práce, jako je například zrovna to MMV s mangou Berserk, které tu Goshi-sama nedávno dával. Jsem ráda, že se najdou lidí, kteří se nedrží jen klasických AMV, ale tvoří také něco zajímavějšího, jako jsou MMV nebo třeba i CMV *////* ... Dost ale kecání, všichni jste určitě více zvědaví na video, než na moje kecy, nemám pravdu?? xD


Anime: Kuroko no Basket (Manga)


Opravdu velmi zajimavě udělané video, které se mi neuvěřitelně líbí. Editorem je itsKIMTAASTIC a na jejím channelu můžete najít další úžasná videa, jak AMV tak i další MMV. Rozhodně doporčuju, protože všechny videa jsou opravdu zajímavá a dobře udělaná!! *////*

Baka Kamaru xD
Yooo!! *////*

Tak jsem tu znova, tentokrát to není manga, ale AMV!! Jste rádi, že je tu také konečně něco jiného?? Nebo máte radši, když přidáváme hodně anime a mangy?? Tak či onak, našla jsem jedno naprosto úžasné videa, o které se tu prostě musím podělit. Jedná se o AMV na anime Kuroko no Basket, respektivě, spíše než AMV je to směs vtipných scének a hlášek s úžasnou hudbou v pozadí. A je to neuvěřitelně vtipné!! xD ... Vsadím se, že tu není nikdo, kdo by se nezasmál a pokud ano, tak se tomu budu smát sama. Přece jen se můžu smát čemu jen chci a tohle video si smích rozhodně zaslouží (a to nemyslím v nijak špatně!!). Pokud nevíte, o čem je Kuroko no Basket, tak je to sportovní anime o basketbalu. Kuroko Tetsuya je bývalý člen týmu Zázračné generace, ve kterém je každý člen něčím výjimečný. Když se tým rozešel a každý navštěvuje novou školu, Kuroko se rozhodl pro Seirin a přídává se také do tamního basketbalového klubu společně s dalším prvákem, talentovaným Kagamim Taigou, který je odhadlaný porazit všechny členy zázračné generace a stát tak navrcholku basketbalové ligy. Tak nějak bych tohle anime shrnula, ale když já to shrnutí píšu pokaždé jinak, tak je to vlastně úplně jedno >////<

Přestu s tím kecáním, aby jste si také mohli užít to video, protože je nehorázně úžasné ... a samozřejmě plné spoilerů!! Neříkejte, že jste nebyli varování!!


Anime: Kuroko no Baske


Pokud to mám zhodnotit, tak naprosto úžasný nápad na video a ještě úžasnější provedení. Moc se mi líbí, písnička je úžasná, editace perfektní a vybrané scénky legendární. Opravdu dobrá práce!! *////* ... Editorem tohoto videa je OhBirdsProduction, na jejím channelu najdete opravdu úžasná videa, která jsou podobná tomuto a nebo naprosto odlišná, každopádně jsou všechna parádní a zaslouží si Vaši pozornost!!

Baka Kamaru xD
Zdroj: Google.com

MANGA: Monster Soul
Stav: Dokončeno (2 svazky, 7 kapitol)
Žánry: akce, dobrodružný, komedie, nadpřirozeno, fantasy, superschopnosti, monstra
Datum vydání: Prosinec 2005 - Srpen 2007

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Monster Soul - Příběh
V zemi zvané Elfenland žijí monstra a lidé v hormonii. Stále se ale najdou lidé, kteří touží po odměnách, jenž jsou vypsané na hlavy některých monster a stejně tak se najdou i závistivá monstra. Aki, Touran, James a Mamii je skupina extrémě silných monster s lidskou podobou, kteří jsou dohromady známí jako "Black Airs" a hráli velkou roli ve velké válce, která kdysi proběhla mezi lidmi a monstry. I když se teď snaží žít pokojný život plný míru, lovci odměn a ostatní monstra jim jejich klid nedopřejí a tak se celá skupina často objevuje v problémových situacích.

Od tvůrce mangy Fairy Tail a Rave Master, Hiro Mashima.

-> Monster Soul - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Monster Soul - Online ↓
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Monster Soul - Download ↓

-> 4shared.com - EN - Svazek 1, Svazek 2
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 20.08.2016 23:12
Zdroj: Google.com
MANGA: WANTED; Cherry Blossoms in Spring; Haru wa Sakura; Pirat Gesucht!
Stav: Dokončeno (1 volume, 4 kapitoly)
Žánry: dobrodružný, piráti, romantika, fantasy, historické, komedie
Datum vydání: Leden 2005

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> WANTED - Příběh
Armelia je sirotek, který cestuje s hudební skupinou, jenž zpívá pro peníze, díky svému úžasnému hlasu si tak vydělává na živobytí. Když jednou navštíví sídlo generálního guvernéra Lancemana, setká se s jeho synovcem jménem Luce, do kterého se zamiluje. Jenže když bylo sídlo napadeno piráty, Luce byl unesen a jediné, co si Armelia pamatuje, je tetování smrtky na hrudi jejich kapitána. Armelia přísáhá, že jednou Luceho najde a zachrání. O osm let později se konečně dostane na jejich loď jako nový rekrut, když se ale setká s jejich kapitánem, nemůže uvěřit vlastním očím ...

