Zdroj: Mangahere.com

MANGA: Deadman Wonderland
Stav: Dokončeno (13 svazků, 58 kapitol) ... někdy jen 57 kapitol
Žánry: akce, horor, sci-fi, superschopnosti, násilí, krev, hra o život, nadpřirozeno, dobrodružný, drama, vězení
Datum vydání: Duben 2007 - Červenec 2013

-> AP / MA / MT / MAL / MU / WIKI

-> Deadman Wonderland - Příběh
Igarashi Ganta je jediný přeživší, který byl nalezen po útoku na školní budovu, kdy byla celá třída studentů brutálně vyvražděna jediným záhadným mužem s podivnou přezdívkou Red Man. Ganta je ale neprávem obviněn z tohoto hrozného činu, odsouzen k doživotí za mřížemi a odvezen do vězení. Největším problémem je ale právě ono znamé vězení, které nese podivný název Deadman Wonderland a je ve skutečnosti zábavním parkem, který běžně navštěvují obyčejní lidé. V tomto vězení se pořádají brutální, smrtící souboje, které mají možnost návštěvníci sledovat, a účastníky není nikdo jiný než lidé, odsouzení za brutální zločiny. Ganta je tak ponechán osudu v tomto nebezpečném vězení a pomalu ztrácí veškerou naději v záchranu a spravedlivost. Když ale objeví skrytou schopnost manipulovat se svou krví a vytvářet z ní zbraň, získá zpět kousky naděje. Společně s ostatními vězni se rozhodne najít jednoho ze zakladatelů tohoto brutálního vězení, jenž se také podepsal na jeho křivém obvinění a zároveň je jediným vodítkem, které by ho mohlo zavést k Red Man.


↓ Deadman Wonderland - Online Read ↓
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Deadman Wonderland - Download ↓

-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)
Baka Kamaru xD
- Úprava: 11.08.2014 03:00
- Úprava: 05.09.2016 22:14
Zdroj: Fanpop.com

MANGA: Kaichou wa Maid-sama!; Maid-sama!; The Student Council President is a Maid!; My Sweet Kaichou!
Stav: Dokončeno (18 svazků, 85 kapitol)
Žánry: komedie, romantika, maid-kavárna, školní život, dospívání
Datum vydání: Prosinec 2005 - Září 2013

-> AP / MA / MT / MAL / MU / WIKI

-> Kaichou wa Maid-sama! - Příběh
Misaki Ayuzawa je první dívka, která se stala prezidentkou studentské rady na střední škole Seika. Protože škola ale ještě do nedávna bývala chlapeckou, jsou dívky na této škole v menšině a Misaki tak musí vládnout nemilosrdnou a dispciplinovanou rukou, aby mohla dívkám usnadnit jejich život a zkrotit tak mužskou část studentů. Jenomže Misaki má ve svém životě jedno velké tajemství. Protože se její rodina topí v dluzích, musí po škole chodit na brigádu do Maid kavarny v Akihabaře. Něco takového se ale ve škole nesmí dozvědět, jinak by její reputace byla zničená a neměla by možnost tak ochránit ostatní dívky na škole. Daří se jí její tajemství schovávat, ale jeden ji potká smůla a v její práci ji uvidí nejpopulárnější kluk na její škole, Usui Takumi. Může tak využít Misakino tajemství, aby ji ve škole zničil reputaci nebo ho využije pro své vlastní potřeby jako příležitost, aby se tak mohl k Misaki dostat blíže ...

↓ Kaichou wa Maid-sama! - Online Read ↓
-> Anime-manga.cz - CZ/SK (přihlášení)

-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Kaichou wa Maid-sama! - Download ↓

-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 11.08.2014 02:46
- Úprava: 05.09.2016 21:58

Konichiwa!! Dnes už po druhé xD
A tentokrát s (pro některé) dobrou zprávou, konečně jsem se rozhodla dát sem nějaké, mou rukou nakreslené, obrázky. A když už je sem budu dávat, tak mě napadla jedna taková blbost, která by mohla třeba i někoho zaujmout a pobavit. Takže, doufám, že teď nepřestanete číst!! Protože by jste přišli o všechno tu takzvanou zábavu, o které tu mluvím.

