Kamaru právě překonala další narozeniny!!

Autor: || Zveřejněno: 24.8.15


Yohoho, Yarodomo!!

Děláme to každý rok a ani dnešní rok nebude výjimkou. Mám totiž dneska (well, když zveřejním tenhle článek, tak to bude pravděpodobně už "včera") narozeniny a musím se Vám všem pochlubit, co jsem dostala!! Oslava už byla sice včera. Tedy, trvala pomalu až do dnešního rána, ale to už jsou jen malé detaily. Víte moc dobře, jak moc se ráda chlubím a také víte, že sem dávám oznámení každý rok. Musím říct, že narozdíl od Goshiho-sama jsem nadšená pokaždé, když jsem o rok starší. Vždycky si říkám, že se konečně věkově přibližuju Goshimu-sama a nemůže mi říkat, jaký malý děcko ještě pořád jsem. Ale pak má v prosincu narozeniny Goshi-sama a já jsem zase zpátky ve své depresivní náladě. Jsme od sebe věkově asi pět let a on nikdy nemine příležitost mě označit za malé děcko!! Jednou, až se dostanu z náctiletých, tak mu ukážu, že už nejsem malé děcko, ale dospělý jedinec!!

I přesto, že tenhle článek dělám každý rok, tak jsem přemýšlela, jestli ho mám udělat i letos. Ale nakonec zvítězil fakt, že stejně nemám nic jiného na práci, takže budu pokračovat ve svém flákání a napíšu tenhle článek na blog. Víte, tyhle prázdniny jsou ty nejdelší, který za život dostanu. Už sedím doma víc jak tři měsíce a opravdu na mě začíná doléhat nuda. Navíc ještě prázdniny neskončili a mám před sebou ještě další měsíc nudy. Chápu, že spousta lidí by za to byla ráda, ale já nejsem ten typ, co by zvládl vysedávat doma dýl, jak dva měsíce normálních prázdnin. Sice je to fajn, člověk nemusí myslet na školu, může se válet doma a zápasit s ledničkou, ale i tak. Poslední dobou jsem dost protivná a Goshimu-sama to začíná lézt na nervy. Jsem dokonce natolik líná, že ani nepíšu žádné články na blog. Opravdu, myslím, že moje lenost nezná hranic!! Teď jsem se konečně dokopala k sepsání aspoň tohoto krátkého, arogantního článku, kde se začnu pěkně vytahovat a chlubit všema věcma, co jsem dostala k narozeninám. Nemáte vůbec žádnou povinnost si tohle nechat líbit, nemusíte tento článek číst a už vůbec si jej prosím neberte k srdci.
 
Pro ty z Vás, kteří si i tak přejí pokračovat, tak "Celý článek" je Vám k dispozici!!
 
 
Zajímalo by mě trochu, kdy tenhle typ článků začal vycházet. Tipuju tak dva nebo tři roky zpátky. Ty dva je trochu víc reálnější, možná že jsem začli teprve loni. Vím, že Goshi-sama nerad píše o svých narozkách. Jeden z hlavních důvodů je fakt, že své narozky neslaví. Nezajímají ho, radši je někde zalezlej v nějaké díře v poušti a hledá prastaré kosti či základy nějaké zříceniny. Né, že bych mu to nepřála, ale mohl by si se mnou aspoň sníst dort!! Vůbec mi nejde jenom o jídlo!! Nebo cokoliv jiného. Poslední dobou si tu pořád jen stěžuju a nepíšu o ničem jiném, než o tom, jak je ke mě život a Goshi-sama nepsravedlivej. Chápu, proč tyhle články nikdo nemá rád, taky by se mi nechtělo něco takového číst. Radši nechám tohoto kecání, nebudu rozebírat, proč někdo nerad slaví své narozky, je to jeho věc, a posunu se dál. Rychle se dostanu k pointě článku a pak ho rychle ukončím. Mám tu totiž rozdělanej jeden mnohem zajímavější článek, o který se s Vámi chci podělit.

