Já maluju, Vy hádáte ... Poznávací hra!!

Autor: || Zveřejněno: 22.3.13


Konichiwa!! Dnes už po druhé xD
A tentokrát s (pro některé) dobrou zprávou, konečně jsem se rozhodla dát sem nějaké, mou rukou nakreslené, obrázky. A když už je sem budu dávat, tak mě napadla jedna taková blbost, která by mohla třeba i někoho zaujmout a pobavit. Takže, doufám, že teď nepřestanete číst!! Protože by jste přišli o všechno tu takzvanou zábavu, o které tu mluvím.

↓ Já maluju, Vy hádáte ... ↓
Já nakreslím nějaký obrázek (většinou to bude nějaká známá a viptná scénka z anime) a vy budete hádat, o jaké anime či postavu se jedná. Předtím, než tuhle "hru" začnete odsuzovat, tak Vám chi vysvětlit, proč s ní vůbec začínám. Za prvé, bylo by nudné sem jen tak narvat několik obrázků mé obkreslené tvorby, navíc to pro mě má taky hodnotící smysl. Pokud se Vám povede uhádnout anime či postavu, tak mi to dává znamení, že na tom, co jsem nakreslila, je minimálně aspoň poznat, o co jsem se snažila. Nejsem mistr v kreslení, nikdy jsem nebyla a nikdy nebudu, i když se mě lidé snaží utěšit sladkými slovy. Mám radši kritiku, než pochvaly, protože pak má člověk větší přehled o tom, co je třeba zlepšit. Na druhou stranu jsem ráda, když mě někdo občas pochválí, takže je to se mnou velmi těžké.

Proto mě napadlo, že vyzkouším, jak moc jsou mé obrázky povedené ... čili jak snadné je uhádnout, co je na obrázku. Chtěla bych vás tak poprosit, jestli byste si teda nezahráli tuhletu mnou vymyšlenou "Poznávací hru". Samozřejmě, každá "hra" potřebuje nějaká pravidla, takže tu jich pár je. Nejsou složitá a jsem si docela jistá, že se jimi nebude vůbec nikdo řídit, ale i přesto je sem dám ... pro takový ten lepší pocit.

Jak hrát "Poznávací hru" podle Kamaru:
Stačí když napíšete do komentáře:
-> Název postavy nebo postav, které se nachází na obrázku
-> Název anime, z kterého postavy jsou
-> A jak snadné Vám přišlo to uhádnout (nějak to prosím popište, třeba na stupnici od jedné do deseti xD)

Pokud jde o odpovědi tak,
jednoduše tady nechám obrázek k hádaní tak dlouho, dokud se nerozhodnu udělat nový obrázek či napsat článek s dalším. Po vydání nového článku pak udělám menší vyhodnocení v předešlém článku, aby jste se tak mohli dozvědět správnou odpověď. A samozřejmě také pochválím a poděkuju všem účastníkům. Nebojte se k odpovědi přidat také kritiku, která vždy pomáhá k rozvoji!! *////* ... Nebo mě můžete také obrázek pochválit, pokud Vám příjde povedený, kladná kritika také potěší. Za správné odpovědi teda nebudou žádné odměny v podobě diplomů, avatarů či reklam, řekla bych, že dobrý pocit je vše, co z tohoto dostnete. Ovšem, pokud by jste opravdu chtěli nějakou odměnu, tak se nebojte ozvat, nikoho neodmítnu.

Bude proto určena tato rubrika. Budu sem, do této rubriky, přidávat obrázky, co namaluju a Vy bude do komentářů hádat anime a postavy. Myslím, že nic jednoduššího už ani neexistuje. Pokud by stále byly nějaké problémy, tak se nebojte ozvat, ráda poradím. Tato "hra" je čistě pro zábavu, nesnažím se nijak zveřejnit či propagovat svoji tvorbu, jan mě napadlo, že by to mohla být zajímavá a příjemná změna tady na našem blogu.

Pokud jde o můj styl kreslení, tak kreslím zasadně jen tužkou, černobíle. S barvami si opravdu nerozumím, i když bych mohla nějaký orbázek na ukázku zkusit vybarvit. Ale nic neslibuji. Všechny moje obrázky jsou obkreslené z anime, mangy či fanartů, které můžete najít kdekoliv na internetu. Jednoduše postahuju do telefonu a obkresluju, je to takový můj způsob zkoušení, kolik různých stylů zvládnu překopírovat. Není to nic speciálního, nedokáži kreslit z vlastní hlavy, což mě občas docela i štve, ale nic s tím nenadělám, musím se s tím naučit žít.


Přeji Vám hodně štěstí!! Ať se Vám podaří uhádnout, co nejvíce obrázků!! *////*
Baka Kamaru xD

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!