Zdroj: Adultmanga.ru

MANGA: Needless
Ve znacích: ニードレス
PŘÍBUZNÁ MANGA: Needless: Zero (začátek, předchozí, vedlejší příběh)
ANIME: Needless
Autoři: Imai Kami
Vydavatelství: Shueisha
Stav: Dokončeno (16 svazků, 114 kapitol)
Žánry: akční, komedie, ECCHI, parodie, nadpřirozeno, superschopnosti, post-apokalyptický, sci-fi, násilí
Datum vydání: Řijen 2003 - Červen 2013

!!! Je to Ecchi !!!

-> AP / MA / MAL / MU / WIKI

-> Needless - Příběh
Během třetí světové války byly cílem bombardování především velká města, z kterých se teď už staly jen pusté ruiny. V některých centrech se však začaly tvořit místa zvaná "Černé body" (Black Spots) a tamní obyvatelstvo získalo nadpřirozené schopnosti "Fragments". Obyvatelé těchto pustin jsou ostatními nazvýváni "Needless" a jsou neustále vyhledávání lovci pracujícími pro Simeon, velkou lékařskou společností, která má postranní úmysly. Mladý Cruz Schild bojuje společně s dalšími proti této organizaci, ale jejich pokus je rozmetán na kousíčky silnou obranou této společnosti. Cruz je zachráněn tříčlennou skupinou silných odpůrců, profesorem Gido, mladou dívkou Eve a drsňákem Bladem. Společně se pomalu chystaji znovu udeřit a odhalit tajné intriky Siemonu a jejich vůdce, Adama Arclighta.

-> Needless / Needless: Zero - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Needless - Online Read ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Needless - Download ↓



Zdroj: Komixjam.it

MANGA: Needless 0; Needless: Zero
Ve znacích: ニードレス ゼロ
PŘÍBUZNÁ MANGA: Needless (hlavní příběh)
ANIME: Needless
Autoři: Imai Kami
Vydavatelství: Shueisha
Stav: Dokončeno (2 svazky, 7 kapitol)
Žánry: akční, komedie, ECCHI, parodie, nadpřirozeno, superschopnosti, post-apokalyptický, sci-fi, násilí
Datum vydání: Červenec 2001 - Únor 2008

!!! Je to Ecchi !!!

-> AP / MA / MAL / MU / WIKI

-> Needless: Zero - Příběh
Prolog a vedlejší příbehy od hlavního děje mangy Needless.
První volume obsahuje také pilotní oneshot mangu "Needless 1.5".

↓ Needless: Zero - Online Read ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Needless: Zero - Download ↓
- ...

Baka Kamaru xD
- Úprava: 08.08.2018 14:58
Minna-san!! T////T

V první řadě bychom se strašně rádi omluvili za naši velmi nízkou aktivitu. Bohužel jsem si (nebo spíše já) mysleli, že během školního roku možná bude více času na blogování než během prázdnin. Bohužel tomu ale je pravým opakem. Přesto všechno se ovšem snažíme najít nějakou i tu nejmenší skulinku, ve které bysme měli možnost na blog přidat aspoň takovýto krátký článek. I když je to v tuto pozdní (pro někoho možná brzkou) hodinu večerní TT////TT ... Teď už ale dost vymlouvání, pokusíme se udržet naši neaktivitu na uzdě a aspoň jednou za čas nějaký ten krátký článek přidat. Třeba jako dneska, rozhodla jsem se Vám sem přidat jednu z mých oblíbených písniček, co se týče žánru. Vedle mého oblíbeného rocku a dubstepu se nepochybně nachází instrumentální hudba!! O tom ať nikdo nepochybuje *////* ... Pro začátek Vás ale trochu seznamím s touto neobvyklou skupinou.

