- Kumar Milan
 

Yooooo, Yarodomo!!

Nemůžu uvěřit, jak dlouho se tu ani jeden z nás neobjevil!!? TT/////TT ... Upřímě, chtěla bych tu tak trochu mluvit o tzv. budoucnosti našeho blogu, která rozhodně nevypadá příliš světle ani veselé. Goshi-sama se před chvílí vrátil z jedné jeho mnoha dobrodružných cest za poznáním minulosti, asi tak před deseti minutama se mu konečně podařilo usnout a má teď zaručeně hlubokou půlnoc. A já tu jen tak sedím za počítačem a přemýšlím, co se životem. Ano, je to tak. Pro jednou se nechovám jako malé, pětileté dítě, ale jako dospělý člověk, který musí myslet na svou budoucnost. Právě teď se snažim dostudovat vysokou školu, ať mám alespoň toho bakaláře, ale skoro až nesmyslné požadavky učitelů mi práci rozhodně neulehčují. Právě jsem se přistihla, jak tu deset minut koukám do prázdné, zelené zdi mého pokoje s naprosto prázdnou hlavou. Přitom je tolik věcí, které musím, měla bych a chtěla bych udělat. Mám teď v životě neuvěřitelný chaos. Nebo tu možná byl pořád a jen jsem mu nevěnovala pozornost. Spíše ta druhá možnost.
- neznámý autor 
 
 
Yarodomo!! *////*

Nebudete tomu věřit, ale opravdu jsem se rozhodli napsat další článek. Vím, že to tu poslední dobou hodně stojí, pamatuju si dobu, kdy jsme přidávali články i několikrát denně a za měsíc bylo venku zaručeně víc než jen tři, čtyři články. Bohužel, není dostatek času a ... tak trochu ani nálada. Chci říct, máme tolik témat a nápadů na články, ale kvůli nedostatku času se snažime denně stihnout spoustu věcí, což nám ke konci dne všechno tak znechutí, že opravdu jen padnem mrtví do postele a čekáme na další nezkrotné ráno. Když konečně nějaký ten menší okamžik volna najdeme, tak ho raději strávíme koukáním na anime, filmy, čtením mangy či knížek, hraním videohrem nebo třeba jen válením se v posteli (nebo v kuchyni!! *////*), než aby jsme seděli u počítače. Psaní článku bez energie či nálady totiž není žádná zábava a my z toho pak vůbec nic nemáme. Nemluvě o tom, že články, vytvořené za takových podmínek, jsou opravdu velmi depresivní a řekla bych, že i nejméně čtivé. Né, že by někdy naše články byly nějak super úžasné, ale pořád je lepší psát je v dobré náladě než z vyčerpaní.

Ještě takhle na začátku bysme chtěli všechny upozornit!! Tohle je zase jeden z našich vykecávacích článků, takže tu prosím nečekejte něco rozumného či smyslupného. Ostatně, na tomhle blogu se něco takového nedá nikdy čekat, takže jste si všichni už určitě zvykli >////<
 
EDIT: 29.10.2016 21:29 

Zdroj: funimation.com

ANIME: Fukigen na Mononokean; The Morose Mononokean
Ve znacích: 不機嫌なモノノケ庵
MANGA: Fukigen na Mononokean
Stav: Dokončeno (13 dílů) ... 24 minut / díl
Režie: Iwanaga Akira
Autor:  Wazawa Kiri
Studio: St. Signpost
Žánry: komedie, akce, fantasy, démoni, paralelní světy, yokai, školní prostředí, nadpřirozeno, superschopnosti
Datum vydání: Léto 2016 (Červen 2016 - Září 2016)

-> AP  / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / IMDb / WIKI

-> Fukigen na Mononokean - Příběh
Ashiya Hanae stráví svůj první středoškolský týden na ošetrovně, kvůli podivnému, chlupatému yokai, jenž se na něj přilepil a nehodlá jej jen tak opustit. Jenže díky jeho přítomnosti Ashiya pomalu ztrácí své síly, rozhodl se proto požádat o pomoc majitele malé, zvláštní místnosti zvané "Mononokean", který se specializuje v pomáhání yokai, jenž se ztratili ve světě lidí a umožňuje jim přejít do druhého světa. Abeno je však velmi mrzutý mladík a za svou pomoc si hodla nechat pořádně zaplatit, Ashiya tak nemá navybranou a musí pro něj začít pracovat jako brigádník. Práce pro Mononokean ale není nakonec zas tak špatná, jak by se mohlo na první pohled zdát.

↓ Fukigen na Mononokean - Online ↓

↓ Fukigen na Mononokean - Download ↓
-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:

 
Zdroj: lockerdome.com

ANIME: Fudanshi Koukou Seikatsu; The Highchool Life of a Fudanshi
Ve znacích: 腐男子高校生活
MANGA: Fudanshi Koukou Seikatsu
Stav: Dokončeno (12 dílů + 1 DVD speciál) ... 4 minuty / díl
Režie: Tokoro Toshikatsu
Autor: Michinoku Atami
Studio: EMT Squared
Žánry: komedie, školní prostředí, fudanshi (shounen ai), dospívání
Datum vydání: Léto 2016 (Červenec 2016 - Září 2016)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / WIKI

-> Fudanshi Koukou Seikatsu - Příběh
Sakaguchi Ryo je na první pohled naprosto obyčejný středoškolák, která má ovšem jedno velmi temné tajemství. Ve skutečnosti se totiž označuje termínem "fudanshi", jehož význam je velmi prostý - jedná se o muže, kteří jsou přímo posedlí tématikou BL. Jenže toto, ve společnosti zakázané, téma mu velmi ztěžuje život. Nejen, že nakupování BL mang v knihovnách je považováno za velmi těžkou disciplínu vyžadující odvahu, ale nemít nikoho, s kým se podělit o své nejoblíbenější páry a diskutovat o rozmanitostech BL života, je zdrojem osamělosti. Přesto se však Sakaguchi nevzdává a jeho život se naplňuje těmi nerozmanitějšími okamžiky, které se můžou takovému fudanshimu naskytnout.
 
DVD a Blue-ray obsahují speciální epizodu Fudanshi Koukou Seikatsu: Sports no Aki, Bonnou no Aki, která obsahuje události Sportovního dne.

↓ Fudanshi Koukou Seikatsu - Online ↓
-> Youtube.com - EN (jako jedna dlouhá epizoda)

↓ Fudanshi Koukou Seikatsu - Download ↓
 
-> Yaoiotaku.com - EN (přihlášení)

-> Torrent:

Zdroj: pinterest.com

ANIME: Battery
Ve znacích:  バッテリー
NOVELA: Battery (6 knih)
DRAMA: The Battery (2007, film); Battery (2008, TV drama / 10 dílů)
Stav: Dokončeno (11 dílů) ... 23 minut / díl
Režie: Mochizuki Tomomi
Autor: Atsuko Asano
Studio: Zero-G
Žánry: drama, sport, baseball, školní prostředí, dospívání, ze života
Datum vydání: Léto 2016 (Červenec 2016 - Září 2016)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / IMDb

-> Battery - Příběh
Harada Takumi se sotva stává středoškolákem a už je z něj nejlepší nadhazovač v jeho okolí. Avšak kvůli jeho velkému talentu, a stěhování do nového domu v horském městečku, je pro něj velmi těžké najít chytače, který by s ním dokázal držet tempo, nemluvě o jeho tvrdohlavém a přímočarém chování, jenž jej často dostává do problémů. Je tak frustrovaný a připravený se vzdát hraní baseballu na dobro, jenže na obzoru se objeví neodbytný chytač jménem Nagakura Gou, který by mu mohl přinést novou naději a prozážit tak jeho cestu k vytvoření dokonalého dua, "battery".

