Bongcheon-Dong Ghost

Autor: || Zveřejněno: 3.1.14


Tentokrát se zaměříme na něco jiného, než obyčejné hry. Tohle je jeden strašidelný komiks (Manhwa). Vím, že se nedá považovat za hru, ale prostě ... nějak se mi chce se o tento komiks s Vámi podělit a trochu Vás postrašit :3

Tvůrce:
HORANG, Korea

Příběh:
"Příběh je založen na tvrzení očitých svědků."

Unavená školačka se vrací domů z nočního studijního zasedání ve škole. Když se ale blíží ke svému bytu, uvědomí si, že na ulici nejsou žádní lidé, jako tomu bývá jindy. Protože byla vystrašená, sklopila zrak k zemi a pokračovala v chůzi. Ale objevil se před ní stín. Bylo to divné, jelikož na ulici žádní lidé nebyli. Když vzhlédla, uviděla postavu - zmrzačenou ženu, která kráčí před ní.

Žánr:
Horor!! Tohle je opravdu čistej horor!! Člověk by si řekl, že to nebude tak strašidelný, vždyť to je jenom komiks, tak čeho se bát? Ne, neříkejte si to, je to strašidelnější než Slender!! xD (No dobře, to trochu přeháním xD)

Komiks si můžete přečíst tady:
-> Comic.naver.com - Anglicky
-> Comic.naver.com - Korejsky (Originál)
-> Blog.asiantown.net - Anglicky

↓ A teď ... můj názor xD ↓
Co se týče mého názoru - je to nejstrašidelnější komiks, který jsem kdy četla!! T^T
Opravdu, až si ho přečtete (nebo ti, co ho už četli xD), tak se mnou budete určitě souhlasit xD Žádnej strašidelnější jsem nikdy nečetla!!! O_o Ale pro zábavu je to opravdu dobré :3 Když se potřebujete opravdu hodně odreagovat, tak doporučuju. Sice to funguje jenom jednou (i když já se leknu pokaždé xD), ale myslím, že pár z Vás si to bude pamatovat hezky dlouho :3

Nejlepší je to číst ve tmě, to je pak zážítek ještě lepší!! :3

A teď půjdem trochu hlouběji do děje ... takže pozor!! SPOILERY EVERYWHERE!! ... xD



"UPOZORNĚNÍ
Tenhle webtoon (manhwa) je speciální hororový díl pro tohle letní období.
Jelikož obsahuje šokující scény, tak by čtení měli uvážit těhotné ženy, starší lidé a ti, kteří trpí vážným zdravotním stavem."

"Příběh je založen na tvrzení očitých svědků."

Tohle je upozornění, které se docela složitě překládá, ale snažila jsem se :3
Označení "Webtoon" je jen jiné vyjádřejí pro korejský komiks, Manhwu. Tedy, je tím uveden jeden konkrétní druh manhwy a tím je manhwa, kde se její část "hýbe". (Pochopíte, až si nějakou přečtete xD)

Manhwa začíná večer o půl dvanácté, kdy se unavená školačka vrací z nočního studijního zasedaní ve škole. Ale jak jde ulicí, všimne si, že okolo nikdo není. Vždycky viděla večer spoustu lidí, protože bytový komplex, kde byla ubytovaná, byl pěkně velký. Protože byla vystrašená, tak se cestou domu dívala do země.


Ale najednou se před ní objevil stín, i když kolem nikdo nebyl. Když zvedla hlavu, aby se podívala na zdroj stínu. Uviděla ženu, která kráčela přímo před ní. Bylo vydět, že je zmrzačená, protože kulhala a snažila se jít rovně. Protože byla pomalá, tak ji brzo dohnala a mohla ji vidět o něco lépe. Vypadala, jako by celé její tělo bylo pokroucené. Připadalo jí to divné a tak raději zastavila. Žena k ní otočila hlavu a dívka strachy nemohla křičet - přesně tak, jak se to říká, když je někdo překvapen.

Žena se jí zeptala: "Kde je moje dítě?". Dívka byla vystrašená, a tak ukázala prstem na místo, které bylo nejdál a žena se vydala tam, kam ukázala. Když ji dívka nemohla vidět, otočila se a chtěla odejít na místo, kde je více lidí. V tom se ale ozval křik: "Ona tady není!!". Dívka se rychle otočila zpět a uviděla, jak se k ní žena rychle přibližuje.
Dále si nic nepamatuje. Řekli ji, že ji našel její soused v bezvědomí venku na zemi a odnesl ji domů.


Roku 2007 v bytovém komplexu v Bongcheon-Dong byla nalezena 33letá žena, která vyskočila ze svého bytu a zemřela na místě. Jmenovala se Cho, rozhodla se spáchat sebevraždu, protože ji zemřela dvouletá dcera, která ji byla svěřena do péče po rozvodu.
"Po tomhle incidentu, byla Cho několikrát viděna chodit okolo tohoto bytového komplexu."


↓ A ... můj konečný verdikt!! ... xD ↓
Heh, tak jak se Vám líbí příběh?? Děsivý, že jo?? xD
Myslím, že tohle nebudu už nikdy v životě číst a do smrti neusnu!! T^T Opravdu stašidelný příběh, doufám, že se mi nikdy nic takovýho nestane!! >_<
Je to zajímavá Manhwa ... zajímavej komiks. Ale tak na jedno přečtení, pak už to ztrácí své kouzlo (ale tokových věci je na světě hodně xD). Každopádně, myslím, že určitě stojí za to, si to přečíst. A pokud Vás to zaujme, tak na youtube.com si můžete najít i různé reakce od lidí, kteří tuto manhwu čtou xD

Dalé je ještě jedna podobná. Taky takováhle strašidelná :3 ... Ale tu Vám se dám až příště :3

Obrázky ... zdroj: Comic.naver.com

Sayonara, Minna-san :3
Baka-chan ... vyděšená na dvacet let dopředu!! O_o ... xD

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!