Ayo!! >////<


Včera (23.8.) měla naše malá Kamaru narozeniny!! Už je to nejmenovaný počet let, co se tenhle den plný přání všeho nejlepší a věčného zdraví opakuje. Přesto se nám ale Kamaru za posledních pár let vůbec nezměnila, obzvláště výškově je pořád někde v páté třídě základní školy. Na druhou stranu, v dnešní době je docela oblíbené a populární vypadat velmi mladě. Nebo možná vždycky bylo velmi chtěné vypadat mladě, hlavně mezi ženami. Pokud jde o mě, já si jako malý kluk vždycky přál, co nejrychleji dospět, abych mohl rychle vypadnout z domu. Čím mladší vypadáte, tím hůře se Vám může v "dospělém" světě dařit, to ovšem také záleží do jaké části se dostanete x)
Hej!! O čem to tu začínáš básnit?? A komu říkáš, že je malej?!
Jen jsem se tak zamyslel. Dobře, že jsi mi přetrhla nit x)
Nemáš zač xD

Zpátky k článku, máme tu pro Kamaru hned dvě přánička. Jedno je od mého úžasného já a druhé od její malé sestřičky Michiru :p (pokud máte rádi horory, rozhodně doporučuji navštívit její blog). Doufáme, že se budou přání líbit a nebudeš k nim příliš kritická!! Drž to na uzdě, buď vděčná, že jsi aspoň něco dostala x)

Tenhle je od Michiru. Nyah, Rivaille */////*

A tenhle je od Goshiho-sama!! *////*

Nyah *////* ... Strašně moc Vám oběma děkuju!! Ani nevím, jestli si něco takového zasloužím. Ale pravděpodobně jo, jinak bych nedostala hned dvě přáníčka. Celý den (teď už včerejšek) jsem dokonce dostala i volno, co se týče mého otroctví u Goshiho-sama!! Naprosto dokonalý den, plný relaxace a klidu *////* ... Na něco takového bych si hodně rychle zvádla zvyknout. Zítra dostanu od mé milované maminky narozeninový dort (se o něj s Vámi kdyžtak podělím, pokud bude zájem) a už se na něj neuvěřitelně moc těším >////<

TANJOUBI OMEDETOU, KAMARU-CHAN!!

Baka-chan ... celá nadšená z přáníček xD
Goshi-sama ... Nah x)

Jako vždy, Gomen za chyby xD
Yo!!

Dnešek, teď už vlastně včerejšek, byl pro mě velmi náročný den. Stalo se toho tolik a tak velká spousta věcí mě naštvala, že jsem opravdu rád za to být konečně doma. Pokud vím, tak dneska se ještě žádný článek nezveřejnil, proto jsem se rozhodl vytvořit jeden krátký o velmi zajímavém AMV, které jsem nedávno našel. Písnička, kterou můžete ve videu slyšet, právě teď naprosto dokonale vystihuje moji náladu. Kromě toho je to také jedna z mých oblíbených skupin, které si vždycky rád poslechnu. A společně s mým oblíbeným anime se tak jedná o opravdu úžasné AMV. Durarara!! je opravdu dobře udělané a docela i populární anime, které je na první pohled bez nějakého uceleného příběhu. Ale ve skutečnosti se jedná o anime hned s několika zajímavými dějovými liniemi. Rozhodně tohle anime doporučuju těm, co mají tyhle multi-dějové linie rádi a potrpí si na jejich zamotanosti a vzájemné propletenosti.

Podle mě hodně dobře zeditované video, které si zaslouží nějakou tu pozornost. Nevím, kolik pozornosti mu to přinese, když jej zveřejním i tady na blogu, přece jen nejsme nijak zvlášť populární. Ale jsem si jistý, že těch pár lidí, co se tu objeví, se určitě postarají o rozšíření zmíňky o tomto videu do světa. Nebo je to možná jen má naivní představa, každopádně ... dost kecání a raději pojďme rovnou na tolik obkecávané video.

Anime: Durarara!!


AMV bylo editováno autorem s přezdívkou C1oud, bohužel se mi nepodařilo najít žádný odkaz na jeho další tvorbu, ale když nepíšete tuto přezdívku do vyhledavače na YT, tak Vám vyběhne i pár dalších zajímavých AMV. Tohle video bylo zveřejněno na channelu velmi populární editorské skupiny zvané TheBestAMVsOfAllTime, která má několik channelů a můžete tam najít ty nejlepší a nezajímavější AMV, MMV a podobně, která na YT existují.


Myslím, že teď už toho mám opravdu dost, vyčerpal jsem všechnu svoji energii a je na čase konečně zalézt do postele. Doufám, že nikdo z Vás neměl tak strašnej den, jako já!! Přeju Vám hodně štěstí a dobré nálady do dalšího dne.