-> WANTED - Obrázky / Videa / Ostatní

WANTED - Online Read ↓
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

WANTED - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
Zdroj: Google.com

MANGA: Hellsing; Hellsing Cross Fire; Crossfire
Stav: Dokončeno (10 volume, 95 kapitol)
Žánr: akční, horor, upíři, fantasy, nadpřirozeno, násilí, armáda, superschopnosti, Anglie
Datum vydání: 1997 - Září 2008

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Hellsing - Příběh
V Anglii se pomalu schyluje k válce, krvelační upíři řádí v ulicích města, aniž by si toho běžní obyvatelé všimli. K jejich ničení proto vznikla organizace se jménem Hellsing, která byla založena ve jménu Dr. Abraham Van Helsinga, který společně s jeho přáteli porazil hraběte Drákulu před několika desítkami let. Organizace Hellsing má na své straně profesionálního zabijáka Alucarda, který se nebojí postavit se proti falešným upírům v ulicích, jednoho z nejstraších a nejsilnějších upírů, který se řídí jen a pouze rozkazy Integry Fairbrook Wingates Hellsing, vůdkyně celé organizace. Kromě nově naverbovaného rekruta Victoria Seras, si Alucard všimne nové hrozby, která by mohla být mnohem větší než všechno, čemu doposud organizace čelila.

-> Hellsing - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Hellsing - Online Read ↓
-> Anime-manga.cz - CZ/SK (přihlášení)

-> Mangapark.me - EN
-> Mangago.me - EN
-> Mangafox.me - EN

↓ Hellsing - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)


Zdroj: Google.com

MANGA: Hellsing: The Dawn
Stav: Ukončeno (1 volume, 6 kapitol)
Žánry: akční, horor, upíři, fantasy, nadpřirozeno, násilí, armáda, superschopnosti
Datum vydání: 2001 - Únor 2006

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Hellsing: The Dawn - Příběh
Jedná se o tajnou misi, která byla udělena spojencům organizace Hellsing Alucardovi a Walter C. Dornesovi během Druhé světové války. Jejich úkolem je proniknout do Nacistického Německa a zastavit jejich experimentování s upířími technologiemi dříve, než se stanou hrozbou pro Anglii a okolní svět.

Odehrává se před událostmi v Hellsing.

Hellsing: The Dawn - Online Read ↓
-> Mangapark.me - EN
-> Mangago.me - EN
-> Mangafox.me - EN

Hellsing: The Dawn - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 20.08.2016 22:11
Zdroj: Google.com

MANGA: Devil May Cry, Devil May Cry 3
HRA: Devil May Cry
Stav: Ukončeno (2 volume, 9 kapitol)
Žánry: akce, démoni, superschopnosti, nadpřirozeno, komedie, fantasy, násilí
Datum vydání: Leden 2005 - Červenec 2005

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Devil May Cry - Příběh
Uběhlo 2000 let, co se Temný Rytíř Sparda přidal na stranu dobra a zapečetil tak bránu do Podsvětí, aby ochránil lidstvo od invaze démonů. Než zemřel, měl dva syny s lidskou ženou, kteří zdědili jeho sílu. Dante, jeden z nich, si vydělává na živobytí ničením démonů. Když však jednou dostane zajímavou práci, která obsahuje najití a přidení zpět pohřešované dívky Alice, díky vysoké odměně si takovou příležitost nenechá ujít. Jenže jednoduchá práce se vyklube v něco mohen nebezpečnějšího a pokud se Dante vydá špatnou cestou, může to vést ke konci lidského světa.


↓ Devil May Cry - Online Read ↓
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Devil May Cry - Download ↓
-> Devil'slair.org - EN/RAW
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 20.08.2016 20:59
Nyaaa!! Objevila jsem něco úžasného!!

Pravděpodobně si všichni říkáte, co jsem zase našla za blbost, že jsem se rozhodla Vás tu týrat dalším ukecaným článkem. Ale tohle je něco, co tu prostě musí být!! Abych byla upřímná, tak nikdy jsem neměla ráda muzikály. Nikdy mě nelákaly a lákat mě pravděpodobně ještě dlouho nebudou, ale tohle je něco naprosto jiného. Sice je to už trochu starší záležitost, ale já jsem to objevila až teď ... a tak mě napadlo, že někteří z Vás tohle třeba neviděli vůbec. Proto jsem se rozhodla vytvořit tento článek společně s odkazy, aby jste se mohli podívat a také pobavit!! Jsou to muzikály, které se soustředí kolem anime a mangy Bleach od mangaky Tite Kubo a musím říct, že jsou opravdu poutavě povedené. Jsem fanoušek Bleach, né zas tak velký fanoušek muzikálů, ale na tohle jsem se prostě musela podívat a nelitovala jsem. Rozhodně Vám doporučuju se podívat aspoň na začátek a pokud Vás to nezaujme, tak to vždycky můžete vypnout, ale můžu Vám garantovat, že Vás to určitě zaujme!! *////*

Kolikrát se i divím, co všechno se dá na youtube najít, ale na druhou stranu ... je to youtube, tam by člověka už nemělo nic překvapit. Každopádně, doufám, že se Vám tyhle odkazy budou líbit a s radostí se na ně podívate. Nejstarší (a zároveň první) muzikál má myslím kolem osmi let, kvalita videí sice není nejlepší, ale i tak se to dá sledovat. Možná bych mohla ještě říct něco málo o celé téhle skupině, která provádí tyto muzikály, aby jste byli aspoň trochu v obraze, na koho to vlastně koukáte. Pro jistotu tu máte i wikipedii, kde můžete najít celou škálu účinkujících a další informace, které tu nepřečtete.


