- Albert Einstein
 

Yohoho, Yarodomo!!

Jak je to dlouho, co jsem takhle naposled někoho pozdravila?? Jak je to dlouho, co jsme naposledy vytvářeli vykecávací článek?? A jak je to dlouho, co jsme vůbec nějaký článek napsali?! Nebudete tomu věřit, ale úplně tady na to pěkně sprostě a z vysoka kašleme. Pravděpodobně tomu ani nepotřebujete věřit, protože je to bohužel velmi krutá realita. Původně jsem měla v plánu tu napsat aspoň deset omluvných odstavců, dalších pět s výmluvama a aspoň dva s tučnou dávkou nostalgie. Nakonec z toho ale sešlo. Můžete za to poděkovat Goshimu-sama, který na Vás všechny myslí a nechce, abyste se tu unudili k smrti, nedej bože ztratili chuť na náš blog vůbec ještě někdy zabloudit >////< ... Na druhou stranu by se ale hodilo tu aspoň pár řádků o těchto tématech prohodit, jen tak čistě ze slušnosti. Proto se oba dva moc omlouváme za naši neaktivitu, ale ačkoliv jsem doufala, že se začátkem nového školního roku najdu spoustu volného času, který se mi přes prázdniny nedostával, bohužel je to teď s mým volným časem ještě mnohem horší. Nevím, jestli je to tím, že jsem posledním rokem na vysoké a nebo jestli si prostě jen nedokážu správně rozložit čas tak, abych v něm nějaké místo uvolnila. Goshi-sama je zase až po uši zahrabaný ve svých historických knihách o ... historii a nemá čas na přítomnost. Proto se to tu pravděpodobně ještě nějakou dobu bohužel nerozjede na plné obrátky, jak tomu kdysi bývalo. Až dokončím školu, tak opravdu doufám, že budu mít více času, ale silně o tom pochybuju.
 
 Zdroj: Big5.x-weibo.net

DRAMA: The Boy Next Door; Sseomnam; Flirty Boy and Girl; Some Guy
WEBTOON: Some Guy
Ve znacích: 썸남
Stav: Dokončeno (15 dílů) ... 7 minut/díl
Autoři: Bae Cheol Wan
Režie: Yoo Il Han, Oh Soon Sung
Žánry: komedie, ze života, školní prostředí, sousedi, BL, drama, romantika
Datum vydání: Duben 2017
Země původu: Jižní Korea

-> MDL / IMDb / WIKI

-> The Boy Next Door - Příběh
Dva sousedi, jenž jsou oba studenti stejného věku, na sebe mají ohromné štěstí a setkávají se, i když po tom ani jeden z nich netouží. Jednou se ale z technických problémů musí jeden z nich nastěhovat ke druhému a jejich přátelství začne pomalu kvést. S tím ale také vzroste míra nedorozumění a náhod, které jejich kamarádku a okolí donutí myslet si, že jsou homosexuální pár.

Kdyby si někdo chtěl přečíst webtoon, >tady< je korejsky.

↓ The Boy Next Door - Online ↓
-> Youtube.com - EN

↓ The Boy Next Door - Download ↓
-> Gcinee.com - EN
Zdroj: Big5.x-weibo.net

DRAMA: Yandai byway no.10; YanDaiXie Street No.10; Yandaixiejie St. No. 10; No.10 Skewed Tobacco Pouch Street
NOVELA: yan dai xie jie 10 hao
Ve znacích: 烟袋斜街10号
Stav: Dokončeno (10 dílů) ... 20 minut/díl
Autoři: Jian Zou Pian Feng
Režie: ...
Žánry: romantika, BL, drama, komedie, ze života
Datum vydání: Květen 2016 - Červen 2016
Země původu: Čína

-> MDL / IMDb / WIKI

-> Yandai byway no.10 - Příběh
Podivín, s neobvyklým vkusem a chováním, Liang Ze je spisovatel, jenž právě reší problémy s jeho domácími mazlíčky, činčilami. Jelikož si už sám neví rady, rozhodne se navštívit zverimex, aby se o jeho dva mazlíčky postarali. Setká se tak s pohledným a milým majitelem malého obchůdku, Hang Hang, který mu s činčilami pomůže a nechá si je v obchodě. Liang Ze proto každý den navštěvuje zverimex, a postupem času se z něj a Hang Hang stanou dobří přátelé. Jenže jak čas plyne, Hang Hang se do mladého spisovatele zamiluje.

Zfilmovaná série obsahuje pouze první čas novely.
 
Kdyby si někdo chtěl přečíst novelu, >tady< je anglický překlad.

-> Yandai byway no.10 - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Yandai byway no.10 - Online ↓
-> Youtube.com - EN

↓ Yandai byway no.10 - Download ↓
...
Zdroj: Meilida.org

DRAMA: Beloved Enemy; 决对争锋; 针锋对决
NOVELA: Beloved Enemy (Zhen Feng Dui Jue)
Ve znacích: 决对争锋
Stav: Dokončeno (15 dílů) ... 35 minut/díl
Autoři: Shui Qian Cheng
Režie: Sun Cheng Zhi
Žánry: akce, romantika, násilí, drama, business, náznaky BL
Datum vydání: Srpen 2017 -Řijen 2017
Země původu: Čína

-> MDL / WIKI

-> Beloved Enemy - Příběh
Gu Qing Pei je elitní obchodník, který je ve svém oboru velmi úspěšný. Jenže hned první den při nástupu do nové firmy mu jeho nový zaměstnavatel hodí na krk jeho nevychovaného a arogantního syna, Yuan Yang. Ten hned vidí skrz jeho převářku, bohužel je ale Qing Pei pod ochranou jeho otce, a tak se s ním nemůže vypořádat pomocí násílí, jak je zvyklí. Místo toho se jej snaží dostat do nejrůznějších problémů, se kterými si ale Qing Pei dokáže snadno a klidně poradit. Yuan Yang se ale nevzdává, a když požádá své přátelé, aby zjistili něco o minulosti Qing Pei, podaří se mu najít jeho skrytou slabinu.
 