Goshi-sama ... Omlouvám se za všechny chyby, které v tomto článku najdete x)
Hehehe xD

Zrovna jsem koukala na nějaká, hodně vtipná videa na YT a hned mě napadlo, že bysme mohli napsat nějaký zajímavý ... nebo aspoň hodně vtipný článek na zlepšení nálady. Doufám, že se nám tento cíl podaří splnit. Přece jen, hloupé články plné nesmyslů nemusí být vždy zábavné. Poslední dobou jsem velmi často na zajímavé a populární stránce Tumblr, která je zlatým důlem pro animačky (gify) ... obzvláště vtipného rázu. Povedlo se mi tam najít pár opravdu hodně vtipných, o které se tu s Vámi prostě musím podělit. Pokud Vám náš článek nezlepší náladu, tak tyhle animačky zaručeně ano >////< ... Samozřejmě se klasicky jedná o anime, tentokrát ale z trochu jiného úhlu. Jedná se o vtipné animačky, které byly předělány na ještě vtipnější přidáním obrázků hlav postav z populárních anime.

Jestli nepoznáváte anime, tak na první animačce se nachází: Eren Jeager a Levi, Shingeki no Kyojin a na druhé: Haruka Nanase a Makoto Tachibana, Free!. Opravdu zajímavá anime, která rozhodně doporučuji ke shlédnutí. Shingeki no Kyojin je akční anime, které se odehrává ve světě, ve kterém je lidstvo ohroženo obrovskými tvory Titány a byli nuceni se uchýlit do města obehnaného vysokými zdmi. Jednoho dne se však Titánům podaří jednu ze zdí protrhnout a následná tragédie utvrdí trojci kamarádů, jejichž snem je stát se vojáky a zneškodnit všechny Titány, v jejich volbě budoucnosti. Free! na druhou stranu je klidné, sportovní anime o skupině chlapců, kteří jsou v plaveckém klubu. Je to anime o přátelství a dospívání.

Já z toho prostě nemůžu >////<

To je prostě Haru jak dělanej.Tu lásku k vodě nepopřete >////<

Pevně doufám, že jsme se nikoho z fanoušků těchto dvou anime nedotkly těmito parodiemi a snad to aspoň některé z Vás rozesmálo >////< ... Pro mě to jsou rozhodně jedny z nejvtipnějších animaček, jaké jsem kdy viděla. Nejsem si ani jistá, jestli budu schopná po tomhle dopsat tento článek >/////<
Ne, když se budeš válet po zemi x)
Hahahaha ... K-když ... ono to nejde. Pokaždý, když to uvidím tak- ... Hahahahaha >/////<
Ty jsi beznadějný případ x)


↓ Když jsme koukali na televizi ... >////< ↓
Nestává se moc často, abych se zrovna já koukala na televizi, dokonce ani Goshi-sama netráví před touto zákeřnou věcí tolik času, jako třeba moje malá sestřička nebo zbytek rodiny či přátel. Na druhou stranu, jednou za čas se na ni podíváme a zrovna dneska ten "čas" nastal. Proč o tomhle ale mluvíme?? Jednoduše, chtěla bych tu teď tak trochu vysvětlit pointu, která se skrývá za názvem dnešního článku, protože si jsem velmi jistá, že ho nikdo z Vás nepochopil a ... vůbec se Vám ani nedivím. Nedává smysl a pravděpodobně nebude, ani když se pokusím ho vysvětlit, ale stejně ... musela jsem ho sem prostě napsat. Nedalo mi to a nikdo se nepokusil mě zastavit >////< ... Když jsem zase jednou za čas zapnula tu prokletou krabici s obrazovkou, na které díky černé magii běhají obrázky nechtěných reklam, dávali zrovna jednu starou klasiku, Chalupáře. Samozřejmě v tu dobu tam nebylo nic zajímavějšího, tak jsem skončila u tohoto československého seriálu a zrovna tam jsem slyšela tuhle opravdu dobrou hlášku. Všichni se připravovali na zítřejší cestu do města, takže budou muset ráno brzo vstávat a najednou jedna z postav pronesla: "My si můžem přispat. Budem vstávat až v pět.". Pro člověka, který normálně chodí spát v tuhle ranní hodinu jako já, je vstávání o páté ráno opravdu nemožná věc. Obzvláště, když zvážíte, že za týden se tak brzo budu muset opravdu snažit vyhrabat z postele.
Vstávání o páté není tak strašná věc, ale nedokážu si představit člověka, který by to nazval "přispáním si" x)
Pravděpodobně někdo, kdo musí normálně vstávat o čtvrté nebo ještě dřív, chudáci lidi TT////TT
*soucitně přikyvuje* ... Pojďme raději změnit téma. Tohle má být přece jen veselý článek. Nemá nikomu přinášet depresi x)
Yeah, ale ... já už nemám v zásobě nic dalšího >////<
Ty?! Celý den tady do mě něco hustíš a teď nemáš slov?? x)
J-jsem ... vyčerpala moji zásobu ... na tebe >////<
Tak ji hezky rychle obnov x)
To se lehčeji řekne než udělá xD
Snaž se víc x)