Two Steps from Hell je skupina vytvářející hudbu pro nejrůznější trailery, které se nejčastěji používají k propagaci filmů či seriálů. Byla založena v roce 2006 v Los Angeles Thomasem Jacobem Bergersenem a Nickem Phoenixem a stala se významným producentem hudby a v roce 2010 začala skupina kromě alb určených pro využití v průmyslu vydávat také alba pro veřejnost, začínající albem Invicible vydaném roku 2009. První album tak vytvořilo nový hudební žánru pro epickou hudbu. Two Steps From Hell často spolupracuje s Capellen Orchestra a jejím zakladatelem, českým dirigentem Petrem Pololáníkem. Díky této spolupráci se pod tvorbou Two Steps From Hell výrazně podepisují i Češi.

To by tak byly ty nejzákladnější informace o této skupině, pokud Vás zajímá více, rozhodně se nebojte navštívit jejich stránky!! Tato písnička s názvem Heart of Courage je snad jedna z nejznámějších, byla použita také na začátku poháru UEFA Euro v roce 2012 a na finále atletiky na OH v Londýně 2012.

Hudba: Heart of Courage
Autoři: Two Steps from Hell


Musím říct, že se této hudby nemůžu zbavit. Poslouchám ji snad každý den a když začnu, tak jede pořád dokola. Překvapujeme, že mě z domu kvůli tomu ještě nikdo nevystěhoval >////< ... Rozhodně doporučuji tuto skupinu navštívit třeba na jejich youtube channelu nebo můžete vyzkoušet jakoukoliv jinou hudební platformu!! Teď už to tu ale bohužel budeme muset ukončit, dopadá na nás totiž úvana >////<

Oyasuminasai ... (_ _) z z z

Úplně šíleně moc unavení ... ani se nám nechce podepisovat ...
Konbanwa!!

Jak už nadpis říká, už je to nějakou dobu, co jsme se tu naposledy rozepsali jen tak o ničem. A to se samozřejmě musí napravit. Co nejdříve. Takže právě teď. Naposledy tu jeden z našich speciálních "vykecávacích" článků byl někdy při konci Září. A teď už jsme v polovině Října!! Pokud Vám to nejpříjde jako dlouhá doba, tak opravdu nevím, co by mohlo. Každopádně, tímto článkem to napravíme!! Většina z Vás už určitě ví, co je čeká, a pro čtení tohoto článku se pečlivě obrnila proti možné újmě na psychice. Ale pro ty, kteří nemají ponětí, co je tenhle typ článku vlastně zač, tak ... připravte se na nejhorší. Mraky odstavců o ničem, neustále přeskakování od jednodo tématu ke druhému, kdy se do toho i samotní autoři zamotávají, nemyslné, barevné rozhovory bez jakéhokoliv kontextu a pořádná snůška těch nejpodivnějších keců, na to vše se můžete v tomto článku těšit.

Doufám, že jste připraveni.

Bude to pořádná jízda >////<

Bez nás by přece svět byl nudnej ...

Vážení, vstupujte do "Celého článku" na vlastní nebezpečí.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

↓ Co je to v dnešní době pojem "normální" ?? ↓

Tak si říkám, že se nám možná trochu zvedl hřebínek. A to ani vlastně nemá z čeho. Je fakt, že jsme vykecávací článek, který je mimochodem zaměřen čistě pouze jen na naše vykecávání, nepsali už nějakou dobu a je možné, že jsme tak trochu vyšli ze cviku. A nebo možná taky ne. Myslím si, že nám to zatím jde docela dobře. Ne??
No, tobě rozhodně x)
... ??
Sotva jsme začali a už mluvíš z cesty x)
... Žádnou cestu ani nemám xD
Musíš uznat, že i když tu dlouho žádný vykecávací článek nebyl, tak jsme se více/méně tak trochu vykecali pomalu u každého článku, který jsme dosud vydali. Nemyslíš?? x)
Pravda. Koukám, že se taky začínáš rozkecávat o ničem xD
Učím se od nejlepších x)
Hooo, a co ses naučil?? xD
Pro dobré a dlouhé vykecávání našeho stylu o ničem je dobré využívat, co nejvíce přídavných jmen a příslovců, jaké tě napadnou. Je jedno jestli neexistují, klidně si je vymysli a využívej, jako kdyby je už po staletí používal celý národ. Dobrý, ne?? x)
Jop. Shrnul jsi to krásně. Je tam ještě pár menších kroků, ale to podstatné jsi vystihl dokonale xD
Děkuji za uznání. Je ale pravda, že když už se tu tak dlouho žádný vykecávací článek neobjevil, tak si lidé možná začali myslet, že se už žádné tvořit nebudou x)
Já si teda nic takového neříkám!!
Já říkal "lidi". Připadáš si snad jako člověk?? x)
Ha?! ... Ty!! Tohle jako ... to je ... eh. Počkej chvíli ...
V pohodě, času dost x)