Zatímco ve filmu jsou jen opravdu malé záblesky BL, původní novela je ve skutečnosti opravdové BL. Gu Quing Pei je extrémně přitažlivý gay a úspěšný obchodník, zatímco Yuan Yang je mladý a přidrzlý kluk z vojny. Zpočátku je jejich vztah velmi nepřátelský, když se jeden druhého snaží dostat na kolena. Dokonce spolu mají i nedobrovolný sex. Postupem času se však jejich pocity vůči tomu druhému mění a jejich vztah se začne s každým dalším vývojem jejich charakteru zlepšovat.
 
Pokud má někdo zájem, novelu si může přečíst > zde < v angličtině.

-> Beloved Enemy - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Beloved Enemy - Online ↓

↓ Beloved Enemy - Download ↓
...
 Zdroj: Facebook.com

DRAMA: Advance Bravely; Shi Bu Ke Dang; Unstoppable; Advance Bravery; sheng shi;  势不可挡
NOVELA: Shi Bu Ke Dang
Ve znacích: 盛势
Stav: Dokončeno (30 dílů) ... 30 minut/díl
Autoři: Chai Ji Dan
Režie: Dragon
Žánry: akce, romantika, bojové umění, násilí, BL, drama
Datum vydání: Srpen 2017 - Březen 2018
Země původu: Čína

-> MDL / CSFD / IMDb / WIKI

-> Advance Bravely - Příběh
Xia Yao je playboy, šampion v bojovém umění kickbox a pochází z bohaté rodiny. Yuan Zong je bývalý voják, který založil podnik pro trénování bodyguardů a bezpečí a radost jeho sestry, Yuan Ru, je pro něj vším. Yuan Ru se ale zamiluje do Xia Yao, který o ní nemá ovšem jediný zájem a vyhíbá se jí, kdykoliv má možnost. Proto se rozhodne požádat svého bratra, aby ji pomohl dostat se přes jeho nepřístupnou bariéru. Když se ale s Xia Yao poprvé setká, probudí se v něm nevídané pocity. A válka o přízeň Xia Yao mezi sourozenci začíná.
 
Kdyby někdo měl zájem, může si přečíst původní novelu > zde < v angličtině.

-> Advance Bravely - Obrázky / Videa / Ostatní

↓ Advance Bravely - Online ↓
-> Kissasian.sh - EN
-> Youtube.com - EN
-> Youtube.com - EN (lepší kvalita)
 
↓ Advance Bravely - Download ↓
-> Baalberith-titulky.wixsite.com - CZ titulky (po 17tý díl)
 
-> Gcinee.com - EN
Zdroj: Twitter.com

ANIME: DAYS
Ve znacích: デイズ
MANGA: DAYS
Stav: Dokončeno (24 dílů) ... 24 minut / díl
Autoři: Tsuyoshi Yasuda
Režie: Koonosuke Uda
Studio: MAPPA
Žánry: sportovní, školní prostředí, fotbal, akce, komedie, drama, přátelství, Shounen
Datum vydání: Léto 2016 (Červenec 2016 - Prosinec 2016)

-> OP / AP / AKICHAN / MAL / AniDB / WIKI

-> DAYS - Příběh
Slabý, neschopný, plachý, bez jakéhokoliv talentu, Tsukushi Tsukamoto je naprosto dokonalý terč pro delikventy, kteří si rádi dovolují na slabší, aby si tak zvýšili své sebevědomí. Jednu osuduvou noc se však setká s pohledným a talentovaným, fotbalovým geniem jménem Jin Kazama, který mu pomůže zahnat delikventy a pozve jej na fotbalový zápas. A právě tady se Tsukushi zamiluje do fotbalu a rozhodne se přidat do školního týmu společně s Kazamou. Jenže bohužel nemá na sporty vůbec žádný talent, Seiseki tým je celostátně proslulý a hrozí, že neprojde ani přijímacím řízením. Přesto se mu ale podaří se k týmu přidat s jeho jedinou zbraní - utíkat přímo vpřed. Motivován ostatními členy týmu tvrdě trénuje, aby mohl na hřišti stát společně s Kazamou.

↓ DAYS - Online ↓
-> Kiss-anime.sw - EN (+ OVA)
-> Youtube.com - EN (+ OVA)

↓ DAYS - Download ↓
 
Zdroj: Allout-anime.com

ANIME: All Out!!
Ve znacích: オールアウト!!
MANGA: All Out!!
Stav: Dokončeno (25 dílů) ... 24 minut / díl
Autoři: Shiori Amase
Režie: Kenichi Shimizu
Studio: TMS Entertainment; MADHOUSE
Žánry: sportovní, školní prostředí, rugby, akce, komedie
Datum vydání: Podzim 2016 (Řijen 2016 - Březen 2017)

-> OFP / AKICHAN / AP / MAL / AniDB / WIKI

-> All Out!! - Příběh
Gion Kenji je velmi energetický a neústupný středoškolák, který ovšem celý život zápasí s nespravedlností přírody. Je totiž malého vzrůstu, proto pro něj byly všechny sporty vždycky obtíží, to vše ale hodlá s nástupem na novou školu změnit. Když se setká s vysokým a silným, přesto ovšem plachým a ubrečeným, Iwashimizu Sumiakim, kterého touží přidat do svého týmu všechny sportovní kluby na škole, naskytne se mu příležitost vyzkoušet sport, který nikdy předtím neviděl, rugby. Ačkoli se Iwashimizu zapřísáhl, že rugby už nikdy v životě hrát nebude, na Gionovo naléhání se nakonec oba dva do tohoto sportovního klubu přidají. Zdejší rugbyový klub se všat potýká hned s několika problémy, chybí mu trenér, nemá žádnou podporu od školního dozoru a pro okolí je jen slabým soupeřem. Mladí nováčci však svým příchodem pořádně zamotají vodami starého týmu a nová, světlejší budoucnost se objevuje na dosah.

