Tvůrce:
Wood Penguin, RPG Maker VX Ace

Příběh:
Hra je o mládenci z města, který bojuje za lid, aby nevyhladověl. Vyráží za Králem, protože letošní sklizeň byla opravdu špatná a lidé tak nemají šanci zaplatit daně. Proto mladík žádá o jejich snížení. Král však odmítá a mladík se tak vrací do města s nepořízenou. Nehodlá se ale vzdát, a tak se pokusí sehnat co možná nejvíce následovníků, aby Krále mohl přemluvit.

Žánr:
Je to dobrodružná, zábavná, logická a na nervy lezoucí RPG hra xD
Opravdu nevím, jak bych to zařadila ... je to tak trochu dobrodružné a opravdu se kolikrát musíte pořádně zamyslet, jak se dostat ze svízelných situací. Co se týče anglického jazyka, tak je to opravdu jednoduché ... samotnou znalost potřebujete jen ... chvíli na začátku ... a pak na konci xD

Hru si můžete stáhnout tady:
Vgperson.com ... anglická verze :3
Vector.co.jp ... japonská verze xD

Galerie pro tuhle hru :3

↓ Můj názor ... xD ↓
Podle mě docela dobrá hra, která Vás na nějakou dobu dokáže zabavit xD
Já osobně ji hrála asi ... půl dne xD Já jsem ten typ, co chce mít všechno hotový na poprvý, takže jsem to hrála tak dlouho, dokud jsem to prostě nedohrála do konce xD ... A právě kvůli tomuto je tahle hra po chvíli (podle mě xD) opravdu ... otravná xD Opravdu, konečně si říkáte, že se blížíte ke konci, máte to promyšlené až do konce ... ale nakonec se něco stane ... a vy můžete začít buď témeř od začátku ... a nebo úplně -_-" ...
To je nejspíš důvod, proč spousta lidí tuhle hru vzdá, aniž by došla ke "skutečnému" konci xD ... Když jsem ji hrála tak dvě hoďky, tak mě za chvíli začala lézt na nervy ... a musela jsem si dát deseti-minutovou pauzu xD ... Ale pak to jelo znovu xD

Z mého pohledu je to dobrá, návyková hra, která Vás dokáže i pořádně naštvat. To hlavní, co potřebujete k hraní téhle hry, je trpělivost!! Opravdu spousta trpělivosti!! A taky spoustu přemýšlení xD

V "Celém článku" si tuhle hru rozeberem trochu víc podrobně ... takže !!POZOR SPOILERY!! ... xD
Neříkejte, že jste nebyli varování!! xD


Teď se Vám trochu pokusím shrnout tuhle ... na-nervy-lezoucí hru xD A také Vás na ni navnadit!! xD

Hra začíná v paláci (spíš hradu xD), v hlavní místnosti, kde sedí starý Král. Do místnosti vchází Mládenec z města (anglicky "Youth"), který za Králem příchazí s prosbou. Prosí Krále o snížení daní, protože ten rok nebyla dobrá úroda a lidé nemají šanci zaplatit tak velké daně, protože by jinak hladověli. Král však odmítá, má opravdu velkej důvod, proč vybírá tak vysoké daně, a proto Mládence vyhání z hradu. Ten však nechce vzdát bez boje a tak výráží do světa, hledat stoupence, aby Krále přemluvil.

A zde přebíráte za Mládence kontrolu. Vaším hlavním úkolem je sesbírat, co nejvíce lidí, a pak se vrátít do hradu ke Králi. Není to ale tak jednoduché, jak se zdá. Přece jen, posbírat stovku nebo dvě lidí ... to se jeví jako snadný úkol, ale jsou v tom i háčky.

1, Jsou lidé, kteří se k Vám přidat nechtějí.
2, Nemůžete se vracet ani zatočit do řady lidí za Vámi.
3, Jamile začnete mluvit s Králem, tak hra končí.