... 20 minut později ...

Mám takový pocit, že ti ze vší té zmrzliny zamrzli obvody x)
Ne, ne!! Neruš!! ... Už to mám!!
Jsem zvědav, co z tebe vyleze x)
Možná, že nejsem naprosto "normální" člověk. Ale radši mi definuj mu pojem "normální"?? Protože v mé hlavě to zní jako něco, co rozhodně nechci být xD
Jako co?? x)
To ti možná řeknu, až příjde ten pravý čas. Každopádně, zamysli se nad tím, jestli je dneska vůbec ještě někdo docela "normální"?? Podle mě má v sobě každý trochu toho "šílenství" ať už v jakémkoliv smyslu ...
Ooooh, teď se dostáváme k těm skutečným otázkám!! x)
Oh, hell to the yeah!! xD
Pro jednou z tebe vylezlo něco smysluplného x)
Taky jsem na tom nějakou dobu pracovala xD

Jo, teď přijde i tohle normální xD
Já toho chlápka zbožňuju, sice toho moc nenakecá, ale jeho činy mluví za vše xD

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

↓ Taky nemáte rádi ty tabulky: "Doba platnosti formuláře ... " ?? ↓

Poslední dobou řeším jednu naprosto zásadní věc, která mě někdy dokáže i docela dost vytočit (a to jsem od přírody mírumilovný typ člověka). Určitě spousta z Vás zná ty růžové tabulky, které Vám začnou nepřímo nadávat, když si se psaním komentářů dávate na čas. Strávíte dost dlouhou dobu nad psaním smysluplného komentáře, aby jste tak mohli autorovi sdělit své vnitřní myšlenky a názory na daný článek, a po jeho odeslání Vás to hodí z konce článku na začátek a do očí Vás bije růžovoučká tabulka, upozorňující na "vypršení platnosti formuláře". Díky čemuž se musíte opět dostat ke konci článku, aby jste mohli komentář znovu odeslat. Jsem si jistý, že spousta z Vás si tímto prošla. Sice to není proces náročný (teda, když nepočítáme tu část "psaní komentáře"), ale i tak to člověka dokáže rozhodit. A když si toho nevšímne, tak ze stránky odejde, a tak pracně vytvořený komentář je ztracen v temnotě a Vaše myšlenky a názory nebudou nikdy vyslyšeny.
Musím, že z nich taky nejsem nadšená, ale asi to neprožívám až tak vášnivě, jako ty xD
Ty prožíváš "až tak vášnivě" jiné věci x)
... ?? Mám se ptát, co tím myslíš?? Tenhle blog zatím není označen za 18+ a ráda bych, aby to tak zůstalo xD
Já tím samozřejmě myslel tvé záliby. Na co myslíš ty?? x)
Na nic, jen tě upozorňuju, protože vím, co ti běhá v hlavě 24/7 xD
Ty mě nějak moc dobře znáš x)
...!! Já mám nějaké záliby?!
Jop, a máš jich docela dost. Věci jako jídlo, sladkosti, spánek, anime, manga, knihy, roztomilé věci a další. Neříkej, že ani nevíš, jak vášnivě o nich každou chvíli mluvíš x)
Wow, to je ale seznam xD
A to z daleka ještě nekončí. Nejsi jediná, kdo zná toho druhýho x)
Hoooo, děsivý!! xD

