DROPPED (KnB)

Autor: || Zveřejněno: 28.2.13

Yooo!! *////*

Tak jsem tu znova, tentokrát to není manga, ale AMV!! Jste rádi, že je tu také konečně něco jiného?? Nebo máte radši, když přidáváme hodně anime a mangy?? Tak či onak, našla jsem jedno naprosto úžasné videa, o které se tu prostě musím podělit. Jedná se o AMV na anime Kuroko no Basket, respektivě, spíše než AMV je to směs vtipných scének a hlášek s úžasnou hudbou v pozadí. A je to neuvěřitelně vtipné!! xD ... Vsadím se, že tu není nikdo, kdo by se nezasmál a pokud ano, tak se tomu budu smát sama. Přece jen se můžu smát čemu jen chci a tohle video si smích rozhodně zaslouží (a to nemyslím v nijak špatně!!). Pokud nevíte, o čem je Kuroko no Basket, tak je to sportovní anime o basketbalu. Kuroko Tetsuya je bývalý člen týmu Zázračné generace, ve kterém je každý člen něčím výjimečný. Když se tým rozešel a každý navštěvuje novou školu, Kuroko se rozhodl pro Seirin a přídává se také do tamního basketbalového klubu společně s dalším prvákem, talentovaným Kagamim Taigou, který je odhadlaný porazit všechny členy zázračné generace a stát tak navrcholku basketbalové ligy. Tak nějak bych tohle anime shrnula, ale když já to shrnutí píšu pokaždé jinak, tak je to vlastně úplně jedno >////<

Přestu s tím kecáním, aby jste si také mohli užít to video, protože je nehorázně úžasné ... a samozřejmě plné spoilerů!! Neříkejte, že jste nebyli varování!!


Anime: Kuroko no Baske


Pokud to mám zhodnotit, tak naprosto úžasný nápad na video a ještě úžasnější provedení. Moc se mi líbí, písnička je úžasná, editace perfektní a vybrané scénky legendární. Opravdu dobrá práce!! *////* ... Editorem tohoto videa je OhBirdsProduction, na jejím channelu najdete opravdu úžasná videa, která jsou podobná tomuto a nebo naprosto odlišná, každopádně jsou všechna parádní a zaslouží si Vaši pozornost!!

Baka Kamaru xD

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!