Rock Bleach Musical (ロックミュージカル ブリーチ, často nazýváno BuriMyu) je série rockových muzikálu, které jsou založeny na manze Bleach od Tite Kubo. Živá představení sledují příběh mangy ze Soul Society archu kromě muzikálů "The Live Bankai", které mají svůj originální skript. První představení bylo poprvé uvedeno v Tokyu roku 2005 v Srpnu, další muzikál s názvem "Saien" měl premiéru ve městě Osaka v Lednu roku 2006. Třetí muzikál byl taktéž poprvé uveden v Osace s názvem "The Dark of the Bleeding Moon" v Srpnu roku 2006 a v Březnu roku 2007 mělo premiéru jeho pokračování s názvem "No Clouds in the Blue Heavens". Posledním, uzavírajícím muzikálem je "The All", jenž byl uveden v Březnu roku 2008, který je součástí představení "Rock Musical Bleach DX", jenž obsahuje celý příběh archu Soul Society. V každém muzikálu byly představeny noví účinkující a nová, originální hudba napsána Shoichi Tamou.

Jak už bylo řečeno, "The Live Bankai" muzikály mají svůj vlastní skript a nesledují příběh mangy, první ze tří muzikálu s názvem "Code 001", byl uveden v Lednu roku 2007, rok na to měl v Březnu roku 2008 premiéru druhý muzikál "Code 002" a konečně, roku 2010 byl představen třetí muzikál "Code 003". Tyto muzikály měli nové obsazení a novou hudbu. K oslavení desátého výročí mangy Bleach, byl v Červenci roku 2011 vytvořen nový muzikál s názvem "Shinsei", který měl taktéž nové obsazení, novou hudbu a nový skript.

-
Rock Musical Bleach Live Bankai Show: Code 001
Rock Musical Bleach Live Bankai Show: Code 002
Rock Musical Bleach Live Bankai Show: Code 003
Část 1
CZ / EN
Část 2
CZ / EN
Část 3
CZ / EN
Část 4
CZ / EN
Část 5
CZ / EN
Část 6
CZ / EN
Část 7
CZ / EN
Část 8
CZ / EN
Část 9
CZ / EN
Část 10
CZ / EN
Část 11
CZ / EN
Část 12
CZ / EN
Část 13
-
- / RAW
RAW
Celý muzikálGawsubs.com (SK, 3 části)
-
EN

-Rock Muscial BleachSaienThe Dark of the Bleeding Moon
Celý muzikálEN
EN / EN
--
-
-
-No Clouds in the Blue Heavens
The All
Shinsei 2011
Celý muzikálEN
EN (17 částí)
EN (10 částí)

Tak nějak, snad jsem to nepřehnala s informacemi, snažila jsem se to všechno zkrátit jak nejvíc to šlo. Jsem opravdu ráda, že jsem na tyto muzikály narazila a mohla jsem je Vám tu také ukázat. Určitě se nebojte a koukněte se na videa, i když je kvalita opravdu špatná, tak je to koukatelné, vtipné a opravdu dobře provedené. Rozhodně doporučuju, nic tím neztratíte!! *////*

Baka Kamaru xD
- Úprava: 20.08.2016 14:38
Zdroj: Google.com

MANGA: One Piece
ANIME: One Piece
Stav: Vychází (82 volume, 836 kapitol +)
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, námořnictvo, dospívání
Datum vydání: Červenec 1997 - ??

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> One Piece - Příběh
Před dávnou dobou byl Gol D. Roger jedním z nejsilnějších a nemocnějších pirátů, kteří pluli po moři. Když byl konečně dopaden, při jeho exekuci odhalil exitenci jeho bohatství společně s legendárním pokladem One Piece, který schoval na ostrově na konci Grand Line, nejnebezpečnějšího a nepředívatelného moře. Tímto výrokem tak odstartoval velkou éru pirátů. Monkey D. Luffy je odhodlán tento legendární poklad nalézt a stát se tak Králem všech pirátů. Předtím si ale musí najít posádku a loď, se kterou by mohl na moře vyrazit. Dostává se tak do nebezpečných situací, ze kterých mu pomáhá speciální síla Ďábelského ovoce, jenž jej proměnila v gumového muže. Postupně tak získává nové členy a společně se vydávají za dobrodružstvím, aby dosáhli svých cílů.