↓ Jen pro představu, myslíme tyto tabulky ↓



Když to vezmeme kolem a kolem, tak blog má svůj vlastní řád, takže pokud mu tyhle tabulky pomáhají v jeho správném chodu a údržbě, tak se s nimi hádat nebudu. Horší by bylo, kdyby se napsaný komentář smazal a musel by se napsat znovu. V takovém případě bych si asi zavedla novej zvyk kopírování komentářů a aktualizování stránky před každým odesláním komentáře.
Je pravda, že to není zas taková námaha. Člověk opravdu jen musí znovu sjet dolů ke komentářů a odeslat jej znova. Kdyby nastávala situace, kterou popisuješ, tak už bych se na psaní komentářů vykašlal úplně x)
Děláš, jak kdybys komentoval na každý článek na každém blogu xD
Nemůžeš vědět, kde všude komentuju x)
Nemyslím si, že zrovna v tomhle by jsi mě dokázal překvapit. Je pravda, že někdy to může být otravné. Obzvláště, když se to u jednoho komentáře stane třeba pětkrát. To se pak bojím, jestli jsem dotyčnému nezaspamovala blog xD
Přesto jsem ale rádi, že blog existuje. Bez něj by jsme museli najít jinou alternativu, jak ostatním způsobit psychickou újmu na zdraví x)
Svatá pravda!! xD

Oh, tak strašně mě to štve, ale nakonec je to opravdu dobrá věcička >////<

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

↓ Škola je naprosto vyčerpávající, dejte si na ni pozor!! xD ↓

Nemám tušení, kdy to přesně začalo, ale jsem si docela jistá, že poslední dobou je škola neuvěřitelně vyčerpavající - jak fyzicky, tak duševně. A to i přes moji nechvalně proslulou pověst jakožto největšího flákače v historii školství. Moje velikost se tak musela v hodinách překonat a poslouchat překvapivě dokonce i docela zajímavý výklad naších profesorů. Neříkám, že mě hodiny a přednášky naších profesorů nikdy nebavily, jsem jen od přírody velmi unavený člověk, který nerad dělá něco jiného, než je jídlo a spánek >////<
Takže jsi se pro jednou ve škole i něco naučila?? x)
Nah, zas tak naučný to nebylo. Ale občas jsem zaslechla i něco zajímavého nebo dokonce i užitečného!! xD
Kdo by to byl čekal, že na vzdělávacím institutu se dá zaslechnout něco užitečného x)
Ha, ha, krásná ironie xD
Neboj se, až budeš na vysoké škole, tak navštěvy tamních vzdělávacích prostor bude čistě dobrovolný x)
Nemůžu se dočkat xD
Ani kdyby ses tam rozhodla zabloudit, tak to pro tebe nemá cenu. Monotónní hlas některých profesorů tě zaručeně zanese do říše snů hned v první vteřině x)
Jestli budou mít hlas jako ty, tak si od nich nechám číst pohádky na dobrou noc xD
Chceš někomu předat moji funkci, jo?? x)
... Nee ... t-to bych si nikdy n-nedovolila!! >////<
To rád slyším x)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

↓ Nová serie KUROKO NO BASKE >> naprosto dokonalá!! ↓
Přiznejte se. Kolik z Vás už viděl nové díly Kuroko no Baske?! Za mě musím říct, že jsou naprosto dokonalý a s každým novým dílem se těším na další více a více. Pamatuju, jak jsem se nemohla dočkat nové serie na toto sportovní anime plné našeho tolik zmiňovaného basketbalu, a když konečně vyšel první díl druhé serie, málem jsem umřela štěstím a touhou vidět další díl zároveň >////< ... Je tu ještě někdo, kdo je na tom podobně??
Nemyslím si, že je tu ještě někdo, kdo takovéto věci prožívá tak vášnivě jako ty x)
... To ... už jsme zase zpátky u tohoto?? xD
Ne, jen tě na to upozorňuji x)
Oh, děkuju. Ale sportovní anime nejsou moje nejoblíbenější, na prvním místě v mém žebrříčku bude-
-Bude vždycky sedět detektivní žánr plný záhad ...
... ?!
Nemám pravdu?? x)
Máš naprostou pravdu!! xD
Jop, protože tě moc dobře znám x)
Připomínáš mě tím, jak moc se tě poslední dobou bojím. Ty víš naprosto všechno, děsivý!! xD
Ty se bojíš naprosto všeho, takže si to k srdci brát nebudu x)
Nebojím se všeho. Jsou věci, které mě nevyděsí!! xD
Jako třeba jídlo?? I toho se občas lekneš x)
Za vším stojíš ty!! xD
... To nemůžu přiznat ani popřít x)
Ha!! Já to věděla.
... Teď jsi mě dostala. Přiznávám, vyhrála jsi x)
He he he!! *cítí se vítězoslavně*
Jsem rád, že máš tak dobrou náladu x)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

