Yo!! x)

Jednou za čas jsem se zase rozhodl zabloudit na náš blo, aby to tu nevypadalo, že to tu patří jen Kamaru. Jsem také z části zodpovědný za tenhle blog, takže mě napadlo, že bych se tu také čas od času mohl ukázat. Ale jakmile sem příjdu, tak co to nevidím, je tu nové SB a mě o tom ani nikdo neřekl!! Protože tyhle věci většinou vyřizuje Kamaru, tak jsem se rozhodl ji pro jednou pomoci a vyřídím tuhle záležitost za ni. Proto bude dnešní diplom tvořen mnou, nebude to nic speciálního, nikdy jsem v grafice a podobných věcech nebyl moc dobrý. Pokud jde o techniku, tak to jde všechno mimo mě, ale protože jsem měl opravdu dobrý pocit z toho, že jsem se pro jednou rozhodl pomoct Kamaru, tak jsem překonal svou nechuť k grafice a tu je výsledek.

Doufám, že to nevypadá tak špatně, jak si myslím, že to vypadá. Věřím, že Kamaru by to zvládla mnohem lepé. Jakožto nové SB nemáš na vybranou, než diplom příjmout a spolknout jakékoli negativní komentáře a poznámky!! x) ... Odkaz na blog Deatharese je >tady<, tak se určitě zajděte na jeho blog podívat. Rozhodně tím nic nezkázíte.


Tak nějak bych chtěl poděkovat i za Kamaru, myslím, že kdyby tu byla, tak tu začala psát slohové práce o tom, jak moc je vděčná ... já takové věci moc nejsem. Ale i tak děkuju za spřátelení x)

A zároveň také chceme poděkovat za diplom, který jsme dostali od Deatharese. Sice s menší chybou ve jméně Kamaru, ale i přesto akceptujeme x)


Goshida Rikyu x)
Ya!!

Když pominu tu krátkou scénku z One Piece, kterou jsem sem dávala minule, tak už je to nějaká doba, co jsme sem naposledy dávali nějaké video nebo AMV, že?? Nemůžu si pomoct, ale příjde mi to tu příliš jednotvárné, když přidáváme pořád jen články s anime a není mezi tím nic zajímavého. Proto jsem zase jednou projížděla youtube, teda ... projíždím youtube častěji, než je zdravé, ale tentokrát jsem se zaměřila na nějaké zajímavá AMV na naše oblíbené anime. Z nějakého důvodu jsem Kuroko no Baske nemohla dostat ven z hlavy ... proto jsem se rozhodla, že se kouknu na nějaká zajímavá AMV právě na toto anime. Našla jsem neuvěřitelně velké množství úžasných AMV!! Jak normálních, tak i těch pro starší obecenstvo, prostě neskutečně velké množství!! *////////* ... Nakonec jsem z toho vybrala nějaké, jak se říká namátko, protože toho bylo neuvěřitelně moc xD


A musím říct, že jsem nevybrala špatně. Sice nemám tuhle písničku moc v lásce, moje uši mají bez ní mnohem lepší a honosnější život, ale když to spojíte s dobře editovaným videem, tak to nakonec nevypadá zas tak špatně. Kuroko no Baske je jedno z těch anime, ke kterému se hodí snad každá písnička, když víte, jak správně sestřihat scény. A protože je tam tak velká spousta fanservisu, tak se dělají AMV opravdu dobře *///////* ... V případě, že někdo neví o tomto anime, tak Kuroko no Baske je sportovní anime o basketbalu. Kuroko Tetsuya je nenápadný až skoro neviditělný student, který se na střední škole přidává do basketbalového týmu Seirin. Ačkoliv je Kuroko jedním ze zázračné generace, která dominovala basketbalu v dřívějších letech, kvůli jeho vzhledu a neviditelnosti ho všichni berou na lehkou váhu. Společně s Kagamim Taigou, který má talent blízký těm ze zázračné generace, se společně vrhají do zápasů s ostatními členy a nemají v plánu se nechat jen tak porazit. Nevím, jak tohle anime popsat, je to nehorázně těžký, vyjádřit to slovy ... obzvláště, když je děj složitý a je těžké ho vysvětlit bez zbytečných spoilerů >////////<

Když jsme u spoilerů, tak jako vždycky je tu malé varování ode mě. Vím, že AMV se bez spoilerů neobejde, ale pokud to nejsou story AMV, které mám také opravdu ráda, tak je to v pohodě, jelikož člověku málokdy dojde, o co tam jde. Ale i přesto je tu varování spoilerů a stejně i tak přidávám varovaní, tohle video je pojato tak trochu v shounen ai světle, takže i takové varování tu je a neberte jej na lehkou váhu!! *//////*

Anime: Kuroko no Baske

Editorem a tvůrcem tohoto videa ja OhBirdsProduction, nevím o něm nic víc, než tumblr a fakt, že vytváří AMV. Na channelu můžete najít pár dalších AMV, určitě se podívejte, protože opravdu stojí za to se na ně podívat. Stejně jako tohle AMV jsou i ostatní zaměřená většinou na Kuroko no Baske, ale najdou se tam i jiná anime jako Gintama nebo Haikyuu.