↓ One Piece - Online Read ↓

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ One Piece - Download ↓
-> Mugiwara.cz - CZ

-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)


Zdroj: Google.com

MANGA: Wanted!, One Piece: Wanted!, Wanted! - Oda Eiichiro Tanpenshu
Stav: Dokončeno (1 volume, 5 kapitol)
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, dospívání
Datum vydání: 1992 - 1996

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Wanted! - Příběh
Svazek krátkých příběhů, které Oda Eiichiro vytvořil před samotným One Piece. Obsahuje tyto příběhy:
Wanted!
Kami kara Mirai no Present (God's Gift for the Future)
Ikki Yakou
Monsters
Romance Dawn

↓ Wanted! - Online Read ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Wanted! - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Zdroj: Tomodachiie.blogspot.com

MANGA: Romance Dawn
ANIME: One Piece: Romance Dawn Story
Stav: Dokončeno (Oneshot)
Žánry: akce, dobrodružství, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, dospívání
Datum vydání: 1996

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Romance Dawn - Příběh
Jedna ze dvou pilotních mang k One Piece, druhou lze najít v samotné manze One Piece.

Romance Dawn - Online Read ↓
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

Zdroj: Printerest.com

MANGA: One Piece: Party; ONE PIECE PARTY
ANIME: One Piece: Romance Dawn Story
Stav: Vychází (1 volume, 3 kapitoly +)
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, dospívání, parodie
Datum vydání: Prosinec 2014 - ??

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> One Piece: Party - Příběh
Spin-off k vycházející manze One Piece, který se odehrává po časovém posunu. Postavy z mangy jsou vyobrazeny v chibi podobě, navštěvují různé ostrovy a prožívají spousty dobrodružství.

One Piece: Party - Online Read ↓
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

One Piece: Party - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 19.08.2016 22:43
Zdroj: Google.com

ANIME: Pet Shop of Horrors
MANGA: Pet Shop of Horrors, Shin Pet Shop of Horrors
Stav: Dokočeno (4 díly)
Žánry: záhady, nadpřirozeno, horor, detektivní, amerika, obchod
Datum vydání: Zima 1999

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Pet Shop of Horrors - Příběh
Hrabě D (Count D) je majitelem velmi zajímavého obchodu s domácími mazlíčky, který sídlí v oblasti zvané Chinatown a prodává ty nejvzácnější mazlíčky lidem, jenž touží po něčem speciálním. S každým obchodem se však zákazník zavazuje kontraktem hned s několika pravidly, které nesmí být za žádnou cenu porušeny. Pokud se tak stane, obchod nenese žádnou zodpovědnost za nešťastné následky. Kolem se však potuluje detektiv Leon Orcot, který potkal už několik zvláštních a nevysvětlitelných případů a všechny vedou právě k obchodu hraběte D.

-> Pet Shop of Horrors - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Pet Shop of Horrors - Online ↓

↓ Pet Shop of Horrors - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky

-> Ulož.to - EN - 1. Díl, 2. Díl, 3. Díl, 4. Díl
-> Mediafire.com - EN - 1. Díl, 2. Díl, 3. Díl, 4. Díl

-> Torrent:

Goshida Rikyu x)
Zdroj: Otakurclub.forumfree.it

MANGA: Beelzebub, Beelze Baby, Beruze Babu
ANIME: Beelzebub
Stav: Dokočeno (28 volume, 240 kapitol)
Žánry: akce, komedie, delikventi, starost o děti, démoni, násilí, superschopnosti, školní prostředí, nadpřirozeno, dospívání
Datum vydání: Únor 2009 - Březen 2015

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Beelzebub - Příběh
Tatsumi Oga chodí na středí školu Ishiyama jejíž studenti jsou delikventi a Oga je znám jako nejmladší a nejsilnější delikvent na celé škole. Jednou, když Oga zrovna spal u břehu rybníka, uviděl staršího muže, jak ho unáší řeka pryč. Oga ho zachrání, vytáhne na břeh a muž se najednou rozdělí na dvě poloviny a vyleze z něj malé dítě, Beelzebub. Brzo zjistí, že Beelzebub je synem Krále démonů a také jeho nástupcem, přichytí se na Ogu jakožto nejsilnějšího a vidí v něm svého otce. Oga tak nemá jinou možnost, než se během svých bitev o nejsilnější post starat také o Beela, v čemž mu pomáhá i démonická služka Beela, Hilda.

-> Beelzebub - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Beelzebub - Online Read ↓

-> Mangapark.me - EN
-> Mangago.me - EN
-> Mangafox.me - EN

↓ Beelzebub - Download ↓

-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)
-> Raw-zip.com - RAW


Zdroj: Kissmanga.com

MANGA: Beelzebub Bangai Hen; Beelzebub Side Story
Stav: Dokočeno (1 volume, 6 kapitol)
Žánry: akce, komedie, delikventi, starost o děti, démoni, násilí, superschopnosti, školní prostředí, nadpřirozeno, dospívání
Datum vydání: 2014

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Beelzebub Bangai Hen - Příběh

Beelzebub Bangai Hen- Online Read ↓
-> Mangapark.me - EN
-> Mangago.me - EN
-> Mangafox.me - EN

Beelzebub Bangai Hen - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 19.08.2016 16:19
Zdroj: Google.com

MANGA: NARUTO
Stav: Dokončeno (72 volume, 700 kapitol)
Žánry: akce, dobrodružství, komedie, drama, bojová umění, superschopnosti, ninja, dospívání, násilí
Datum vydání: Září 1999 - Listopad 2014

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> NARUTO - Příběh
Naruto Uzumaki je hyperaktivní ninja, který tropí problémy jen proto, aby si ho lidé všimli, je totiž ostatními lidmi ve vesnici nenáviděn. Důvod k tomu je jednoduchý, v Narutově těle sídlí zlá bytost, která jednou málem zničila vesnici. Naruto se ale nevzdává, pilně trénuje a snaží se stát silnějším, aby se tak mohl stát vůdcem vesnice a ostatní na něj přestali shlížet.


