√Bestamvsofalltime ▪ Oversoul AMV

Autor: || Zveřejněno: 2.1.13

Yo!!

Napadlo mě, že se tu dlouho nemluvilo o žádném videu. Od té doby, co jsme sem naházeli rozcestníky na anime, se tu toho moc nového neukázalo, takže by to konečně chtělo nějaký článek. A protože Kamaru je zaneprázdněná ... čím jiným než jídlem, tak jsem tu já. Jak určitě víte, tak nejsem zrovna moc dobrý v psaní nějakých extra dlouhých článků, které má na nastarosti hlavně Kamaru, ale myslím si, že krátký článek na nějaké zajímavé AMV by mě mohl bavit a třeba to bude i dávat smysl. Dlouho jsem přemýšlel, jaké anime zvolit, protože One Piece a další populární anime se tu nachází docela často, tak jsem chtěl najít něco, co se jen tak často nevidí. Shodou okolností jsem narazil na jedno pro mě velmi známé AMV, které na jedno starší anime, jenž má za sebou už nějakých jedenáct let.

Anime, o kterém tu mluví, se jmenuje Shaman King a počeštile se tomu říká Král Šamanů. Jsem si docela jistý, že spousta z Vás zná tohle anime práve z dob, kdy ještě existoval Jetix, jeden z nejlepších programů mého dětství. Shaman King je anime, které navždy zůstane mým favoritem ... myslím, že stejně je na tom i Kamaru. Nebudete tomu věřit, ale ještě pořád schovává VHS kazety, na kterých má nahrané všechny díly, když je dávali v televizi. Česky dabing je neuvěřitelný, ale pořád lepší než v anime NARUTO, za který si všichni určitě uši trhají. Když měl tohle anime popsat několika slovy, tak se jedná o duchařské anime. Asakura You je mladý chlapec, který má sen stát se rockovou hvězdou, ten se ale brzo změní a přihlásí se do velkého turnaje o post krále Šamanů. Společně se samurajskou duší jménem Amidamaru a ustrašeným chlapcem Manta Oyamada se prodírají skrz hromady nepřátel, které postupně mění na spojence a společně se vydávají na cestu plnou dobrodružství, duchů a nepředvítalených zápasů. Nikdy jsem nebyl dobrý v popisu anime, takže se prosím zdržte kritiky x)

Jak už jsem se zmínil, je to jedno z mých velmi oblíbených anime, na které nedám dopustit. Jednu dobu jsem na něj koukal pořád dokola a umím ho snad celé zpaměti. Určitě tohle anime doporučuju, je poutavé, vtipné a má jen 64 dílů, které Vám utečou jako voda. Pokud máte čas, tak se rozhodně na tohle anime podívejte.

Když se vrátím k AMV, najdete v něm spoustu spoilerů. Pokud se chcete na anime podívat, tak rozhodně nedoporučuju koukat, na druhou stranu by Vás mohlo naladit na vlnu tohoto anime, takže pokud se nebojíte drobých spoilerů, tak se koukněte.

Anime: Shaman King


AMV je staré asi dva roky, možná trochu méně. Najdete ho na channelu známé editorské skupiny TheBestAMVsOfAllTime, u které Vám odporučuju zajít si zkouknout další úžasná AMV!! Rozhodně stojí za to a určitě nebudete litovat. Nepatří mezi nejlepší, ale i přesto je to jedno z mých oblíbených videií na toto anime. Doufám, že v něm také nějakou tu zálibu najdete a rozhodnete se třeba i rovnou na anime podívat. Za zkoušku nic nedáte x)

Goshida Rikyu x)

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!