Baka Kamaru xD
Zdroj: Google.com

ANIME: Ikoku Irokoi Romantan; The Romantic Tale of a Foreign Love Affair
MANGA: Ikoku Irokoi Romantan
Stav: Dokončeno (2 OVA)
Žánry: komedie, romantika, YAOI
Datum vydání: 2007-2008

!!! YAOI !!!

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Ikoku Irokoi Romantan - Příběh
Jako jediný syn šéfa japonské yakuzy si musí Oumi Ranmaru vzít za ženu jeho přítelkyni z dětství Kaoru, aby se tak mohly smířit a spojit jejich rodiny. Ani jeden z nich ale není z domluveného sňatku nijak nadšeny, a tak se o svatební noci pohádají a Ranmaru skončí u baru vyhlídkové lodě. Setká se tam s pohledným italem jménem Alberto "Al" Valentine, který má slabost pro všechno japonské, Ranmaru mu tak v jeho opilecké náladě nedokáže odolat. Když se oba dva znovu setkájí v Italii, začne mezi kvést neočekávaný milostný vztah.

-> Ikoku Irokoi Romantan - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Ikoku Irokoi Romantan - Online ↓
-> Kissanime.to - EN

↓ Ikoku Irokoi Romantan - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Anime-manga.cz - CZ titulky (přihlášení)
-> Tbateam.cz - Ulož.to CZ

-> Yaoiotaku.com - EN (přihlášení)
-> 4shared.com - EN OVA 1
-> Mediafire.com - EN OVA 2

-> Torrent:

Baka Kamaru xD
- Úprava: 16.06.2016 20:08
Zdroj: Fanpop.com

ANIME: Fairy Tail
MANGA: Fairy Tail
Stav: Dokončeno (175 dílů)
Žánry: akce, komedie, dobrodružný, magie, fantasy, dospívání
Datum vydání: Podzim 2009

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Fairy Tail - Příběh
Fairy Tail je název nechvalně známého magického cechu, který sídlí ve městě Magnolia, jeho členové používají své magické síly k vydělání peněz za splnění misí. Lucy Heartfilia je povrchní, ale dobrosrdečná dívka, jejíž nebeská magie ji dovoluje vyvolávat hvězdné duchy, touží se přidat do tohoto cechu a setkat se tak s dalšími silnými mágy. K jejímu štěstí se ve měste setká s hyperaktivním a lehkomyslným chlapcem, ze kterého se nakonec vyklube Natsu Dragneel, člen cechu Fairy Tail, který je pro svou drakobijeckou ohnivou magii známý jako Salamander. Natsu pozve Lucy do cechu jejích snů a společně s dalšími společníky začínají plnit mise a užívat si všemožná i nebezpečná dobrodružství.


↓ Fairy Tail - Online ↓
-> Fairytail.name - CZ/SK
-> FairyTail.cz - CZ
-> Hns.moe - CZ
-> Kazekage.cz - CZ


↓ Fairy Tail - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ/SK titulky
-> FairyTail.cz - CZ titulky, softsub
-> Hns.moe - CZ
-> Kazekage.cz - CZ

-> Animeout.com - EN

-> Torrent:




ANIME OVA: Fairy Tail OVA
Stav: Dokončeno (5 OVA)
Žánry: akce, komedie, magie, fantasy, Ecchi
Datum vydání: 2011-2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Fairy Tail OVA - Příběh
1. Youkoso Fairy Hills!
Lucy najde záhadnou misi, která přichází od správkyně dívčí ubytovny Fairy Hills, Hildy. Ta hleda zářící poklad, který se nachází na pozemku ubytovny. Na druhou stranu, Natsu a ostatní mají spousty zábavy při čištění jejich bazénu.

2. Yousei Gakuen: Yankee-kun to Yankee-chan
Z animování vedlejší přiběhu z mangy "Yousei Gakuen Yankee-kun to Yankee-chan". Fairy Tail se tak dostává do středoškolských lavic. Název je parodie na mangu od Miki Yoshikawa jménem Yankee-kun to Megane-chan. (Tuhle mangu určitě doporučuju!! */////*)

3. Memory Days
Když Natsu, Lucy Happy, Gray a Erza uklízejí staré cechovní skladiště, přijde jim pod ruku magická kniha, která všechny vezme v čas zpět do minulosti, mimojiné se také dozvídají tajemství Natsu.