↓ All Out!! - Online ↓ 

↓ All Out!! - Download ↓
-> Animeout.xyz - EN
 
->  Torrent
 Zdroj: Dsdramas.wordpress.com

DRAMA: HIStory1: My Hero
Ve znacích: ...
Stav: Dokončeno (4 díly) ... 20 minut/díl
Autoři: Chang Ting-fei
Režie:Tang Yi
Žánry: romantika, BL, drama, ze života, nadpřirozeno
Datum vydání: Únor 2017
Země původu: Taiwan

-> DFA / MDL / IMDb / WIKI

-> HIStory1: My Hero - Příběh
Lan Xi zemřela kvůli nehodě. Její duch se však setkal s andělem a podařilo se ji usmlouvat odložení její smrti. Aby se vrátila zpět do života ke svému milovanému, musí nejdříve najít schránku pro svou duši, kterou by mohla ovládat a k tomu se ji zrovna hodí tělo Gu En Ren, jehož duše je velmi slabá. Když se ji podaří jeho tělo posednout, anděl ji dává šanci k navrácení k životu, ale musí během sedmi dnů dostat od svého bývalého přítele, Yin Xiong, polibek z pravé lásky. Jenže Lan Xi už není sama sebou, ale pobývá v chlapeckém těle. Pro Lan Xi se tak objevuje velká výzva v podobě znovuzískání lásky, jenž byla její smrtí ztracena.

HIStory1: My Hero - Online ↓
-> Youtube.com - EN - 1. díl / 2.díl / 3.díl / 4.díl

HIStory1: My Hero - Download ↓
-> Gcinee.com - EN 
 
Zdroj: Youtube.com

DRAMA: Make it Right The Series; Ruk Auk Dern; make it right the series: rakokdoen; MAKE IT RIGHT THE SERIES รักออกเดิน
Ve znacích: รักออกเดิน
Stav: Dokončeno (12 dílů) ... 45 minut/díl
Autoři: Badboyz
Režie: New Siwaj Sawatmaneekul, Andy Rachyd Kusolkulsiri, Cheewin Thanamin Wongskulphat
Network: Channel 9
Žánry: romatika, školní prostředí, BL, drama, přátelství, dospívání, ze života
Datum vydání: Květen 2016 - Červenec 2016
Země původu: Thajsko

-> DFA / MDL / IMDb / WIKI

-> Make it Right The Series - Příběh
Fuse je přátelský a citlivý středoškolák, který právě prožívá nejhorší okamžik svého života. Jeho přítelkyně jej podvedla s jiným a Fuse se přes tuto zradu nedokáže přenést. Proto se rozhodne svůj zármutek zapít, sejde se s přáteli v hospodě a netrvá dlouho než se mu podaří se opít. Jenže na večírku potká svého kamaráda Tee, který se o jeho opilé já má postarat a nakonec se tu noc spolu vyspí. Musí se tak vypořádat s novými pocity, které chová ke svému kamarádovi a s kritickým pohledem společnosti. Nakonec ale zjišťuje, že není jediný, jenž se potýká s takovými problémy.
 
Pokud má někdo zájem, tak tady je > odkaz < na novelu v angličtině. Přeloženo je ale bohužel jen 22 kapitol zatím.

Make it Right The Series - Online ↓
-> Kissasian.ch - EN
-> Youtube.com - EN
-> Youtube.com - EN (díly jsou rozděleny na části)

Make it Right The Series - Download ↓
 ...

Zdroj: Pantip.com

DRAMA: Love Sick The Series; Love Sick The Series: Rakwun Wairunsaep
NOVELA: LOVE SICK: The Chaotic Lives of Blue Shorts Guys; love sick: chunlamun num kangkeng namngoen
Ve znacích: รักวุ่น วัยรุ่นแสบ
Stav: Dokončeno (12 dílů) ... 45 minut / díl
Autoři: INDRYTIMES
Režie:Andy Rachyd Kusolkulsiri
Network: Channel 9
Žánry: romatika, školní prostředí, BL, drama, přátelství, dospívání, ze života, komedie
Datum vydání: Červenec 2014 - Září 2014
Země původu: Thajsko

-> DFA / MDL / CSFD / WIKI

-> Love Sick The Series - Příběh
Phun je šťastně zamilovaný do své přítelkyně, jenže jeho otec jej chce dát dohromady s dcerou jednoho z jeho přátel. Naštěstí má na své straně svou mladší sestru Pang, která by mu mohla pomoci přemluvit jejich otce. Jenže Pang je velký fanoušek BL (Boys' love) a přítelkyni svého bratra zrovna moc v lásce nemá. Proto se Phun rozhodne zeptat se spolužáka ze školy, Noh, aby hrál před Pang jeho přítele, naoplátku mu tak pomůže zvýšit rozpočet pro jeho školní Hudební klub. Problém ale teprve nastává, když se dva mladí středoškoláci sblíží a nakonec se do sebe doopravdy zamilují.
 
Pokud někoho zajímá novela, tak > zde < si ji může přečíst v angličtině.

Love Sick The Series - Online ↓
-> Kissasian.ch - EN
-> Youtube.com - EN

Love Sick The Series - Download ↓
...
 
Zdroj: Forum.soompi.com

DRAMA: Water Boyy: The Series
Ve znacích: รักใสใส..วัยรุ่นชอบ
Stav: Dokončeno (14 dílů) ... 45 minut / díl
Autoři: ...
Režie: Andy Rachyd Kusolkulsiri
Network: GMM 25
Žánry: romatika, školní prostředí, BL, GL, drama, přátelství, dospívání, ze života, sportovní, plavecký klub, milostný trojúhelník, věkový rozdíl
Datum vydání: Duben 2017 - Červen 2017
Země původu: Thajsko

-> DFA / MDL / IMDb / WIKI

-> Water Boyy: The Series - Příběh
Založeno na filmu z roku 2015 Water Boyy. Příběh sleduje strasti členů plaveckého klubu Ocean College.