Každý, koho naverbujete, se zařadí za Vás a tím Vám trochu stíži ovládaní Vaší postavy. Pokud se totiž dostanete do slepé uličky, nemůžete se jen tak otočit a projít "skrz" všechny ty lidi za Vámi, jako u jiných RPG her. Tady se prostě zaseknete a nezbyde Vám nic jiného, než začít od znovu a to tak, že všechny lidi pusíte. Ti se vrátí zpět na místo, odkud jste je vzali, a tak se pro ně musíte zase vrátit. Stejně tak, pokud narazite na Váš "ocas stoupenců", tak nemáte jinou možnost, než ho přetrhnout a ztratit tím pár členů ve skupině.
(Je to podobné, jako hra "Had", kterou má spousta starších mobilů xD)


Když nasbíráte co nejvíce přívrženců, můžete jít za Králem a vyzkoušet, zdalipak Vás poslechne. Pokud ano, tak jste vyhráli a můžete slavit vítězství, ale může se stát, že Vám nevýjde zrovna vstříc a řekne Vám, že si to promyslí ... samozřejmě tomu ale nemáte dávat velké naděje. Takže, jak si zajistit vítězství?
Stačí, když si do party vezmete nějaké silné lidi. A tím se dostáváme do podstaty této hry. Tou je "bojování a porážení silných postav".

Když výjdete z hlavního, královského města, objevíte se na mapce, kde jsou další města. Ve většině z nich, se nachází jeden silnej protivník. Když ho porazíte, přidá se k Vám. Za každého z nich dostanete nějakou speciální schopnost. Budete moci naverbovávat silnější lidi (i ty, kteří Vás předtím odmítali), budete moci ničit různé překážky a podobně.
S každým z nich bojujete pomocí lidí, kteří jsou s Vámi. Mají své speciální schopnosti a když je v boji dobře využijete, tak můžete hravě porazit nepřítele a udělat z něj spojence.
Zbylá dvě města, kde nejsou silní protivníci, slouží jako "sběrnice lidí" xD Dá se říct, že tyhle dvě města (na mapě to jsou: Vpravo nahoře a hned pod královským městem) jsou tu vlastně proto, aby jste zde nasbírali co nejvíce lidí a s nimi pak vyrazili do boje. Samozřejmě tu jsou i "skryté poklady", které Vám přídavájí pár nových a užitečných schopností navíc :3


Na mapě je celkem devět míst, kde můžete získat ... bosse xD ... tím, že ho porazíte. První se nachází ve vězení, kde musíte porazit vojáky, kteří Vás tam načapají xD A další pak sídlí v různých městech (místech). Dostat se k nim není jednoduché. Některé z nich hlídají strážci, kteří Vám cestou ubírají stoupence, další jsou zase schování v bludišti a chvíli trvá, než je najdete. S každým dalším poraženým můžete nabírat více a více členů, jakmile dostanete čtyří hlavní z nich, můžete jít bojovat proti nejhlavnějšímu a nejsilnějšímu z nich.
Samozřejmě, nemůžete si jen tak jít k jednomu z nich a začít bojovat. K některým z nich se dostanete postupně. Musíte nejprve porazit jednoho, získat jeho schopnost a s její pomocí se pak dostat k dalšímu.


Two Solidiers:
Jsou to dva vojáci, když je porázíte, naučíte se, "jak otevírat dveře". Najdete je ve hradě, když sejdete po chodech na levo. Nechoďte tam ale dřív, než si najdete nějaké lidi k boji!! Vypadají sice slabě, ale rozhodně takový nejsou. Tam pak můžete z jedné z cel vysvobodit zlodějku, která je docela silná, takže se vyplatí, si ji s sebou vzít.


Mini Dragon:
Dalšího můžete najít hned vedle, v jedné vesničce. Aby jste se k němu dostali, musíte projít celou vesnicí a dostat se do "vyššího patra", odtuď pak vede cesta přímo k němu. Vejdete do jeskyně a na jejím konci se v rohu schovává. Budete bojovat s "malým drakem". Je docela silnej, takže pokud nemáte v týmu nějaké silné lidi, tak byste si měli vzít aspoň čtyřicet slabších. Pokud ho porázíte, tak získáte schopnost "zničit malé stromy", což se Vám bude v budoucnu hodit. Tato schopnost funguje pouze, pokud máte draka u sebe (v řadě).


Dryad:
Dryad najdete v lese (ten velkej strom na mapě xD). Je to vlastně lesní víla, pokud se nepletu. Nemusíte ji nijak složitě hledat, prostě půjdete rovnou za nosem. Aby jste se k ní dostali, potřebujete mít schopnost Mini Dragon, aby jste mohli zničit tři velké klády, které Vám bráni ve vstupu. Když získáte Dryad do party, tak budete moci ničit "velké stromy", což se Vám bude taky docela hodit.