↓ Já maluju, Vy hádáte ... ↓
Já nakreslím nějaký obrázek (většinou to bude nějaká známá a viptná scénka z anime) a vy budete hádat, o jaké anime či postavu se jedná. Předtím, než tuhle "hru" začnete odsuzovat, tak Vám chi vysvětlit, proč s ní vůbec začínám. Za prvé, bylo by nudné sem jen tak narvat několik obrázků mé obkreslené tvorby, navíc to pro mě má taky hodnotící smysl. Pokud se Vám povede uhádnout anime či postavu, tak mi to dává znamení, že na tom, co jsem nakreslila, je minimálně aspoň poznat, o co jsem se snažila. Nejsem mistr v kreslení, nikdy jsem nebyla a nikdy nebudu, i když se mě lidé snaží utěšit sladkými slovy. Mám radši kritiku, než pochvaly, protože pak má člověk větší přehled o tom, co je třeba zlepšit. Na druhou stranu jsem ráda, když mě někdo občas pochválí, takže je to se mnou velmi těžké.

Proto mě napadlo, že vyzkouším, jak moc jsou mé obrázky povedené ... čili jak snadné je uhádnout, co je na obrázku. Chtěla bych vás tak poprosit, jestli byste si teda nezahráli tuhletu mnou vymyšlenou "Poznávací hru". Samozřejmě, každá "hra" potřebuje nějaká pravidla, takže tu jich pár je. Nejsou složitá a jsem si docela jistá, že se jimi nebude vůbec nikdo řídit, ale i přesto je sem dám ... pro takový ten lepší pocit.

Jak hrát "Poznávací hru" podle Kamaru:
Stačí když napíšete do komentáře:
-> Název postavy nebo postav, které se nachází na obrázku
-> Název anime, z kterého postavy jsou
-> A jak snadné Vám přišlo to uhádnout (nějak to prosím popište, třeba na stupnici od jedné do deseti xD)

Pokud jde o odpovědi tak,
jednoduše tady nechám obrázek k hádaní tak dlouho, dokud se nerozhodnu udělat nový obrázek či napsat článek s dalším. Po vydání nového článku pak udělám menší vyhodnocení v předešlém článku, aby jste se tak mohli dozvědět správnou odpověď. A samozřejmě také pochválím a poděkuju všem účastníkům. Nebojte se k odpovědi přidat také kritiku, která vždy pomáhá k rozvoji!! *////* ... Nebo mě můžete také obrázek pochválit, pokud Vám příjde povedený, kladná kritika také potěší. Za správné odpovědi teda nebudou žádné odměny v podobě diplomů, avatarů či reklam, řekla bych, že dobrý pocit je vše, co z tohoto dostnete. Ovšem, pokud by jste opravdu chtěli nějakou odměnu, tak se nebojte ozvat, nikoho neodmítnu.

Bude proto určena tato rubrika. Budu sem, do této rubriky, přidávat obrázky, co namaluju a Vy bude do komentářů hádat anime a postavy. Myslím, že nic jednoduššího už ani neexistuje. Pokud by stále byly nějaké problémy, tak se nebojte ozvat, ráda poradím. Tato "hra" je čistě pro zábavu, nesnažím se nijak zveřejnit či propagovat svoji tvorbu, jan mě napadlo, že by to mohla být zajímavá a příjemná změna tady na našem blogu.

Pokud jde o můj styl kreslení, tak kreslím zasadně jen tužkou, černobíle. S barvami si opravdu nerozumím, i když bych mohla nějaký orbázek na ukázku zkusit vybarvit. Ale nic neslibuji. Všechny moje obrázky jsou obkreslené z anime, mangy či fanartů, které můžete najít kdekoliv na internetu. Jednoduše postahuju do telefonu a obkresluju, je to takový můj způsob zkoušení, kolik různých stylů zvládnu překopírovat. Není to nic speciálního, nedokáži kreslit z vlastní hlavy, což mě občas docela i štve, ale nic s tím nenadělám, musím se s tím naučit žít.


