Něco o Goshida Rikyu x) ... Pojďme na zpověď číslo dvě X3

Autor: || Zveřejněno: 1.4.13


Yo!!

V minulém článku vám sem psala o sobě Kamaru. Když ten její článek zhodnotím, přečetl jsem si ho asi dvakrát. Hlavně kvůli tomu, že chce mít tenhle blog pravdivý, a jelikož ji znám, tak kontroluju pravdivost jejích slov. Jsem něco jako autokorekce. Nekoukám na pravopist nebo tak, to je její práce, ale když už mě o něco takového požádala, tak to rozhodně nebudu zanedbávat. Teď teda něco o mě. Kamaru mě k tomu donutila násilím, jestli to pak budete někdě šířit jako pomluvu, pamatujte ... mám ve sklepě schovanou šibenici a za domem pěkný kopec (o `▽´ )o ... (← tenhle smajlík našla Kamaru a já si ho nemůžu odpustit x)

↓Moje přezdívka ... a něco o ní x) ↓
No, vymyslela ji Kamaru, celá zní Goshida Rikyu. Předtím, jsem žádnou neměl, takže nemám žádnou "historii přezdívek" jako Kamaru. Je pravda, že na základce a ve školce jsem si kvůli své výšce vysloužil pár přezdívek, ale nic originálního to nebylo. Pokud by někoho zajímalo, tak s Kamaru se známe už takových ... pár let to bude. Dejme tomu, že je teď začátek roku 2016, tak to bude už takových šest let, není to moc dlouho. Potkali jsme se jednou v knihovně, když jsem ji podal knížku, na kterou nedosáhla. Když se podívám zpátky, tak jsem tehdy myslel, že je to kluk z prvního stupně základní školy. Nikdy by mě nenapadlo, že je to budoucí středoškolák a navíc holka, nemáte ponětí, jak moc jsem byl tenkrát zmatený.

↓ Něco o mé osobě ... ↓
Nejsem nijak zvláštní. Kamaru je velmi malá, já jsem na druhou stranu přehnaně vysoký (mám něco okolo 190cm). Určitě si nejspíš dovede představit, jak zajímavě to vypadá, když stojíme my dva vedle sebe. Proto se ke mě Kamaru moc ráda nehlásí, když jsme na nějakém místě s hodně lidmi, málo kdy se vyvarujeme posměchu ostatních, i když je Kamaru velmi dobrý ignorant, jakmile jde o její výšku, dokáže být velmi agresivní. Na svou výšku jsem si nikdy moc nestěžoval, spíš jsem za ní vděčný, protože díky ní je basketbal mnohem lehčím a zábavnějším sportem.

-> mám krátké, hnědy vlasy, trochu delší než Kamaru (Ona má ten typ účesu "po ránu vstanu a jdu" x)
-> mám zelené oči a nosím kontaktní čočky ... sport a brýle nejsou moc dobrá kombinace
-> mám velkou jizvu přes obličej, od levého obočí, přes levý koutek úst až k bradě

Co se týče stylu oblíkání, je asi stejný, jako u průměrného chlapa v mých letech (pro přesnost jsem o pět let starší než Kamaru). Ale máme s Kamaru podobný styl v oblékání. Pokud jde o obleky, tak to je moje, ale jsou časy, kdy si radši obléknu něco pohodlnějšího. Protože Kamaru nosí oblečení, které je tak o tři až pět čísel větší než je ona, tak nemáme problém s tím, si navzájem půjčovat oblečení, což je i jistou výhodou. Ale jednou bych chtěl vidět Kamaru v pěkné minisukni či něčem podobném. Rozhodně by to bylo blaho pro mé oči x)

↓ Povaha ... ↓
Pokud jde o Kamaru, tak jsem její Pán (a ona je můj otrok x). Předtím jste se ptali, jak jsme se dostali k tomuhle "otrokářství" ... (o `▽´ )o ... Je to jednoduché, výměnou za nekonečný přísun jídla mě bude Kamaru na slovo poslouchat. krásný obchod, nemyslíte?? Samozřejmě, jsou tu i nějaké podminky ve smlouvě, ale ty nejsou zas tak podstatné. Jinak je má povaha velmi, jak říká Kamaru, arogantní, egoistická, sadistická, majetnická, někdy jsem i narcista, ale to jen když mě něco opravdu nadchne. Jinak jsem spíše cholerik, společenský a ukecaný typ člověka, jakmile najdeme společné téma, tak nepřestanu mluvit. I když to někomu na první pohled nepříjde, tak jsem i ochotný člověku pomoci, samozřejmě né zadarmo, aby jsme si rozuměli x)

Moje povaha není zrovna jedna z nejhezčích, spousta lidí se mi vyhýbá a nemá mě rádo. Řekněte, s tím, co jste si tu teď přečetli, bavili by jste se se mnou?? Takhle přes internet vypadám, vlastně vypadáme, jak já tak i Kamaru, jako přátelští lidé, ale ve skutečnosti by jste se od nás raději drželi na míle daleko. Narozdíl od Kamaru jsem rozený realista a nemám problém sám sebe pochválit.