↓ Battery - Online ↓

↓ Battery - Download ↓
-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:

 
Yoho, Yarodomo!! *////*

Jsem si jistá, že se nikdo z Vás nemůže dočkat dalšího podivného a velmi šíleného článku!! Protože tu však poslední dobou bylo docela dost článků, které byly nesmírně dlouhé a plné textu, jenž pravděpodobně nikoho nezaujaly a spíše nadobro uspaly, rozhodli jsme se pro volbu nějakého více odpočinkového článku. Zrovna mě napadlo, že když už začínáme rozjíždět nás blog pomocí článků na pokračování, tak jsem si vzpoměla na docela obyčejný článek, který je vlastně jen plný fotek. Článků s minimálním počtem znaků je tu opravdu málo a právě serie článků "Magických cest" k nim neodmyslitelně patří. Pro ty, jenž na tento typ článků už dávno zapoměli nebo o něm ani neslyšeli, se jedná o články plné nejrůznějších fotek cest, kde u některých je napsaná oblast, ve které byli pořízeny a občas také jejich autor. Opravdu, u každé fotky je jen jeden či dva řádky, což je podle mě nejlepší typ odpočinkového článku. Na začátku však nějakou dobu trvá, než se celý článek načte, minimálně u mě to tak je, obrázky a videa na internetu se mi vždy načítají věčnost. Ale pro některé z Vás to třeba nebývá častým problémem.

Kvůli ukecaným článkům, které jsme posledně vydali, jsme se rozhodli pro tento jednoduchý typ článku. Mám ještě pár fotek v zásobě a internet je plný takovýchto úžasných skvostů, že není problém moje zásoby doplnit. Jen si musíme dát pozor, aby se nám obrázky neopakovali, to už by pak nebylo moc zábavné a články by mohli pokračovat do nekonečna. Pamatuju si, že jsme fotky v těchto článcích dělili podle ročního období, od čehož tak trochu upustíme a uděláme tu takový menší mix fotek. U některých známe místo, u jiných fotografa a u spousty z nich vůbec nic. Všechno to jsou ale úžasné fotky cest, po kterých by si každý přál se aspoň jednou projít. Já se tak určitě cítím a jsem si jistá, že tam mezi Vámi se nachází víc takových. No, bez dalšího kecání pojďme na fotky, ať tu z toho neudělám vykecávací článek >////<
Měla by sis dávat pozor, jak moc kecáš. Někdy tvoříš zbytečné a opakující se odstavce x)
Oh, vážně?? Tak to pak oprav!! >////<
Neříkám, že jsou špatné x)
Tse, tak si nestěžuj!! xD

Kdo má tedy zájem o relaxační článek plný nejrůznějších fotek magických cest, které všechny můžete najít na googlu, tak se nebojte rozliknout "Celý článek" a vplout tak do světa magie a fantasie!! *////*
Moc hezky napsaný x)
Shut up!! TT^TT
 
Tvůrce: Toby Fox 
GameMaker: Studio, nezávislý tvůrce RPG

Příběh:
Před dávnou dobou na světě vládly dvě rasy: Lidé a Monstra. Jednou, válka mezi nimi vypukla a po dlouhé serii bitev lidé zvítězili. Pomocí magie zapečetili monstra v podezmí a převzali vládů nad povrchem. Legenda říká, kdo se vydá na horu Ebott, nikdy se nevrátí. Bariéra, která drží monstra v podzemí, není dokonalá a právě na hoře Ebott se nachází propast, skrz kterou se může člověk dostat do světa monster. Mladý chlapec se jednou na tuto horu vydal a spadl do podzemí, odkud není návratu. Když ale prochází světěm monster, dozví se o jisté možnosti, jak se vrátit zpět na povrch a spolu se svou odhodlaností se vydává na cestu.

Žánr:
- dobrodružný, komedie, nadpřirozeno, puzzle game, logické, RPG,

Kde hru získat:
- ze všeho nejradši bych byla, kdyby jste si hru koupili, například na steamu
- je možnost hru někde třeba stáhnout, ale tahle hra rozhodně stojí za peníze, které do ní investujete
- můžete si hru stáhnout například zde: Skidrowrepacks.com; Oceanofgames.com

↓ Naše názory před samotným "spoilerováním" xD ↓
Tahle hra vyšla v září minulého roku a doslova pohltila a vyrazila dech celému hernímu světu. Pokud sleduejte nějaké let's playery, rozhodně jste na tuhle hru, nebo minimálně na její název, museli narazit. My patříme také k těm, co si tuhle hru museli zahrát hned s jejím příchodem, o dřívější ukázkové verzi (demo) jsem už slyšela, ale trpělivě jsem vyčkávala až se objeví plná verze. Ze začátku Vám to možná příjde jako každá jiná RPG hra, čtverčkovaný styl hry a hlavní postava, kterou potká velká smůla ... je to jako příběh většiny RPG her, na která narazíte, ale ... tahle hra je jiná! Undertale je hra, která člověku dokáže pořádně zamotat hlavu, naházet na něj spoustu překvapení, tajemství a nevysvětlitených jevů, a pak jej jednoduše nechat, ať se s tím vypořádá po svém. Nejen, že celá hra obsahuje opravdu úžasný a důkladně propletlený příběh, který obsahuje spoustu tajných, stinných, krutých ... ale také světlých a vtipných stránek, jsou tu také postavy ... a to nemluvím pouze o hlavních postavách ... které mají také svou stinnou a světlou stránku a je jen a jen na samotném hráči, jak se bude příběh vyvíjet, jak se k němu budou postavy chovat a k jakému konci se na konec může dostat.

Z mého pohledu opravdu úžasná hra, která je plná okamžiků a postav, se kterými prostě musíte soucítit, a opravdu skvěle si hraje s Vašemi emocemi!! Není to žádná hra, na kterou by jste dokázali po několika hodinách nebo dnech zapomenout, na tuhle hru nezapomenete ani za dvacet let. Myslím, že je dobrá pro kohokoliv, ať už máte rádi jakékoli žánry, všechny je můžete najít v této hře, dřívě nebo později narazíte na svůj styl a hra se Vám sama od sebe přizpůsobí. Rozhodně Vám tuhle hru doporučujeme, pokud za ni nechcete utrácet, jsem si jistá, že na googlu najdete spoustu stránek, ze kterých by jste si tuhle hru mohli stáhnout i zadarmo, já ale v případě této hry udělala vyjímku a koupila si ji na steamu, protože z mého pohledu za to opravdu stojí a ráda podpořím tvůrce *////*