Přeji Vám hodně štěstí!! Ať se Vám podaří uhádnout, co nejvíce obrázků!! *////*
Baka Kamaru xD
Ciao!! *////*

Chtěla bych tu napsat takovej malej úvod do rubriky: Videa - Instrumentálky (moje oblíbené :3). Vím, že to zní docela hloupě, ale myslím, že by to tu chtělo. Protože takový blbosti dělám vždycky a bylo by divné, to zrovna tady vynechat. Pro začátek by to chtělo nějaké informace, co je vlastně tato rubrika zač. Jak už název napovídá, je to rubrika věnovaná speciálnímu typu hudby a tím je instrumentání hudba. Kdyby někdo nevěděl tak Instrumentálka, neboli Instrumentální hudba,je tvořena výhradně hudebními nastroji, což znamená, že se v této hudbě vůbec nezpívá. Pokud třeba naleznete písničku, kde mají tzv. solo hudební nástroje (a přestane se zpívat), tak tahle část se nazývá Instrumentální mezihra.

Myslím, že takovým nejznámějším příkladem instrumentální hudby je třeba skupina Apocalyptica nebo Two Steps From Hell. Instrumentální hudbu však nemusí tvořit pouze obyčejné hudební nástroje. Můžou to být také písničky od nejrůznější DJ, kteří skládají hudbu pomocí svých mixážních pultů. Podle mé vlastní definice patří do Instrumentálek všechna hudba, která se skládá ze zvuků hudebních nástrojů ať už těch klasických nebo počítačových, kde se nezpívá ani nijak jinak nezasahuje slovy. Jsem si docela jistá, že je tu spousta přesnějších definicí na internetu, ale tohle je ta moje vlastní, takže mě za ni prosím nemlaťte ostatními po hlavě >////<

Myslím, že to je asi vše, co jsem k této rubrice chtěla říct. Jen jsem chtěla tak trochu popsat, co do téhle rubriky vlastně budu přidávat, aby nedošlo k nějakým nedorozuměním. Žádná z těchto videií s hudbou nejsou moji tvorbou, práva patří jejich tvůrcům a vlastníkům. Vím, že kolikrát se nevyjadřuju moc jasně, je to jeden z mých zlozvyků. Proto doufám, že teď už všichni víte, co bude v této rubrice a co si představuju pod pojmem "Instrumentální hudba".


Baka Kamaru xD
Kocnichiwa!! *////*

Dneska jsem přemýšlela o nějakém zajímavém anime, na které jsme tu ještě neměli žádné AMV a při prohlížení youtube jsem narazila na tohle opravdu úžasné video a čirou náhodou je tohle jedno z těch anime, na které tu opravdu nemáme ještě žádné video. Jendá se o anime Kore wa Zombie desuka?, podle názvu už jde poznat, že se jedná o anime se zombie, přesněji s jedním zombie, který sám sobě našel harém tří pěkných holek s nadpřirozenými schopnostmi. To ve směs popisuje celé anime a myslím si, že žádný další komentář není potřeba. Je to stejně praštěná komedie, jako zní a vyplývá ze samotného videa >////< ... Ale opravdu mě bavilo a jsem ráda, že se mi povedlo na něj najít dobré AMV, protože na tenhle typ je velmi těžké najít nějaké dobré video. Pokud tedy o tomto anime přemýšlíte, které má mimochodem dvě serie, tak určitě doporučuju, pokud máte rádi střeštěné komedie, plné pěkného háremu přesně tak, jak má být.


Anime: Kore wa Zombie desuka?