↓ NARUTO - Online Read ↓
-> Konoha.cz - CZ
-> Hokage.cz - CZ

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ NARUTO - Download ↓
-> Konoha.cz - CZ

-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Vychází i překlad v ČR, je k dostání v knihkupectvích (v Brně - Dobrovský, Barvič a Novotný), takže můžete kupovat!! *////*


Zdroj: Senpuu.net

MANGA: Boruto: Naruto Next Generations; BORUTO-NARUTO NEXT GENERATIONS-
Stav: Vychází (1 volume, 4 kapitoly +)
Žánry: akce, dobrodružství, komedie, drama, bojová umění, superschopnosti, ninja, dospívání, násilí
Datum vydání: Květen 2016 - ??

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> BORUTO: NARUTO Next Generations - Příběh
Pokračování NARUTO mangy v čele se synem Naruta Uzumakiho, Borutem a celou novou generací s novými, dobrodružnými příběhy.

BORUTO: NARUTO Next Generations - Online Read ↓
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

BORUTO: NARUTO Next Generations - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Zdroj: Twicsy.com

MANGA: NARUTO Gaiden: Nanadaime Hokage to Akairo no Hanatsuzuki; Naruto: The Seventh Hokage and the Scarlet Spring; Naruto Side Story: The Seventh Hokage and the Scarlet Spring Month
Stav: Dokočeno (1 volume, 10 kapitol)
Žánry: akce, dobrodružství, komedie, drama, bojová umění, superschopnosti, ninja, dospívání, násilí
Datum vydání: Duben 2015 - Červenec 2015

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> NARUTO Gaiden: Nanadaime Hokage to Akairo no Hanatsuzuki - Příběh

NARUTO Gaiden: Nanadaime Hokage to Akairo no Hanatsuzuki - Online Read ↓
-> Konoha.cz - CZ

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

NARUTO Gaiden: Nanadaime Hokage to Akairo no Hanatsuzuki - Download ↓
-> Konoha.cz - CZ (volume 70)

-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Zdroj: Google.com

MANGA: Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden
Stav: Dokočeno (7 volume, 39 kapitol)
Žánry: akce, dobrodružství, komedie, drama, bojová umění, superschopnosti, ninja, dospívání, parodie
Datum vydání: Prosinec 2010 - Červenec 2014

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden - Příběh
Parodie na známou serii Naruto Shippuden, tentokrát z pohledu horkokrevného a hlasitého Rocka Leeho, který i přes svoji neshopnost použít ninjutsu tvrdě pracuje a jde si za svým cílem stát se uznávaným ninjou!

↓ Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden - Online Read ↓
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 19.08.2016 15:26
Zdroj: Google.com

MANGA: Bleach
ANIME: Bleach
Stav: Dokončeno (74 svazků, 686 kapitol)
Žánry: akce, komedie, superschopnosti, nadpřirozeno, fantasy, drama, bojová umění, násilí, dobrodružný, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Srpen 2001 - Srpen 2016

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Bleach - Příběh
Ichigo Kurosaki je obyčejný středoškolák s jedinou zvláštností, dokáže vidět duchy. Nedává tomu ale moc velkou váhu a dál vede život obyčejného školáka. Jeho bezstarostný život mu ale překazí náhlá návštěva Rukii, Shinigami, kterou by normální člověk neměl ani vidět. Ichigo se pak dozvídá, že tam venku existuje mnohem víc, než jen duchové a existují i další světy, než je jen ten lidský. Když se najdenou zjeví monstrum, duch zvaný Hollow, který požírá ostatní duchy a Rukia, jakožto Shinigami, která má za práci ničit Hollow a převážet bezpečně duše na druhou stranu, je zraněná, propůjčí Ichigovi svou sílu Shinigami, aby tak mohl zničit Hollow, který ohrožoval jeho rodinu. S touto sílou tak Ichigovi nezbývá jiná možnost, než začít plnit povinnost jakožto Shinigami a chránit tak své město Karakura od zlých duší a posílat ty dobré na druhou stranu.


↓ Bleach - Online Read ↓
-> Anime-manga.cz - CZ/SK (přihlášení)
-> T4fun.cz - CZ

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Managago.me - EN

↓ Bleach - Download ↓
-> T4fun.cz - CZ

-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Vychází i překlad v ČR, je k dostání v knihkupectvích (v Brně - Dobrovský, Barvič a Novotný), takže můžete kupovat!! *////*

Baka Kamaru xD
- Úprava: 19.08.2016 12:15

MANGA: Ao no Exorcist, Ao no Futsumashi, Blue Exorcist, The Blue Magic Exorcist, Modrý Vymítač
Stav: Vychází (16 volume, 81 kapitol +)
Žánry: akce, komedie, drama, dobrodružný, démoni, nadpřirozeno, fantasy, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Duben 2009 - ??