↓ Pozor na zveřejňování odkazů na blogu!!

Pravděpoodobně se Vám všem >tato zpráva< už dostala pod ruky. Mladý, šestnáctiletý hoch byl soudem obviněn z porušení autorských práv, když na svém internetovém blogu poskytoval odkazy ke stažení filmů, chráněných autorským zákonem. Musím říct, že s rozhodnutím soudu značně nesouhlasím. Jak už vytkli i jiní, ze stejného důvodu by mohly být obviněny dokonce i klasické internetové vyhledávače jako třeba google nebo seznam. Jednoduché "V kině začali dávat tento film." by z hlediska stejného uvážení mohlo být také považováno za trestní čin. Nic bych neříkal, pokud by chlapec, označovaný za "piráta", poskytoval filmy (jak ke stažení, tak ke shlédnutí) přímo na svém serveru. Pouhé "shromažďování odkazů" by ale dle mého názoru nemělo být souzeno jako "porušení autorských práv". Jednoduše plnil stejnou funkci jako každý jiný internetový vyhledavač. Rád bych znál i Vaše názory na tuhle událost. Jak byste tento "trestní čin" posoudili Vy, kdybyste měli možnost rozhodnout??

Když to tak poslouchám, asi bysme se měli začít pomalu bát. Náš blog je vlastně z jedné části taky hromada odkazů na autorsky chráněná díla >////<
Myslím si, že s anime a mangou je to trochu jiné než s filmy. Hlavně kvůli tomu, že Asie má jiný zákoník než třeba Amerika nebo Evropa. Ale, já se zase tak moc v tomto oboru nevyznám, takže nechci kecat blbosti. Jen říkám, co si myslím x)
Jako, souhlasím s tebou. Odkazy na díla chráněná autorským zákonem jsou rozhodně součástí internetu a je jedno, jestli tento odkaz najdu na googlu nebo na stránce nějakého školáka. Problém by byl, kdyby zmiňovaný hoch byl zároveň člověkem, který tyto filmy vyloženě nahrával na svůj server.
Přesně. Ale s rozhodnutím Ústavního soudu bohužel nic neuděláme. Klukovi a jeho rodině nezbývá nic jiného, než zaplatit milióny protipirátské unii.
No, tak musíme zůstat v utajení, aby jsme se náhodou taky jednou nepostavili před soud xD
O takových věcech nevtipkuj. Před vládou se neukryješ x)

Ale přestaňme kecat o politických věcech, které nikoho nezajímají. Svůj názor jsme vyslovili a nic jiného s tím bohužel udělat nejde. Pokud máte někdo také nějaký názor, můžete se o něj s námi podělit v komentářích. Moc rádi bysmě viděli i pohled z jiné strany. Teď by to ale chtělo nějakou zajímavou novinku, která nám všem zvedne náladu. Nemáš něco v kapse, Kamaru??
Hej, promiň, ale batoh s novinkami jsem zrovna dneska někde ztratila xD
Tak to jsi zklamala. Novinky jsou přece tvoje parketa x)
... Moje ... parketa?? O/////o
A né snad?? Ty jsi ten "super-duper informovaný fanoušek anime a mangy", není tomu tak?? x)
Haha, informovaný?? Já?? Já jsem ten poslední člověk, za kterým by měl někdo jít pro novinky nebo informace xD
Až tak špatné to je?? x)
No teda. Ale super-duper fanoušek anime a mangy rozhodně jsem *////*
Jsem rád, že sis skromně vybrala x)
Hej, ale jestli někdo potřebuje nějaký novinky ze světa anime a mangy, tak na stránce Konata najdete celou dávku novinek!! Rozhodně doporučuji, dozvíte se tam spousta zajímavých novinek a informací >////<
Jop, není to jako například tento článek, který je dlouhý jak Velká čínská zeď bez jakýchkoliv zajímavostí nebo novinek x)
To jsi vystihl naprosto dokonale xD