↓ O tom, jakou mají Baka-chan a Goshi-sama povahu ↓
Myslím, že by stálo zá to se tu všem omluvit za naše nepříliš zajímavé články, které poslední dobou opravdu nemají hlavu-patu . Ale vypadá to, že nám tak trošku dochází nápady, jak Vás překvapit. Vím, že omlouvat se je jednoduché, ale-
Hah?! Jednoduché?! Kdo řek??
Já. Ale chápu, že pro člověka, který se nikdy v životě nikomu neomluvil je to velmi složitá věc x)
Hej!!
Měla by ses naučit omlouvat. To, že to slovo dokážeš napsat na blog nebo do zprávy na FB neznamená, že to myslíš vážně. Vždycky, když něco provedeš nebo se pohádáme, tak se jednoduše někam schováš a nevylezeš, dokud na to člověk nezapomene, neomluví se nebo radši zmizíš z povrchu zemského x)
T-to není pravda!! Já se umím omluvit, když něco provedu!! >////<
Že jsem to od tebe ještě neslyšel x)
J-jsem ti t-třeba ještě nikdy nic neprovedla ... >////<
Oooh, toho je tolik, že ani spočítat to nejde. Kolikrát jsi něco provedla, rozbila, pohádali jsme se ... to jsou nekonečné počty. Všechno se ale vyřešilo moji omluvou, měla by sis mě za to vážit x)
Z-zas tolik toho n-nebylo ... >////<
Na druhou stranu tě chápu, mít povahu jako ty, taky bych se vyvaroval omluvám a zbytečným problémům. Bezcitná, ignorantní, masochistická, občas velmi násilná, flegmatická povaha, nemám pravdu?? x)
Nejsem masochista!! Kdes na tom byl?! xD
Jsou věci, které předemnou opravdu neskryješ, slečno bezcitná x)
Hoj, dávej pozor, co říkáš ... pro jednou bych se mohla zajímat o to, co říkáš ...
Tvoje výhružky mají něco do sebe x)
Se můžeme kouknout taky na tvoji povahu, narcista, egoista, arogantní, sadista, úchyl a jsem si jistá, že bych mohla ještě pokračovat, kdybych měla větší slovní zásobu xD
Docela mě lichotí, že mě znáš tak dobře x)
Nejhorší na tvé povaze je fakt, že se za ni nestydíš xD
Ty se snad za sebe stydíš?? x)
Mě je jedno, jak mě ostatní vidí xD
Haha, tak to tady ukončíme, nebo se dostaneme ještě k něčemu, co by ostatní opravdu vědět neměli x)

Abych se ale vrátil k začátku předešlého odstavce. Sice teď nejsme příliš aktivní, částečně za to může naše lenost, částečně fakt, že nemáme žádné nápady na články a častečně taky naše volba využití volného čásu k relaxaci. Jsme si jistí, že spousta z Vás nás chápe, snažíme se tuhle neaktivitu trochu vykompenzovat tím, že aktualizujeme a opravujeme starší články z minula. Tím se myslí oprava gramatiky, odplňování a aktualizování odkazů a podobně. Takže snad naše omluva nezůstane nevyslyšená.

↓ Otázka!! ... Manga ... angličtina nebo čeština?? ↓
Máme pro Vás jednu takovou docela obyčejnou otázku, která nás opravdu zajímá. Protože v poslední době se líhne docela slušný počet českých překladatelů mangy, zajímalo by nás, kolik z Vás si počka na český překlad a kolik z Vás si potrpí na anglické verzi?? Chci říct, český překlad mang všeobecně jde velmi pomalu, pokud jde o nás, tak si potrpíme na anglickém překladu. Příjde mi kvalitnější a více srozumitelný, než ten český ... i když já v angličtině zrovna moc zdatná nejsem. Přesto si raději přečtu anglickou verzi než některé české překlady, které nedávají smysl a podobně. Nesnažím se tu shodit všechny překladatelé, jsou tu i opravdu kvalitní překladatelské skupiny. Jen, některé části v průběhu překladu ztratí své kouzlo, kdybych mohla, nejraději bych četla mangy v originálním jazyce, ale japonština a podobně jsou pro mě příliš složité jazyky, které se sama naučit nedokážu >////<
Pokud jde o angličtinu, můžu tě v ní doučovat x)
Ty?! Nikdy!! TT////TT
Zas tak přehnanou reakci mít nemusíš x)
Heh, kdo bych chtěl být od tebe doučován?! Z tvých "doučovacích" hodin jakéhokoli předmětu by se postupně staly hodiny "sexuální výuky"!! >////<
Divila by ses, co všechno bych tě mohl naučit x)
Ne, děkuji. Nemám ani ten nejmenší zájem!! xD
Ani když slíbím, že zůstaneme u angličtiny?? x)
Nah, I am good!! xD
Okay x)

