[ Rdc | DMS ] BeyonD (2011) | AMV

Autor: || Zveřejněno: 18.8.13

Přeji dobrou jedenáctou hodinu večerní x)

Jsem si jistý, že jak na potvoru si to dneska o jedenácté už nikdo nepřečte, ale třeba ráno sem někdo v tuhle hodinu zabloudí, tak mu takový krásný pozdrav aspoň trochu zpříjemní den. Nebo třeba zítra večer, pozítří ráno ... kteroukoliv jedenáctou hodinu od té dnešní. Chvíli jsem přemýšlel nad tím, co dneska přidat za články. Jelikož Kamaru se ještě pořád úspěšně vymlouvá na svou bolavou ruku, neúmyslně jsem ji odsouhlasil, že se o dnešní články postarám já. A vidíte to, snažím se o to naposlední chvíli. Naštěstí, dělat věci na poslední chvíli jsou její největší specialitou, takže se nemám čeho bát, protože tento článek zaručeně výjde ještě dneska. Během přemýšlení nad tématem článku jsem procházel všechny naše rubriky a koukal se, kolik ve které je článků ... tak nějak jsem zjistil, že máme na každé anime vytvořenou rubriku a většina z nich zeje prázdnotou. Proto jsem se rozhodl doplnit do těchto rubrik aspoň jedno AMV, ať máte nějakou představu, o co se tam vlastně vůbec jedná. Není to zrovna nejlepší a nejchytřejší volba, ale na vytvoření několika krátkých článků to naprosto stačí.

Dneska máme v plánu přidat aspoň dva články, oba dva budou pravděpodobně o nějakém AMV, ale na druhou stranu se Vám pokusíme sehnat kvalitní a dobře udělané AMV na anime, která nejsou tolik známá a ... o kterých jsme tu vlastně ještě vůbec nemluvili. Nebude to One Piece a podobně, co tu jede pořád dokola. Tentokrát se podíváme za hororovým žánrem a to na anime plné upírů s několika vlkodlaky, Shiki. Jedná se o příběh malé vesnice, do které se přistěhovala bohatá rodina a její obyvatelé začali postupně po jednom umírat a mizet. Tohle anime Vám ukáže upíry v naprosto jiném světle, než jste zvyklí z klasických filmů a seriálů. Osobně mě příběh příliš nechytl, ale anime má celkově velmi zajímavou kresbu a úžasnou hudební stránku, pro tyhle faktory bych jej určitě doporučil. Kamaru se tohle anime opravdu libilo, temné, strašidelné, krvavé, psychologické s občasným humorem a pravděpodobně i s trochou detektivního nádechu. Mimojiné jsou však v tomto AMV nastříhané i scény z jiného anime, Dance in the Vampire Bund, je to ovšem tak dobře zeditované, že je tam rozhodně nenajdete. Já i Kamaru jsme se snažili a nic se nám nepodařilo odhalit.

Anime: Shiki; Dance in the Vampire Bund
Hudba: Helalyn Flowers - Sitting On The Moon (Acretongue rmx) ... bohužel na YT není remix nahrán

[ Rdc | DMS ] BeyonD (2011)

AMV bylo vytvořeno ruským editorem jménem Paul, který vystupuje pod přezdívkou Rdc. Na jeho channelu najdete opravdu zajímavá a kvalitně provedená AMV, která rozhodně doporučuji ke shlédnutí. Tohle je snad jedno z nejlepších AMV, která jsou na tohle anime vytvořená. Shiki je všeobecně dosti neznámé anime, takže pokud se Vám zalíbilo, rozhodně ho odporučte i ostatním. Neříkám, že každému se zalíbí, jak jsem se zmiňoval dříve, já osobně obdivuji pouze grafickou a hudební stránku tohoto anime, ale jsou tu lidé jako Kamaru, kterým se toto anime opravdu zalíbilo.

Pro tento článek už je to asi vše. Pravděpodobně se vrátíme ještě s jedním, ale to bude taky velmi rychle hotové x)
Goshida-sama x)

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!