4. Yousei-tachi no Gasshuku
Natsu, Lucy a ostatní se vydávají do tréninkového campu, aby se připravili na Velké magické hry, zatímco ostatní z Fairy Tail cechu si užívají zasloužené volno na pláží a u horkých pramenů.

5. Dokidoki Ryuuzetsu Land
Behěm Velkých magických her se mágové z cechu Fairy Tail vydávají do populárního resortu zvaného Ryuzetsu Land, aby si mohli odpočinout a odreagovat se. Nebyl by to ale Fairy Tail, kdyby se během zábavy i s ostatními členy dalších cechů nedostali do problémů.

↓ Fairy Tail - OVA - Online ↓
-> Hns.moe - CZ
-> Kazekage.cz - CZ
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)


↓ Fairy Tail - OVA - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky, softsub, hardsub
-> Fairytail.cz - CZ (3 OVA, 4 OVA)
-> Kazekage.cz - CZ
-> Ulož.to - CZ - OVA 1, OVA 1, OVA 2, OVA 3, OVA 3, OVA 4, OVA 4, OVA 5,

-> Ulož.to - EN - OVA 1, OVA 2, OVA 3

-> Torrent:
- [Tsuki-Hatsuyuki]_Fairy_Tail_OVA - EN, po jednom OVA



ANIME FILM: Fairy Tail: Houou no Miko; Fairy Tail: The Phoenix Priestess; Gekijouban Fairy Tail: Houou no Miko
Stav: Dokončeno (Film)
Žánry: akce, komedie, dobrodružný, magie, fantasy, dospívání
Datum vydání: Srpen 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Fairy Tail: Houou no Miko - Příběh

↓ Fairy Tail: Houou no Miko - Film - Online ↓
-> Hns.moe - CZ
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Kazekage.cz - CZ


↓ Fairy Tail: Houou no Miko - Film - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Kazekage.cz - CZ
-> Ulož.to - CZ
-> Ulož.to - CZ


-> Torrent:



ANIME OVA: Fairy Tail: Houou no Miko - Hajimari no Asa; Fairy Tail: Priestess of the Phoenix - The First Morning
Stav: Dokončeno (OVA) ... 12 minut
Žánry: akce, komedie, dobrodružný, magie, fantasy, dospívání
Datum vydání: Únor 2013

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Fairy Tail: Houou no Miko - Hajimari no Asa - Příběh


↓ Fairy Tail: Houou no Miko - Hajimari no Asa - OVA - Online ↓
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Kazekage.cz - CZ


↓ Fairy Tail: Houou no Miko - Hajimari no Asa - OVA - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Kazekage.cz - CZ


-> Torrent:


Zdroj: Mangaxd.ws

ANIME: Fairy Tail 2; Fairy Tail Season 2; Fairy Tail Series 2
MANGA: Fairy Tail; Fairy Tail Zerø
Stav: Dokončeno (102) ... posledních dvanáct dílů se také označuje jako Fairy Tail Zerø
Žánry: akce, komedie, dobrodružný, magie, fantasy, dospívání
Datum vydání: Jaro 2014

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Fairy Tail 2 - Příběh
Pokračování předešlé řady přesně tam, kde skončila, což je předposlední den Velkých magických her.

↓ Fairy Tail 2 - Online ↓
-> Fairytail.name - CZ/SK
-> Hns.moe - CZ/SK

-> Shirai.cz - CZ (přihlášení) (Fairy Tail Zerø)
-> Hns.moe - CZ (Fairy Tail Zerø)


↓ Fairy Tail 2 - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky, hardsub
-> Hns.moe - CZ/SK

-> Animeout.com - EN

-> Torrent:

- [Leopard-Raws] Fairy Tail Zero - RAW (12 dílů)


ANIME FILM: Gekijouban Fairy Tail 2
Stav: Připravuje se (FILM)
Žánry: akce, komedie, dobrodružný, magie, fantasy, dospívání
Datum vydání: ??

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

Goshida Rikyu x)
- Úprava: 20.10.2013 11:27
- Úprava: 16.05.2016 16:06
Yo!!

Nedávno jsem se znova začala koukat na One Piece, prostě se mi zachtělo si projít všechny zajímavé a vtipné scény, kterých je v tomto anime opravdu požehnaně. A zrovna jsem našla tohle video, nebo spíše scénku, která je naprosto dokonalá a musím ji sem dát!! *//////* ... Pokud se nepletu, tak tuhle scénu najdete v díle 196, je to díl hned po archu Skypiea, když Luffy a jeho posádka přistanou s lodí v mariňácké pvenosti. V celé této filerové části (asi deset dílů) najdete spoustu vtipných scén, tohle je jen jedna z nich. Občas si takovéto scény pouštím pořád dokola, protože jsou naprosto dokonalé a nemůžu si pomoct, ale musím se smát pokaždé, když je vidím!! Jsem si jistá, že spousta z Vás také zasměje ... víc komentáře už myslím ani není třeba xD


Anime: One Piece (díl 196)


Baka Kamaru xD
Ohayo!!