Tak nějak, už mne nenapadá, co více tu říct, abych nezačala se spoilery. Opravdu tuhle hru doporučujeme, na první pokus budete potřebovat ke zdolání téhle hry při nejmenším tak šest hodin, je to opravdu dlouhá hra, ale neuvěřitelně úžasná hra!! Omlouvám se, pokud tu říkám slova "úžasná" nebo "hra" moc často, ale zatímco moje nejoblíbenější RPG hra je The Crooked Man, tak tahle hra možná svou úžasností převezme první místo v mém žebříčku. Tohle by bylo jako naše takové hodnocení dostačující, sice tu pořád mluvím já, ale Goshi-sama se mnou v hodně věcech určitě souhlasí ... navíc se mu nechce nic psát, takže to všechno nechává na mě, jako vždycky. Každopádně, od teď se v tomhle článku budou nacházet spoilery. Kdo Undertale ještě nehrál a nemá rád vyzrazení děje, tak doporučuju zbytek tohoto článku nečíst dřív, než si hru zahrajete. Pokud pak budete mít po dohrání hry zájem, tak se můžete kdykoliv vrátit a tenhle článek si dočíst, určitě ho jen tak nesmažeme *////*
 
Yohoho, Yarodomo!! *////*

Prvně se zeptám, jak Vám šel začátek školního roku?? Já mám první dny vždy nejradši, protože i když se začínáme učit hned od prvního dne, tak stále nejsou žádné písemky, což je jedna z nejlepších věcí. Na druhou stranu, nikdy není příjemné, když začíná škola a povinnosti po tom, co jste si třeba celé prázdniny užívali volno. Ale jednou to bohužel přijít muselo. Nedávno jsme slibovali, že jakmile se Goshi-sama vrátí (Yay!! *////*), tak napíšeme pár zajimavých článků a s čím lepším by jsme mohli začít, než s tolik oblíbenými Japonskými staršidelnými příběhy a legendami?? ... Je to už hodně dlouho, co jsme vydali nějaký článek na pokračování (a to nemluvím i o obyčejných článcích) a protože je na internetu ještě velká spousta těchto hrůzostrašných a občas i vtipných příběhů a legend, o kterých jsme tu ještě nemluvili. Na mém seznamu jich je více jak dvacet a to určitě nejsou všechny, které tam venku pořád kolují. Dneska jsme si pro Vás připravili pár zajímavých legend a příběhů, které Vám zaručeně naženou strach nebo aspoň husí kůži. I když, jak mě všichni znáte, tak určitě jen strašně přeháním a celý článek bude velmi nezajímavý a nudný. To ale záleží na Vašem posouzení >////<

Protože je to už nějaká doba, co jsme psáli tento typ článků, tak to pravděpodobně bude ze začátku vypadat docela krkolomě, ale kdo se dostane přes začátek, tak by měl být schopný přečíst i celý článek. Abychom vytvořili nějaké napětí, tak začneme od těch méně strašidelných, po ty nejvíce strašidelné (pro tento článek), ovšem ... škála děsivosti bude vytvořena na moji míru, takže moje "strašidelné" může být Vaše "nudné". Také jsme ty nejlepší příběhy a legendy už vyčerpali v prvních ... dvou článcích a pro ostatní je velmi těžké se jim vyrovnat. Ale přesto se snažíme psát nejpoutavěji a nejstrašidelněji, jak jen je v našich silách. Samozřejmě také s menším vtipem, jelikož nic se nemá přehánět. Nevím přesně kolik tu bude příběhů, velmi často bojujeme s maximálním počtem znaků, u každého příběhu je potřeba napsat jiné množství informací (a vtipů), takže se to nedá velmi odhadnout. Ale doufám, že sem dokážeme nacpat aspoň čtyři příběhy, když né pět >////< ... Teď už ale dost kecání a pojďme raději konečně na tolik očekávané pokračování Japonských městských legend!! *////*
 
Yohoho, Yarodomo!! *////*

Vím, že poslední dobou tu jsou jen samé kecy a nic pořádně zajímavého. Ale i přesto jsem se rozhodla napsat nějaký článek o mém, nebo spíše našem, malém výletu do Blanska a Rájce. Prvně však ještě další, pro mě velice podstatná věc!! Večer, kolem desáté nebo jedenácté by se měl Goshi-sama konečně vrátit!! *////* ... Nemáte ponětí, jak jsem nadšená!! Konečně ho uvidím po nějakých třech měsících. Včera večer jsem mu volala, abych se dozvěděla, jak to na dnešek vidí. Pokud všechno půjde tak jak má, doprava nebude zdržovat, spožděna a podobně, tak by doma mohl být už kolem desáté!! Jsem neuvěřitelně šťastná!! Šťastná natolik, že jsem se rozhodla napsat článek, abych zabila trochu času tohoto nechutného čekání. Ale jak se znám, tak už od osmi budu stepovat v předsíni u dveří a čekat, až uslyším přijet auto!! *////* ... Whaaa, pravděpodobně Vám v tomto článku za chvíli polezu na nervy, ale věřte mi, moje rodina to měla se mnou ty tři měsíce mnohem horší. Nejen, že byly prázdniny = žádná škola, neustálé bytí doma, ale ještě ke všemu se Goshi-sama rozhodl odjet, takže jsem neměla koho otravovat s mým neustálým žvaněním. Pokud někdo z Vás neví, o čem tu vlastně mluvím, tak vše bylo vysvětleno, v rámci možností, v minulém článku >////< ... Ale teď pojďme zpět k tématu článku.

Mám v plánu tu probrat toho trošku více, nějaká čtyři témata včetně toho, které jsem už probrala v prvním odstavci. Takže zbývají už jen tři. Budu se snažit psát co nejsrozumitelněji a nesjtručnějí, i když to jsou zrovna dvě věci, které se mi vyhýbají jako čert kříži. Už je to trochu déle, co jsem psala nějaký článek o výletě nebo něčem podobném, takže mě bude pravděpodobně nějakou dobu trvat, než se znovu dostanu do mého ustavičného kecání a odbočování od tématu. Oh, teď jsem si ještě vzpomněla na další věc, o které jsem tu chtěla napsat aspoň odstavec ... nebo spíše jsem se chtěla pochlubit. Takže vlastně čekejte ještě další čtyři věci, které tu chci probrat. Ale dost kecání o tom, co se bude dít a pojďme raději k prvnímu tématu tohoto zdánlivě nekončícího článku!! *////*
- David Copperfield
 

Yooohoooo!! *///////*

Yarodomo, nebudete tomu věřit, ale konečně píšeme nějaký článek!! Po tak dlouhé době, kdy jsme tu už dávno měli mít minimálně tři stovky článků, jsem se rozhodli nějaký napsat. Pamatuju si, jak jsme slibovali, že začátkem prázdnin se to tu zase rozjede, stále na to myslím a jsem na nás za to neuvěřitelně naštvaná. Jenže bohužel nebylo na vybranou. A důvod je docela jednoduchý, nechte mě jej osvětlit. Pravděpodobně si spousta z Vás pamatuje ... a nebo o tom nikdo z Vás neví ... tak či onak, už dlouhou dobu bylo na našem blogu rozhodnuto, že individuální tvorba článků na tomto blogu bude velmi omezená ... jinými slovy (nemám ponětí, co je to "individuální"), jsme kdysi rozhodli, že články budeme vydávat společně, pokud se nejedná o anime nebo mangu. Většinou to funguje tak, že já píšu článek, zatímco Goshi-sama sleduje v pozadí a občas přidá nějaký ten svůj komentář, tudíž ho v některých článcích nemusíte najít, ale pořád u něj byl. Tak nějak vznikají naše články. Jenže poslední tři měsíce jsme neměli moc šancí napsat nějaký článek, jelikož Goshi-sama je v cizině a jezdí po tamních vykopávkách. Jelikož dělá od rána do večera a pak padne polomrtvej do postele, tak nebylo moc možností, najít si čas napsat článek. Občas se mu povedlo napsat nějaký anime článek, ale to je asi tak všechno.