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Ao no Exorcist - Příběh
Rin a Yukio jsou bratři, dvojčata, kteří žijí v kostele spolu s otcem Fujimotem, jenž se o ně začal starat potom, co jejich matka zemřela. Oba dva vypadají jako obyčejní školáci. Rin, který se často dostává do rvaček, se ale dozví pravdu o jeho životě, když se mu zkříží cesta s člověkem, kterého posedl démon. Díky tomuto náhlému setkání se Rinovi podaří probudit jeho skryté síly a dokonce se i dozví, že není jen tak obyčejný člověk, ale je napůl také démonem a co víc, je synem samotného Satana. Rin se rozhodne bojovat se svým osudem, začne navštěvovat akademii True Cross, aby se tak stal silným exorcistou a mohl se připojit ke stejnojmenému řádu a čelit Satanovi, kterému se chce pomstít hlavně za smrt jejich vychovatele, Fujimota.

-> Ao no Exorcist - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Ao no Exorcist - Online Read ↓

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Ao no Exorcist - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)


Zdroj: Nettruyen.com

MANGA SPIN-OFF: Salaryman Exorcist: Okumura Yukio no Aishuu; Salaryman Futsumashi Okumura Yukio no Aishuu; Salaryman Exorcist: The Sorrows of Okumura Yukio
Stav: Vychází (2 volume, 22 kapitol +)
Žánry: akce, komedie, drama, dobrodružný, démoni, nadpřirozeno, fantasy, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Duben 2013 - ??

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Salaryman Exorcist: Okumura Yukio no Aishuu - Příběh
Oficiální spin-off hlavní mangy, který sleduje Yukia Okumuru jako hlavní postavu.

Salaryman Exorcist: Okumura Yukio no Aishuu - Online Read ↓
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

Salaryman Exorcist: Okumura Yukio no Aishuu - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 16.08.2016 22:56
-------------- Manga ROZCESTNÍK PODLE ABECEDY --------------

A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z



-------------- Manga ROZCESTNÍK - NAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ --------------
Není to poskládáno podle oblíbenosti xD ... Prostě jen, jak se to přidává xD




YAOI / SHOUNEN AI - MANGA, MANHWA, MANHUA // YURI / SHOUJO AI - MANGA MANHWA, MANHUA


↓ Manga ROZCESTNÍK - Podle počtu VOLUME ↓









Baka Kamaru xD a Goshida Rikyu x)
Zdroj: Google.com

MANGA: Kuroko no Basuke, Kuroko no Basket, Kuroko's Basketball, The Basketball Which Kuroko Plays
Stav: Dokončeno (30 volume, 275 kapitol)
Žánry: komedie, drama, sport, basketball, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Prosinec 2008 - Září 2014

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Kuroko no Basket - Příběh
"Zázračná generace", pětice vyníkajících basketbalových hračů, která díky svým jedinečným schopnostem byla neporazitelným týmem na střední škole Teikou. V tomto týmu se ale vykytoval i tajemný šestý hráč, který byl respektovaným členem tohoto týmu. Roky plynuly a po odmaturování nižší střední se jejich rozchází a stávají se rivaly. Kuroko Tetsuya, tajemný šestý člen týmu Teikou, se vydává na střední Seirin a stává se z něj nový člen tamního týmu. Mimo Kuroka se ale do týmu přidává i další slibný hráč Kagami Taiga, který přijel až z Ameriky a má schopnosti blížící se Zázračné generaci. Kuroko a Kagami tak využijí své jedinečné schopnosti, aby pomohli týmu Seirin porazit ostatní členy Zázračné generace a mohli tak stát na vrcholu šampionátu.


↓ Kuroko no Baske - Online Read ↓
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)

-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.com - EN

↓ Kuroko no Baske - Download ↓

-> Mangatraders.com - EN (přihlášení)


Zdroj: Google.com

MANGA: Kuroko no Basuke: Extra Game, Kuroko no Basket - Extra Game, Kuroko's Basketball - Extra Game, The Basketball Which Kuroko Plays - Extra Game
Stav: Dokončeno (2 volume, 10 kapitol)
Žánry: komedie, drama, sport, basketball, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Prosinec 2014 - Březen 2016

-> AP / MA / MT / MU / MAL / WIKI

-> Kuroko no Basket: Extra Game - Příběh

↓ Kuroko no Baske: Extra Game - Online Read ↓
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.com - EN

↓ Kuroko no Baske: Extra Game - Download ↓
-> Mangatraders.com - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 16.08.2016 22:10
Vzhledem k datu: 23.09.2014

-> Bleach (74 volume, 686 kapitol)


-> Gintama (64 volume, 600 kapitol +) Vychází

-> Naruto (72 volume, 700 kapitol) ... Další manga: BORUTO: NARUTO Next Generation, NARUTO Gaiden, NARUTO SD

