Videa - Instrumentálky (moje oblíbené :3)

Autor: || Zveřejněno: 22.3.13

Ciao!! *////*

Chtěla bych tu napsat takovej malej úvod do rubriky: Videa - Instrumentálky (moje oblíbené :3). Vím, že to zní docela hloupě, ale myslím, že by to tu chtělo. Protože takový blbosti dělám vždycky a bylo by divné, to zrovna tady vynechat. Pro začátek by to chtělo nějaké informace, co je vlastně tato rubrika zač. Jak už název napovídá, je to rubrika věnovaná speciálnímu typu hudby a tím je instrumentání hudba. Kdyby někdo nevěděl tak Instrumentálka, neboli Instrumentální hudba,je tvořena výhradně hudebními nastroji, což znamená, že se v této hudbě vůbec nezpívá. Pokud třeba naleznete písničku, kde mají tzv. solo hudební nástroje (a přestane se zpívat), tak tahle část se nazývá Instrumentální mezihra.

Myslím, že takovým nejznámějším příkladem instrumentální hudby je třeba skupina Apocalyptica nebo Two Steps From Hell. Instrumentální hudbu však nemusí tvořit pouze obyčejné hudební nástroje. Můžou to být také písničky od nejrůznější DJ, kteří skládají hudbu pomocí svých mixážních pultů. Podle mé vlastní definice patří do Instrumentálek všechna hudba, která se skládá ze zvuků hudebních nástrojů ať už těch klasických nebo počítačových, kde se nezpívá ani nijak jinak nezasahuje slovy. Jsem si docela jistá, že je tu spousta přesnějších definicí na internetu, ale tohle je ta moje vlastní, takže mě za ni prosím nemlaťte ostatními po hlavě >////<

Myslím, že to je asi vše, co jsem k této rubrice chtěla říct. Jen jsem chtěla tak trochu popsat, co do téhle rubriky vlastně budu přidávat, aby nedošlo k nějakým nedorozuměním. Žádná z těchto videií s hudbou nejsou moji tvorbou, práva patří jejich tvůrcům a vlastníkům. Vím, že kolikrát se nevyjadřuju moc jasně, je to jeden z mých zlozvyků. Proto doufám, že teď už všichni víte, co bude v této rubrice a co si představuju pod pojmem "Instrumentální hudba".


Baka Kamaru xD

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!