One Piece AMV - The Core

Autor: || Zveřejněno: 8.1.13

Yo!

Tak nějak, omlouvám se Vám za nadměrný počet článků, které věnujeme jakékoliv blbosti, jenž se týká One Piece. Nechceme tu z toho dělat "blog zaměřený na One Piece", teda alespoň já to tak nechci a cosi mi říká, že Kamaru se mnou určitě souhlasí. I přesto si ale nemůžeme pomoci a stále sem přidáváme videa a další články, ve kterých se název "One Piece" objevuje velmi, až pře-velmi často. I tak se ale nebudu držet zpátky a tento článek napíšu a vydám, i když je to ohledně toho posvatného anime, které je tu teď velmi často. Důvod pro jeho častý výskyt je velmi prostý, právě se s Kamaru na tohle anime koukáme, tak nějak doháníme díly tohoto anime, které jsme neviděli a znova se dostáváme do naší "One Piece nálady", kdy nemluvíme a nepřemýšlíme o ničem jiném. Počítám s tím, že už některé nebo možná i většinu z Vás začíná pěkně štvát, ale na druhou stranu dostáváte i porci dalších anime článků, které mají s One Piece společných snad jen pár žánrů. Takže nechci slyšet žádné stěžování se na nadměrnost těchto slov (One Piece) a raději se teď usaďte pohodlně v křesle a připravte se na následující, sotva tři minuty dlouhé video ASMV.

Pokud někdo z Vás nezná zkratku ASMV, jedná se o "Anime Story Music Video", jednoduše je to AMV, ve kterém najdete i část příběhu samotného anime, obvykle spolu s hlasy některých postav. Za mě ... já mám tyto videa opravdu rád, mnohem radši něž klasická AMV, ale musí být opravdu dobře udělané. Tohle video Vám chci ukázat hlavně pro to, abych Vás donutil se na tohle anime podívat, funguje totiž také jako trailer, a podle mě opravdu dobrý trailer. Rozhodně tohle video doporučuji všem, kteří mají o tohle anime zájem, nejen že Vás to naladí, ale taky Vám ukáže některé z úžasných a legendárních scén. V první řadě, pokud nemáte ponětí, co je One Piece vlastně zač, tak se jedná o dobrodružství mladého chlapce, který se vydává na moře za svým snem stát se Králem pirátů a nalézt legendární poklad One Piece. Během své cesty za svým snem se mu podaří sestavit silnou posádku a společně rozráží vlny moře, plného pirátů, mariňáků, mořských monster a dalších nebezpečí. Věřte mi, jakmile překonáte prvních dvacet dílů, tak už Vás tohle anime nepustí!! x)

Anime: One Piece (do dílů 455 a scény z některých filmů)


Rozhodně funguje dobře jako trailer, je povedené a dokáže člověka naladit na tu správnou vlnu. Nejen, že hudba je dokonalá, kdybych měl soudit tohle, tak hudba od Future World Music se velmi hodí k videiím podobného typu, ale i editorská práce je opravdu dobrá. Nejsem přeborník v editování či něčem podobném, ale kvalitní video poznám a tohle je jedno z nich. Editorkou je Thallasin, můžete ji najít také pod přezdívkou TheLethasson, bohužel, její nové channely už nejsou aktivní, ale na channelu Thallasin můžete najít ještě další zajímavá videa. Opravdu mě mrzí, že její channely byly zrušeny, její videa jsou opravdu velmi dobrá a stojí za zkouknutí!!

Snad Vás moje kecání moc nenudilo a video se Vám zalíbilo stejně jako nám. Určitě dejte One Piece šanci, i když je to delší anime, stojí za Vaši pozornost!! x)

Goshida Rikyu x)

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!