Proto bych se Vám všem chtěla omluvit za neaktivitu, ale jelikož nepíšeme články samostatně a poslední dobou velmi těžce seřízujeme naše volno (ještě s časovým posunem v cestě), abysme aspoň mohli chvíli pokecat, tak na články opravdu nebylo ani pomyšlení. Jenže Goshi-sama se má koncem srpna konečně vrátit!! *////* ... Přesněji by to mělo být 30tého kolem osmé večerní, ale může se tu objevit dříve nebo později ... každopádně, nemáte ponětí jak moc se na něj těším!! *////* ... Jsem si docela jistá, že jste teďka všichni docela zmatení. Kecám tu o spoustě informací, které ani nejsou nijak důležité a nic nevysvětlím. No, vysvětlila jsem Vám naši tvorbu článků. Vím, že jsme se tu o tom nezmínili, ale Goshi-sama začátkem června (přesněji 17tého) odjel do ciziny (projel toho více, ale o tom tu nebudu mluvit, je to Goshiho-sama soukromí), protože se mu naskytla příložitost vidět nějaké vykopávky, staré artefakty, spisy a já nevím, co ještě ... prostě dostal vekou příležitost a nehodlal ji promarnit, proto se vydal na tříměsiční cestu napříč historií ... tak nějak bych to nazvala. Nebyla tu o tom zmíňka, protože tu o tom Goshi-sama nechtěl mluvit. Další detaily jsou přísně tajné!! >/////<

Zdroj: comixtrip.fr

ANIME: Boku no Hero Academia; My Hero Academia
Ve znacích:  僕のヒーローアカデミア
Stav: Dokončeno (13 dílů) ... 24 minut / díl
Režie: Nagasaki Kenji
Autor: Horikoshi Kouhei
Studio: Bones
Žánry: akce, superhrdinové, nadpřirozeno, superschopnosti, komedie, školní prostředí, bojová umění, fantasy, shounen
Datum vydání: Jaro 2016 (Duben 2016 - Červen 2016)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / IMDb / WIKI

-> Boku no Hero Academia - Příběh
Ve světě, kde skoro každý drží v rukou speciální schopnost zvanou "quirk", která mu umožňuje stát se superhrdinou, jsou ti, jenž tuto sílu nemají, diskriminování a zesměšňováni. Jedním z nich je mladý Mirodriya Izuku, který se bez quirku narodil a žije tak ve stínu svých spolužáků. Jeho sen stát se superhrdinou však nehasne, i přes nepřízeň osudu se snaží dostat na U.A. Akademii, která slouží jako příprava pro budoucí superhrdiny. Bez quirku je však superhrdinovství jen snem, proto se Izuku utápí v depresích, dokud se nesetká se svým idolem, úžasným All-Mightem, který je už roky jedním z nejlepších superhrdinů. Ten mu dá naději. Naději stát se superhrdinou! Izuku pracuje tvrději než kdykoli předtím, aby se stal hodným převzít All-Mightův quirk zvaný "One for all" a mohl tak vstoupit na cestu, plnou dobrodružství, nebezpečí a bolesti, za svým snem stát se úžasným superhrdinou.

↓ Boku no Hero Academia - Online ↓
-> Kiss-anime.ws - EN

↓ Boku no Hero Academia - Download ↓
-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:

 Zdroj: Twitter.com

MANGA: Boku no Hero Academia; My Hero Academia; 
Ve znacích: 僕のヒーローアカデミア
Stav: Vychází (29 volume, 299 kapitol +)
Autor: Horikoshi Kouhei
Vydavatelství: Weekly Shounen Jump
Žánry: akce, superhrdinové, nadpřirozeno, superschopnosti, komedie, školní prostředí, bojová umění, fantasy, shounen
Datum vydání: Červenec 2014 - ????

-> AP / AKICHAN / MAL / BU / WIKI

-> Boku no Hero Academia - Příběh
Ve světě, kde skoro každý drží v rukou speciální schopnost zvanou "quirk", která mu umožňuje stát se superhrdinou, jsou ti, jenž tuto sílu nemají, diskriminování a zesměšňováni. Jedním z nich je mladý Mirodriya Izuku, který se bez quirku narodil a žije tak ve stínu svých spolužáků. Jeho sen stát se superhrdinou však nehasne, i přes nepřízeň osudu se snaží dostat na U.A. Akademii, která slouží jako příprava pro budoucí superhrdiny. Bez quirku je však superhrdinovství jen snem, proto se Izuku utápí v depresích, dokud se nesetká se svým idolem, úžasným All-Mightem, který je už roky jedním z nejlepších superhrdinů. Ten mu dá naději. Naději stát se superhrdinou! Izuku pracuje tvrději než kdykoli předtím, aby se stal hodným převzít All-Mightův quirk zvaný "One for all" a mohl tak vstoupit na cestu, plnou dobrodružství, nebezpečí a bolesti, za svým snem stát se úžasným superhrdinou.

↓ Boku no Hero Academia - Online Read ↓
-> Managago.me - EN
-> Fanfox.net - EN
-> Mangahere.co - EN
 
Zdroj: Tvtrackerapp.com

ANIME: Super Lovers
Ve znacích: SUPER LOVERS(スーパーラヴァーズ)
MANGA: Super Lovers
Stav: Dokončeno (10 dílů) ... 24 minut / díl
Režie: Ishihira Shinji
Autor: Abe Miyuki
Studio: Studio Deen
Žánry: drama, komedie, shounen ai, shoujo, romatika, ze života, věkový rozdíl, bratrský komplex, nevlastní sourozenci
Datum vydání: Jaro 2016 (Duben 2016 - Červen 2016)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / IMDb / WIKI

-> Super Lovers - Příběh
Mladý středoškolák, Haru Kaidou, se vydává do zámoří, aby se setkal se svou matkou, která se prý blíží své smrti. Místo toho se ale setkal s mladým a zdivočelým hochem, kterého jeho matka nedávno adoptovala a dala mu za úkol ho do konce léta zcivilizovat. Ren ale nemá rád lidi a nejraději si hraje s vlky v lese, Haru s ním má proto opravdu hodně práce. Po nějaké době se však jejich vztah začne zlepšovat a blíží se tak i možnost, že se Ren stane součástí rodiny. Když Haru na konci léta odjíždí zpět do Tokya, složí s Renem slib, který pro něj může být osudným. Stala se však trágedie, a když se Ren a Haru znovu setkávájí, nic nemusí být tak, jak bylo předtím.

↓ Super Lovers - Online ↓

↓ Super Lovers - Download ↓
...