Sylph:
Je to taky něco jako víla, ovládá vzduch. Teoreticky je "stvořená" ze vzduchu. Najdetete ji u rybníčku, hned vedle lesa. Cestou se ale můžete pěkně rychle ztratit. Tady budete muset hodně přemýšlet, aby jste se neztratili a nedostali se svými lidmi do slepé uličky. Cesta je docela dlouhá a je tu spousta zatáček. Pokud chcete, tak tady je takovej, podrobnej návod, jak se k ní dostat, tako dávejte pozor:
Od hlavního vchodu půjdete doleva, pak nahorů, doprava, ještě jednou doprava přes mostek, nahorů, do leva a nahorů - odtud se dostanete přímo k rybníčku, kde v levém horním rohu sídlí Sylph. Aby jste se dostali k rybníčku, potřebujete Dryad, aby jste zničili velký strom, který Vám brání v cestě.
Sylph je opravdu silná, narozdíl od ostatních se dokáže i sama uzdravovat, takže pozor na ní! Když ji porázíte, tak nezískáte žádnou speciální schopnost, ale silného spojence :3 Kolem rybníka se potulujou takový malý holčičky, elfové a je tam spousta květin :3


Cow:
Najdete ho ve starém, chátrajícím paláci, na mapě je to vlevo, nahoře. Cow je ... nějaký veliký zvíře xD Nevím přesně, co je zač, ale určitě to není nějaké pokojné, domácí zvířátko na hlazení xD Slouží mu vojáci, goblini, kteří vás cestou budou pěkně otravovat a brát Vám členy týmu. Dávejte si na ně pozor a nepřibližujte se k nim moc.
K hlavnímu ... tvorovi se dostanete pomocí šípek, které ukazují sice jen na jeden směr, ale i tak Vám docela pomůžou. Cestou budete překračovat i vodu, která Vám bude ubližovat (nepřišla jsem na to jak, ale furt to na mě blikalo xD). Jestli chcete trochu poradit, tak od vchodu (do budovy) běžte nejdřív do leva a pak pořád nahoru. Pak se na chvíli otočíte a půjdete zpátky, ale potom se podle šipek srovnejte a běžte furt po nich nahorů a dojdete až k hlavnímu.
Budete bojovat proti dvoum goblinům a Cow, když je porázite, tak získate schopnost "zničit kameny a železo", to známená třeba brány. Tahle schopnost Vám bude opravdu užitečná! :3
(Teoreticky mě Cow připomíná nějakýho bizona nebo tak něco xD)


Four Pirates:
Když vejdete do jeskyně a podaří se Vám najít hlavní "kancelář", můžete začít bojovat se čtyřmi piráty. Aby jste se dostali dovnitř, potřebujete sílu Cow, která dokáže zničit brány. Do hlavní "kanceláře" se dostanete, pokud půjdete pořád v levo. Když získáte Kapitána (piráta), tak nezískáte žádnou schopnost.
Ale pokud se vydáte na pravo, tak ve vězení můžete zachránit Kapitána C a tím získat jeho schopnost "naverbovat si námořníky".
Tenhle chlápek je opravdu důležitej, takže ho vemte s sebou!! xD


Ifrit:
Když půjdete od hlavního, královského města doleva, tak to město na konci ostrova. Město se skládá ze dvou menších částí. Projdete první (zahnete doleva) a dostanete se do druhé, půjdete dolů k molu a odtud se dostanete do sopky. A k tomu potřebujete Kapitána C, kterého námořnici potřebují k řízení lodi. Najdete ho ve vězení v jeskyni s piráty. Po přeplutí moře na Vás čeká další protivník v sopce, pekelný démon Ifrit.
Dostat se k němu bylo pro mě asi nejtěšží.Opravdu, cestou narážíte na škorpiony a chodíci plameny ohně, kteří po Vás jdou!! Opravdu děsivý, nechtěla bych tam bydlet xD Když vlezete do ohně, tak Vám to sebere pár lidí, a škorpioni Vás zase nachvíli zastaví, takže Vás může oheň chytit. Musíte se dostat do "vyššího patra" a pak najít schody dolů (nehledejte v tom logiku xD) A tam pak najdete Vašeho protivníka. Když se Vám povede ho porazit, tak získáte další užitečnou schopnost "zničit nábytek a barikády", což se Vám může v budoucnu opravdu hodit.
(Jen taková vsuvka, ty chodící plameny ohně, pak můžete taky naverbovat, stejně jako škorpiony ... přijde mi to strašně vtipný, když s tím pak chodíte ve městě kolem lidí xD)