Waii je kapitánem plaveckého klubu Ocean College, který je mezi jeho členy velmi populární. Se svým otcem a trenérem celého klubu má všem velmi složitý vztah, jenž se každou chvíli jen a jen zhoršuje. Jednou však trenér přivede nového člena, kterým je talentovaný Apo, jenž se má také stát novým spolubydlícím Waiie. I když jej ze začátku Waii neměl rád, postupně se spřátelili a Apo se stal plnohodnotným členem týmu. Jenže klubu hrozí jeho zrušení, jelikož už několik let nepřinesl škole žádné výsledky. Waii, jakožto kapitán týmu, je tak pod velkým nátlakem a musí vyřešit hned několik problémů, ke kterým se přidává i jeho na první pohled neškodné spřátelení s Apou.

Water Boyy: The Series - Online ↓
-> Kissasian.ch - EN
-> Youtube.com - EN

Water Boyy: The Series - Download ↓
-> Gcinee.com - EN
 
 
Zdroj: Viewasian.com

DRAMA: SOTUS The Series; Sotus The Series P with Mr. Waugh bad one; SOTUS: The Series: phi wak tua rai kap nai pi nueng
NOVELA: SOTUS พี่ว้ากตัวร้ายกับนายปีหนึ่ง
Ve znacích: SOTUS the series พี่ว้ากตัวร้ายกับนายปีหนึ่ง
Stav: Dokončeno (15 dílů) ... (13 + 2 speciální díly + 1 bonus) ... 45 minut / díl
Autoři: BitterSweet
Režie: Lit Samajarn
Network: One 31; LINE TV; GMM 25
Žánry: romatika, školní prostředí, BL, drama, přátelství, dospívání, ze života
Datum vydání: Srpen 2016 - Leden 2017
Země původu: Thajsko

-> DFA / MDL / AS / CSFD / IMDb / WIKI

-> SOTUS The Series - Příběh
SOTUS je univerzitní systém, kterým musí projít každý prvák, jenž chce studovat na Fakultě inženýrství. Jenže projít tímto systém pod nátlakem a šikanou od členů třetího ročníku, jenž mají prváky na starost, není nikdy jednoduché. Obzvláště když letošním vůdcem třetího ročníku je nelítostný Arthit, se kterým si už od pohledu není radno zahrávat. Jenže mezi prváky se objevuje odvážný a sebevědomý student Kongpob, který se nebojí svým seniorům postavit a nebezpečného vůdce dokonce i úmyslně provokuje. S každým dalším střetnutím se však jejich vztah začne pomalu měnit a do role vstoupí nevyzpytatelné a nekontrolovatelné pocity.

SOTUS je zkratka pro Seniority - respekt k starším ročníkům, Order - pořádek, Tradition - tradice, Unity - jednota, Spirit - duch.

SOTUS The Series - Online ↓
-> Kissasian.sh - EN
-> Youtube.com - EN

SOTUS The Series - Download ↓
-> Gcinee.com - EN

  Zdroj: Forums.soompi.com

DRAMA: 2 Moons The Series; Duean kiao duean the series
NOVELA: 2 Moons; Two Moons (3 kmihy)
Ve znacích: เดือนเกี้ยวเดือน
Stav: Dokončeno (12 dílů) ... 45 minut / díl
Autoři: Chiffon_cake
Režie: Kanchanapun Meesuwan
Network: One31
Žánry: romatika, školní prostředí, BL, drama, komedie, dospívání, ze života
Datum vydání: Květen 2017 - Červen 2017
Země původu: Thajsko

->  MDL / AS / IMDb / WIKI

-> 2 Moons The Series - Příběh
Příběh sleduje šest vysokoškolských studentů: Wayo, Ming, Phana, Kit, Beam a Forth.
 
Wayo Panitchayasawad (Yo) přichází na stejnou univerzitu jako jeho středoškolská láska Phana Kongthanin (Pha), aby mu tak mohl být nablízku. Jenže hned od prvního okamžiku jejich setkání si nevzájem nepadnou do noty a si Pha z Yo akorát utahuje. Když se ale pro Yo naskytne příležitost kandidovat do soutěže Hvězdy a Měsíce Kampusu, chopí se ji obouma rukama, protože tak dostane možnost vidět Pha, vítěze loňského kola, častěji. A třeba se mu tak podaří jejich vztah zlepšit nebo dokonce otočit úplně opačným směrem.
 
Pokud má někdo zájem, tak > zde < si může přečíst původní novelu v angličtině.

↓ 2 Moons The Series - Online ↓
-> Kissasian.sh - EN
-> Youtube.com - EN

↓ 2 Moons The Series - Download ↓

 
Yarodomo!!

Jelikož starý rozcestních kabátků je zaplněn, je potřeba pokračovat s tradicí a vytvořit nový!! Už se nám to tu pěkně hromadí a byla by škoda s tím přestat jen kvůli nedostatku znaků. Proto jsem se rozhodla vytvořit pokračování, ať to máme všechno pohromadě a s přehledem *////*
 
Yarodomo!! TT////TT
 
Nebudete tomu věřit, ale opravdu jsme se dostali k napsání dalšího článku!! Bohužel to ale nebude nic zajímavého, jen oznámení nového vzhledu blogu (jako kdybyste si toho nemohli všimnout i bez upozornění, nemám pravdu?? xD) a pár odstavců plných nesmyslů. Ostatně jako vždycky, článek o ničem, který se táhne dvě hodiny. Jinak by jsme to přece nebyli my >////< ... Věřím, že to spoustě lidí leze na nervy, spousta lidí to s přehledem ignoruje a ta nejmenší menšina si to možná občas i užívá. Jen si představte, že z toho necelého tisíce lidí, kteří náš blog týdně navštíví, se objeví jeden komentář, když máme obrovské štěstí. Není to zajímavé?? Člověk pak může vidět, že všechny ty tzv. návštěvy jsou tu vlastně jen kvůli tomu, že máme v nadpisu nějakého článku zrovna slovo (s největší pravděpodobností název anime), které čirou náhodou tohle množství lidí vyhledává. Snadno se to také dá vidět, když čirou náhodou najedu na úvodní stránku blog.cz a zjistím, že nejčtenějšími články ten den jsou anime články minimálně dva roky staré. Co se tím vlastně snažím naznačit?? Když to všechno podtrhnu a sečtu, tak náš blog má průměrnou týdenní návštěvnost maximálně tří lidí, které opravdu zajímá, co se na tomto blogu děje. Možná i to je přehnaně velké číslo.
 