-> Torrent:
 
Zdroj: anime.darknessillusion.com

ANIME: Bungou Stray Dogs; Literary Stray Dogs
Ve znacích: 文豪ストレイドッグス
MANGA: Bungou Stray Dogs
Stav: Dokončeno (12 dílů) ... 23 minut / díl
Režie: Igarashi Takuya
Autor: Asagiri Kafka; Hirukawa35
Studio: Bones
Žánry: akce, komedie, detektivní, záhady, superschopnosti, nadpřirozeno, násilí, mafie
Datum vydání: Jaro 2016 (Duben 2016 - Červen 2016)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / IMDb / WIKI

-> Bungou Stray Dogs - Příběh
Atsushi Nakajima je mírumilovný, osmnáctiletý hoch, kterého potkal nešťastný osud. Sirotčinec, ve kterém až doposud žil, byl týdny pod útoky krvežíznivého tygra, všechna vina byla svedena na Atsushiho a byl tak ze sirotčince vyhozen. Hladový a unavený se potuluje kolem řeky a přemýšlí, jak si opatřit jídlo, když najednou uvidí v řece topícího se muže, bezpřemýšlení se vrhne do vody a nešťastlivce zachrání. Vyklube se z něj však podivín, milovník sebevražd a člen zvláštní detektivní agentury, jejíž členové mají nadpřirozené schopnosti, Osamu Dazai. Shodou okoloností je jejich úkolem chycení právě nechvalně známého tygra, který má velmi společného s Atsusim, proto je Dazaiem požádán o spolupráci. Když ale skutečná identita tygra výjde najevo, Atsushi nemá jinou možnost, než se přidat mezi ostatní podívíny, kteří se v agentuře nachází, a prožít tak s nimi spoustu nadpřirozeného dobrodružství plné zábavy a nebezpečí.

↓ Bungou Stray Dogs - Online ↓

↓ Bungou Stray Dogs - Download ↓
-> Animeout.xyz - EN

Zdroj: staging-notes.qoo-app.com

ANIME: Sakamoto desu ga?; Haven't You Heard? I'm Sakamoto; I'm Sakamoto, You Know?
Ve znacích: 坂本ですが?
MANGA: Sakamoto desu ga?
Stav: Dokončeno (12 dílů) ... 24 minut / díl
Režie: Takamatsu Shinji
Autor: Sano Nami
Studio: Studio Deen
Žánry: komedie, školní prostředí, delikventi, gag, seinen, ze života
Datum vydání: Jaro 2016 (Duben 2016 - Červen 2016)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / IMDb / WIKI

-> Sakamoto desu ga? - Příběh
Tajemný, zdvořilý, pohledný, chytrý, Sakamoto je prostě nejstylovější člověk, který hned první den ve škole dokázal okouzlit naprosto každého a strhnout tak na sebe veškerou pozornost. Děvčata mu propadla, chlapci mu závidí a Sakamoto všechno s ledovým klidem zvládá. Jejich žárlivost je pohaní, a každý den se mu snaží dělat naschvály, bohužel všechny jejich pokusy skončí selháním a Sakamoto díky nim získává ještě větší popularitu. Šarmatní Sakamoto dokáže cokoli, pomůže komukoli a udělá to nejvíc stylovým způsobem, jaký může existovat.

↓ Sakamoto desu ga? - Online ↓

↓ Sakamoto desu ga? - Download ↓
-> Animeout.com - EN

-> Torrent:
 
Zdroj: aiyaoicat.blogspot.com

MANGA: FAKE
ANIME OVA: FAKE
Stav: Dokončeno (7 volume, 20 kapitol)
Autor: Matoh Sanami
Vydavatelství (magazín): Biblos (Magazine Be x Boy)
Žánry: akční, drama, komedie, detektivní, policie, záhady, YAOI, násilí, shoujo
Datum vydání: 1993 - Květen 2000

-> AP / AKICHAN / BU / MAL / WIKI

-> FAKE - Příběh
Randy Maclean je čerstvě přeložen do okrsku 27 newyorské policie, kde se setkává se svým novým parťákem Deem Laytnerem. Od prvního střetnutí se však Dee do Randyho zamiloval, a ačkoliv je jeho láska jednostranná a Randy jej neustále odmítá, nehodla se jen tak vzdát. Zatímco řeší kriminální případy v ulicích jejich okrsku, jejich vztah se pomalu prohlubuje a Randy začíná přemýšlet o svých vlastních citech, které se začínají drát napovrch.

↓ FAKE - Online Read ↓
-> Mangapark.com - EN + Side Story + FAKE: Like, Like, Love
-> Fanfox.net - EN + Side Story + FAKE: Like, Like, Love
-> Managago.com - EN + Side Story + FAKE: Like, Like, Love
 
 Zdroj: gallery.minitokyo.net

ANIME OVA: FAKE
MANGA: FAKE
Stav: Dokončeno (OVA) ... 55 minut
Režie: Suzuki Iku
Autor: Sanami Matoh
Studio:  J.C. Staff
Žánry: akční, komedie, záhady, detektivní, policie, romantika, shounen ai, nadpřirozeno, shoujo
Datum vydání: Duben 1998

-> AP / AKICHAN / MAL / WIKI

-> FAKE - Příběh
Dee Laytner a Randy Maclane, dva američtí policisté, se konečně dostávají do odlehlého hotelu v Anglii, kde plánují užít si tolik zaslouženou dovolenou. Pro Deeho tak nastává jedinečná příležitost, konečně má možnost proměnit jeho jednostranné city k Rendymu v opravdovou lásku, Randy však není připraven příjmout Deeho pocity a láme si hlavu se svými vlastními. Bohužel, jako by neměli dost problémů mezi sebou, najdou v jezeře plavat mrtvou dívku a jejich dovolená je tak ukonce, když se zase jedno objeví uprostřed zapeklitého případu.

↓ FAKE - Online ↓
-> Youtube.com - EN

↓ FAKE - Download ↓
-> Anime-manga.cz - CZ titulky (přihlášení)

-> Yaoiotaku.com - EN (přihlášení)
Zdroj: zerochan.net

ANIME: Honoo no Mirage; Mirage of Blaze
Ve znacích: 炎の蜃気楼 [ミラージュ]
Stav: Dokončeno (13 dílů) ... 24 minut / díl
Režie: Kudou Susumu
Autor: Mizuna Kuwabara
Studio: MADHOUSE
Žánry: akce, drama, historické, romantika, napřirozeno, magie, reinkarnace, shounen ai
Datum vydání: Zima 2002 (Leden 2002 - Duben 2002)

-> AP / AKICHAN / MAL / ČSFD / IMDb / WIKI

-> Honoo no Mirage - Příběh
Feudální podsvětí, duchovní svět, jenž průměrný člověk nemůže vidět, ve kterém bojují duše starověkých válečných samurajů o nadvládu a ovlivňují tak i svět živých. Takaya Ougi byl obyčejným středokošlákem, který chránil své přátelé a žil normální život do doby, než se setkal se záhadným mužem, Nobutsuna Naoe, který ho informoval, že je reinkarnací duše lorda Kagetory Uesugi, jakožto on sám je reinkarnací jeho dávného přítele. Reinkarnované duše jako Naoe mají své vzpomínky z minulého života a mohou tak "žít navěky věků", vzpomínky Kagetory byly ale uzavřeny a tak si Takaya ze svého minulého života nic nepamatuje. Zatímco se Naoe snaží probudit Takayovy síly, jakožto silného exorcisty, temné síly bývalých válečníků začínají utočit na svět živých, snaží se tak vyvolat další velkou válku a ovládnout Feudální podsvětí. Když se ale Takayovi začínají vracet síly společně se vzpomínky Kagetory, nenávistná, vášnivá a ošklivá minulost zahrnující jeho a Naoeho, se začíná dostávat na povrch.

