Yoho, Yarodomo!!

Přináším Vám odkazy na dalšího úžasného devina!! :3 Určitě moc dobře víte, jak ráda procházím Deviantart a kolik různých devinů jsem Vám tu už ukázala, nemám pravdu? Nemám v plánu s tím přestat a pořád Vás s tím budu otravovat, jelikož tam venku ... existuje opravdu nespočetné množství úžasných umělců, kteří čekají na to, až je svět objeví :3 Proto jsem ráda, že jsem začala tyhle články dělat a mohla tak rozšířit jejich práce mezi více lidí, respektive mezi každého, kdo je ochotný si moje články plné planého kecání přečíst xD Vím, že nedokážu napsat poutavé a záživné články jako třeba ostatní blogeři, ale i tak doufám, že tyhle dětské články plné nesmyslů a kecání jednoho náctiletého člověka aspoň někdo z Vás čte, a co víc, snad ho i trochu pobaví *^* Není to sice žádná novinka, ale zase jsem se tak trochu vzdálila od původního smyslu tohoto článku, takže se k němu radši zase začnu vracet xD

Chci Vám ukázat tohoto umělce, jenž má naprosto úžasný a pohádkový styl kreslení *////* Věřte mi, když se podíváte na jeho tvorbu, hned se Vám do paměti vlije spousta vzpomínek na pohádky a příběhy, které Vám jako malým capartům vypřávěli prarodiče a rodiče. Jeho kresby mě připomínají dobu, kdy nám se sestrou vyprávěl náš děda známé pohádky a nejrůznější příběhy. Byl opravdu skvělý vypravěč a dokázal vyprávět natolik poutavě, jako by celý ten příběh nebo pohádku sám zažil :3 To je taky jeden z důvodů, proč Vám chci tohohle umělce ukázat. Jeho tvorba se Vám určitě zalíbí a vzpomente se na své dětství nebo minimálně na všechny pohádky, co jste za život slyšeli xD Kdo ne, tak nemá žádné dobré vzpomínky na dětství jako Goshi-sama. Se mu to teď snažím vynahradit a říkám mu nejrůznější příběhy, které jsem slyšela ... né že by z mé ochoty a námahy byl nadšený xD
O čem to mluvíš, to já tě tady ochotně poslouchám x) Navíc mě to baví, poslouchat tvoje zmatené příběhy x)
Nejsou zmatené, jen občas na něco zapomenu, tak to musím upřesnist >////<
Jasný, jasný, já to chapu x)

V "Celém článku" najdete obrázky na ukázku a samozřejmě informace a odkazy.
- Jules Verne
 
 
Yohoho! Yarodomo!!

Chtělo by to konečně nějaký článek. Nějaký pořádný článek, který Vám bude třeba pro změnu trochu užitečný. Začala jsem s články s recepty, ale tak nějak jsem si uvědomila, že od všech receptů mám jen konečnou fotku, kterou dávám na instagram a příležitostně na "fejs". Proto jsem se rozhodla, že všechny recepty udělám ještě jednou a zkusím nafotit něco trochu víc, než jen konečný výsledek. U článku s Pocky jsem měla tolik fotek jen díky tomu, že fotila moje sestra, která když dostane do ruky foťák, tak pak máte paměť plnou fotek všeho, co jen vidíte kolem sebe. Jsem za to ráda, aspoň jsem byla schopná dát do článku více fotek. Teď tu ale mám pár receptů, k některým nemám vůbec žádnou fotku a přijde mi to neuvěřitelně chudé, proto budete ještě muset chvíli počkat. U některých receptů je přece jen lepší, když tam máte nějakou fotku postupu. I když, možná je to zbytečný. Ono přece jen, každý si to pak udělá podle sebe. Ale když už to sem dávám, tak to chce i nějakou obrázkovou dokumentaci. Nebyla bych to já, kdybych nebojovala s maximálním počtem znaků v jednom článku!!

Tenhle článek ale není o jídle, nemám pravdu?
Eh, o jídle může být naprosto cokoliv a kdykoliv!!
S tvou přítomností o tom rozhodně nepochybuju.
Včera jsem přemýšlela, že bych zkusila jeden zajímavý recept. Budeš koukat a zbožňovat!
V té fázi se momentálně již nacházím.
Huh?? Vždyť ani nevíš, co je to za recept?
Nemám v plánu něco měnit jen kvůli nějakému receptu.
Wha?? Každopádně, doufám, že ti bude chutnat!
Jestli mi nedáš sníst nějaký kus papíru s receptem, tak určitě ano.
To by byl moc dobrej vtip. Počkám s tím na Apríla. Nechám ti v kuchyni na stole kuchařku se vzkazem: "Oběd máš na straně 24!".
Tak to nezapomeň počítat s možnými následky x)

Radši se vrátíme k původnímu tématu a tím je užitečnost tohoto článku. Zmiňovala jsem se o tom hned na začátku, že chci napsat konečně nějaký užitečný článek. A to by měl být právě tenhle. Chci říct, recepty jsou podle mě také hodně užitečné, ale tak trochu musím říct, že je na nic je sem dávat. Přece jen, všechno můžete dávno najít na internetu a já nejsem tak zběhlej člověk, abych začala vytvářet a vymýšlet mé vlastní recepty.
Ty bys to radši ani neměla zkoušet pro své vlastní zdraví a všech v okolí -_-"
Tenhle článek by měl být užitečný trochu z jiné stránky. Možná si někteří z Vás pamatují nebo aspoň matně vybavují, že jsem se tu několika řádky zmiňovala o školním roce, který právě začíná. Hlavně ve spojistosti s přípravami na maturitu pro letošní maturující ročníky. Slibovala jsem Vám, že sem přidám své přípravy povinné četby k maturitě, kterou jsou úspěšně přemohla. Určitě se pořád jen opakuju, ale někdy je těžké udělat si takové přípravy, když nevíte, co v nich má být. Proto Vám všem chci nabídnout své přípravy na dvacet knížek, které jsem si vybrala k maturitě, a protože seznamy knih na školách bývají podobné, tak jsem si naprosto jistá, že aspoň některé knížky budete mít vybrané stejně. Nejsou to sice nějaké světoborné přípravy, ale mě k maturitě naprosto stačily. Dokonce je tam i spousta informací, které po Vás u maturity chtít nebudou a můžete to tak ještě více pročistit.

A nebo si z nich nemusíte brát vůbec žádný příklad. A tenhle článek ignorovat a přeskočit.