Yoo, Yarodomo!!

Už je to delší doba, co jsem psala o nějakém devinu, tak jsem se rozhodla zase nějaký ten článek napsat. Našla jsem jich opravdu velkou spoustu, které obdivuji a které Vám chci strašně moc ukázat. Goshi-sama sice říká, že je to zbytečnost, jelikož už je pravděpodobně všichni znáte. Ale já na druhou stranu říkám, že mezi Vámi jsou určitě tací, co je neznají a budou rádi, že jsem se tu o nich zmínila. Takže jsem se rozhodla sepsat spoustu článků s mýma oblíbenýma devinama a postupně je budu zveřejňovat, aby to tu nebylo všechno naráz, jak to děláme s anime nebo mangama a mohli jste si tak užít ty dlouhé pauzy, kdy tu nic nepřibude.

Né, že bychom se chystali nepřídávat, ale vidíte jak to tady vypadá. Jednou se nám podaří získat zpět naši aktivitu, kterou jsme před pár lety měli, teď je bohužel v nedohlednu. Hlavně tohle šílené horko venku, věřte mi. Normálně se tu zaživa rozpouštím a smažím. Sice je léto, ale padesátkami mě bombardovat nemusí!! Teď do sebe necpu nic jinýho než zmrzlinu každých deset minut. A to doma ani nemáme bazén, vždycky jsem jeden chtěla mít doma, ale u nás by se o něj nikdo nechtěl starat a udržohovat ho v pořádku a čistotě. Aspoň se můžu válet ve vodě v koupelně. Napustit vodu, naházet led a můžu relaxovat se zmrzlinou v ruce. Nejlepší možnost jak strávit parné léto. Ale to není věc, o které jsem tu chtěla mluvit. Radši už přestanu s kecáním a pustíme se do článku!!

V "Celém článku" mimojiné najdete také nějaké ukázky obrázků. 
Zdroj: images6.fanpop.com

MANGA: Donten ni Warau; Laughing Under the Clouds; Cloudy Laugh
Ve znacích: 曇天に笑う
ANIME: Donten ni Warau
Stav: Dokončeno (6 volume, 29 kapitol)
Autor: Karakara Kemuri
Vydavatelství (magazín): Mag Garden (Comic Avarus)
Žánry: akční, drama, romantika, historické, nadpřirozeno, shoujo, tragédie, fantasy, záhady, reinkarnace, magie
Datum vydání: Řijen 2010 - Květen 2013

-> AP / AKICHAN / MAL / BU / WIKI

-> Donten ni Warau - Příběh
Jedenáctého roku éry Meiji bylo vládou zakázáno nošení mečů. A tak ti, jenž nosili meče - samuraiové, začali pomalu mizet ze světa. Ale vždy se najde někdo takový, který s novým zákonem nesouhlasí, proto bylo vybudováno speciální vězení uprostřed jezera Biwa, ze kterého není možné útěku. Převážením zločinců přes vodu byla pověřena rodina Kumo, tři silní bratři Tenka, Soramaru a Chuutarou, kteří drželi pospolu a chránili svou rodinu i okolí. Jejich cesty se ale překřížili s tajemným prokletím, démonem Orochi, který má neuvěřitelnou sílu a musí být zapečetěn nebo zničen, jinak světu hrozí obrovské nebezpečí.
 
Obsahuje také oneshot o dvou kapitolách jménem Utakate ni Warau, ten se odehrává 600 let před hlavním příběhem Donten ni Warau a je to druhá a třetí kapitola této mangy. Na ni navazuje stejnojmenná jedno-volumová manga.

↓ Donten ni Warau - Online Read ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Mangapark.me - EN
-> Mangago.me - EN
-> Mangadex.org - EN 
-> Mangafreak.net - EN (+ download)
Zdroj: pngkit.com

MANGA: Toradora!; Tiger X Dragon!; Tora Dora!
Ve znacích: とらドラ!
ANIME: Toradora!
Stav: Vychází (9 volume, 94 kapitol +)
Autor: Takemiya Yuyuko; Zekkyou
Vydavatelství (Magazín): Media Works (Comic Dengeki Daioh; Dengeki Comic Gao!)
Žánry: komedie, drama, romantika, školní prostředí, shonen, dospívání, tsundere, ze života
Datum vydání:  Červenec 2007 - ???

-> AP / AKICHAN / MAL / BU / WIKI

-> Toradora! - Příběh
Takasu Ryuuji je obyčejný středoškolák přátelské povahy, jeho pověst na škole mu ale kazí je oči, díky kterým vypadá jako zastrašující delikvent. Naštěstí je ale ve třídě s nejlepším přítelem, který zná jeho pravou povahu, Kitamurou. Hned první den se setká s dívkou jménem Taiga, která je známá pro svou násilnou povahu a má přezdívku Palmtop Tiger (Tigřík do dlaně), která sedí k její velikosti, povaze i jménu. Tito dva se setkají i později, když přijdou na to, že každý z nich má city pro nejlepšího přítele toho druhého, rozhodnou se spolupracovat a navzájem si pomoct, aby se jim splnilo přání a měli možnost se své lásce vyznat.

↓ Toradora! - Online Read ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Mangapark.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Toradora! - Download ↓
-> Raw-zip.com - RAW
 
Zdroj: prcm.jp

MANGA: Ansatsu Kyoushitsu; Assassin Classroom
Ve znacích: 暗殺教室
Stav: Dokončeno (21 volume, 180 kapitol)
Autor: Matsui Yuusei
Vydavatelství (Magazín): Shueisha (Weekly Shounen Jump)
Žánry: akční, komedie, shounen, drama, záhady, školní prostředí, fantasy, sci-fi, parodie, násilí
Datum vydání:  Červenec 2012 - Duben 2016

-> AP / AKICHAN / MAL / BU / WIKI

-> Ansatsu Kyoushitsu - Příběh
Třída 3-E na škole Kunugigaoka je považována za tu nejhorší, kam se posílají studenti se špatnými známkami či chováním, proto je také oddělena od hlavní školy a učí se ve staré budově v lese. Životy těchto studentů se ale hodně rychle změní, když se objeví nový učitel, který má hned několik zvláštností - není člověk, je to chobotnicové monstrum, které zničilo Měsíc a chystá se zničit i Zemi. Ale protože má rád výzvy, rozhodl se, že Zemi zničí až za rok, proto se z obyčejných studentů měli přes noc stát chladnokrevní zabijáci, kteří budou usilovat o život tohoto nevídaného monstra. Studenti 3-E ale nejsou takoví, jak se na první pohled zdá a stejně tak i nelidský učitel, který dostal přezdívku Koro-sensei, není jako učitel nijak špatný.
 
Volume 21 obsahuje extra oneshot Tokyo Depato Sensou Taikenki.
Tokyo Department War Memoir (東京デパート戦争体験記)
Svět, ve kterém je nedostatek oblečení, jídla a dalšího materiálu, má pouze jeden obchodní dům, jenž se týčí do nebes. Pekelné místo, kde obchodníci přijmou jako platbu váš samotný život za splnění vaších tuže. Když se Yuzuko rozhodne navštívit nechvalný obchodní dům, aby mohla pro svého otce pořídit nové hodinky, je náhle zákeřně napadena jednodílnými šaty. K jejímu štěstí ji ale zachrání záhadný muž, pocestný prodavač, který cestuje po světě, aby ukojil svou nekončící chamtivost.

↓ Ansatsu Kyoushitsu - Online Read ↓
-> Mangafox.com - EN (+ oneshot)
-> Mangago.com - EN (+ oneshot)
-> Mangafreak.net - EN (+ download)