↓ Honoo no Mirage - Online ↓
-> Aarinfantasy.com - EN (přihlášení)

↓ Honoo no Mirage - Download ↓
-> Anime-manga.cz - CZ - titulky, hardsub (přihlášení)
-> Ulož.to - CZ - [Animax]


-> Torrent:
 
"Hele verden er en række af underværker, men vi er så vante til dem, at vi kalder dem hverdagsting."
 - Hans Christian Andersen
 

Yoooo, Yarodomo!! *////////*

Konečně se mi naskytl nějaký ten prostor a můžu napsat článek!! Nemáte ponětí, jak moc jsem ráda, že si můžu sednout za můj milovanej noťas a můžu konečně napsat nějaký článek!! Od té doby, co jsme se vrátili ze zmiňovaného "školního výletu", to bylo opravdu hodně hektické, ale teď se to konečně uklidnilo!! Ještě mám před sebou dvě zkoušky, ale stále je to mnohem lepší, než jaké to bylo předtím. Nikdy jsem si nemyslela, že budu tolik toužit po oddychu, jídle, posteli, spánku, anime a videohrách!! Ale konečně nastal ten den, kdy se můžu bez starostí válet a užívat si volna!! *//////*
Koukám, že netoužíš zrovna po málo věcech x)
Hej, já jsem skromnej člověk, stačí z toho jen dvě věci!! xD
Jasně, jídlo a postel, nemám pravdu?? x)
Ty mě nějak moc dobře znáš xD
Každý by dokázal něco takového uhodnout. Pokud ti stačí jen tyhle dvě věci, tak nepotřebuješ ty další, že?? x)
Fakt, že mi stačí jen dvě věci neznamená, že nechci ty ostatní!! xD
Dobře. Vymyslím ti bojový plán, který zahrne všechny. Uvaříš jídlo, oddychnem si u anime, zahrejeme videohry, půjdeme spát do postele ... co ty na to?? Lepší nabídku těžko najdeš x) 
Dobrý plán, teď to řekni tak, aby to neznělo úchylně ... xD
Máš problém jít spát do postele?? x)
To zrovna ne ... >//////<
Nikdy jsem neřekl, že musíme jít spát spolu do jedné postele. To jen tvoje mysl vyvodila zvláštní závěry, proti kterým nijak nejsem x)
J-já nic t-t-takového nevyvodila!! >/////<
Nikdy by mě nenapadlo, že budeš mít takové myšlenky. Na druhou stranu, vždycky jsi měla ráda yaoi, takže se není vlastně čemu divit x)
Y-yaoi s t-t-tímhle nemá nic společnýho ... >///////< ... Je to tvoje chyba!!
Hahaha x)
... A-ale jinak tvůj plán beru ... >3<
Nemusíš vypadat tak naštvaně, nemám v plánu tě sexuálně obtěžovat ... aspoň né právě teď x)
... Co si to tam mumláš?! >//////<
Ale nic, nic, neboj se. Můžeš pokračovat v psaní tvého vytouženého článku, já mezitím skočím nakoupit x)
... Budu ti věřit. Okay!! *//////*

- Victor Hugo
 

Yohohohoh, Yarodomo!!! *////////////*

Už jsou to věky, co jsme se naposledy ozvali a potřebujeme Vám aspoň tak nějak naznačit, co se děje. Víme, že to tu poslední dobou stojí na starou bačkoru a ještě hodně dlouho to bude takhle pokračovat ... Nikdy jsem si nemyslela, že to tu dopadne až tak špatně. Upřímně, nejradši bych vrátila čas a začala tady zase pěkně od začátku, protože v té době jsme měli tolik času, že jsme přidávali "několik článků DENNĚ" a né "několik článků MĚSIČNĚ". Přesto všechno jsme ale neuvěřitelně rádi, že i tak se tu občas někdo vyskytne!! *//////* ... Protože omluvy píšeme snad v každém článku, tak tenhle článek bych chtěla tak nějak nechat bez omluv, protože už to určitě začíná znít jako rozvrzanej kolovrátek. Proto jsem se rozhodla, že uděláme jen takový krátký článek o tom, co se bude dít další ... tak dva měsíce ... od teď. Předem říkám, že toho do teď moc neudálo, mě zaměstnala škola a Goshiho-sama práce (rovná se cestování po světě TT3TT ... Závist!!). Ale následující tři týdny máme se školou soustředění a pak další měsíc na to je zkouškové období ... takže když to sečteme, tak za dva měsíce by měl být klid, trocha volna a ... co je na tom to nejlepší ... konečně nějaký čas na nové články!! *//////*
 
 
 Yohoho, Yarodomo!!

Už to byla opravdu hodně dlouhá doba, co jsme naposledny psali článek. Když to vezmu osobně, tak to byla už hodně dlouhá doba, co jsem měla tolik volna, jako dneska!! TT3TT ... Ale tohle všechno nechme za hlavou. Protože jsem přešli do nového ročního období, tak jsem se rozhodla udělat nový kabátek pro blog, aby se tu aspoň něco málo změnilo. Přece jen to bylo více jak tři měsíce, co jsme naposledy psali nějaký vykecávací článek a to nemluvím o ostatních článcích, které jsme naslibovali a nakonec z nich vůbec nic nebylo. Ale Vám říkám, ony tady ty články jsou!! Jsen jsou všechny rozdělané jen z půlky a nikdo nemá čas je dodělat a zveřejnit TT3TT ... Když už jsme u toho, chtěla bych Vám všem poděkovat, že i přes naši neaktivitu, nepřídávání článku a omezene komentování, se Vás tu každý týden shromáždí opravdu velké množství. Chápu, že z velké části hlavně kvůli odkazům na anime, ale i tak jsem nesmírně ráda, že sem chodíte, i když se tu nic neděje!! *//////* ... Goshi-sama sice dělá, jak je mu to všechno ukradený, ale já vím, že někde v jeho nitru je také opravdu rád ... Při nejmenším aspoň doufám >//////<
 
 
Yoo, Yarodomo!!

Slibila jsem článek, a tak jsem tu s ním!! Bohužel, je tu později, než jsem měla v úmyslu, takže si ho většina z Vás přečte až zítra ráno ... nebo ... ho taky pravděpodobně zveřejním až zítra ráno. Jen tak pro pořádek, právě je deset hodin večer, tak abych někoho nemátla ohledně času xD Chtěla jsem tenhle článek mít touto dobou napsaný, ale bohužel se ještě vyskytly nějaké problémy, tak s ním začínám až teď ... to ale nemění nic na faktu, že ho teď píšu přesně tak, jak jsem slibovala!! xD ... Whah, už se do toho pomalu začínám zamotávat také xD .. Mým největším problémem právě teď je můj notebook, který možná někteří z Vás znají pod jménem Ovonel, říkám mu tak, takže pokud to někdy na tomto blogu uslyšíte, tak mluvím o svém notebooku ... je už hodně starý, má za sebou spoustu let mého otřesného zacházení a už nejedete tak, jak tomu bývávalo. Mám vyhlídlý nový, ale s tímto se nějak nechci rozloučit, takže ho kvůli své tvrdohlavosti opustím, až to s ním bude opravdu k nevydržení xD Každopádně, jestli máte někdo nějaký návrh na notebook, který by byl vhodný pro člověka, co na něm jede od rána do večera a nejvíc času tráví na internetu a hrách, tak určitě pište do komentů a já to pak proberu a zvážím xD Elektronika nikdy nebyla moje silná stránka, a tak mám opravdu velký problém vybrat něco, co bych nemusela za dva roky kupovat znovu xD

Ale to jsou všechno jen moje problémy, za které si můžu sama xD Poslední dobou mám hodně "stěžovací" náladu ... chudák Goshi-sama to tu se mnou musí trpět xD Ale, když on si taky pořád na něco stěžuje, tak jsme si kvit xD Každopádně, pojďme se vrátit k tomuto článku. Už je to nějaká doba, co jsem dělala článek na nějaký můj oblíbený DeviantArt. Teda, článků mezi tímto a tím posledním, který byl myslím na Meyoco, sice moc není, ale časová doba je tam velmi značná xD Proto jsem se rozhodla napsat jeden článek na jednoho mého oblíbeného umělce, jehož tvorbu si zaručeně zamilujete!! A i když jsem známá, jako člověk, co rád mistrovsky hodně přehání, tak tentokrát to myslím naprosto smrtelně vážně!! *///////*

Kdo mi ještě pořád nevěří, tak v "Celém článku" bude jenom valit oči a obdivovat!! ... Samozřejmě, je tu možnost, že tohoto postaršího pána a profesionálního umělce už znáte a obdivujete, v takovém případě ... jsme na stejné lodi od samého začátku!! *//////*
 
 
Yo, Yarodomo!!