Teď když o tom tak přemýšlím, zajímalo by mě, proč jsou vlastně tyhle naše "vykecávací články" tak populární?? Neříkám, že jsou super populární, ale spousta lidí říká, jak se na ně těší a užívá si je. Přitom jsou to jen hloupé kecy a rozhovory z našeho mizerného života >////< ... Kdyby jsme psali aspoň něco zajímavého, tak bych to třeba i pochopila, ale ty odstavce plné nesmyslů rozhodně nemůžou být něčím zajímavé. Nebo to je možná tím, že se z těchto mini-rozhovorů dozvíte docela dost o naší povaze a životě, takže jste vlastně všichni neuvěřitelně zvědaví >////<
Koukám, že máš hodně spekulací a teorií v rukávě x)
Ha!! Stalkeři!! Všechno to jsou stalkeři!!
Nemusíš hned začít křičet. Jak tě to vůbec napadlo?? x)
Jsou zvědaví!! >////<
Zvědavost se nerovná "Stalkerství". To máš zase nějakou zběsilou logiku ve své hlavě x)
Oh, jasně. Hlavně, že ty máš vždycky úplně špičkovou logiku!! >////<
Hahahaha x)

Pomalu, ale jistě se blížíme k tradiční délce naších vykecávacích článků, k tzv. "třímetrovým článkům". A i přes svoji délku tenhle článek stejně nemá žádnou pointu, nic zajímavého ani dechberoucího. Ostatně, jako většina naších článků. To už se asi nikdy nezmění. Nakonec s tím ale stejně jsme spokojení a s radostí tenhle článek zveřejníme >////< ... Čas nám rychle utíká a myslím, že bysme se pomalu měli vydat na kutě.

Baka-chan ... pořád nemůže z těch animaček, hahaha xD
Goshi-sama ... vzdává se a nechá ji válet se po zemi x)

Jako vždy, Gomene za chyby!!
Yo!! >////<

Ještě jsem se rozhodla, že sem přidám jedno opravdu zajímavé a hodně dobře udělané video. Tentokrát se nebude jednat o AMV, ale o video ... sice z velmi podobného soudku, přesto naprosto odlišné. Jedná se o MMV (manga music video), určitě jsem se tu o tomhle typu videa už kolikrát zmiňovala, takže to tu nebudu moc rozepisovat. Zkrátka a jednoduše, jedná se o video, které je vytvořeno ze sestříhané mangy, nasazené na hudbu. Z mého pohledu zabere mnohem více času a práce než klasické AMV, tím ovšem nechci urazit žádné AMV editory!! Je to jen můj názor, že zacházet s "nepohyblivou verzí anime" musí být ... z jedné strany jednoduší, z druhé zase o to více složitější ... prostě má své klady i zápory, tak jako všechno. Záleží, kolik člověk použije efektů a podobně, to už se ale pak odvíjí od zkušeností samotného editora. Myslím, ale že tu začínám mluvit o naprostých blbostech, takže se radši pojďme podívat na video.

Manga, která byla v tomto MMV použita, se nazývá Pandora Hearts (mimojiné existuje také anime), kterou rozhodně doporučuju naprosto každému, kdo má rád podobná témata jako je slavné anime o kontraktu mezi démonem a člověkem, Kuroshitsuji. Anime verze není špatná, ale manga je v tomhle případě naprosto dokonalá *////*

Manga: Pandora Hearts

Musím říct, že tohle MMV je opravdu povedené. Muselo dát neuvěřitelně moc práce, sestříhat všechny ty části mangy a ještě to tak dobře načasovat s hudbou. Opravdu, skvělá editorká práce odvedená ebily, určitě se podívejte na YT channel tohoto autora, nebudete litovat. Má tam pár dalších videií podobného typu, které také stojí za shlédnutí >////< ... Většina z nich se týká Pandora Hearts, ale najdou se tam i výjimky.

Teď už bych to tu ale měla ukončit. Už je "docela pozdě" nebo možná spíše "velmi brzo ráno".
Každopádně doufám, že se Vám video líbilo *////*

Baka-chan ... jde se na kutě!! >////<
Hej!!

Protože v anketě nám zatím vyhrávají "yaoi a yuri" články, rozhodla jsem se jeden zrovna teď vytvořit. Není to nic speciálniho. Podařilo se mi najít pár úžasných obrázky nebo mini-komixů, zaleží na Vás, jak to chcete nazývat. Jelikož "yuri a shoujo ai" je spíše parketa Goshiho-sama, tak dnešní článek bude zaměřený na shounen ai, proto bych Vás předem chtěla varovat, pokud Vás toto téma nezajímá či uráží, můžete tento článek kdykoliv vypnout a nikdy se k němu nevrátit. Nikdo Vás tu nedrží >////< ... Ale ti z Vás, kteří na tenhle typ článku čekají, jste srdečně vítáni */////* ... Mám pocit, že ale většina našich čtenářů s tímto tématem nemá nejmenší problém a tento článek nepustí dříve, než se s námi pořádně nasmějí, nemám pravdu?? >////<