Vímže už je jedna hodina, ale když je to volno, tak se moc ráda válím v posteli, jak nejdýl to jen jde. Takže jsem se teprve teď vyvalila z postele a rozhodla se napsat článek. To, co tu chci ukázat, jsem měla v plánu udělat už tak dva dny zpátky, přesně na den, ale bohužel nakonec nebylo tolik času, kolik jsem potřebovala, takže jsem se k tomu dostala až teďka. Pořád si ale myslím, lepší pozdě než nikdy, ne?? xD ... Hlavní je snaha, výsledky jsou až na druhém místě. Vím, že tohle myšlení mě v životě moc daleko nedostane, ale zatím mi tenhle styl sedí, tak ho měnit nebudu xD ... Ale dost kecání okolo, pojďme k tomu hlavnímu!! *//////*

Ještě jednou chci Goshimu-sama popřát Všechno nejlepší k narozeninám, i když jsem to už říkala dva dny zpátky, tak se to hodí říct i teď, když předávám přáníčko!! */////* ... Dárek sice přišel včas, ale přání se opozdilo, TT//////TT ... Na druhou stranu je to přání ode mě a mojí malé sestřičky Michiru, takže si nikdo nemůže stěžovat!! xD

Baka Kamaru xD a Michiru :P
Zdroj: Google.com

ANIME: No.6
MANGA: No.6
Stav: Dokončeno (11 dílů)
Žánry: akce, sci-fi, dystopie, SHOUNEN AI, nadpřirozeno
Datum vydání: Léto 2011

!!! Shounen Ai !!!

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> No.6 - Příběh
No.6 je jedno z šesti "dokonalých" měst, které byly vybudovány po tom, co byl svět zničen válkou. Shion, mladý a inteligentní chlapec, byl vychován a žije v tomto městě jako člen elitní rodiny. Když se ale setká s tajemným chlapcem jménem Nezumi v den svých dvanáctých narozenin, změní se mu pohled na celý svět a život. Nezumi je chlapec, který společně s mnoha dalšími žije mimo zdi města a je hledán samotnou vládou. Po jejich setkání se Shion dozví, že život v "dokonalém" městě není tak dokonalý, jak se na první pohled zdá. Přesto, že je Nezumi hledanou osobou, se Shion rozhodl poskytnout mu přístřeší. Druhý den se ale celý jeho život změnil. Nejen, že Nezumi zmizel, Shion a jeho matka byli sesazeni z elity, Shion ztratil možnost studia, byli přestěhováni a stali se obyčejnými občany. Čtyři roky po té byl Shion obviněn ze záhadných vražd, který se začali ve městě dít, při jeho útěku se tak znovu shledává s Nezumim, který mu zachránil život. Společně teď žijí mimo zdi města a jejich přátelství kvete, zatímco se snaží odhalit všechna tajemství, která se skrývají za "dokonalým" životem ve městě.

-> No.6 - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ No.6 - Online ↓
-> Hns.moe - CZ
-> Shirai.cz - SK (přihlášení)


↓ No.6 - Download ↓
-> Neoexorcist.net - CZ titulky, hardsub
-> Ulož.to - CZ

-> Animeout.com - EN
-> Yaoiotaku.com - EN (přihlášení)

-> Torrent:


Baka Kamaru xD
- Úprava: 01.02.2013 13:31
- Úprava: 15.06.2016 11:15
NO.6 - Download - Ulož.to
-> Překlad: CZ upload - [popelisa]; CZ - [NEx]

1. DílUtonulá krysa
2. DílMěsto oděné ve světle
3. DílŽivot, smrt a ...
4. DílDémoni svatí
5. DílAnděl z Hádu
6. DílSkrytá hrozba
7. DílPravdivé lži - nicotná pravda
8. DílPříčina
Ulož.to CZ / [NEx]
9. DílJeviště pohromy
10. DílCo skrývá propast
11. DílŘekni mi pravdu


Baka Kamaru xD
Merii Kurisumasu!!