Jak to Kamaru shrnula, tak jsem arogantní, majetnický, sadistický chlápek, co rád občas někomu pomůže. Jop, to jsem já. Kdyby jste to chtěli vědět, tak jsem sadista a přiznám to, ale Kamaru je masochista, i když to popírá x)

↓ Nějaké ty dodatky a moje oblíbenosti ↓
-> Oblíbené Anime:
Bakemonogatari, One Piece, Beelzebub, Hellsing, D. Gray Man, Bleach ... nemám žádné specifické anime jako mé nejoblíbenější.

-> Oblíbená Manga:
Abych pravdu řekl, tak Mangu moc nečtu. Jan takový ten základ: One Piece, Gamaran, Beelzebub, Bleach a Monster Soul. Pravděpodobně i pár dalších, ale moje paměť mě právě zklamala x)

-> Jsem opravdu hodně sportovní typ:
Chodím do posilky, hraju spoustu sportů. Musím si přece držet postavu namakaného-cool chlápka, ne?? x)
Kamaru hraje basket občas s náma a na to, že je tak malá, jí to jde docela dobře. Což je dobrý příklad pro ty z vás, kteří chtějí hrát basket a bojí se, že jim to nepůjde proto, že jsou vzrůstově malí, i malý člověk dokáže velký věci. Jinak kromě basketbalu, který je můj neoblíbenější, hraju také basebal, fotbal, volejbal a občas i tennis. Jsou tu i další sporty, ale ty hraji jen příležitostně.

-> Jídlo ... věc, kterou je Kamaru posedlá:
Nejsem typ člověka, co by mu nějak záleželo na jídle. Jednoduše mi dejte jídlo a já ho sním, nebudu si s ním půl hodiny povídat jako Kamaru. Narozdíl od ní, nesníším sladké. Nikdy jsem ho neměl rád a nikdy nebudu, stačí mi jen vidět nebo cítit něco sladkého a hned je moje nálad vtahu. Ze všeho nejradši mám pomeranče!! x)

-> Místo:
Zaručeně hřiště či kurty, jakékoliv: basketbalové, fotbalové, tennisové, baseballové. Tam se vždycky cítím jako doma x)

-> Hudba, kterou poslouchám:
Poslouchám spíš podle nálady, není to tak, že bych neměl oblíbený určitý žánr. Mám nejradši rock, ale někdy mám náladu na trochu pomalejší písničku, jindy zase na nějakou opravdu rychlou a hlasitou. Moje oblíbené skupiny jsou Linkin Park, Green Day, Lenny Kravitz, Hollywood Undead, Nickelback, Three Days Grace, The Offspring ... a další x)

-> Filmy, jsem velký milovník:
Je spousta filmů, a stejně tak je i spousta mých oblíbených filmů, ale už od střední u mě vyhrává jeden film, a tím je Černočerná Tma. Je to film mého dětství. Mám nejradší filmy hororového žánru, které dokážou člověka pořádně vyděsit. Poslední dobou se takové kvalitní hororové filmy moc nedělají, ale i tak jsou tu občasné výjimky.

Možná Vám taky trochu pomůžou naše řetězáky, kde jsme psali fakty o nás. Pokud máte zájem, tak se na ně klidně můžete kouknout. Yeah, to je teda dlouhý článek. Kdyby mě ještě něco napadlo, tak sem určitě doplním.

Ty ses nám tu teda pro jednou pěkně rozepsal xD
Jo, ty máš co říkat x)
Já vím, ale já píšu hodně pořád xD
Pravda. Myslím, že jdu spát. To psaní mě vyčerpalo x)
A co jsi dělal do teď?? xD
Hmm, psal jsem tenhle článek x)
A teď děláš co??
Čistím si zuby x)
Fakt?? Tak to chcu vidět, zapni webku!! xD
Proč?? Jsi nikdy neviděla, jak se čistí zuby?? x)
Jo, ale chci vědět jestli je taky děláš xD
... Co?? x)
Ksichty!! Já když si čistým zuby, tak dělám prapodivný ksichty jenom kvůli tomu, aby se dostala s kartáčkem tam, kam potřebuju. Ty to neděláš?? xD
... Myslím, že něco takovýho děláš jenom ty x)
F-fakt?? >////< ... Ale tak, zkus si je vyčistit pořádně, když máš rovnátka *nafoukne tváře a založí ruce na hrudi*
Já ti věřím, musí to být nehorázně těžký x)
Fajn, že mi věříš :3 *usměje se od ucha k uchu*

Myslím, že je čas na konec.
Všem tak přeju dobrou noc a pro ty, kteří to čtou někdy v denní době, tak přeju hezký den x)

Goshida Rikyu x) a přifrčela sem i Baka Kamaru xD

Upraveno: 28.02.2016

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!