Jak už jsem se zminila na začátku článku, podařilo se mi najít par zajímavých mini-komixů s shounen ai tématikou, které se týkají velmi populárního, sportovního anime, které je plné basketbalu a namakaných týpků, Kuroko no Basket. Rozhodně doporučuju, nejen, že je to velmi vtipné anime, ale také je plné napínavých okamžiků. Mimojiné je to také úžasné anime, na kterém se mužou yaiosté i yuristé vyřádit do sytosti. Proto mám na na Vás otázku, pokud tohle anime sledujet, které postavy spolu párujete?? *////* ... Můžou to být jak hetero tak i homosexuální páry, jen chci vědět, zastupce jakých fandomů se tu vlastně objevují. Za mě je to rozhodně pár Midorima x Takao, ty dva jsou prostě nerozlučná dvojka, kterou nejde nemilovat >////< ... Samozřejmě patří mezi mé oblibené i klasika Kagami x Kuroko nebo Kise x Kagami a podobně. Jak už jsem říkala, rozmanitosti se v tomto anime opravdu meze nekladou.

Původně jsem přemýšlela, jestli sem dát nějaké věkové omezení, ale ... Vy se na to stejně všichni podívaet!! Zvědavým očím se nikdy nic neubrání. Každopádně, ještě jednou varuju, jedná se o mini-komixy s tématikou shounen ai (homosexuální tématika), takže važte, zda se na tento článek kouknete >////<







Pro dnešek už by ale pravděpodobně dobré skončit. Omlouvám se, že je toho tak málo, ale moje ruka se pomalu zotavuje a brzo budu zpátky v plné síle!! *////* ... Doufám, že se komixy aspoň trochu líbilo a třeba i pobavili nebo zvedli náladu.

Baka-chan ... omlouvám se za všechny chyby, které v článku najdete >////<
Nyah!!

Možná jste to už postřehli, ale ... nepříjde Vám, že poslední dobou přidáváme články jen v pozdních, večerních hodinách?? Chci říct, určitě nejsem jediná, kdo si toho všiml (i když jsem pravděpodobně jedna z posledních, protože jsem na takovýhle detaily opravdu pomalá). Před chvíli jsem se koukala, jak je na tom naše anketa ze včerejška a musím říct, že jste zatím teda pěkní zvrhlící!! >////< ... Nejvíce hlasů je zatím u článků s yaoi a yuri, a v komentářích se také docela často objevují naše vykecávací články. Nikdy bych nečekala, že zrovna tenhle typ článků bude tak oblíbený *////* ... Hlavně, co se týče našich vykecávacích článků, které jsou vlastně o ničem ... jen plné naších rozhovorů a nezajímavých témat. Když se na některé z nich teď koukáme zpátky, tak se až kolikrát popadám za hlavu, co za podivnosti jsme to vymýšleli. Ale stejně jsme rádi, že ty články existují, protože jsou plné naší minulosti, kterou mám neuvěřitelně ráda. Bez nich bych zapoměla na všechny ty vtipy a podobně, co jsme měli. No, ale dost téhle nostalgie a podobně, musíme se přesunout zpět k hlavnímu tématu!! >////<

Podařilo se nám najít opravdu úžasná videa, o která se tu s Vámi musíme rozhodně podělit. Jedná se o tři fan-animace jedné fanfikce, kterou se rozhodli přečíst dva youtubeři, jenž jsou sami hlavními postavami. Určitě jste na tohle video už někdy narazili, obzvláště pokud stalkujete "PewDieCry", nebo samotné youtubery PewDiePie a Cry. Nikdy by mě nenapadlo, že by se pustili do čtení fanfikce, která je vlastně dohromady páruje. Ale pro nás je to poklad, na kterém se neuvěřitelně zasmějeme a třeba i zajásáme. Originální video není vlastně kromě audia ničím zajímavé (je tam vlastně jen text), ale následující tři videa jsou fan-animacemi, které jsou vytvořeny třemi talentovanými editori. Nezáleží na tom, kolikrát se na tahle videa podívám, pokaždé se u toho musím smát, jako blbec >////<


Read by: PewDie Pie, Cry




P: Cry, Will you be my valentine??
C: Fuck no!!!
P: WHAT?!!
C: I-I mean ... Of course, Pewds. Of course!! >_<

Jeden z neúžasnějších okamžiků, které můžete v těchto videiích najít. Rozhodně tohle zase nějakou dobu nedostanu z hlavy, už se vidím, jak z toho začnu šílet >////<

Baka-chan ... neustálé záchvaty smíchu!! xD
Goshi-sama x)
Minna-san!!
Nebudete tomu věřit, ale už nám začínají poslední dva týdny do konce prázdnin. Já nechci!! Nechci se vrátit do toho nudného a uspávajícího prostředí mé historické střední školy. Ale, ještě bych si neměla tolik stěžovat, to může počkat až se dostanem do poslední fáze = posledního dnu prázdnin. To si pak určitě psaní článku opravdu užiju, rozhodně se máte na co těšit. Je tu ještě někdo, kdo si začíná pomalu (jako já) uvědomovat, že prázdniny netrvají věčně?? Bohužel, brzo mě realita pěkně praští přes nos a já s tím zase nebudu moct nic dělat. Jsem si ovšem jistá, že nejsem jediná s takovýma problémama, takže si tu radši přestanu stěžovat. I když je tohle vlastně vykecávací článek, nechci jej vyplnit odstavci o tom, jak moc se mě nechce zpátky do lavic našeho ústavu.