Yeah!! Konečně jsou tu Vánoce!! Taky jste všichni tak natěšení jako já?? xD ... Vůbec jsem dneska nemohla dospat (jsem vzhůru už od tří ráno xD), vždycky mám strašnej problém s mým nadšením, když jsou Vánoce >////////< ... Ale to je vedlejší, hlavní je, že jsem se konečně dočkala!! Už jsem si myslela, že se dřív zblázním, než sem ty Vánoce přijdou. Nebojte se, pořád jsem v pohodě xD ... Teď jsem zase natěšená, až budu konečně moct začít rozbalovat dárky!!

A co vy, těšili jste se také na dnešní den?? Těšíte se na rozbalování dárků?? Nebo už víte, co dostanete a tím pádem se nemáte na co těšit?? Já bych určitě nechtěla vědět, co dostanu, protože pak si člověk zkazí to překvapení až u krásně svítícího vánočního stromečku uvidí spoustu dárků *//////* ... Kdybych věděla, co dostanu, tak už bych asi nebyla tak nadšená. I když je pravda, že já všechno rychle zapomenu, takže bych stejně asi měla překvapení xD

Sice máme doma ještě spoustu práce, umývání nádobí, dělání chlebíčků a jednohubek a další přípravy na náš Vánoční večer, ale i tak jsem si musela najít chvilku, abych mohla napsat článek na blog. Přece si nemůžu odpustit Vás otravovat s články i na Vánoce xD ... Teď mě tak napadá, kolikrát jsem za tento článek použila slovo "Vánoce"?? Jsem si jistá, že je to už docela dostkrát, na konci to musím zkusím spočítat, opravdu mě to teď docela zajímá xD


Hlavní důvod tohoto článku je ale jedna událost, která se dnes děje kromě Vánoc. Goshi-sama má dneska narozeniny!! *//////* ... Už mu pomalu tvořím přáníčko a dárek už mám nachystanej v plné polní xD ... Upřímě, nechtěla bych mít narozeniny na Vánoce, protože pak příjdete o jeden oslav v roce, ale na druhou stranu na Vánoce zase dostanete dvakrát více dárků ... pokud to teda neslavíte dohromady a vánoční dárky jsou zároveň i narozeninové, to by bylo nejhorší TT//////T .... Ale i tak chci popřát Goshimu-sama Všechno nejlepší k narozeninám!! Tanjoubi Omedetou */////* ... Hodně štěstí, zdráví a pohody!! */////*

Tak, a to by mohl být konec tohoto článku ... omlouvám se, že je tak střelenej, ale já se vážně strašně moc na Vánoce vždycky těším a asi mě to nikdy nepřejde xD ... Jinak, slovo Vánoce tu je asi osmkrát *////*

Baka Kamaru xD
Zdroj: Google.com
ANIME: Hellsing
MANGA: Hellsing
Stav: Dokončeno (13 dílů)
Žánr: akční, horor, upíři, fantasy, nadpřirozeno, násilí, armáda, super síly
Datum vydání: Podzim 2001

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Hellsing - Příběh
V Anglii se pomalu schyluje k válce, krvelační upíři řádí v ulicích města, aniž by si toho běžní obyvatelé všimli. K jejich ničení proto vznikla organizace se jménem Hellsing, která byla založena ve jménu Dr. Abraham Van Helsinga, který společně s jeho přáteli porazil hraběte Drákulu před několika desítkami let. Organizace Hellsing má na své straně profesionálního zabijáka Alucarda, který se nebojí postavit se proti falešným upírům v ulicích, jednoho z nejstraších a nejsilnějších upírů, který se řídí jen a pouze rozkazy Integry Fairbrook Wingates Hellsing, vůdkyně celé organizace. Kromě nově naverbovaného rekruta Victoria Seras, si Alucard všimne nové hrozby, která by mohla být mnohem větší než všechno, čemu doposud organizace čelila.

-> Hellsing / Hellsing Ultimate (OVA) - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Hellsing - Online ↓
-> Rutube.ru - CZ
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Kazekage.cz - CZ


↓ Hellsing - Download ↓
-> Ulož.to - CZ
-> Kazekage.cz - CZ

-> Animeout.com - EN

-> Torrent:




ANIME: Hellsing Ultimate
MANGA: Hellsing
Stav: Dokončeno (10 OVA) ... 50 minut jedno
Žánry: akční, horor, upíři, fantasy, nadpřirozeno, násilí, armáda, super síly
Datum vydání: 2006-2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Hellsing Ultimate (OVA) - Příběh
Předělání původního anime s novými scénami a grafikou!! *////*

↓ Hellsing Ultimate - Online ↓
-> Rutube.ru - CZ (nejsou všechny)
-> Hikage.webnode.cz - CZ (nejsou všechny)
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Hns.moe - CZ


↓ Hellsing Ultimate - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Ulož.to - CZ

-> Animeout.com - EN

-> Torrent:


Zdroj: Ant673.carguru.ru ... na žádost Kamaru x)

ANIME: Hellsing: The Dawn, The Dawn
Stav: Dokončeno (3 OVA)
Žánry: akční, horor, upíři, fantasy, nadpřirozeno, násilí, armáda, super síly
Datum vydání: 2011-2012

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Hellsing: The Dawn - Příběh
Jedná se o tajnou misi, která byla udělena spojencům organizace Hellsing Alucardovi a Walter C. Dornesovi během Druhé světové války. Jejich úkolem je proniknout do Nacistického Německa a zastavit jejich experimentování s upířími technologiemi dříve, než se stanou hrozbou pro Anglii a okolní svět.