Co se týče videa, tak naprosto dobře sestříhané scény, které sedí s písničkou, která je také velmi dobře vybraná. Však, co jiného také čekat od tak úžasné a populární editorské skupiny The Best AMVs Of All Time. Tohle video bylo vytvořeno editorem VovanKoperativ, na jeho channelu můžete najít více zajímavých AMV, není jich tam mnoho, ale jsou opravdu dobré kvality.

Baka Kamaru xD
Zdroj: Gallery.minitokyo.net
ANIME: Wolf's Rain
Stav: Dokončeno (26 dílů + 4 OVA) ... občas jako 30 dílů
Žánry: akce, drama, záhady, dobrodružný, fantasy, sci-fi, postapokalyptické, nadpřirozeno, psychologické
Datum vydání: Zima 2003

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Wolf's Rain - Příběh
Existuje stará legenda, která mluví o skrytém ráji na Zemi, jenž můžou najít pouze vlci. I když se na světě už žádný vlk po staletí neobjevil, stále tu jsou. Skrtí mezi lidmi. A stále se snaží do ráje dostat. Kiba, Hige, Tooboe a Tsume, skupina vlčích vyvrženců se rozhlodla najít tento ráj, ale cesta k němu nebude jednoduchá, každý znich tak musí ukázat, co dokáže a překonat těžké překážky.

-> Wolf's Rain - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Wolf's Rain - Online ↓
-> Shirai.cz - SK/CZ (přihlášení)


↓ Wolf's Rain - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Ulož.to - CZ
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)

-> Ulož.to - EN

-> Torrent:

Goshida Rikyu x)
- Úprava: 11.08.2014 02:33
- Úprava: 05.09.2016 20:24
Konbanwa!!

Přinášíme Vám večerní novinky, na které se všichini určitě strašně moc těšíte. Podle názvu článku už zaručeně víte, o co tu jde, tak to tu určitě nemusíme moc rozkecávat. Jednoduše bychom tímto článkem chtěli na našem blogu a mezi našemi SB uvítat dva nové blogy a celkově hned tři nové členy. Jeden z blogu je totiž spoluautorský, stejně jako ten náš. Tak nějak nevím, kým začít, jelikož nechci jednoho upřednosťnovat před druhým, ale nějak začít musím, tak to vezmu podle toho, kdy se k nám přihlásili. Možná je to nefér, ale nějak se to rozhodnou musí. Tady v článku Vám ukážem nějaké ty naše takzvané grafiké schopnsoti v porovnání s jinými, opravdovými grafikými schopnsotmi. Přesto ale doufám, že Vám naše výtvory budou libit a snad jimi nikoho naurazíme >////<


Jako první bychom rádi představili Shizu-chan. Její blog se nám opravdu zalíbil, najdete tam opravdu zajímavé články, její vlastní tvorbu a podobně, rozhodně doporučuji její blog navštívit. Moc děkujeme za spřátelení a doufáme, že se ti na našem blogu bude líbit stejně jako se nám líbí na tvém. Diplom, který jsme od ní dostali je naprosto dokonalej *////*


Dostali jsme naprosto úžasného, sexy Kagamiho z Kuroko no Baske *////* ... Strašně moc děkujeme, Goshi-sama to sice neprožívá jako já, ale je vděčnej!! Tady je diplom od nás, snad se bude aspoň trochu líbit, i když není tak úžasné jako tvůj >////<


Musím říct, že jsem o tomhle anime (Cuticle Tantei Inaba) ještě neslyšela, ale vypadá opravdu hodně zajímavě, takže se na něj v nejbližší době rozhodně podíváme!! *////* ... Doufáme, že text na diplomu jde aspoň trochu přečíst, jelikož jsem měla docela problém s výběrem písma >////<

Dalšími novými SB jsou Wichiten a Serenity, kteří mají společný blog, na kterém ve většině najdete úžasné povídky. Pamatuju si, že jsem s Wichiten byla SB ještě na mém starém blogu a jsem ráda, že se mi podařilo její blog znovu vyhledat. Jsem opravdu ráda, že souhlasily se spřátelním,jelikož náš blog je takový mišmaš všeho, nevěděla jsem, jestli budou mít zájem. Ale nakonec souhlasily, za čož jsem opravdu ráda a vítame je na našem blogu. Snad se Vám tu bude líbit!! *////*