Chtěl bych vidět ty tvoje počty prakticky. Na papíře.
O tom si nech zdát xD
Ještě pořád jsem tak nějak nepřišel na pointu tohohle odstavce. Chci říct, koho zajímá jestli se tu prostřídá tisíc lidí týdně a jen tři z nich se ve skutečnosti zajímají o tento blog?? Nepamatuju si, že bysme se někdy starali o návštěvnosti či popularitu??
O-ho-ho. K tomu se ovšem, milý pane, hned dostanu. Jak už jsi zmínil, ještě jsme se nedostali k pointě, která je velmi prostá a ve skutečnosti velmi důležitá. Fakt, že tu je tak málo lidí, které tento blog opravdu zajímá, nám dovoluje si tu na blogu dělat naprosto. cokoliv. co. chceme.
... Víš, i když to řekneš dramaticky, stejně je to největší blbost, jakou jsi kdy začala nějaký článek. Děláš, jako kdybysme někdy dělali něco, co jsme nechtěli x)
Když to ale shrneš, nezněla jsem děsně chytře a důležitě?? *////*
"Děsně" není slovo, které bych použil, vlastně ani "chytře" nebo "důležitě" není zrovna vhodné pojmenování.Tak nějak jsi tu popsala "problém" snad každé stránky. Ovšem, že na každé stránce se objevují lidé, kteří hledají třeba jen jednu danou věc. Od toho jsou vyhledávače a celkově celý internet je o tom, že něco hledáš a chceš na to odpověď. Náš blog je založený na odkazech na anime a mangu, proto se tu objevuje tolik lidí, kteří vlastně ani nemají ponětí, co je tohle za stránku, hlavně že najdou to, co hledají. Důvod, proč tu nemáme komentářě a celkově je naše "opravdová" návštěvnost tak malá, je naše neaktivnost, nezáživné články plné nesmyslů a hlavně ... není tu nic zajimavého, co by se dalo "prodat". Chápeš??
Jak jinak by jsi to teda nazval??
... Jsem rád, že tak přemýšlíš nad mou první větou. Pokračuj a jednou zvládneš pojmout informace z celého odstavce x)
Ale já to všechno chápu. Jen jsme oba příliš líní na to s tím něco udělat. Z mého pohledu je lepší mít tu méně věrných čtenářů, než hromady procházejících lidí xD
Máme tu pár sérií článků, které baví jak nás, tak i naše čtenáře. Proč se nevěnovat tomu?? Vždycky můžem vymyslet něco nového, ale někdy je lepší zůstat u starého, které už je zažité x)
Yeah, říká milovník historie. Jak ironické xD
Děkuji x)

Myslím, že by bylo lepší začít znova. Nějak se nám povedlo dostat do vod, které jsou ještě méně zajímavé, naž naše klasické vykecávání. Abych Vás tak nějak uvedla do obrazu a seznámila s obsahem dnešního článku. Pro začátek bych chtěla zhodnotit náš nový vzhled blogu, najít klady a zápory ... a samozřejmě nezapomenout na tučnou kritiku. Pak jsem měla v plánu se pochlubit s mým novým koníčkem, ale odvaha mě pomalu opouští a jsem si jistá, že než na to dojde řada, tak už tu nebude. A na závěr ... cokoliv, co nás napadne. Tak jako vždycky tohle bude mix všech možných pocitů, nálad, témat a barev. Rozhodně se máte na co těšit, pokud Vás naše ztřeštěné články baví a ještě neomrzely *////*
 
 
Yohohoho, Yarodomo!!

Už je to opravdu nějaká doba, co jsme naposledy napsali článek. Víme, je to strašné a teoreticky neodpustitelné, ale Vy! Jakožto naši úžasní a věrní čtenáři! Nám určitě odpustíte, protože Vám neseme náhradu právě teď!! SICE to není žádný speciální článek jednoho druhu, ale i tak jsem si jistá, že takovéto typy odpočinkových článků nikdy neomrzí a rozhodně nezabolí. Minimálně u mě jsou velmi populární, oddechové články, kde jen koukáte na obrázky a nemusíte o ničem přemýšlet ... hah, jak já miluju tohle ulejvání. Původně jsem chtěla vytvořit nový článek Japonských legend, ale poslední dobou to vypadá, že o ně byl ztracen zájem (minimálně z posledních pár dílů mě to tak příjde), takže zkoušíme něco jiného a uvidíme, jestli se to nějakým způsobem uchytí. Zároveň taky přemýšlíme, které série jsou vlastně na našem blogu nejvíce populární?? Protože jsme tu opravdu hodně dlouho nebyli, spousta lidí sem přestala chodit, takže tu jaksi chybí zpětná vazba. Proto bysme Vás rádi požádali, jestli by jste nám mohli dát v komentářích typy na oblíbené serie článků na našem blogu ... nebo nám třeba můžete navrhnout nové možnosti na serie, či vypíchnout nějaké naše straší články, ze kterých by se serie mohly v budoucnu stát. Rozhodně se nebojte a komentujte, jsme rádi za každou ozvěnu!! *////*

Před malou chvílí jsem také přemýšlela, jestli už není čas na změnu kabátku našeho blogu. Strašně se mě ten nynější líbil, když jsem ho nastavovala, ale teď už mě příjde tak nějak okoukanej (a to jsem tady už léta nebyla O/////o) a nehodí se k letnímu období, protože je takovej "studenej a pochmurnej" >////< ... Na léto to chce něco veselejšího, s teplejšíma barvama, proto bych ráda vytvořila nějaký nový. Vím, že byly doby, kdy se vzhled měnil na každé období, ale když jsme tu nic nepřidávali, lidé sem nechodili, tak nebyl důvod něco měnit. Chtěla bych naši neaktivitu ale aspoň přes letní přázdniny tak trochu napravit a přidet sem víc než dva články měsičně >////< ... Vím, naše zlaté časy už dávno přešli, už nejsme náctiletí, kteří tento blog rozjížděli se vší energií a nadšení, tak trochu jsme povyrostli a dospěli (každý ve svým slova smyslu >////<) a příjde nám příliš náročné snažit se držet krok s našim mládím a urdžet tento blog v našem "dětském duchu". Když o tom tak přemýšlíme, tak vlastně ani nevíme, jaký je průměrný věk naších návštěvníků?? Pár let zpárky to bylo tak nějak 12-15 let, ale teď nemám ponětí ... další nevýhoda dlouhodobé neaktivnosti na blogu TT////TT