Frau:
Přes bílý, ledový mostek se dostaneme do ledového města (které já přezdívám "Iglů" ... xD Ono to tak vážně vypadá xD)
Z prvu mi to přišlo jednoduchý, ale není to! Je to opravdu bludiště a cestou na Vás číhají modré plameny, které Vám berou stoupence. Stejně tak tam jsou i takové příšery, která Vám také berou Vaše lidi, takže se může stát, že nakonec dojdete za Frau jen s deseti lidma xD Nejlepší je to celé obejít pěkně z leva, přes vrch, dolů a pak se dostanete přímo do prostředka za Frau.
Když jsem ji viděla poprvé (jenom ten obličej), tak jsem si myslela, že je to kluk. Ale ty šaty mě pak vyvedly z tohoto hrozného omylu xD Když ji porázite, tak získate taky docela užitečnou schopnost "zničit pilíře (sloupy) a pouliční lampy". Díky této schopnosti se pak dostanete rychleji ven a ve městech se pak nebudete tolik dostávat do slepých uliček :3
(Nemůžu si pomoct, ale když slyším to jméno, tak si musím vzpomenout na mého milováného Frau ze 07 Ghost!! :3)


Dark Lord:
Aby jste se k němu dostali, potřebujete mít u sebe "čtyři speciální duše" neboli Ifrita, Frau, Sylph a Dryad. Ti Vám potom otevřou most, přes který se dostanete do hradu přímo k temnému pánu, Dark Lord. Jestli ho chcete porazit, tak získejte co nejvíce lidí!! Protože jeden jeho útok Vás může obrat třeba i o osm lidí, takže ... opravdu na to potřebujete minimálně stovku lidí.
Když se dostanete k hradu, přiberete ještě další čtyři lidi, spolu s hrdinou Ralphem, který bojuje proti Dark Lordovi. (A je to vážně fešák!! :3) Hradem musíte najít cestu, která vede hlavně po schodech až k místnosti, kde si v trůnu velebí Dark Lord. Je vážně silnej, takže pozor na něj!! Cestou si dávejte pozor na dráčky a "sekáče" (anglicky "reaper") xD
Jen tak mimochodem, Dark Lord je docela sebevědomej, takže když ho porazíte, tak se bude opravdu divit xD

Nyaa, Ralph je vážně fešák!! *^* ... xD (Škoda, že vypadne hned na začátku T^T)

Když budete mít na své straně Dark Lorda, tak můžete jít v klidu za Králem a ten Vás poslechne. Nebude zvyšovat daně a Mládenec, za kterého hrajete bude opravdu štastný :3

Ale můžete hrát i dál potom, co porazíte Dark Lorda. Když najdete chlápka, který ovládá zvířata, tak můžete naverbovat i zvířata, kteří s Vámi jinak vůbec nemluví. A nebo se můžete pokusit hru dohrát úplně do konce a získat na svou stranu všech 999 lidí, kteří jsou ve všech městech. Záleží jen na Vás, jak dlouho a jak moc chcete tuhle hru hrát. Určitě se tam zkrývá ještě víc tajemství, které jsou já neobjevila xD :3

↓ Takže na závěr :3 ↓
Opravdu super hra, jak to tady furt dokola opakuju xD
Ze začátku jsem si prostě říkala, že to bude blbost, ale doopravdy mě to během jejího hraní vtáhlo do sebe a musela jsem to dohrát!! xD A jsem za to ráda :3
Musím říct, že postavy jsou tam opravdu sympatické :3 Není tam snad žádná, která by vypadala nějak strašně xD Dokonce i Cow je fešák xD A to jsem si nejdřív myslela, že je to nějaký malý prasátku, když tam tak stál xD ... Jsem si říkala, jestli budu konečně moc naverbovat i nějaké zvířátku a on se mnou chtěl bojovat xD ... Chjooo ... xD

Okay xD
Myslím, že jsem se o téhle hře rozepsala trochu moc xD Doufám, že si to někdo z Vás aspoň prolítne očima xD Ne, že by mi to dalo nějakou práci, ono se to ve skutečno "psalo samo", ale i tak xD
Pokud mě teď někdo chce nadávat za spoilery, tak ho budu strašit!! Protože jste byli varováni hned na začátku!! ... xD Nemáte právo si mi tu stěžovat!! xD ...