↓ Naše Anketa o tom, co sem máme přidávat za články ↓
Abych tak nějak přešla k hlavní pointě, proč jsme vlastně s tímto článkem vůbec začali, chtěli bysme Vás poprosit o hlas v naší anketě. Hned vysvětlím, o co se jedná, takže se nebojte, že budete o něčem rozhodovat a nebudete k tomu znát podrobnosti. Vzhledem k tomu, že poslední dobou vůbec nemáme nápady na články ... teda, to vyznělo špatně ... chci říct, nápadů máme spousty, ale nevíme, kterým článkům vlastně Vy, čtenáři, dáváte přednost. Vím, že naše články nidky nebyly, a jsem si jistá, že ani nikdy nebudou, nijak extrémě populární, ale stejně bysme rádi zjistili, jakým typů článků vlastně máte rádi. Na základě Vašich odpovědí se pak zkusíme zaměřit na ty články, které Vás budou zajímat, ale to neznamená, že se na další vykašleme. Jen je trochu omezíme, co se počtu týče. Tady máte několik nápadů, ale v komentářích se určitě můžete rozepsat i o jiných možnostech *////*

1, Víc našich "vykecávacích" článků
2, Víc videii (AMV, MMV, CMV, GMV) ... ale i další druhy (písničky, vtipná videa, ...)
3, Víc obrázků, gifů (animaček)
4, Všechny vyšší možnosti ... ale s YAOI
5, Všechny vyšší možnosti ... ale s YURI
6, Víc "Anime a Manga" článků
7, Recenze (na cokoliv)
8, Nějaké další nápady?? Sem s nima (napište do komentů)

Tohle je vysvětlení všech možností, které pak můžete najít v anketě, jelikož tam se budou nacházet jen kratší názvy těchto odpovědí. Samozřejmě, po hlasování pak můžete svou odpověď ještě dále rozvést a specifikovat v komentářích, budu za Vaše názory a připomínky ráda *////* ... Bohužel, poslední dobou se to tu plní nezáživnými článkami, které jsou plné videií a animaček (gifů), na což bohužel nejde přílišt dobře komentovat. Jsme si toho vědomi a jsme opravdu vděční za všechny komentáře, které nám tu zanecháváte. Rozhodně si nemyslete, že na Vás všechny kašleme a kometáře si nečteme, to vžádném případě.
Myslím, že začínáš mluvit trochu z cesty x)
Opravdu?? Tak to abych se vrátila zpátky, že?? xD
Samozřejmě x)


Teď když o tom tak přemýšlím, tak už nemáme žádné jiné téma, o kterém bysme tu chtěli mluvit. Takže tento článek bude pravděpodobně kratší, než klasické třímetrové články, co normálně tvoříme. Ale Vy jste určitě rádi, nemusíte číst tolik zbytečných článků a rozhovorů o ničem, jako obvykle >////<
... Mužeš mi vysvětlit, proč teď o půlnoci piješ mléko?? A z krabice??
Oh, to je ... Proč myslíš?? xD
Nezáleží na tom, kolik ho vypiješ, stejně už porosteš akorát do země, prcku x)
Hej!! Kdo je u tebe "prcek"?! Náhodou, tomu se říká "vtipná velikost"!!
Vtipná určitě, jen bych to nenazval "velikostí", ale spíše "maličkostí" x)
Heh?!
Chci říct, metr-čtyřicet není žádná velikost x)
Já nemám metr-čtyřicet, mám metr-čtyřicet-osm!!
... Ale pořád jsi roztomilá x)
To není zrovna vzhled, který bych chtěla mít xD
Vybírat si moc nemůžeš. Ani bych nechtěl, abys ho měnila x)
... J-jak můžeš říkat t-takový věci s takovým k-klidem?! >/////<
Říkam snad něco trapného nebo co?? x)
N-ne ... >/////<

Pro teď už tento článek ale opravdu ukončíme, nebo se nám bude táhnout ještě na dalších třicet stránek a nikdo určitě nechce. Takže, nezapomeňte zahlasovat ve zmíněné anketě a třeba napiště i komentář *////*
Baka-chan ... sedí na posteli s krabicou mlíka a diktuje Goshimu-sama, co má psát xD
Goshi-sama ... baví se, jak tam sedí a snaží se rozkazovat x)
Nyahahaha!!