Opravdu se velmi omlouváme!! TT_TT ... Víme moc dobře, že sem spousta z Vás chodí s velkým očekáváním, že tu konečně něco najdou ... nejlépe něco vtipného a ke čtení ... ale bohužel, ono se tu už velkou dobu nic neobjevilo!! TT3TT ... Jsme opravdu rádi, že jste všichni velmi chápaví ... přece jen, v tuhle dobu mají všichni podobné starosti a tím bude s největší pravděpodobností škola nebo práce ... ale i přesto jsem na sebe (a samozřejmě i na Goshiho-sama!!) neuvěřitelně naštvaná!! Nejsme zase tak moc zaměstnaní, abychom nemohli napsat aspoň jeden článek za dva, tři dny ... ale místo toho se radši válíme u televize ... opravdu mě to štve ... chtěla bych napsat tolik článků, mám tolik nápadů ... ale prostě nemám chuť něco dělat!! Věřili by jste tomu?! Moje tělo si prostě řekne: "Tak, tady si lehnu a do rána se nezvednu ani přes moji mrtvolu!!" ... Jako, jak mám v takovýchto podmínkách pracovat!! -_-"
Neříkej mi, že si zase stěžuješ na svoje tělo?? -_-"
Jo!! Stěžuju!! Vůbec nic se mu nechce dělat!! xD
Jestli chceš, můžu použít své osvědčené metody a donutit ho něco dělat x)
... Ne ... myslím, že to zvládnu sama i bez nich ...
Tak si nestěžuj!! Radši se soustřeď na psaní, ať to nemáš plné chyb!! x)
Rozkaz, Kapitáne!! xD
 
 
Tvůrce:
skupina vývojářů her, Rusko (Moskva)

Příběh:
Hluboko v temném a opuštěném lese se nachází neobvyklý dům. Jednou sloužil jako laboratoř, ale teď už je domovem v řadě tří genarací nájemníků. Poslední z nich si ale začal všímat změn v důvěrně známém prostředí. Chybějící věci, nezvyklé a hlučné zvuky, rachot všude kolem. V tomoto domě se děje něco zvláštního. S příchodem noci se do domu z temného lesa stěhují bytosti, jenž nejsou vidět a tvoří si domov v pokojích, na půdách a ve sklepech. Nesmí usnout, musí zůstat vzhůru a při smyslech až do svítání. Pouze v noci mohou být všechny odpovědi na tajemství a záhady nalezeny. I přes všechno vyčerpání a únavu musí každou noc pokračovat a hledat odpovědi v temných pokojích, plných záhadných bytostí, dokud doopravdy nezjistí, kde leží práh mezi představivostí a skutečností.

Žánr:
Hororová hra s pár hádankami a opravdu zvláštní atmosférou. Pro správné pochopení hry vyžaduje přemýšlení, trpělivost a snahu hru pochopit.

Kde lze hru získat:
Hra stojí peníze, můžete ji najít jak na Steamu, tak i jako aplikaci od androidu třeba do mobilu.

↓ Náš zkrácený názor pro ty, co nechcou číst naše dlouhé vykecávání a spoilery!! ↓
 
Nepopírám, že tahle je už tak trochu starší (i když pořád vychází na nových platformách). Byla vytvořená někdy v Září roku 2012 a roku 2013 se dostala v plné verzi na Steam. Tahle ruská hra, vzniklá na popuzení samotných vývojářů tajemným dopisem, se velmi rychle stala středem pozornosti a každý si ji rád zahrál a ... my jsme samozřejmě byli mezi nimi. Proto se ani nebudu divit, pokud už valná většina z Vás ví, co je tohle za hru a v nejlepším případě už mělo i možnost, si tuhle hru náležitě užít. Už podle různých obrázků, co můžete na internetu najít, to nevypadá jako veselá hra, plná princezen a bohužel, spoustu lidí také tímto odrazuje. Není to žádná 3D hra, ale klasická 2D hra s (podle mě) sice jednoduchou, ale opravdu úžasnou kresbou, která jen podtrhuje celou atmosféru této hry.

Hlavním úkolem v této hře je "chůze tam a zpátky a dělání věcí pořád dokola". Tahle monotónost je také jedním z důvodů, proč někteří na tuhle hru nadávají a kritizují ji, ale podle mě je to právě ta věc, která dodává téhle hře tu tajemnou atmosféru. Není tu žádný "velký" příběh, ale spíše velká psychologická myšlenka o tenké hranici mezi skutečnosti a představivostí. Pokud nejste na tenhle typ filozofických řečí a otázek, tak si tuhle hru pravděpodobně moc neužijete ... přinejmenším určitě ne kvůli příběhu. Já a Goshi-sama jsme velcí fanoušci takovýchto her a opravdu nelitujeme investovaných peněz. Co se týče obtížnosti, tak tahle hra není ani nijak složitá, nemusíte být přeborníci v počítačových hrách, aby jste se dostali až ke konci hry, ale pokud se chcete také dozvědět něco více o příběhu, musíte mít nějaké znalosti angličtiny.

Když to všechno shrneme, tak pokud Vás zajímají hry, které jsou založny spíše na filozofickém podkladě o psychických stavech, tak tuhle hru určitě doporučuju ... Pokud si chcete zahrát hororovou hru s opravdu úžasnou atmosférou, tak tuhle hru určitě také doporořuju, nebudete litovat!! *//////* ... Jako u každé hry je doporučeno hrát ji v noci, se sluchátky a nenechat se ničím jiným rušit, aby jste si mohli hru pořádně užít. Sice to bývá jen zřídka kdy, ale můžete se tu setkat i se strašidelnými okamžiky (jumpscary), které na Vás jen tak odnikud vyskočí, proto bych tuhle hru moc nedoporušovala lidem se slabým srdcem a podobným onemocněním ... nechci mít nikoho na svědomí xD ... To je asi tak všechno, na co bych Vás tu chtěla bez spoilerů upozornit. Zbytek článku se bude věnovat hře hloubeji, takže nedoporučuji pokračovat, pokud si chcete hru zahrát a nemáte rádi spoilery ... *///////*

Ještě jednou, zbytek článku je plný spoilerů, takže berte tohle varování na vědomí a běžte si hru nejdříve zahrát, pak se můžete vrátit a přečíst si tu nějaké zajimavosti a rady, které jsme pro Vás vybrali *//////*
 Zdroj: vignette3.wikia.nocookie.net

MANHUA-WEBTOON: Tamen De Gushi; SQ: Cong Ni De Ming Zi Kai Shi; SQ: Begin W/Your Name!; Their Story
Ve znacích: SQ从你的名字开始; 他们的故事
Stav: Vychází (203 kapitol +)
Autor: Tan Jiu
Vydavatelství: AC.QQ (fyzické volume Kadokawa)
Žánry: drama, komedie, školní prostředí, shoujo ai, ze života, shoujo
Datum vydání:  2014 - ??? (fyzické volume Řijen 2015)

-> AP / AKICHAN / MAL / MU / WIKI 

-> Tamen De Gushi - Příběh
Příběh o mladé středoškolačce Sun Jing, která prožívá obyčejný život s přáteli, dokud se nesetká s pohlednou dívkou Qiu Tong. Zamiluje se do ní na první pohled, ale při prvním pokusu o rozhovor selže, a tak musí zapracovat na své odvaze, aby se mohla s Qiu sblížit a nakonec ji také vyznat své city. 
 