Baka Kamaru xD a Goshida Rikyu x)
Zdroj: Moetron.com

ANIME: Bakuman., Bakuman. Season 1, Bakuman. S1
MANGA: Bakuman.
Stav: Dokončeno (25 dílů)
Žánry: komedie, drama, manga, umění, školní prostředí, dospívání, romantika
Datum vydání: Podzim 2010

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Bakuman. - Příběh
Jako malé dítě si Mirtaka Mashiro přál stát se mangakou přesně jako byl jeho dětský hrdina a strýc, tvůrce populární gag mangy. Jenže o několik let později, po ohromné tragedii, se Mashiro vzdal svého snu a místo se soustředí na školu. Když se tak setká s nejchytrejším studentem jeho třídy, Akitem Takagi, který ho na základě jeho zapomenutého sešitu s talentovanými kresbami požadá o spolupráci na manze, rázně odmítá. Jenže díky neustálému naléhaní Takagiho a zjištění, že jeho tajná láska, Azuki Miho, se chce stát seiyuu, se rozhodne jeho nabídku příjmout. Společně tak začnou tvořit mangu pod přezdívou Ashirogi Muto a doufají, že se jim podaří stát se nejlepšími mangaky v Japonsku, takovými, které svět ještě neviděl.

-> Bakuman. / Bakuman. (2011) / Bakuman. (2012) - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Bakuman. - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ


↓ Bakuman. - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Anikiteam.eu - CZ
-> Hns.moe - CZ
-> Ulož.to - CZ
-> Ulož.to - CZ/EN/RAW

-> Animeout.com - EN

-> Torrent:


-> Všechny tři serie:



Zdroj: Minitokyo.net

ANIME: Bakuman. (2011), Bakuman. Season 2, Bakuman. S2,
MANGA: Bakuman.
Stav: Dokončeno (25 dílů)
Žánry: komedie, drama, manga, umění, školní prostředí, dospívání, romantika
Datumv vydání: Podzim 2011

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Bakuman. (2011) - Příběh
Se serializací jejich nové mangy, "Detektiv Trap", se stávají Ashirogi Muto známými mangaky, ale je to pro ně jen první krůček ke slávě. Mashiro, který uzavřel slib se svou láskou, Azuki Miho, že se vezmou, jakmile pro ni vytvoří úžasnou mangu, jenž získá anime a Azuki v ní dostane roli jako seiyuu, má ještě spoustu práce před sebou. S novými přáteli a rivali, kteří je podporují v jejich nové tvorbě, se musí opravdu snažit, aby některý z nich v žebříčku popularity nepředběhl a jejich sny se tak nestaly minilostí.

↓ Bakuman. (2011) - Online ↓
-> Hns-moe - CZ
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)


↓ Bakuman. (2011) - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky, enkód
-> Hns-moe - CZ
-> Ulož.to - CZ
-> Ulož.to - CZ/EN

-> Animeout.com - EN

-> Torrent:


Zdroj: Hikarinoakariost.com

ANIME: Bakuman. (2012), Bakuman. Season 3, Bakuma. S3
MANGA: Bakuman.
Stav: Dokončeno (25 dílů)
Žánry: komedie, drama, manga, umění, školní prostředí, dospívání, romantika
Datum vydání: Podzim 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Bakuman. (2012) - Příběh
Se svou třetí serializací se Ashirogi Muto blíží ke svému snu získat anime. Ale pravá výzva je teprve na cestě, pokud se jim napodaří vytvořit úžasné dílo, které překoná divokého genia Niizumu Eijiho behěm šesti měsíců, jejich práce bude všechna ukončena. A ani jejich přátelé a rivalové nemíní zůstat pozadu, Mashirovi a Takagimu tak začínají opravdu těžké časy. Úkol je však jasný, vytvořit úžasnou mangu, která všechny předežene v hodnocení a bude stát na vrcholu.

