E.T. // Pandora Hearts | MMV

Autor: || Zveřejněno: 20.8.13

Yo!! >////<

Ještě jsem se rozhodla, že sem přidám jedno opravdu zajímavé a hodně dobře udělané video. Tentokrát se nebude jednat o AMV, ale o video ... sice z velmi podobného soudku, přesto naprosto odlišné. Jedná se o MMV (manga music video), určitě jsem se tu o tomhle typu videa už kolikrát zmiňovala, takže to tu nebudu moc rozepisovat. Zkrátka a jednoduše, jedná se o video, které je vytvořeno ze sestříhané mangy, nasazené na hudbu. Z mého pohledu zabere mnohem více času a práce než klasické AMV, tím ovšem nechci urazit žádné AMV editory!! Je to jen můj názor, že zacházet s "nepohyblivou verzí anime" musí být ... z jedné strany jednoduší, z druhé zase o to více složitější ... prostě má své klady i zápory, tak jako všechno. Záleží, kolik člověk použije efektů a podobně, to už se ale pak odvíjí od zkušeností samotného editora. Myslím, ale že tu začínám mluvit o naprostých blbostech, takže se radši pojďme podívat na video.

Manga, která byla v tomto MMV použita, se nazývá Pandora Hearts (mimojiné existuje také anime), kterou rozhodně doporučuju naprosto každému, kdo má rád podobná témata jako je slavné anime o kontraktu mezi démonem a člověkem, Kuroshitsuji. Anime verze není špatná, ale manga je v tomhle případě naprosto dokonalá *////*

Manga: Pandora Hearts

Musím říct, že tohle MMV je opravdu povedené. Muselo dát neuvěřitelně moc práce, sestříhat všechny ty části mangy a ještě to tak dobře načasovat s hudbou. Opravdu, skvělá editorká práce odvedená ebily, určitě se podívejte na YT channel tohoto autora, nebudete litovat. Má tam pár dalších videií podobného typu, které také stojí za shlédnutí >////< ... Většina z nich se týká Pandora Hearts, ale najdou se tam i výjimky.

Teď už bych to tu ale měla ukončit. Už je "docela pozdě" nebo možná spíše "velmi brzo ráno".
Každopádně doufám, že se Vám video líbilo *////*

Baka-chan ... jde se na kutě!! >////<

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!