Některé kapitoly obsahují také obrázky autorky.
 
Tan Jiu vydala také volume s názvem SQ: Begin W/ Your Name! v Říjnu, 2015, které obsahuje prvních 141 kapitol včetně vložených některých uměleckých děl.

Manhua jsou čínské komiksy, které jsou velmi podobné korejské Manhwě. Jedná se o webtoon, který narozdíl od mangy je ve většině případů celý barevný, jedna kapitola se skládá jen z několika málo panelů a čte se jako normální komiks z leva do prava.

↓ Tamen De Gushi - Online Read ↓
 
-> Mangapark.me - EN
-> Mangahere.co - EN
-> Mangago.me - EN
-> Fanfox.net - EN
 Zdroj: goodreads.com

MANHUA-WEBTOON: 19 Days; 19 Tian
Ve znacích:19天
Stav: Vychází (344 kapitol+)
Autor: Old Xian
Vydavatelství: AC.QQ
Žánry: drama, komedie, školní prostředí, shounen ai, ze života, romantické, shoujo
Datum vydání: 2014 - ???

-> AP / AKICHAN / MAL / MU / WIKI 

-> 19 Days - Příběh
Příběh sleduje život mladého chlapce jménem Jian Yi a jeho nejlepšího přítele Zhenxi Zhan ve vtipném podání krátkých scének, jak prochází životem, překonávají školní překážky a prochází strastmi spojenými s láskou a přátelstvím. 
 
Některé kapitoly jsou věnovány kresbám autorky. Samotný příběh začíná od kapitoly 42.

Manhua jsou čínské komiksy, které jsou velmi podobné korejské Manhwě. Jedná se o webtoon, který narozdíl od mangy je ve většině případů celý barevný, jedna kapitola se skládá jen z několika málo panelů a čte se jako normální komiks z leva do prava.

↓ 19 Days - Online Read ↓

-> Mangapark.me - EN
-> Fanfox.net - EN
-> Mangahere.cc - EN
-> Mangago.me - EN
 Zdroj: wallpapertip.com

ANIME: Owari no Seraph; Seraph of the End; Seraph of the End: Vampire Reign
Ve znacích: 終わりのセラフ
MANGA: Owari no Seraph
Stav: Dokončeno (12 dílů + 9 speciálů / 2 minuty) ... 23 minut / díl
Režie: Tokudo Daisuke
Autor: Kagami Takaya
Studio: Wit Studio
Žánry: akce, nadpřirozeno, fantasy, superschopnosti, armáda, drama, upíři, shounen, post-apokalyptický, démoni
Datum vydání: Jaro 2015 (Duben 2015 - Červen 2015)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / WIKI

-> Owari no Seraph - Příběh
Jednoho dne zavalí celý svět vlna vražedného viru, která připraví o život všechny starší 13ti let. Přeživší děti jsou shromážděny krvelačnými upíry v podzemním městě, kde jsou drženi při životě a povinni dávat svou krev upírům. Jedním s dětí je také mladý Hyakuya Yuuichirou, který je spolu se svou "rodinou" ze sirotčince držen ve městě. Sní o útěku a smrti všech upírů a jeho bratr Mikaela ho v tom podporuje a pomáhá. Když se konečně naskytne možnost utěku, Yuu a ostatní se jí chopí, vše ale skončí tragicky a Yuu je jediný, kdo se dostává živý zpět na povrch. Setkává se podklukovníkem císařské armády Gurenem a naskytne se mu tak možnost získat sílu vykonat pomstu a zničit všechny upíry.
 
Blu-ray a DVD obsahuje také 9 krátkých speciálů (Červen 2015 - Září 2015).

↓ Owari no Seraph - Online ↓ 
 -> Animefreak.tv - EN (+ speciály)
 -> Kiss-anime.ws - EN

↓ Owati no Seraph - Download ↓
-> Ange.3mka.cz - CZ titulky
-> Ulož.to - CZ - Celá serie / ODKAZ

-> Animeout.com - EN

-> Torrent:
 
 
Zdroj: anime100x100.net

ANIME: One Punch Man; One-Punch Man; Onepunch-man
Ve znacích: ワンパンマン
MANGA: One Punch Man
Stav: Dokončeno (12 dílů + 6 speciálů / 12 minut) ... 24 minut / díl
Režie: Natsume Shingo
Autor: Yusuke Murata; ONE (originální web comic od ONE)
Studio: MADHOUSE
Žánry: akce, drama, komedie, nadpřirozeno, superschopnosti, satira, parodie, seinen, sci-fi
Datum vydání: Podzim 2015 (Řijen 2015 - Prosinec 2015)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / IMDb / WIKI

-> One Punch Man - Příběh
Saitama se stal hrdinou pro zábavu, tvrdě trénoval po tři roky, aby zesílil a mohl chytat padouchy, jenž se pácháním zla stávají monstry, jednoho po druhém. Problém ale vězí v tom, že Saitama se stal natolik silným, že mu k poražení nepřítele stačí pouze jedna jediná rána a celý souboj končí ještě dříve, než vůbec začal. Netrvalo tak dlouho, než Saitama přišel na to, že být "nejsilnější" je ve skutečnosti opravdová nuda. Přežívá ze dne na den a čeká, až se konečně objeví monstrum, které vydrží více, než jen jednu ránu a dokáže ho na nějaký čas zabavit. Život mu ale zpestří mladý kyborg jménem Genos, který chce zjistit tajemství Saitamovi síly, aby tak mohl vykonat svou pomstu, proto se stává jeho učněm a společně jako hrdinové likvidují padouchy.
 
One Punch Man anime je založeno na manze od Yusuke Murata, remaku originálního web comicu od ONE. Anime sleduje prvních 7 volume mangy.
 
Blue-ray a DVD obsahuje 6 speciálů (Prosinec 2015 - Květen 2016).

↓ One Punch Man - Online ↓
-> Animefreak.tv - EN (+ speciály)

↓ One Punch Man - Download ↓
-> Neoexorcist.net - CZ titulky

-> Animeout.com - EN (+ speciály)
-> Ulož.to - EN - [HorribleSubs] / CybersArmy / S1 + speciály

-> Torrent:
 
- [Judas] One Punch Man...[Dual-Audio][Multi-Subs] (Batch) - EN (S1 + speciály, S2 + speciály, OVA)