Takže, to je pro tenhle článek vše :3
Pokud by Vás něco zajímalo, tak se nebojte zeptat, a když to budu vědět, tak Vám ráda odpovím a pomůžu :3

Baka Kamaru xD ...
a Gomenasai za chyby xD ... Já to po sobě ještě párkrát zkontroluju xD
(Zdroj: Baka Kamaru xD ... Jop!! :3 ... a tenhle obrázek: Otaku-shop.com)

ANIME: Hamatora The Animation, Hamatora
MANGA: Hamatora
Stav: Vychází (9 dílů +)

-> AP / AA / WIKI

-> Hamatora The Animation - Příběh

↓ Hamatora The Animation - Online ↓

↓ Hamatora The Animation - Download ↓
-> Ngfailsub.eu - CZ titulky, softsub
-> Neoexorcist.net - SK titulky

-> Anbient.net - POR
-> Wookap.com - INDO
- vím, že je to hodně ... cizojazyčný ... ale když si tam hodíte český titulky, tak na tom nezáleží, ne?? x)

-> Torrent:
- Haruhichan.com - AJ, po dílech
- Kickass.to - AJ, po dílech

Goshida Rikyu :)
(Zdroj: Zerochan.net)

ANIME: Hiyokoi
MANGA: Hiyokoi
Stav: Dokončeno (OVA) ... tohle je speciál ke stejnojmenné manze :3

-> AP / AA / WIKI

-> Hiyokoi - Příběh

↓ Hiyokoi - Online ↓
-> Shirai.cz - SK (Přihlášení)


-> Animehere.com - RAW (+ 3 speciály)

↓ Hiyokoi - Download ↓
-> Ulož.to - SK

-> Anbient.net - POR

-> Torrent:


Goshida Rikyu :)
Hakuouki - Download - Ulož.to CZ, Ulož.to AJ
-> CZ titulky od [Akuma Fansub]
-> AJ překlad od [Ruri]

Hakuouki: Shinsengumi Kitan
1. DílMěsto sněhových vločekUlož.to
2. DílPlameny neřestiUlož.to
3. DílSoumračný květUlož.to
4. DílTi, kdo pochází z temnotyUlož.to
5. DílZkřížené mečeUlož.to
6. DílDémonovo záchranné lanoUlož.to
7. DílPouta osuduUlož.to
8. DílPomíjivé snyUlož.to
9. DílCesta krveprolitíUlož.to
10. DílKam vedou poutaUlož.to
11. DílPadlýUlož.to
12. DílNa opačných koncích Bitvy MečůUlož.to

Hakuouki: Hekketsu-Roku
1. DílJako vánekUlož.to CZ / [Ruri] AJ
2. DílKoridor nezdarůUlož.to CZ / [Ruri] AJ
3. DílVzdálená tvářUlož.to CZ / [Ruri] AJ
4. DílNekončící oddanostUlož.to CZ / [Ruri] AJ
5. DílZvučný senUlož.to CZ / [Ruri] AJ
6. DílZářivé světlo úsvituUlož.to CZ / [Ruri] AJ
7. DílSluneční čepelUlož.to CZ / [Ruri] AJ
8. DílRozptyl lístků sakuryUlož.to CZ / [Ruri] AJ
9. DílKvetoucí jaterníkUlož.to CZ / [Ruri] AJ
10. DílSnová bledá sakuraUlož.to CZ / [Ruri] AJ


Goshida Rikyu :)

Ahoj, Lidičky!! xD ... (Chtělo by to pro změnu zase nějakej český pozdrav xD) ...

Zase Vám sem nesem video z průmyslu "PewDie & Cry" ... xD
Doufám, že si ho užijete ... a když říkám doufám, znamená to "Musíte!!" ... x)
Ale no tak, nemusíš je k tomu nutit xD

Tentokrát je to hra: Left 4 Dead 2 ... poměrně dobrá hra :3 Hlavně, když se chcete pobavit "lekáním čarodějnic" ... x) Bohužel, ale není zadarmo, takže pokud ji chcete, musíte trochu provětrat své peněženky x)
To ale nic nemění na tom, že PewDie a Cry to v tomhle videu zase pěkně ... rozjeli xD ... Opravdu je tam spousta dobrých hlášek a okamžiků xD
Jako teba, když Cry nemohl najít dveře ... a spousta dalších x)
Největší kámen úrazu tam jsou ty Čarodějnice (Witch) ... ale ani s tím, tihle dvě nedělaj žádnou hlavu xD ....

