Two Steps from Hell - Heart of Courage | Hudba

Autor: || Zveřejněno: 18.10.13

Minna-san!! T////T

V první řadě bychom se strašně rádi omluvili za naši velmi nízkou aktivitu. Bohužel jsem si (nebo spíše já) mysleli, že během školního roku možná bude více času na blogování než během prázdnin. Bohužel tomu ale je pravým opakem. Přesto všechno se ovšem snažíme najít nějakou i tu nejmenší skulinku, ve které bysme měli možnost na blog přidat aspoň takovýto krátký článek. I když je to v tuto pozdní (pro někoho možná brzkou) hodinu večerní TT////TT ... Teď už ale dost vymlouvání, pokusíme se udržet naši neaktivitu na uzdě a aspoň jednou za čas nějaký ten krátký článek přidat. Třeba jako dneska, rozhodla jsem se Vám sem přidat jednu z mých oblíbených písniček, co se týče žánru. Vedle mého oblíbeného rocku a dubstepu se nepochybně nachází instrumentální hudba!! O tom ať nikdo nepochybuje *////* ... Pro začátek Vás ale trochu seznamím s touto neobvyklou skupinou.

Two Steps from Hell je skupina vytvářející hudbu pro nejrůznější trailery, které se nejčastěji používají k propagaci filmů či seriálů. Byla založena v roce 2006 v Los Angeles Thomasem Jacobem Bergersenem a Nickem Phoenixem a stala se významným producentem hudby a v roce 2010 začala skupina kromě alb určených pro využití v průmyslu vydávat také alba pro veřejnost, začínající albem Invicible vydaném roku 2009. První album tak vytvořilo nový hudební žánru pro epickou hudbu. Two Steps From Hell často spolupracuje s Capellen Orchestra a jejím zakladatelem, českým dirigentem Petrem Pololáníkem. Díky této spolupráci se pod tvorbou Two Steps From Hell výrazně podepisují i Češi.

To by tak byly ty nejzákladnější informace o této skupině, pokud Vás zajímá více, rozhodně se nebojte navštívit jejich stránky!! Tato písnička s názvem Heart of Courage je snad jedna z nejznámějších, byla použita také na začátku poháru UEFA Euro v roce 2012 a na finále atletiky na OH v Londýně 2012.

Hudba: Heart of Courage
Autoři: Two Steps from Hell


Musím říct, že se této hudby nemůžu zbavit. Poslouchám ji snad každý den a když začnu, tak jede pořád dokola. Překvapujeme, že mě z domu kvůli tomu ještě nikdo nevystěhoval >////< ... Rozhodně doporučuji tuto skupinu navštívit třeba na jejich youtube channelu nebo můžete vyzkoušet jakoukoliv jinou hudební platformu!! Teď už to tu ale bohužel budeme muset ukončit, dopadá na nás totiž úvana >////<

Oyasuminasai ... (_ _) z z z

Úplně šíleně moc unavení ... ani se nám nechce podepisovat ...

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!