Odehrává se před událostmi v Hellsing a Hellsing Ultimate.

↓ Hellsing: The Dawn - Online ↓

↓ Hellsing: The Dawn - Download ↓
-> Soulreaperzone.com - EN (tenhle odkaz pomůže přeskočit pár otravných stránek, ale pořád spousta otravných vyskakujících oken -_-")

-> Torrent:

Goshida Rikyu x)
- Úprava: 12.02.2014 23:05
- Úprava: 14.06.2016 14:05
Hellsing - Online - Rutube.ru
-> Překlad: CZ upload - Hikage.webnode.cz

1. DílNemrtvíRutube.ru
2. DílKlub MRutube.ru
3. DílMečový tanečníkRutube.ru
4. DílNevinný jako člověkRutube.ru
5. DílBratrstvíRutube.ru
6. DílMrtvá zónaRutube.ru
7. DílDuelRutube.ru
8. DílDům vraždRutube.ru
9. DílČervená růže závratěRutube.ru
10. DílMistr příšerRutube.ru
11. DílZa hranicí sílyRutube.ru
12. DílTotální destrukceRutube.ru
13. DílPekelný oheňRutube.ru

Hellsing Ultimate (OVA) - Online - Rutube.ru
-> Překlad: CZ upload - Hikage.webnode.cz

OVA 1IRutube.ru
OVA 2IIRutube.ru
OVA 3IIIRutube.ru
OVA 4IVRutube.ru
OVA 5VRutube.ru
OVA 6VIRutube.ru
OVA 7VIIRutube.ru
OVA 8VIIIRutube.ru
OVA 9IXRutube.ru
OVA 10XRutube.ru


Baka Kamaru xD

------------- Fairy Tail - Obrázky -------------

-


------------- Fairy Tail - Videa -------------




------------- Fairy Tail - Ostatní -------------

-


← Fairy Tail - Rozcestník

Baka Kamaru xD a Goshida Rikyu x)
Hellsing - Download - Ulož.to
-> Překlad: CZ - Hikage.webnode.cz

1. DílNemrtvíUlož.to
2. DílKlub MUlož.to
3. DílMečový tanečníkUlož.to
4. DílNevinný jako člověkUlož.to
5. DílBratrstvíUlož.to
6. DílMrtvá zónaUlož.to
7. DílDuelUlož.to
8. DílDům vraždUlož.to
9. DílČervená růže závratěUlož.to
10. DílMistr příšerUlož.to
11. DílZa hranicí sílyUlož.to
12. DílTotální destrukceUlož.to
13. DílPekelný oheňUlož.to
---
1 - 6. DílDohromadyUlož.to
7 - 13. DílDohromadyUlož.to

Hellsing Ultimate (OVA) - Download - Ulož.to
-> Překlad: CZ - Hikage.webnode.cz

OVA 1IUlož.toUlož.to
OVA 2IIUlož.toUlož.to
OVA 3IIIUlož.toUlož.to
OVA 4IVUlož.toUlož.to
OVA 5VUlož.toUlož.to
OVA 6VIUlož.toUlož.to
OVA 7VIIUlož.toUlož.to
OVA 8VIIIUlož.toUlož.to
OVA 9IXUlož.to
OVA 10XUlož.to


Baka Kamaru xD

ANIME: LOVELESS
MANGA: LOVELESS
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: drama, romantika, fantasy, SHOUNEN AI, magie, záhady, nadpřirozeno, akce, dospívání
Datum vydání: Jaro 2005

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

!!! Shounen Ai !!!

-> LOVELESS - Příběh
Aoyagi Ristuka je dvanácti letý, psychicky nestabilní chlapec, který má z neznámých důvodů amnézii. Po tom, co byl jehe bratr brutálně zavražděn, mu nezbylo nic a nemá kam jít. Najednou se předním ale objeví vysoký muž, který prohlašuje, že je přítelem jeho zesnulého bratra a chce pomoci nalézt jeho vraha. Ritsuka se tak stává jeho partnerem v zápasech párů a čím blíže jsou k odhalení pravdy, tím více se prohlubují jejich vzájemne city.

