AMV Concerto of Vengeance

Autor: || Zveřejněno: 6.5.14

Hey, Minna!! :)

Tak jsem tu zas ... s dalším AMVčkem :3
Tentokrát je to konečně jiné anime .. konečně to nebude One Piece, Bleach, Gintama ani Kuroko no Baske x) Rozhodl jsem se, že musíme taky trochu zaplnit ostatní rubriky, takže sem dávám AMVčko z jiného anime :3

Když jsem jen tak projížděl youtubko, tak jsem narazil na tohle AMV. Svým způsobem je úplně obyčejné, průměrné. Ale je na něm něco, čím se mi opravdu zalíbilo. Nevím přesně čím to je, ale ... vážně ... opravdu se mi zalíbilo x)

AMVčko je na Anime Blood-C a jeho film Blood-C: The Last Dark. Tohle anime se mi opravdu líbilo. Mám rád celou tuhle "Blood serii", kde je vždycky v hlavní roli polo-upírka Saya. Nikdy jsem moc nebyl na upíry a vlkodla ... a ani teď mě nijak nefascinujou ... ale tohle anime se mi opravdu líbí, myslím, že je to jedno z mála povedených a stojí za to, se na něj podívat.

Ještě před spuštěním Vás chci upozornit (jako vždycky x) ... na SPOILERY. Jsou tu spoilery jak z anime tak z filmu ... takže kdo neviděl, neměl by se na tohle AMV koukat, ale co ... kdo tomu dává nějakou velkou váhu ... stejně se na to kouknete x)

Anime: Blood-C, Blood-C: The Last Dark


AMV je od NextGen AMV. Má spoustu dalších AMV, které jsou opravdu dobré, takže pokud máte zájem a trochu času, tak si můžete nějaká video z tohoto channlu pustit :3

Goshida Rikyu :)

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!