-> One Piece (82 volume, 836 kapitol +) Vychází ... Další manga: One Piece: Party, Wanted!, Romance Dawn



Baka Kamaru xD
Vzhledem k datu: 02.10.2014

-> Daiya no A (43 volume, 397 kapitol +) Vychází

-> Fairy Tail (45 volume, 402 kapitol) Vychází

-> Hunter x Hunter (32 volume, 349 kapitol +) Vychází

-> Katekyo Hitman Reborn (42 volume, 409 kapitol)

-> Skip Beat! (39 volume, 239 kapitol +) Vychází

Baka Kamaru xD
Vzhledem k datu: 25.08.2013

-> 15: Meisetsu Kougyou Koukou Rugby Bu (3 volume, 14 kapitol)

-> Ansatsu Kyoushitsu (15 volume, 149 kapitol +) Vychází

-> Aquarion Evol (2 volume, ? kapitol +) Vychází

-> AR∀GO (9 volume, 85 kapitol)

-> Arcana Famiglia - Amore Mangiare Cantare! (2 volume, 10 kapitol +) Vychází

-> Bakudan! - Bakumatsu Danshi (6 volume, ?? kapitol)

-> Blood-C (4 volume, ? kapitol) ... v AJ - 9 kapitol (2hé volume)

-> Bloody Kiss (Furumiya Kazuko) (2 volume, 6 kapitol)

-> Boku no Hero Academia / Boku no Hero Academia Smash!! (9 volume, 101 kapitol + / ?? volume, 9 kapitol +) Vychází

-> Brave 10 / Brave 10 Spiral (8 volume, 47 kapitol / 9 volume, 45 kapitol)

-> Cavalier of the Abyss (Manhwa) (14 volume, 83 kapitol +) ... v originále je 15 volume Vychází

-> Chi's Sweet Home (12 volume, 219 kapitol +) Vychází

-> D.N. Angel (15 volume, 73 kapitol)

-> Dansai Bunri no Crime Edge (8 volume, 43 kapitol +) Vychází (Ecchi)

-> Dark Metro (3 volume, 13 kapitol)

-> Darker than BLACK: Kuro no Keiyakusha (2 volume, 9 kapitol)
-> Darker than BLACK: Shikkoku no Hana (4 volume, 33 kapitol)

-> Deadman Wonderland (13 volume, 57 kapitol)

-> Defense Devil (10 volume, 100 kapitol)

-> Delinquent Cinderella (Manhwa) (10 volume, ? kapitol) ... v AJ zatím 31 kapitol (8 volume)

-> Devil May Cry 3 (2 volume, 9 kapitol)

-> Diabolik Lovers: MORE, BLOOD Anthology (2 volume, 25 kapitol)

-> Dogs: Bullets & Carnage (10 volume, 101 kapitol +) Vychází ... Předchozí: DOGS

-> Donten ni Warau (6 volume, 29 kapitol)
-> Donten ni Warau Gaiden (2 volume, 8 kapitol +) Vychází

-> Drifters (3 volume, 41 kapitol +) Vychází

-> Durarara!! (4 volume, 22 kapitol)
-> Durarara!! Saika-hen (3 volume, 16 kapitol)
-> Durarara!! Kokinzoku-hen (3 volume, 19 kapitol)
-> Durarara!! RE;Dollars-hen (3 volume, ?? kapitol +) Vychází

-> Elfen Lied (12 volume, 107 kapitol)

-> Ergo Proxy: Centzon Hitchers and Undertaker (2 volume, ? kapitol) ... v AJ jedna kapitola

-> Fairy Tail: Blue Mistral (4 volume, 17 kapitol) Vychází
-> Fairy Girls (4 volume, ?? kapitol +)
-> Fairy Tail Gaiden (3 volume, 51 kapitol)
-> Tale of Fairy Tail: Ice Trail (2 volume, 13 kapitol)

-> FAKE (7 volume, 20 kapitol) Shounen ai / YAOI
-> FAKE Second Season (3 volume, ?? kapitol) Shounen ai / YAOI

-> Furi Kuri (2 volume, 7 kapitol)

-> Ghost Hound: Another Side (2 volume, ? kapitol) ... v AJ dvě kapitoly

-> Ghost Hunt (12 volume, 43 kapitol)
-> Ghost Hunt: Akumu no Sumu Ie (3 volume, 23 kapitol)

-> Gin no Saji (9 volume, 88 kapitol +) Vychází

-> Guilty Crown (5 volume, ? kapitol +) Vychází

-> Hakuouki Jurenka (2 volume, 12 kapitol +) Vychází

-> He Dedicated to Roses (Manhwa) (11 volume, 42 kapitol)

-> Hell's Kitchen (13 volume, 53 kapitol)

-> Hellsing (10 volume, 95 kapitol) ... Další manga: Hellsing: The Dawn

-> Highschool of the Dead (8 volume, 30 kapitol +) Vychází

-> Hiyokoi (10 volume, 42 kapitola +) Vychází

-> Hori-san to Miyamura-kun (10 volume, 140 kapitol)
-> Horimiya (7 volume, 52 kapitol +) Vychází