Okay xD ... A video v "Celém článku" ... xD




Škoda jen, že není další část ... T^T
Jo, to jo ... mohli udělat víc dílů ... x)

Doooobře ... xD a My se zase na chvíli loučíme xD
Teda ... loučíme se do té doby, než dáme další člínek x) ... Sayonara!! x)

Baka-chan a Goshi-sama ... půjdem děsit čarodějnice!!! :3
Nyaaah, Minna-san!! :3
Zase se Vám po dlouhé době ozýváme!!! T^T ... Nemáte ponětí, jak moc jste mi chyběli!!! T^T
... Teda, nám oběma ... samozřejmě xD

↓ Víte, poslední dobou se nás hodně lidí ptá, proč třeba nějaké články nepřednastavíme, když nestíháme ... ↓
Odpověď je jednoduchá!! ... Nelíbí se nám to a nechceme xD ... Přijde mi, že přednastavování článků je docela ... špatné. Chápu, že to pomáhá zůstat na blogu aktivní, i když jste třeba někde mimo a nemůžete se k němu dostat. Ale přijde mi to ... jako kdybych měla zradit své čtenáře. Přece jen ... ten, kdo si tenhle článek přečte, si k tomu musí taky najít čas ... nemá tu možnost si přednastavit čtení někde v hlavě ... nebo tak něco xD ...
Proto odmítám tuhle věc používat!! Vím, že mě asi vůbec nikdo nechápe (teda kromě Goshiho-sama xD) ... ale i tak, si budu stát za svým názorem!! xD
Já sice nemám ten ... stejný důvod jako Kamaru, ale taky se tomuhle radši vyhýbám už jen kvůli špatné zkušenosti, kdy se mi článek třeba nezveřejnil nebo dokonce smazal ... -_-""

A závěr?? ... Na tomhle blogu se přednastavovat nebude!! ... xD ... Ale tohle Vás asi nezajímá, že?? ... xD
Samozřejmě tím ale nechceme nikoho urazit, každý na to má svůj vlastní názor a my je všechny respektujem!! :3

↓ Máme tu pro Vás něco lepšího!! :3 ... Našli jsme totiž úplně úžasné video!! xD ↓
(Zdroj: Diez.md)

Myslím, že spousta z Vás zná různé animace na to, jak Smrt bere duši člověku, který umírá ... ale co když má jedna taková Smrt smůlu a duše mu pořád uniká z náručí zpět do svého těla ... ? Naneštěstí, Dji takovou smůlu má.
(Pokud se chcete dozvědět něco více, tak v odkazu obrázku, najdete všechno x)

Heh, lidi na tohle se opravdu musíte podívat x) ... Je to opravdu vtipná a dobře udělaná animace ... Vím, že to je tak trochu ... humor, který pro někoho nemusí být zrovna ... vtipný ... ale i tak si myslím, že to někoho z Vás dokáže i pořádně rozesmát x)


S Djim v hlavní roli existuje ještě pár dalších videií, ale tohle je to nejlepší xD Kdo by chtěl vidět i těch pár dalších, tak tady máte odkaz xD ... Jsou to opravdu krátká, ale vážně vtipná videa ... takže doporučuju!! :3

Doufám, že Vás to bude bavit stejně jako nás ... a nikdo nás tu nebude napadat za to, že si ze smrti děláme srandu!! xD My ji berem vážně, ale člověk nemůže být vážnej pořád, ne?? ... xD
A uvidíme se zase v dalším článku ... o kterém ... nevím nic jiného, než o čem bude xD ... Jen doufám, že bude co nejdřív xD

Opravdu mě štve, že nemůžu blogu věnovat tolik času, jak na základce ... sice se stejně neučím, ale nějak mi to sezení ve škole zkracuje den!! ... xD
To není zrovna to, na co by jsi si měla stěžovat x) ... ale je pravda, že ty by jsi ten čas, kterej vysedáváš ve škole, mohla i líp využít x)
Že?? Myslím si to stejný!! Určitě mi sezení ve škole k ničemu není!! ... xD Kdybych byla doma za počítačem, tak bych se třeba i něco naučila xD ...
Víš co, buď ráda, že jsi se na školu dostala a máš možnost se vzdělávat!! :)
... O_o ... Teď zníš jako nějakej rodič ... xD Nesedí ti to ... a ani ti to nesluší xD
Tak to teda dík ... jen se tě snažím správně vést, jakožto dospělej člověk ... x)
Jasný, Arigato!! :3

A ... loučí se s Váma Baka-chan a dospělej Goshi-sama ... Nyahahahaha xD

Gomen za chyby, ještě to jednou projdem a zkontrolujem, jestli něco nenajdem xD ...