↓ Bakuman. (2012) - Online ↓ Vychází
-> Hns.moe - SK


↓ Bakuman. (2012) - Download ↓ Vychází
-> Hns.moe - SK
-> Ulož.to - CZ

-> Animeout.com - EN

-> Torrent:
- [DeadFish] Bakuman. S3 - EN, po jednom díle
- [sage]_Bakuman S3 - EN, po jednom díle

- [Leopard-Raws] Bakuman 3 - RAW, po jednom díle
- [Zero-Raws] Bakuman S3 - RAW, po jednom díle

Goshida Rikyu x)
- Úprava: 11.08.2014 01:56
- Úprava: 05.09.2016 16:58
Bakuman. - Download
-> Překlad:
- CZ - [Pino no Ookami], CZ, [PnO&Gokiburisubs], [AKT-Team a Gokiburisubs]
- EN - [Ayako]
- RAW - [Local-Raws], [Leopard-Raws]

1. DílSny a Realita[Pino no Ookami]
2. DílHloupy a Chytrý[Pino no Ookami] / CZ
3. DílRodič a Dítě[Pino no Ookami] / CZ
4. DílČas a KlíčCZ
5. DílLéto a Jméno[Ayako] / CZ
6. DílMrkev a TyčCZ
7. DílSlzy a Slzy[Pino no Ookami] / CZ
8. DílStarost a Očekávání[Pino no Ookami] / CZ
9. DílLítost a PorozuměníCZ
10. Díl10 a 2CZ
11. DílČokoláda a NEXT!CZ
12. DílHostina a MaturitaCZ
13. DílPředčasné výsledky a Pravá cenaCZ
14. DílZápasy a Kopírování[PnO&Gokiburisubs] / / CZ
15. DílDebut a NetrpělivostCZ
16. DílZeď a PolibekCZ
17. DílDomýšlivost a LaskavostCZ
18. DílZávist a Láska[Leopard-Raws] / CZ
19. DílDva a Jeden[AKT-Team a Gokiburisubs] / [Leopard-Raws] / CZ
20. DílSpolupráce a Podmínky[Local-Raws] / CZ
21. DílLiteratura a Hudba[Local-Raws] / CZ
22. DílSolidarita a Zhroucení[Leopard-Raws] / CZ
23. DílÚterý a PátekCZ
24. DílHovor a PředvečerCZ
25. DílAno a NeCZ

Bakuman. (2011) - Download
-> Překlad: CZ - [Akimi]; EN - [SFW-Sage]

1. DílTicho a Párty[SFW-Sage]
2. DílAntologie a Kolekce fotek[SFW-Sage]
3. DílOkno a Sníh[SFW-Sage]
4. DílPodpora a Trpělivost[SFW-Sage]
5. DílVtip a Novinky[SFW-Sage]
6. DílNemoc a Pohon[SFW-Sage]
7. DílŽivot a smrt a Klid[SFW-Sage]
8. DílPřipomínka a Hovor[SFW-Sage]
9. DílObnovení a Nízké hodnocení[SFW-Sage]
10. DílVtipný a Vážný[SFW-Sage]
11. DílManga a Mládí[SFW-Sage]
12. DílZkušenosti a Data[SFW-Sage]
13. DílAliance a Spolužáci[SFW-Sage]
14. DílNedůvěra a Důvěra[SFW-Sage]
15. DílOpice a Svatba[SFW-Sage]
16. DílPrinc a Zachránce-
17. DílSpeciální vztah a Rodné město-
18. DílStížnost a Řev[Akimi]
19. DílOsud a Hvězda[Akimi]
20. DílLáska a Odmítnutí[Akimi]
21. DílSobectví a Rada[SFW-Sage] / [Akimi]
22. DílNápovědna a Nejlepší[SFW-Sage] / [Akimi]
23. DílVýhra a Prohra[SFW-Sage] / [Akimi]
24. DílPředstavivost a Představení[SFW-Sage] / [Akimi]
25. DílHlasování a Grafy[SFW-Sage] / [Akimi]