Poslední dobou trpím velkou nespavostí, není to nic závažného, jen mám kvůli tomu na krku spoustu volného času po večerech. Pro jednou jsem se rozhodla oběhnout všechny mé oblíbené stránky a nakonec jsem zase zůstala zaparkovaná na Tumblr, měla bych se jít léčit, už jsem zajisté strávila pěknej kus mého života. Ale to není hlavní pointa tohoto článku, problém je v tom, že na mě zase vlezla moje "super-yaoi nálada", které se zaručeně až do rána nezbavím!! Kromě toho, že jsem prošla spousty dalších yaoi odkazů, narazila jsem na sérii opravdu úžasných animaček (gifů), o které se tu s Vámi prostě musím podělit. Jsem si jistá, že o tomto anime jsem tu už někdy mluvila. Dokonce jsem sem už i přidávala nějaké animačky dříve, které pocházeli přímo z opening samotného anime. Cuticle Tantei Inaba je detektivní komedie, která Vás zaručeně nenechá chvíli si odpočinout od smíchu. Mladý detektiv, který si založí vlastní detektivní kancelář, aby mohl najít svého dlouho ztraceného bratra a jeho úhlavní nepřítel, Don Valentino, který má v plánu ukrást všechny peníze na světě, jelikož jsou pro něj potravou. Už od přírody se spolu nenávidí, přece jen, vlk a kozel nikdy nebyli přátelé ani v pohádkách. Opravdu, pokud máte chvíli čas a chuť na praštěnou detektivní komedii, rozhodně Vám toto anime doporučuji *////*


Animačky jsou vytvořeny z jedné velmi vtipné scény, kdy se hlavní postava, Inaba Hiroshi, zamiloval hned do svého pomocníka, ale nakonec skončil zpátky u své dlouho leté lásky, vlasů. Kdo anime viděl, určitě tuto scénu pochopí a zasměje se, pokud jste anime neviděli, rozhodně to jděte napravit!! Děláte velkou chybu, když se tomuto anime vyhíbáte >////< ... Jsem si jistá, že se mě podaří najít ještě další spoustu animaček, protože tohle anime je na tohle velmi populárním zdrojem. Bud se ale snažit to tu nezaplavit jen těmito typy článků, to by tu taky za chvílu nemusel být už vůbec nikdo >///<




No jen řekněte, není roztomilej?? Já na takovýhle roztomilosti moc nejsem, ale opravdu je dokožu ocenit >////<

Baka-chan ... zase v "super-yaoi" náladě xD
Yooooo!!

Protože jsem se úspěšně vymluvila na svou bolavou ruku, bude za mě tento článek psát Goshi-sama!! Pořád to budu já, kdo ho bude vymýšlet a za klávesnicí bude sedět on, jelikož je na mě neuvěřitelně hodnej a nechá mě s mojí rukou odpočívat. Bohužel to platí jen na psaní blogu, všechny ostatní povinnosti mě zůstávají, jako vždycky. Ale tak, přece se nebudu vymlouvat na něco tak triviálního, jako je naražená ruka. I když to bolí jak čert, pořád to není zlomenina nebo podobně, že by mě to nějak omezovalo v pohybu a práci, takže kašlem na to a hurá do mé oblíbené činnosti "být produktivní" *////* ... Vsadím se, že tento článek, jako všechny ostatní, bude hodně o mém kecání a stěžování si, takže klidně ignorujte odstavce, které o tom napovídají.


Goshi-sama se v minulém článku zmiňoval o prázdných "anime rubrikách", které by bylo dobré naplnit aspoň něčím tak zajímavým, jak jen AMV a obrázky můžou být. Proto jsem vytáhla z klobouku další anime, o kterém jsme se tu snad ještě ani jednou nezmínili a tím je romantická komedie Skip Beat!. Ano, slyšíte dobře, komedie ... romantická. Romantika nikdy nebyla můj šálek kávy, nikdy mě tento žánr nezaujal ať už ve filmové nebo knižní podobě. Ale komedie?? To já naprosto miluju, Skip Beat! je jedna z mála romatických komedií, které mě zaujali natolik, že jsem začala číst i mangu *////* ... Abych shrnula příběh tohoto anime, jedná se o mladou dívku, která se snaží dostat do světa showbiznisu, aby se pomstila jejímu kamarádovi z dětství, pro kterého byla schopná udělat první-poslední. Když se však do jedné takové agentůry dostane, setká se s velmi pohledným a populárním hercem a hned od prvního setkání mezi nimi panuje nevraživost. Opravdu úžasné komedie, plná humoru, romantiky a nečekaných okamžiků, které s Vámi opravdu zatočí.

Tohle AMV se mi podařilo najít ... tentokrát né na YT, ale na blogu jednoho z naších SB, konkrétně Shi O-o!! Video se mi zalíbilo natolik, že jsem se rozhodla jej přidat i na náš blog, snad to nikoho neurazí a nebudeme nařknutí z kopírování článků ostatních. Písnička se k tomuto anime naprosto hodí, je to opravdu dokonalá kombinace a dokonce i editorské práce jsou podle mě opravdu dobré *////* ... Pokud se nepletu, tak toto AMV bylo vytvořeno pro účast v ruské AMV soutěži Big Contest 2009, kde se umístilo docela vysoko (myslím, že na nějakém pátém místě, ale nechci zas šířit falešné informace).