Nemůžu si pomoct, ale miluji oslavy. Hlavně protože je na nich spousta jídla. Bylo by mi úplně jedno, kdyby mi nikdo nedal žádný dárek. Tak dlouho, dokud bych měla oslavu s dortem, pořádnou náloží jednohubek a chlebíčků a nějaké ty brambůrky na zobání!! Není to tak, že bych si nevážila toho, že mi někdo něco pořídí. Jsem vždycky šťastná jako blecha, když od někoho něco dostanu a lidé v mém okolí vědí, že nejradši mám jídlo. Takže dostavám spoustu čokolád a dalších sladkostí! Ale já jsem od přírody hodně jednoduchej a nenáročnej člověk, kterému k radosti stačí opravdu velmi málo. A taky jsem ten typ člověka, co se pořád omlouvá a děkuje. Většinou i tak měsíc po tom, co se samotný incident odehrál. Ale myslím, že to o mně snad už každý ví.

 
Každopádně, tady máte pár fotek dárků, co jsem dostala! Úplně dokonalý dárek jsou hodinky, které jsem dostala od mých rodičů. Další úžasný dárek je od mé sestřičky, která mi pořídila novou herní klávesnici, která barevně svítí!! A také nesmím zapomenout zmínit povlečení na malý polštářek, co jsem dostala od kamarádky, protože je na něm Luffy!! Samozřejmě jsem opravdu vděčná i za všechny ostatní dárky. Dostala jsem spoustu čokolády, také jedno cool přáníčko a speciální belgickou čokoládu. Oh, a ještě obrázek mé oblíbené postavy z hry Resident Evil, který nakreslila má kamarádka. Nebudu ho sem dávat, protože mě o to poprosila, ale i tak jsem Vám to chtěla říct. Vím, že tohle je článek plný chlubení, ale byli jste varování a já se neuvěřitelně moc ráda chlubím!!
 
Mám tu také fotku mého dortu! Dorty mi každý rok peče moje maminka, kterou opravdu obdivuji za to, že má se mnou nervy a dokáže splnit i moje nejvíc stupidní přání, které mě napadne. Tentokrát jsem se rozhodla, že maminku potěším a vybrala jsem si jeden z lehčích dortů. Byl to snad ten nejlehčí dort, jaký mamka kdy dělala. Najdete ho hodně na internetu, to rovnou přiznám, je podle nápadů a obrázků na googlu, nebudu to zapírat. Ale trochu jsme to také vylepšily tím, že jsme dovnitř napekly barevné těsto. Neměly jsme doma moc barev, takže jsme měly jen zelené a modré, k tomu jsme přidaly oříškové a normální a udělaly jsme čtyř barevný kulatý dort, který jsme obskládaly tyčinkami a posypaly lentilkami. A tradá, jedna mašle a nejkrásnější dort je na světě!! *//////*
 
 
No, a to je asi tak všechno, o čem bych se tu chtěla zmínit. Minimálně mě nic víc nenapadá, takže to tu ukončím. Sice je to opravdu krátký článek, ale poslední dobou neděláme nijak moc dlouhé články všeobecně, takže tohle se přidá k těm kratším. Navíc, co dalšího by se dalo napsat k článku, kde si člověk jen stěžuje nebo se chlubí. Není na tom nic zábavného a ani záživného. Doufám, že jsem Vás neunudila k smrti. Vvím, že pro Vás opravdu není podstatné vědět, že jsem měla narozeniny a už vůbec je Vám k ničemu vedět, co jsem dostala k narozkám. Maximálně tak, kdyby jste se chystali mě vykradnout. Ale i tak jsem se chtěla pochlubit a třeba Vám trochu pomoct s výběrem dárku či dortu pro někoho z Vaších známých. Nikdy nevíte, kdy Vás může inspirace praštit do obličeje!!

Ještě jednou moc děkuji za přečtení tohoto článku a nezapomeňte si pořádně užít zbytek prázdnin!!

Baka-chan ... pro jednou se nestaráme o chyby xD

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!