K2: Kill me, Kiss me

Autor: || Zveřejněno: 28.6.13

Zdroj: Egmont.cz

MANHWA: K2: Kill me, Kiss me; K2♥: Kill Me Kiss Me
Stav: Dokončeno (5 svazků, 34 kapitol)
Autoři: Lee Young-You
Žánry: komedie, školní prostředí, drama, romantika,
Datum vydání: 2000 - 2002

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> K2: Kill me, Kiss me - Příběh


When Tae Yeon Im finds out that the idol star that she's adored for ages is currently attending the same school as her identical cousin, Jung-Woo Im, she convinces her cuz to exploit their similitude and switch places, she will dress as him, attend his school and try to get close to her lover boy. And he will dress as her, attend her school and revel in its sea of babes. Or maybe he just likes wearing a skirt? The plan seems flawless until Tae learns of a bully named Ga-Wun Kim who likes to beat up on poor Jung-Woo. Meanwhile, Jung-Woo finds that being a woman might not be as thrilling as it seems.

When Tae Yeon Im finds out that the idol star that she's adored for ages is currently attending the same school as her identical cousin, Jung-Woo Im. She convinces her cousin to exploit their similitude and switch places, or maybe he just likes wearing a skirt? So, she will dress as him, attend his school, and try to get close to her lover boy. Meanwhile, he will dress as her, attend her school, and revel in its sea of babes. The plan seems flawless until Tae learns of a bully named Ga-Wun Kim who likes to beat up on poor Jung-Woo. While Jung-Woo finds that being a woman might not be as thrilling as perceived.

Tae Yeon je zamilovaná do studenta/modela Kuna. Se svým bratrancem, který je vzhledem úplně stejný jako ona, si vymění místa. Jung Woo, tedy bratranec naší hrdinky, se ocitá na dívčí škole, kde byla Tae Yeon dost oblíbená. A naopak naše hrdinka si musí za své "dvojče" schytat jeho problémy. Nikdo netuší, že Tae je dívka, a tak se tu pomalu rýsuje jakýsi milostný trojúhelník doplněný o platonickou lásku. Skončí nakonec Tae Yeon se svým idolem Kunem, nebo s někým jiným? Que-min, spolu se svými kamarádkami, jsou jedněmi z Klubu Krásných Kluků, a je takovou ochránkyní ostatních kamarádek. Má totiž sílu, kterou leckterá holka nemá. Kvůli ochraně úžasného Jung Wooa se zaplete s gangem, kterému velí Ghoon-Ghahm. Que-min se později snaží navázat kontakt s Jung-Wooem, zjišťuje ale, že si ji z onoho dne, kdy ho zachránila, nepamatuje. Po událostech, ve kterých je zapletená hlavně naše hrdinka, musí Que-Min začít chodit s Ghoon-Ghahmem, aby ochránila Jung Wooa. Čím víc ho ale odmítá, tím zvláštnější pocity k němu cítí. Jak se nakonec věci vyřeší mezi Que-Min a Ghoon-Ghahmem? Vzpomene si Jung Woo na Que-Minino jméno?

-> K2: Kill me, Kiss me - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ K2: Kill me, Kiss me - Online Read ↓
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN
-> Mangahere.co - EN

↓ K2: Kill me, Kiss me - Download ↓
...

- Manhwa je k dostání i u nás v knihkupectvích *////*

Baka Kamaru xD
- Úprava: 08.03.2017 20:54

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!