AMV - [MEP] Random Road Trip 720p

Autor: || Zveřejněno: 11.3.13

Yo!!

Zase jsem tu já a jak jinak než s dalším úžasným AMV. Tentokrát jsem našel jedno opravdu velmi úžasné, o kterém jsem ani nečekal, že bych ho mezi záložkama Kamaru mohl najít. Ale jsem opravdu rád, že se mi podařilo jej najít. Pro jednou se mi také podařilo vybrat video, ze kterého jsem neviděl ani jedno anime, sice je znám všechny jménem a dokážu o nich něco málo říct, ale ještě jsem neměl tu čest se na některé z nich podívat. Proto jsou mi tyto anime, postavy a celé AMV tak trochu cizí, přesto si ale myslím, že je to neuvěřitelně dobře udělané AMV, které si zaslouží být na naších stránkách. Pokud se nepletu, tak se tohle video skládá z anime Tengen Toppa Gurren Lagann (známé také jako jenom Gurren Lagann), Black Dynamite (který je mimojiné taé hraným filmem), Cowboy Bebop, Nichijou a Panty & Stocking with Garterbelt. To je seznam všech anime, které tu najdete, mě osobně nejvice zaujaly serie Tengen Toppa a Cowboy Bebop, ale dokážu odhadnout, že Kamaru bude chtít vidět všechna tahle anime ... bez vyjímek.


Když už tu mluvím o Kamaru, tak pravděpodobně by tu teď psala článek, bohužel ... co je nemocná, tak nemyslí na nic jiného než brzké uzdravení, aby zase mohla do své Země zaslíbené, jinak zvané Kuchyně. Jelikož její denní rutina se skládá minimálně z padesáti cest do kuchyně, celodenní ležení v posteli je pro ni jak peklo pro svatého. Ale už se kurýruje nějaký ten večer, takže brzo bude moct zase cestovat. To je ale všechno mimo tenhle článek. Už Vás nebudu dlouho napínat a nechám Vás se podívat na tohle úžasné AMV, které si rozhodně zaslouží první místo na TGS (Toulouse Game Show) ve Francii!! x)

Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann, Black Dynamite, Cowboy Bebop, Nichijou, Panty & Stocking with Garterbelt

Opravdu úžasné AMV, kde se editoři opravdu vyřádili. Najvíce se mi líbí začátek AMV, kde hrají anime Tengen Roppa, Black Dynamite a Cowboy Bebop, tyhle tři časti jsou jednoduše úžasné. AMV bylo vytvořeno jako spolupráce několika editorů a bylo publikováno na channelu Never Enough Epic AMVs, podobný channelu The Best AMVs Of All Time, který všichni dobře známe. Najdete tam opravdu jedny z nejlepších AMV, rozhodně doporučuji!! Obě tyto velké a populární editorské skupiny mají hned několik channelu a na každém z nich najdete něco nového a zábavného.

Goshida Rikyu x)

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!