Měli bysme ale skončit tohle blábolení o ničem, protože se dostává do vod, kam není radno zacházet. Proto se teď nenápadně, ale rychle přesuneme k hlavnímu tématu tohoto článku a tím jsou ... naprosto dokonalé fotky!! *////* ... Doufám, že se článek bude libit a třeba Vám vnukneme nějaký nápad na prázdninové dobrodružství.
 
Zdroj: Mangago.me

WEBTOON: A Guy Like You; A Man Like You
Ve znacích: 너란 남자
ANIME: ...
Stav:  Dokončeno (85 kapitol)
Autoři: Waje; JS
Vydavateltsví: Lezhin Comics Webtoon
Žánry: komedie, romantika, YAOI, drama, školní prostředí, záhady, nadpřirozeno, ztráta paměti
Datum vydání: Srpen 2016 - Duben 2019

-> AP / AKICHAN / BU / MAL / LEZHIN / WIKI

-> A Guy Like You - Příběh
Z nějakého důvodu začíná mít Go Siwon opravdu zvláštní sny. Nejen, že sní o chytrém a pohledném spolužákovi, se kterým si ani není nijak blízký, jeho sny jsou dokonce někdy až děsivě opravdové! V jeho snech zmiňuje Kang Jinha stále dokola jistý incident, ze kterého si Siwon bohužel ale vůbec nic nepamatuje. Jenže jak čas utíká, malé střípky vzpomínek se začínají vracet a stejně tak vztah mezi nimi se začíná měnit v něco nevídaného.

↓ A Guy Like You - Online Read ↓
-> Lezhin.com - EN (přihlášení)
-> Mangago.com - EN

Zdroj: Lezhin.com

WEBTOON: Window Beyond Window; Window to Window; The Window Beyond the Window
Ve znacích: 창너머창
ANIME: ...
Stav: Dokončeno (41 kapitol)
Autoři: Lee Aru
Vydavatelství: LEZHIN
Žánry: komedie, drama, romantika, YAOI, školní prostředí, ze života
Datum vydaní: 2016

-> AP / AKICHAN / BU / LEZHIN / WIKI 

-> Window Beyond Window - Příběh
Yubin a Ginu jsou nejlepší přátelé už od dětství, kteří traví většinu svého času spolu. Když začali chodit na střední školu, Yubin si začal uvědomovat, že ve svém příteli vidí něco mnohem více, ale aby zachoval jejich přátelství, rozhodne se své city držet v tajnosti. O několik let později, když jsou oba dva na vysoké škole, se ale jeho tajemství dostane napovrch, když jej nešťastnou náhodou Ginu uvidí skrz okno dělat nemravné věci v posteli.

↓ Window Beyond Window - Online Read ↓
-> Lezhin.com - EN (přihlášení)
-> Mangapark.me - EN
-> Mangago.me - EN


Zdroj: Lezhin.com

MANHWA: Heaven & Hell Roman Company; H&H Roman Company
Ve znacích: 천계지부 로망컴퍼니
ANIME: ...
Stav: Dokončeno (52 kapitol; 2 sezóny + 5 kapitol; vedlejší příběh)
Autoři: Mum
Vydavatelství:  LEZHIN
Žánry: komedie, fantasy, nedpřirozeno, superschopnosti, romantika, YAOI, drama
Datum vydaní: 2016

-> AP / AKICHAN / BU / LEZHIN

-> Heaven & Hell Roman Company - Příběh
S rychlým vývojem lidské civilizace potřeba Boha a jeho andělů výrazně poklesla a andělé tak právě prožívají historicky první nezaměstnaneckou krizi! Bůh se proto rozhodne založit nevídaný podnik, aby tak snížil nezaměstnanost zároveň jak v Nebi, tak i v Pekle. Zakládá tak společnost H&H Roman Company, ve které společně pracují jak andělé, tak démoni! Ginger a Rum jsou nerozdělitelní přátelé už od dětství, jenže Ginger začal v Rumovi vidět něco víc, než jen přítele, nenachází však odvahu své city vyznat, aby náhodou nezničil jejich dlouholeté přátelství.

↓ Heaven & Hell Roman Company - Online Read ↓
-> Lezhin.com - EN (přihlášení, kapitoly za mince)
-> Mangago.me - EN
-> Mangapark.me - EN
-> Mangahere.cc - EN
-> Fanfox.net - EN


Zdroj: twitter.com

MANHWA: Never Understand; Out Of Control
Ve znacích: 이해불능
ANIME: ...
Stav: Dokončeno (82 kapitol + 3 kapitoly; vedlejší příběh + 8 kapitol; Incorrigible)
Autoři: Bbong
Vydavatelství:  Bomtoon; Lezhin
Žánry: komedie, drama, romantika, YAOI, školní prostředí, ze života, dospívání, násilí
Datum vydání: Srpen 2013 - Únor 2016

-> AP / AKICHAN / BU / BOMTOON

-> Out Of Control - Příběh
Jaerim je brán za nejošklivějšího kluka na škole, zatímco Yuri je naopak nejpohlednější a všechny holky po něm šílí. Není tak divu, že při prvním setkání mezi nimi panuje čírá nevraživost. Jejich cesty se ovšem střetnou coby členové školní studentské rady, kvůli novým povinnostem tak spolu musí trávit více času a postupem času se navzájem začnou více poznávat. Jejich počáteční nenávist tak začne vyprchávat a nahradí je úplně jiné pocity.

