Ichigo Against The World - BLEACH AMV

Autor: || Zveřejněno: 13.3.13

Yo!!

Poslední dobou jsme se s Kamaru dali na rewatch některých anime, která mají speciální místa v naších srdcích. Konkretně teď mluvím o úžasném anime Bleach, jehož manga stále ještě vychází a doufám, že ještě nějaký ten rok vycházet bude. Slyším na toto anime negativní ohlasy snad ze všech stran, obzvláště o "pokračování" Bleach po tom, co byla dokončena Arrancar sága. Pro mnohé Bleach končí právě tady, ale podle mě pokračovaní, časový posun, nové postavy, příběhy, zápletky, vzhled ... to všechno mě opravdu zaujalo. Škoda jen, že anime skončilo tak brzy, jako nadšený fanoušek doufám, že se bude pokračovat jednou, co manga o nějaký kus postoupí nebo se dostane ke svému konci. Do té doby však nezbývá nic jiného, než se spokojit s mangou, která je poslední dobou docela zmatkující ... na můj vkus je tam příliš nových aspektů. Ale na své finální zhodnocení si ještě nějakou dobu počkám. Teď se pojďme raději soustředit na samotné AMV, které Vám tu chci ukázat.


Video je sestříhané z posledního archu anime "The Lost Substitute Shinigami", který začíná dílem 343 a pokračuje až do konce anime. Z mé strany opravdu zajímavý arch, Bleach je sám o sobě znám, že z minimálně 40% je tvořen fillery, protože anime velmi často dobíhalo mangu, ale tenhle arch se mi líbil. A jsem velmi rád, že jsme se na Bleach rozhodli podívat znovu. To vše řečeno, pojďme konečně na AMV. Už tu kecám příliš dlouho x)

Anime: Bleach (The Lost Substitute Shinigami arc, díly 343-366)


Nejvíce mě překvapil výběr písničky, který naprosto sedí jak videu, tak i celkově k Ichigovi. Editace tohoto videa je opravdu úžasná, vypadá to mnohem epičtěji než v anime, což je možná častý případ, ale Bleach je jedno z těch anime, který má epické boje i v originále. Každopádně, opravdu dobře udělané video, které si tu zaslouží místo x) ... Editor pochází ze Saúdské Arábie, NoPromises110, a na jeho channelu můžete najít opravdu zajímavé AMV na nejrůznější škálu anime. Rozhodně doporučuji jeho channel navštívit!! x)

Goshida Rikyu x)

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!