Anime: Skip Beat!


AMV je vytvořeno ruskou editorkou (nebo možná editorem) InerjaveikaI, která má na svém channelu pár dalších zajímavých výtvorů. Mimojiné také vytváří také MMV (manga music videa) a fan videa na nejrůznější dramata a podobně, určitě se koukněte, pokud máte zájem. Tohle AMV je přidáno na channelu velmi známé a populární editorské skupiny TheBestAMVsOfAllTime, která má hned několik channelu a velkou hromadu úžasných AMV *////*

Poslední dobou nám blog docela blbne a na hlavní stránce nám videa mají tendenci mizet nebo se přesouvat do jiných článků, stává se Vám něco podobného?? Začneme je dávat do "Celého článku", aby nám to tu nedalo neplechu >///<

Baka-chan ... úplně nadšená z tohle AMVčka!! *////*
Přeji dobrou jedenáctou hodinu večerní x)

Jsem si jistý, že jak na potvoru si to dneska o jedenácté už nikdo nepřečte, ale třeba ráno sem někdo v tuhle hodinu zabloudí, tak mu takový krásný pozdrav aspoň trochu zpříjemní den. Nebo třeba zítra večer, pozítří ráno ... kteroukoliv jedenáctou hodinu od té dnešní. Chvíli jsem přemýšlel nad tím, co dneska přidat za články. Jelikož Kamaru se ještě pořád úspěšně vymlouvá na svou bolavou ruku, neúmyslně jsem ji odsouhlasil, že se o dnešní články postarám já. A vidíte to, snažím se o to naposlední chvíli. Naštěstí, dělat věci na poslední chvíli jsou její největší specialitou, takže se nemám čeho bát, protože tento článek zaručeně výjde ještě dneska. Během přemýšlení nad tématem článku jsem procházel všechny naše rubriky a koukal se, kolik ve které je článků ... tak nějak jsem zjistil, že máme na každé anime vytvořenou rubriku a většina z nich zeje prázdnotou. Proto jsem se rozhodl doplnit do těchto rubrik aspoň jedno AMV, ať máte nějakou představu, o co se tam vlastně vůbec jedná. Není to zrovna nejlepší a nejchytřejší volba, ale na vytvoření několika krátkých článků to naprosto stačí.

Dneska máme v plánu přidat aspoň dva články, oba dva budou pravděpodobně o nějakém AMV, ale na druhou stranu se Vám pokusíme sehnat kvalitní a dobře udělané AMV na anime, která nejsou tolik známá a ... o kterých jsme tu vlastně ještě vůbec nemluvili. Nebude to One Piece a podobně, co tu jede pořád dokola. Tentokrát se podíváme za hororovým žánrem a to na anime plné upírů s několika vlkodlaky, Shiki. Jedná se o příběh malé vesnice, do které se přistěhovala bohatá rodina a její obyvatelé začali postupně po jednom umírat a mizet. Tohle anime Vám ukáže upíry v naprosto jiném světle, než jste zvyklí z klasických filmů a seriálů. Osobně mě příběh příliš nechytl, ale anime má celkově velmi zajímavou kresbu a úžasnou hudební stránku, pro tyhle faktory bych jej určitě doporučil. Kamaru se tohle anime opravdu libilo, temné, strašidelné, krvavé, psychologické s občasným humorem a pravděpodobně i s trochou detektivního nádechu. Mimojiné jsou však v tomto AMV nastříhané i scény z jiného anime, Dance in the Vampire Bund, je to ovšem tak dobře zeditované, že je tam rozhodně nenajdete. Já i Kamaru jsme se snažili a nic se nám nepodařilo odhalit.

Anime: Shiki; Dance in the Vampire Bund
Hudba: Helalyn Flowers - Sitting On The Moon (Acretongue rmx) ... bohužel na YT není remix nahrán

[ Rdc | DMS ] BeyonD (2011)

AMV bylo vytvořeno ruským editorem jménem Paul, který vystupuje pod přezdívkou Rdc. Na jeho channelu najdete opravdu zajímavá a kvalitně provedená AMV, která rozhodně doporučuji ke shlédnutí. Tohle je snad jedno z nejlepších AMV, která jsou na tohle anime vytvořená. Shiki je všeobecně dosti neznámé anime, takže pokud se Vám zalíbilo, rozhodně ho odporučte i ostatním. Neříkám, že každému se zalíbí, jak jsem se zmiňoval dříve, já osobně obdivuji pouze grafickou a hudební stránku tohoto anime, ale jsou tu lidé jako Kamaru, kterým se toto anime opravdu zalíbilo.

Pro tento článek už je to asi vše. Pravděpodobně se vrátíme ještě s jedním, ale to bude taky velmi rychle hotové x)
Goshida-sama x)