-> LOVELESS - Obrázky / VIdea / Ostatní

↓ LOVELESS - Online ↓
-> Kissanime.com - EN (+ speciály)
-> Animehere.com - EN (+ speciály)

↓ LOVELESS - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Anime-manga.cz - CZ titulky, hardsub (přihlášení)
-> Ulož.to - SK / EN

-> Yaoiotaku.com - EN (přihlášení) (+ speciály)

-> Torrent:


Baka Kamaru xD
- Úprava: 13.06.2016 12:44
Loveless - Download - Ulož.to
-> Překlad: SK - [AvAlon]

1. DílBreathlessUlož.to AJ / [AvAlon]
2. DílMemorylessUlož.to AJ / [AvAlon]
3. DílBoundlessUlož.to AJ / [AvAlon]
4. DílFriendlessUlož.to AJ
5. DílSleeplessUlož.to AJ
6. DílPainlessUlož.to AJ
7. DílTearlessUlož.to AJ
8. DílTrustlessUlož.to AJ
9. DílSkinlessUlož.to AJ
10. DílNamelessUlož.to AJ
11. DílWarlessUlož.to AJ
12. DílEndlessUlož.to AJ


Baka Kamaru xD
Sacred Seven - Download - Ulož.to
-> Překlad: CZ - [RTN], Animesite.cz

1. DílProbuzení Kamene[RTN]
2. DílModronebeské pouto Ruri[RTN] / [Animesite]
3. DílŠílená noc[RTN] / [Animesite]
4. DílOni na školním festivale[RTN] / [Animesite]
5. DílZrcadlo v Kagamiho srdci[RTN]
6. DílOne More Night[RTN]
7. DílTemná strana pravdy[RTN]
8. DílS celým svým srdcem[RTN]
9. DílDuše valícího se kamene[RTN] / [Animesite]
10. DílVzpomínka na Aoi[RTN]
11. DílOstrá čepel Kenmi[RTN]
12. DílSacred Seven[RTN]


Baka Kamaru xD a Goshida Rikyu x)
Zdroj: Films.imhonet.ru

ANIME FILM 5: One Piece: Norowareta Seiken; One Piece: The Curse of the Sacred Sword
Stav: Dokončeno (film) ... 95 minut
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, námořnictvo
Datum vydání: Březen 2004

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> One Piece: Norowareta Seiken - Příběh

↓ One Piece: Norowareta Seiken - Online ↓
-> Kissanime.to - EN

↓ One Piece: Norowareta Seiken - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky

-> Ulož.to - EN - [10bit-Anime]

-> Torrent:


Zdroj: Screenshot z OVA

ANIME SPECIÁL: One Piece: Mezase! Kaizoku Yakyuu Ou; One Piece: Take Aim! The Pirate Baseball King
Stav: Dokončeno (speciál) ... 5 minut
Žánry: akce, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, baseball
Datum vydání: Březen 2004

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> One Piece: Mezase! Kaizoku Yakyuu Ou - Příběh
Speciál k pátému One Piece filmu

↓ One Piece: Mezase! Kaizoku Yakyuu Ou - Online ↓
-> Youtube.com - EN

↓ One Piece: Mezase! Kaizoku Yakyuu Ou - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky

-> Ulož.to - EN - [10bit-Anime], EN

-> Torrent:




Zdroj: Freemovie-hd.com

ANIME FILM 6: One Piece: Omatsuri Danshaku to Himitsu no Shima; One Piece: Baron Omatsuri and the Secret Island
Stav: Dokončeno (film) ... 91 minut
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, námořnictvo
Datum vydání: Březen 2005

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> One Piece: Omatsuri Danshaku to Himitsu no Shima - Příběh
Šestý One Piece film

↓ One Piece: Omatsuri Danshaku to Himitsu no Shima - Online ↓
-> Kissanime.to - EN

↓ One Piece: Omatsuri Danshaku to Himitsu no Shima - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Mugiwara.cz - CZ

-> Ulož.to - EN - [10bit-Anime]

-> Torrent:


Zdroj: Animedb.ru

ANIME SPECIÁL 4: One Piece: Nenmatsu Tokubetsu Kikaku! Mugiwara no Luffy Oyabun Torimonochou; One Piece Special: The Detective Memoirs of Chief Straw Hat Luffy
Stav: Dokončeno (speciál) ... 42 minut
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí
Datum vydání: Prosinec 2005

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> One Piece: Nenmatsu Tokubetsu Kikaku! Mugiwara no Luffy Oyabun Torimonochou - Příběh
Čtvrtý speciál One Piece

↓ One Piece: Nenmatsu Tokubetsu Kikaku! Mugiwara no Luffy Oyabun Torimonochou - Online ↓