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

↓ Kamaru šílí z prázdnin a ... tomu neuvěříte ... z Vánoc?! ↓

Když už jsme se tu začali bavit o novinkách a informacích. Víte, co se bude dít za dva týdny?! Konečně nastanou tolik vytoužené PODZIMNÍ PRÁZDNINY!! A chvíli po nich začnou VÁNOČNÍ PRÁZDNINY!! A co je nejdůležitější součástí těchto prázdnin?? VÁNOCE!! Ne nadarmo říkám, že Řijen ze začátkem něčeho úžasného!! Nemíme také zapomenout na Halloween posledního října a Dušičky prvního listopadu!! Prostě, tohle všechno jsou důvody, proč je Podzim moje nejoblíbenější roční období!! *////*
Ty už jsi jak obchody, co "připravují obyvatelstvo" na svátky s tří-měsičním předstihem x)
Však, na takové svátky se musíš pořádně nachystat!! Mě osobě trva neuvěřitelně dlouho, než vyberu dárky pro všechny členy rodiny, příbuzenstvo a kamarády xD
Jednoduší je dát každému nějakou rozumnou sumu peněz a máš klid. Pro tebe speciálně to bude tradičně koš plný jídla s překvapením x)
Věříš, že na dárky od tebe se vždycky nejvíc těším?! Jsi jediný, kdo mě opravdu dává to, co si celý rok vždycky přeju xD
Na mě se můžeš vždy spolehnout. Teď už ale přestaň šílet s událostmi, které jsou v daleké budoucnosti x)
Rozumím!! >////<
Je na čase tento článek ukončit, nebo se tu ještě ukáže tvoje šílená stránka x)
Kdo je podle tebe šílnej?! xD


Sayonara, Minna-san!! Přejeme Vám všem hodně štěstí ve škole a v práci!! Ganbatte!! ^////^)/

Baka-chan ... Oh, jak já se těším na PRÁZDNINY!!
Goshi-sama ... Konečně se můžeš pořádně vyspat, jo?? x)

Gomen za chyby, zkontrolujeme to zítra >////<
Konnichiwa, Minna-san!! *////* ... (Nejsou poslední dobou ty pozdravy trochu obehraný??)

Našla jsem něco úžasnýho, o co se s Vámi prostě musím podělit!! Možná, že Vám to přijde jako kravina, něco naprosto nepodstateného, bez čeho si v životě hravě vystačíte, ale je to neuvěřitelně návykové a na zkrácení dlouho chvíle naprosto perfektní!! Zrovna jsem nenápadně prohledávala blog jedné moji oblíbené blogerky a našla jsem tam tyhle dva odkazy:
Sketch Toy a Jackson Pollock. A tak si říkám, že vyzkouším co to vlastně je ... no, chytlo mě to opravdu rychle a nějak se toho nedokážu zbavit. Proto jsem se rozhodla se tu o těch dvou odkazech aspoň několika slovy zmínit, kdyby náhodou i někoho z Vás zajímaly a měl zrovna dlouhou chvíli, kterou nemá čím jiným vyplnit.