Out Of Control - Online Read ↓
-> Lezhin.com - EN (přihlášení, kapitoly za mince)
-> Mangago.me - EN
-> Mangapark.me - EN

Zdroj: no1cj.com

MANHWA: All About Lust; Yongmang Iraneun Geose Daehayeo
Ve znacích: 욕망이라는 것에 대하여
ANIME: ...
Stav: Dokončeno (60 kapitol; 2 sezóny + 20 kapitol; Extra Story)
Autoři: Tirano Kim (Kim Gong Lyong)
Vydavatelství:  Lezhin (Kakao; Extra Story)
Žánry: komedie, drama, YAOI, školní prostředí, ze života, romantika, škola umění,
Datum vydání: Srpen 2016 - Listopad 2017

-> AP / BU / MAL

-> All About Lust - Příběh

Season 1 (1-30)
Jednoho dne se Wooseung, mladý a naivní student umění, rozhodne následovat své pocity touhy po nevinné lásce a vyzná se spolužákovi ze staršího ročníku, do kterého je už nějakou dobu zamilován. K jeho překvapení zjistí, že jejich pocity jsou vzájemné. Ale Sunjinova představa o vztahu je mnohem více intimnější, než jen obyčejné držení za ruce a občasných polibcích.

Season 2 (31-60) + 7 kapitol; Epilog
Beomchul a Jaehee, dva studenti umění, geniové. Nezáleží na prostředí a situaci, ve které se nachází, výměna ostré kritiky a názorů je u nich na denním pořádku a to nejen v oboru umění.

↓ All About Lust - Online Read ↓
-> Tappytoon.com - EN (přihlášení; kapitoly za mince)
-> Mangago.me - EN

↓ All About Lust - Download ↓
 ...
- Epiktétos
 
 
Yohohohoho!! YARODOMO!!
 
Nebudete tomu věřit, ale po nějaké době jsme se zase rozhodli napsat nový článek!! Pro začátek se chceme omluvit, jsem si jistá, že všichni určitě víte, jak tahle část na našem blogu chodí. Nejen, že tu musím napsat několik odstavců o tom, jak moc nám je líto, že to tu tak stojí, že naše aktivita je hluboko pod bodem mrazu, a že tady vlastně na všechno úplně kašleme. Taky se tu určitě musí objevit značný počet odstavců s omluvami za výše zmíněné neodstatky a problémy!! Ale na druhou stranu si tak nějak nejsem jistá, jestli je to vůbec to, co tu všichni chcete slyšet TT////TT ... Chci říct, konečně jsme se rozhodli napsat článek (nebo spíše, konečně máme oba dva dost času na to napsat nějaký článek) a příjde mi tak trochu ... zbytečné ... ne, to není ono ... nezáživné ... nah, to taky ne ... jak je to slovo?! ... >////<
... Nepraktické?? x)
Eh, já měla na mysli nějaké jiné slovo xD
"Na mysli" říkáš, tak to bude určitě nějaký slovo, které neexistuje x)
Haha, moc vtipné. Prostě ... po tak dlouhé době není zrovna dobré, aby jsme psali sáhodlouhé odstavce s omluvami a podobně, když místo toho můžeme dělat něco více produktivního.
To jsi hezky obkecala x)
Hehe, máš mě vidět ve škole, když mám něco obhajovat xD
Jsem si jistý, že v takovou dobu vůbec nedáváš smysl x)
By ses divil, jak perlím xD
Zdroj: filmaffinity.com

ANIME: Mob Psycho 100; Mob Psycho Hyaku; Mob Psycho One Hundred
Ve znacích:  モブサイコ100
WEBCOMIC: Mob Psycho 100
DRAMA: Mob Psycho 100 (2018) (12 dílů)
Stav: Dokončeno (12 dílů + 6 speciálů) ... 24 minut / díl
Režie: Tachikawa Yuzuru; Takefumi Anzai; Katsuya Shigehara; Tomoaki Ōta; Kenichi Fujisawa; Takashi Kawabata; Yūji Ōya; Yōko Kanemori
Autoři: ONE
Studio:  Bones
Žánry: akční, komedie, nadpřirozeno, superschopnosti, sci-fi, psychické síly, psychologické
Datum vydání: Léto 2016 (Červenec 2016 - Září 2016)

-> OP / AP / AKICHAN / MAL / AniDB / CSFD / IMDb / WIKI

-> Mob Psycho 100 - Příběh
Kageyama Shigeo, který si vysloužil přezdívku "Mob", má velký problém. Nebo možná i více problémů, než je zdrávo. Neschopnost vyjádřit své pocity a zároveň se snažit je udržet na uzdě je pro mladého školáka, u kterého se probudily psychické schopnosti v tak mladém věku, zhola nemožné. Když si však Mob uvědomí, jak mohou být jeho schopnosti nebezpečné, rozhodne se začít studovat pod křídlem Reigena Arataky, podvodníka, který se prohlašuje za espera s ohromnou mocí a zkušenostmi. Naivní Mob se tak stává jeho nástrojem v exorcismu zlých duší a vydělávání peněz, jenže všechna psychická energie, potenciál a emoce, které se snaží Mob potlačit, jednou přetečou a velká pohroma nastane, pokud ji nikdo nedokáže zastavit.

↓ Mob Psycho 100 - Online ↓ 
-> Animefreak.tv - EN
-> Crunchyroll.com - EN DUB

↓ Mob Psycho 100 - Download ↓
-> Neoexorcist.cz - CZ titulky
-> Ulož.to - CZ
 
-> Animeout.xyz - EN
-> Ulož.to - EN - 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

-> Torrent:
Zdroj: pinterest.com

ANIME: Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge; Tanaka-kun is Always Listless
Ve znacích:  田中くんはいつもけだるげ
WEB MANGA: Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
Stav: Dokončeno (12 dílů + 7 DVD speciálů / 4 minuty) ... 24 minut / díl
Režie: Kawatsura Shinya
Autoři: Nozomi Uda
Studio: SILVER LINK.
Žánry: komedie, ze života, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Jaro 2016 (Duben 2016 - Červen 2016)

-> AP / AKICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / IMDbWIKI

-> Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge - Příběh
Pro Tanaku, na první pohled obyčejného středoškoláka, je být apatický způsob života. Netouží po ničem jiném, než po obyčejném životě bez zbytečných událostí, které by rušily jeho tiché a poklidné dny. Bohužel, ne každý den je stejně nezáživný jako ten druhý, proto je tu Oota, spolehlivý a silný kamarád, který se postará o všechny možné problémy, které by mohly narušit Tanakův poklidný spánek.
 