-> Howl's Moving Castle (4 volume, ? kapitol)

-> Immortal Regis (6 volume, 44 kapitol) (Manhwa)

-> Jigoku Shoujo (9 volume, 34 kapitol)
-> Jigoku Shoujo: Returns (10 volume, ? kapitol +) Vychází

-> K: Memory of Red (3 volume, 16 kapitol)
-> K: Days of Blue (2 volume, 10 kapitol)
-> K: The First (3 volume, 16 kapitol)
-> K: Countdown (2 volume, 8 kapitol)
-> K: Lost Small World (3 volume, 13 kapitol)

-> K-On! (4 volume, 51 kapitol) ... Další manga: K-On! College a K-On! High School

-> K2: Kill me, Kiss me (5 volume, 34 kapitol) (Manhwa)

-> Kanshikan Tsunemori Akane (4 volume, ? kapitol +) Vychází

-> Karneval Anthology (2 volume, 16 kapitol) ... Další manga: Karneval

-> Kill la Kill (2 volume, ? kapitol +) Vychází (Ecchi)

-> Kuroko no Basket: Extra Game (2 volume, 10 kapitol) ... Další manga: Kuroko no Basket

-> Kyoko Karasuma no Jinkenbo (10 volume, ? kapitol)

-> Lock On! (2 volume, 18 kapitol)

-> Love Monster (12 volume, 82 kapitol)

-> Lucky☆Star (10 volume, ?? kapitol +) Vychází
-> Lucky☆Star: Comic a la Carte (4 volume, ?? kapitol)

-> Makai Ouji: Devils and Realist (8 volume, 40 kapitol +) Vychází


-> Monochrome Factor (11 volume, 65 kapitol)

-> Mononoke Hime (5 volume, ?? kapitol

-> Monster Soul (2 volume, 7 kapitol)

-> Mushishi (10 volume, 50 kapitol) ... Další manga: Mushishi Gaitanshuu

-> Nagato Yuki-chan no Shoushitsu (5 volume, 39 kapitol +) Vychází (Ecchi)

-> Needless: Zero (2 volume, 7 kapitol) ... Další manga: Needless (Ecchi)

-> NHK ni Youkoso! (8 volume, 40 kapitol)

-> Noragami (10 volume, ? kapitol +) Vychází ... Další manga: Noragami Shuuishuu

-> Psycho-Pass: Kanshikan Tsunemori Akane (6 volume, 26 kapitol)
-> Psycho-Pass: Kanshikan Kougami Shinya (4 volume, ?? kapitol +) Vychází
-> Psycho-Pass 2 (3 volume, ?? kapitol +) Vychází

-> Rappa (2 volume, 17 kapitol)

-> Rengoku ni Warau (3 volume, 16 kapitol) Vychází


-> Sakamichi no Apollon (9 volume, 45 kapitol)

-> Salaryman Exorcist: Okumura Yukio no Aishuu (2 volume, 22 kapitol +) Vychází ... Další manga: Ao no Exorcist

-> Samurai Champloo (2 volume, 10 kapitol)

-> Sankarea (8 volume, 45 kapitol +) Vychází

-> Sen to Chihiro no Kamikakushi (5 volume, počet kapitol: neznámý)


-> Shingeki no Kyojin: Before the Fall (12 volume, ?? kapitol) Vychází ... Pokračování: Shingeki no Kyojin
-> Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku (2 volume, 8 kapitol)
-> Shingeki no Kyojin: Lost Girls (2 volume, 10 kapitol)
-> Shingeki! Kyojin Chuugakkou (11 volume, 96 kapitol)
-> Sungeki no Kyojin (2 volume, 55 kapitol)

-> Shinrei Tantei Yakumo - Akai Hitomi wa Shitteiru / Shirei Tantei Yakumo (2 volume, 9 kapitol / 14 volume, 65 kapitol)

-> Shugo Chara! (11 volume, 48 kapitol)
-> Shugo Chara! Encore! (1 volume, 4 kapitoly)

-> Soul Eater NOT! (5 volume, 41 kapitol) ... Další manga: Soul Eater

-> Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu (8 volume, ? kapitol +) Vychází (Ecchi)


-> Tokaido Hisame (2 volume, 8 kapitol) (Trošičku shounen ai xD)
-> Tokaido Hisame - Kagerou (4 volume, 22 kapitol) (Trošičku shounen ai xD)

-> Tonari no Kaibutsu-kun! (12 volume, 48 kapitol)

-> Toradora! (7 volume, 64 kapitol)

-> Usagi Drop (10 volume, 62 kapitol)

-> Uta no Prince-sama (2 volume, ? kapitol)

-> Weiß Kreuz: Side B (6 volume, 37 kapitol)

-> Wolf's Rain (2 volume, 11 kapitol)

-> xxxHOLiC: Rei (3 volume, 52 kapitol +) Vychází ... Další manga: xxxHOLiC / Shiritsu Horitsuba Gakuen

-> Youko x Inu SS (9 volume, ? kapitol +) ... v AJ 7 volume, 30 kapitol Vychází

-> Zombie Loan (13 volume, 83 kapitol)


Baka Kamaru xD