Hned od pohledu se dá poznat, že je to vlastně hodně omezené, klasické "malování". K dispozici máte čtverečkovaný "papír", jednoduchý styl štětce a omezenou škálu barev. Co má ale tato stránka navíc oproti tak jednoduchému, základnímu grafickému programu, je možnost "vibrace", která vám rozpohybuje vaše dílo přímo před očima. Svůj výtvor můžete také hned sdílet na populárních sociálních sítích jako je twitter nebo facebook, nebo si jej jen stáhnout pro své vlastní potřeby. Je to dobré pro nadšence, kteří si chcou otestovat svůj talent a schopnosti se zákládní výbavou bez jakýchkoliv speciálních efektů a nástrojů, které nabízejí dnešní nejmodernější grafické systémy.

Vyzkoušela jsem něco jen tak na ukázku nakreslit, takže to prosím neberte nijak vážně. V tomto oboru vůbec nejsem dobrá, i když jsem se snažila, tak z toho vznikla slátanina. Každopádně, tak nějak tato stránka vypadá. Jak jsem se zmiňovala na začátku, je to čistě jen na zabavení, když máte dlouhou chvíli. Myslím si, že nejvíc si člověk vyhraje s možnost "vibrace", u toho jsem se docela dost i nasmála >////<

Vlevo je obrázek uložen ze stránky a vpravo vyfocen přes Print Screen.

------------------------------------------------------------------------------------


-> Trocha historie:

Paul Jackson Pollock byl jedním z největších amerických malířů. Je známý hlavně pro své abstraktní umění, pozdějí se soustředil hlavně na tzv. Drip Painting (volně přeloženo jako "kapaný obraz"). Je to primitivní umění, které se nesoustřeďuje na složení nějakého obrazu, ale na míchání barev, jejich střídání, sílu tahů a barevnou bujnost.

Přesně takovýto styl malby si můžete vyzkoušet na zmíněné online stránce. Pokud jde o mě, nazvala bych to "kaňkování v různých barvách" a ve skutečnosti to tak jednoduché rozhodně není. Já jsem od jakživa byla neuvěřitelně špatná s barvama. Dokážu udělat takové kombinace, ze kterých by se člověku hlava točila. Takže takovýto styl malby, který je založen na míchání barev a jejich kompozici, je pro mě snad ta nejhorší možnost, jakou bych si mohla vybrat pro moji vlastní tvorbu. To mě ale nezastavuje od toho, abych měla tento styl ráda. I když to "vypadá" velmi jednoduše, jen pár kapek a cákanců, strašně se mi tvorba v tomto stylu líbí. Věřím, že tu je spousta dalších, kteří tento styl oceňují mnohem více než já a dokonce jej dokáží i praktikovat.

Co se týče samotné online stránky, tak se jedná o "bílou stránku", po které jezdíte myší a vytváříte tak své dílo. V závislosti na rychlosti se kreslí různě silné čáry a tam, kde se s myší zastavíte, se vytvoří větší skrvna. Klikáním levého tlačítka myši se mění barva. Pomocí možnosti "spustit" ve výběru (kliknutí pravým tlačítkem myši) nebo pomocí mezerníku (funguje v plné stránce) můžete vymazet obsah celé stránky a začít znova od začátku. Můžete kreslit na bílém či černém pozadí a výsledné mistrovské dílo můžete uchovat pomocí vyfocení obrazovky (Print Screen = PrtSc). Máme tu pro Vás zase nějaké ukázky naších děl. Tentokrát se k tvorbě přidal i Goshi-sama!! Musím říct, že na chvíli to zabaví, ale né na moc dlouho, na první stránce se můžete vyřádit daleko více.

Naše dva obrazy, vlevo je Goshiho-sama a ten vpravo je Baka-chan.

Obě stránky určitě stojí aspoň za vyzkoušení, možná se Vám některá z nich dokonce i zalíbí. Pro mě jsou to jasné volby, pokud mám dlouhou chvíli (což poslední dobou bohůžel nebývá moc často). Doufám, že Vás naše ukázky nebudou pohoršovat a nebudou kazit reputaci těchto stránek >/////<

Jsem si jistá, že Vy určitě dokážete udělat mnohem lepší výtvory, tak tu s nimi nezapomeňte pochlubit!! *////*
V komentářích je místa dost a já bych moc ráda viděla, co všechno dokážete vytvořit!!

Baka Kamaru xD