Baka Kamaru xD
TT////TT

Našla jsem nedávano jedno opravdu pěkné MMV (manga music video), o které se tu prostě musím podělit. Je na mangu Hetalie, konkrétně je to na pár Anglie/Amerika, nebo spíše než "pár", jde o minulost těchto dvou, jenž je docela smutná a tohle video Vám z toho udělá velkou tragédii plnou slz. Pokud Hetalii někdo nečetl a neviděl ani anime verze, tak o hodně přišel, hlavně o perfektní lekce historie s první a druhé Světové války >////< ... To je vlastně ve zkratce o co v této manze jde. Státy z této doby jsou zde reprezentovány postavymi a komicky a parodií jsou zde popsaný události, které se odehráli většinu mezi první a druhou Světovou válkou. Podle mě opravdu dobrá cesta, jak spestřit historii pro lidi jako já, kteří dějepis a podobně moc nemusí. Na druhou stranu by to člověk neměl brát moc vážně, protože historii nikdy nebyla tak jednuchá, jak Vám v tomto anime naznačuju, stále se jedná jen o parodii.


Manga: Hetalie
Písnička: Hedley - Perfect


Pokud jde o video, tak se mi na něm opravdu zalíbila editace, písnička není zrovna mým žánrem, který bych velmi často poslouchala, ale při tomto videu mě opravdu nevadila. MMV jsou vždy užasné, protože si člověk musí vystačit pouze s obrázky, narozdíl od AMV, kde máte celé animace. Editorem xLittleMissRandom, která na svém channelu bohužel nemá moc videií, myslím, že tam jsou další dvě nebo tři, ale tohle mě zaujalo nejvíce. Proto Vás nebudu nutit se tam podívat, jak to vždycky s radostí dělávám xD

Baka Kamaru xD
Zdroj: Komixjam.it

MANGA: Dengeki Daisy; Electric Daisy; Confirmed Daisy; Hetakuso Cupid; The Hopeless Cupid
Stav: Dokončeno (16 svazků, 75 kapitol)
Žánry: komedie, záhady, drama, romantika, školní prostředí, hacker, dospívání
Datum vydání: Květen 2007 - Prosinec 2013

-> AP / MA / MT / MAL / MU / WIKI

-> Dengeki Daisy - Příběh
Sirotek Kurebayashi Teru je silná a chytrá dívka, která je ovšam tak trochu potrhlá a velmi často se dostává do problémů. Není tomu jinak, když se poprvé setká se školníkem, hrubým a bezohledným Kurosaki Tasukem, který ji hned donutí pro něj pracovat, aby tak splatila náklady na opravu poškazených věcí. Naštěstí má Teru svého ochránce "Daisyho", ačkoli jej zná jen díky telefonu, který zdědila po svém zesnulém bratrovi, dokáže ji vždy zvednou náladu, poradit a podpořit. Když je však Teru nucena trávit s Kurosakim čas, začíná si všímat tak jeho lepších stránek a jejích zvláštní vztah se tak začíná vyvíjet naprosto odlišným směrem, než by kdokoli mohl čekat. Obzvláště, když se začiná pomalu odhalovat "Daisyho" skutečná identita, která byla po celé ty roky skrytá pouze ve zprávách.

-> Dengeki Daisy - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Dengeki Daisy - Online Read ↓
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)

-> Mangapark.me - EN
-> Mangahere.co - EN
-> Mangago.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Batoto.net - EN (a další jazyky)

↓ Dengeki Daisy - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)
-> Fairyfly.org - EN
-> Mangashare.com - EN (nejsou všechny díly)
-> S2smanga.com - EN
-> Rawcs.net - RAW

Baka Kamaru xD
- Úprava: 10.08.2014 02:44
- Úprava: 05.09.2016 13:58