↓ One Piece: Nenmatsu Tokubetsu Kikaku! Mugiwara no Luffy Oyabun Torimonochou - Download ↓
-> Ulož.to - EN

-> Torrent:


Zdroj: Cartoonth12.com

ANIME FILM 7: One Piece: Karakurijou no Mecha Kyohei; One Piece: Karakuri Castle's Mecha Giant Soldier
Stav: Dokončeno (film) ... 94 minut
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, námořnictvo
Datum vydání: Březen 2006

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> One Piece: Karakurijou no Mecha Kyohei - Příběh
Sedmý One Piece film

↓ One Piece: Karakurijou no Mecha Kyohei - Online ↓
-> Kissanime.to - EN

↓ One Piece: Karakurijou no Mecha Kyohei - Download ↓
-> Mugiwara.cz - CZ

-> Torrent:


Zdroj: Onepiecefanseite.wordpress.com

ANIME FILM 8: One Piece: Episode of Arabasta - Sabaku no Oujo to Kaizoku-tachi; One Piece: Episode of Alabasta - The Desert Princess and the Pirates; One Piece: The Desert Princess and the Pirates - Adventures in Alabasta
Stav: Dokončeno (film) ... 90 minut
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, námořnictvo
Datum vydání: Březen 2007

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> One Piece: Episode of Arabasta - Sabaku no Oujo to Kaizoku-tachi - Příběh
Osmý One Piece film

↓ One Piece: Episode of Arabasta - Sabaku no Oujo to Kaizoku-tachi - Online ↓
-> Kissanime.to - EN

↓ One Piece: Episode of Arabasta - Sabaku no Oujo to Kaizoku-tachi - Download ↓
-> Mugiwara.cz - CZ

-> Ulož.to - EN - [M@nl], [10bit-Anime]

-> Torrent:


Zdroj: Brit.enc.by

ANIME FILM 9: One Piece: Episode of Chopper + Fuyu ni Saku, Kiseki no Sakura; One Piece: Episode of Chopper + Bloom in the Winter, Miracle Sakura
Stav: Dokončeno (film) ... 113 minut
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, námořnictvo
Datum vydání: Březen 2008

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> One Piece: Episode of Chopper Plus - Fuyu ni Saku, Kiseki no Sakura - Příběh
Devátý One Piece film

↓ One Piece: Episode of Chopper Plus - Fuyu ni Saku, Kiseki no Sakura - Online ↓
-> Kissanime.to - EN

↓ One Piece: Episode of Chopper Plus - Fuyu ni Saku, Kiseki no Sakura - Download ↓
-> Mugiwara.cz - CZ

-> Torrent:


Zdroj: Opwiki.de

ANIME OVA 2: One Piece: Romance Dawn Story
MANGA: Romance Dawn
Stav: Dokončeno (OVA) ... 33 minut
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, námořnictvo
Datum vydání: Listopad 2008

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> One Piece: Romance Dawn Story - Příběh
Druhé One Piece OVA

↓ One Piece: Romance Dawn Story - Online ↓
-> Kissanime.to - EN

↓ One Piece: Romance Dawn Story - Download ↓
-> Mugiwara.cz - SK

-> Ulož.to - EN - EN, [10bit-Anime]

-> Torrent:


Zdroj: Animesub.info

ANIME FILM 10: One Piece: Strong World
Stav: Dokončeno (film) ... 115 minut
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, námořnictvo
Datum vydání: Prosinec 2009

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> One Piece: Strong World - Příběh
Desátý One Piece film

↓ One Piece: Strong World - Online ↓
-> Kissanime.to - EN

↓ One Piece: Strong World - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Mugiwara.cz - CZ

-> Ulož.to - EN - [10bit-Anime]

-> Torrent:


Zdroj: Onepiece.wikia.com

ANIME OVA 3: One Piece Film: Strong World Episode 0
MANGA: One Piece Strong World 0
Stav: Dokončeno (OVA) ... 18 minut
Žánry: akce, dobrodružství, drama, super-síly, nadpřirozeno, fantasy, komedie, násilí, piráti, námořnictvo
Datum vydání: Duben 2010

-> AP / AA / MAL / WIKI

-> One Piece Film: Strong World Episode 0 - Příběh
Speciál předcházející desátému One Piece filmu, třetí One Piece OVA

↓ One Piece Film: Strong World Episode 0 - Online ↓
-> Kissanime.to - EN
-> Youtube.com - EN

↓ One Piece Film: Strong World Episode 0 - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Mugiwara.cz - CZ

-> Ulož.to - EN - [10bit-Anime]

-> Torrent:



Goshida Rikyu x)
- Úprava: 21.05.2016 01:09