Silva a Rada Starších

Autor: || Zveřejněno: 19.8.12

Silva

Věk: 20
Duchové: Kojot, Had, Orel, Želva a Bizon
Zbraň: Součásti zvířat (jeho duchů)
Sen: Zničit Zeka

Silva patří do velké rady shamanů. Jeho duchy jsou: Bizon, Kojot, Orel, Želva a Had.
S yohem se potkal v prvním kole souboje shamanů na, kterých je rozhodčím.
Do jeho předka se reinkarnoval Zeke, takže se stal Yohovím bratrancem.

Golfova

Je nejstarším z porotců a současně i hlavou poroty. V podstatě se ani přesně neví, jakého věku se právě dožil a nemá vlastního patrona, poněvadž, ochranku mu poskytují ostatní porotci.
Jedním z jeho komentářů bylo vyjádření - "Bylo řečeno, že až povstane věž a dosáhne vrcholu, brána se otevře."

Hao Asakura

Věk (celkem): 527 let (takže 27 let)
Duch: Shikigami, Duch Ohně

Hao je o celých 500 let starší verze Zekeho, jak jej známe dnes. V tomto (jeho druhém) životě se právě reinkarnoval do šamanské rady, kvůli svým ideálům z ní byl však vypovězen. Tímto to však nekončí. Těsné po tom, co uloupil hvězdu jednoty a získal tak s ní i Ducha ohně, byl zpacifikován, aby nebyl hrozbou do doby, než se za dalších 500 let reinkarnuje znova.

Chrom
Věk: 23 let
Duch: Insecte

Jedná se o Nichromova zesnulého staršího bratra. Při kvalifikační zkoušce jej totiž zranil Lenny Tao a Chrom posléze na ono zranění umírá.

Karim
Věk: 28 let
Duch: Taureau

Jedná se o Silvova dobrého přítele, s nímž prodává ručně vyráběné suvenýry. Ctí také Silvova tajemství.

Magna (Zink)
Věk: 25 let
Duch: Magnascope

Magna, nebo-li také Zink, se společně s Nichromem přidal na stranu Zekeho, pro vidinu přežití. Také zřejmě umírá při boji se Silvou a Karimem.

Mikishima Asakura
Věk: 44 let

Tento šaman je jedním z těch nejméně typických. Nemá klasické strážné duchy, místo toho vkládá svou furyoku přímo do ptáčků z papíru, či do obyčejných ptačích pírek, čímž vytváří skutečné postavy s ptačími hlavami. Je Yohovým otcem a také dohlíží na veškeré jeho zápasy.

Nichrom
Věk: 14 let
Duch: Scorpion

Je nejmladším z rady porotců a objeví se až ke konci druhého cyklu epizor. Bude tím odhalena i část Lennyho minulosti, poněvadž právě on v souboji zabil jeho bratra Chroma. Při objevení Zeka v Doubee, se přidal na jeho stranu a stal se tak jeho věrným přisluhovačem a špionem mezi rozhodčími. Nakonec jeho loajalita vyjde najevo, přičemž bude obdarován odštěpkem Zekovi ohromné síly. Poté se utká se tváří v tvář se Silvou, kterým bude i přes obtíže poražen.

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!