Hej, myslím, že mi úplně šíleně hrabe xD ... A Goshi-sama není vůbec překvapenej xD

Autor: || Zveřejněno: 4.5.13

Konbanwa!!

Pro začátek, název tohoto článku "Hej, myslím, že mi úplně šíleně hrabe xD ... A Goshi-sama není vůbec překvapenej xD" je naprosto nepodstatnej a ani vlastně nevím, jak mě napadl. Ale my jsme nikdy nebyli zrovna nejlepší ve vymýšlení názvů článků, takže musíte počítat s tím, že tu nic normálního nenajdete. Na druhou stranu to určitě není pro Vás není žádná novinka, nemám pravdu?? Chci tím říct, že mě osobně prý hrabe 24 hodin denně, sedm dní v týdnu, ale důvod, kvůli kterému mě hrabe, se velmi často mění. Momentálně je to kvůli anime, které jsme s Goshim-sama nedávno viděli a tím je Karneval!! Whaaa, Gareki je tak strašně cool a Nai tak strašně roztomilej!! *////* ... Ale ze všeho nejlepší je Yogi, který všechno totálně zabijí xD ... Je tu ještě někdo, kdo tohle anime viděl?? Také jsme dokoukali anime Psycho-pass (i když je to trochu delší doba), které je opravdu zajímavé a jedinečné anime s temnou atmosférou. Rozhodně obě tato anime doporučujeme!! *////*

A abychom nezaostávali, tak jsme začali koukat hned na dvě anime, BTOOOM - anime se zajímavým dějem a charaktery postav. Ještě nám zbývá pár dílů, ale opravdu jsem ráda, že jsme začali na toto anime koukat. Jako pravý opak jsme začali také koukat na anime Cuticle Tantei Inaba, o kterém jsem nedávno mluvila. Naprosto boží a vtipné anime, navíc ještě detektivní!! Ze všeho nejradši mám Ogina - nezničitelný policista!! *////* ... Určitě Vám všechna takhle anime doporučuju, nebudete litovat.

Tahle scéna mě totálně zabila xD

↓ Od teď už jen naše kecy xD ↓
Myslím, že bychom tady s tím výčtem anime mohli přestat, ne?? x)
Eh! ... Určitě jo xD
Fajn, pojďme se věnovat něčemu zajimavějšímu, třeba ... *přemyšlí*
Já něco vymyslím!! *skače radostí do stropu*
Ty?? Jseš si jistá?? Přemýšlení něčím, co nemáš, není zrovna jednoduché x)
*přemýšlí tak usilovně tím, co nemá, že ani nevnímá, co říká*
...

↓ Vysvětlení druhé části názvu tohoto článku xD↓
Když je teda Kamaru zabraná hluboko do jejích myšlenek, mohl bych tu napsat také pár slov. Jako první, jsem si docela jistý, že všichni tušíte, proč mě to vlastně ani překvapuje. Šilenost je tady na pořádku dne, obzvláště ze strany Kamaru, ale není moc podstatné. Místo toho bych tu na Vás měl takovou menší otázku ... nebo spíše prosbu. Jelikož koukáme na anime velmi často a v hojném počtu, tak nám pomalu mizí náš seznam. Proto bych Vás rád požádal o nějaké typy na zajímavé anime, které se Vám zalíbili nebo Vás nějakým způsobem zaujaly. Rozhodně se nebojte podat jakýkoli návrh, určitě přijímáme naprosto cokoliv x) ... Teď, když o tom tak přemýšlím, tak v úterý byly čarodky, že?? Chce se někdo přiznat?? Kolik čarodějnic nám tu tajně přežilo?? Já vím o jedné, které se mi nepodažilo zbavit x)
Ah-ha!! Ty jsi chtěl upálit mě!! TT////TT
Jen jsem se chtěl zbavit zlozvyku x)
Já jsem snad tvůj zlozvyk?! TT////TT
Né ty osobně, ale díky tobě jich pár mám x)
Jako třeba??
Třeba oslovovat tě "otroku" a rozkazovat ti. Nebo také mám neustálé nutkání tě poplácávat po hlavě, což ani nevím odkud se to vzalo a proč x)
Oh, to pravděpodobně děláš, protože to nesnáším >////<
Z mého pohledu tě to činí neuvěřitelně šťastnou *andělský úsměv*
... To se ti jen zdá!!
Co takhle něco sladkého?? x)
Oh!! Co?!! *////*
Záleží na tom, jak moc budeš hodná x)
Jsem hodná, strášně hodná!! Nejhodnější člověk na Zemi ... ne, ve Vesmíru ... vlastně i mimo Vesmír!! *////*
Tak to jsem rád, že si rozumíme x)
Yeah!! *////*

On je tak zlatej ... byl by hřích ho sem nedat *////*

Oh, teď jsem si ještě tak uvědomila, že za sebou už máme také První máj, že?? Né, že bych na to nějak hrála, ale poslední dobou o to slyším naprosto všude, tak jsem se chtěla poptat, kolik z Vás uschlo stejně jako ja?? Já usychám pravidelně už tak ... hodně let. Ale doufám, že Vy všechny pěkně pokvetete!! A pokud ne, tak už běžím s konvičkou!! Rozhodně Vás v tom nenechám *////*
Takže ty každoročně usycháš?? Kde?? Vůbec na to nevypadáš x)
Všude!! ... Ale né, že by mě to nějak vážně ovlivnilo ... xD
Podle mě opravdu neschneš a nemyslím si, že někdy zestárneš, už posledních deset let vypadáš pořád stejně x)
To má být narážka na mou výšku?!
To rozhodně ne x)
Jen aby!! Já jsem na svou výšku háklivá!!
Jsem rád, že si stojíš za svým x)
Hehe *////*

Baka Kamaru xD a Goshida Rikyu x)

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!