DVD obsahuje také sedm krátkých speciálů.

↓ Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge - Online ↓

↓ Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge - Download ↓
-> Weeby-subs.blogspot.com - CZ hardsub / titulky
-> Ulož.to - SK (prvních 8 dílů)

-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:

 
Zdroj: funimation.com

ANIME: Yuri!!! On ICE
Ve znacích: ユーリ!!! on ICE
MANGA: ...
Stav: Dokončeno (12 dílů + 1 DVD speciál / 2 minuty) ... 23 minut / díl
Režie: Yamamoto Sayo
Autoři: Mitsurou Kubo
Studio:  MAPPA
Žánry: komedie, sport, krasobruslení, shounen ai
Datum vydání: Podzim 2016 (Řijen 2016 - Prosinec 2016)

-> AP / ANICHAN / MAL / AniDB / ČSFD / IMDb / WIKI

-> Yuri!!! On ICE - Příběh
Po zdrcující porážce na Grand Prix Finale se krasobruslař Yuuri Katsuki vrací domů se smíšenými pocity o jeho budoucnosti a pověsí svou kariéru na hřebík. Když se však pokusí v soukromí předvést na ledě perfektní představení jeho idola a pětinásobného mistra světa, dostane se tajně natočený záznam jeho jízdy na internet a změní tak Yuuriho dosavadní pohled na věc. Nejen, že se jeho představení slavnému krasobruslaři zalíbilo, dokonce se rozhodl opusti Rusko a navštívit Japonsko, aby se mohl stát Yuuriho učitelem. Jenže Victorovo náhlé rozhodnutí se nelíbilo mladému a talentovanému adeptovi na vítězství, Yuri Plisetskýmu, jemuž bylo přislíbeno, že se Victor stane právě jeho učitelem. Z Yuuriho a Yuriho se tak stávají rivalové, kteří spolu soutěží nejen o první místo na mistroství světa, ale také o samotné uznání od Victora Nikiforova.
 
6. DVD obsahuje speciál Welcome to The Madness, který se zaměřuje na přípravu a vystoupení Yuri Plisetskýho. Je založen na manze Yuri On Ice Side Story: Welcome to The Madness, která sleduje Yuriho P. a Otabeka noc po skončení Grand Prix Finale.
 
↓ Yuri!!! On ICE - Online ↓

↓ Yuri!!! On ICE - Download ↓
-> Ulož.to - SK - ODKAZ 1 / ODKAZ 2 / ODKAZ 3

-> Ulož.to - EN -  [SmugCat] / ODKAZ / [HorribleSubs]
-> Animeout.xyz - EN

-> Torrent:

 
 
Yohohoho, Yarodomo!! *////*

V minulém článku jsem se zmiňovala, že už jsme dopředu nadělali i další článek, nakonec nám to možná výjde i na ještě další. Nevím proč, ale povedlo se nám napsat hned několik zajímavých příběhů, které všechny do tohoto článku určitě nenarveme. Posledně jsme měli opravdu štěstí a povedlo se nám na konci uchovat i více jak 500 slov, stále to však není mnoho TT////TT ... Ale pět příběhů na článek podle mě bohatě stačí. Nejen, že je to velmi náročné pro oči, navíc jsou některé texty opravdu dlouhé a číst naše kecání déle jak půlhodiny může být opravdu vyčerpávající a nebezpečené na psychiku. V posledním článku jsme taky vytvořili nový úvodní obrázek. Sice se skládá z prvků toho původního, ale myslím si, že tenhle je více povedenější. Zkusila jsem si pohrát s některými funkcemi mého grafického programu a přišla i na nějaké nové funkce, o kterých jsem ani nevěděla, že by je mohl mít. Na druhou stranu, mám ráda překvapení, o to lepší, když jsou příjemná a k užitku *////*

Jak už jsem se zmiňovala na konci předešlého ... čísla, tak tentokrát se budeme věnovat spíše pouhým příběhům, které jsou najčastěji vyprávěny jako strašidelné historky při světle svíček. Pokud se tedy chystáte sejít s kamarády na večerní hodinku odvahy, tak tyhle příběhy Vám určitě pomohou v ostatních vyvolat aspoň trochu strachu. Doufám, že náš krkolomný překlad Vás nebude bít do očí a snad nijak moc nezničime atmosféru příběhu. Opravdu se snažíme napsat příběhy stejně poutavě jako jsou předneseny v angličtině, bohužel nejsme spisovatelé a slohovky nikdy nebyly naší silnou stránkou >////< ... Tudíž jsme si vědomi, že naše pravopisné chyby někdy ničí čtenářský prožitek, ale věřte, opravdu se snažíme dělat, co nejméně chyb a všechno po sobě nejméně desetkrát čteme. I tak se nám ale stále daří najít další a další chyby, tak je prosím ignorujte a neomlaťte nám pravopisné učebnice češtiny o hlavu.

Také bychom chtěli poděkovat za každého čtenáře, kterému se naše články o strašidelných příbězích zalíbili a byl ochotný na ně i reagovat, opravdu moc Vám všem děkujeme, Yarodomo!! TT////TT

Yohoho, Yarodomo!! *////*

WE ARE BACK!!

Teda, abyste si nedělali zbytečné naděje, rozhodli jsme se napsat nějaký článek. Pro začátek. Strašně nám to chybělo. A to ještě neuběhla ani zas tak dlouhá doba našeho posledního článku. Ale vážně. Chtěli bysme se zase jednou vykecat. Nebo spíš. Užírá nás svědomí. Minimálně mě ano TT////TT